Kaikki kirjoittajan Jyrki Nummenmaa artikkelit

Veteraani SM – Kilpailutulokset

Veteraanien SM:n tulokset näkyvät pokaalinäytön kautta tapahtuman yhteydessä. Unelma (jonkun muun tekemästä) raportistakin elää ainakin vielä. Nyt myös nelureiden jatkocupit on näkyvissä.

Valitettavasti pokaalinäytön voittajalistassa nelureiden voittajista näkyy tällä hetkellä vain toinen jos jatkocuppia ei ole ollut vaan on pelattu vain yksi pooli. Asiaa tutkaillaan ja korjataan kun ehditään ja pystytään.

Ilmoittattehan mahdolliset virheet ja puutteet sähköpostilla (jyrki.nummenmaa@gmail.com)

PT 75 kiittää osallistujia ja toivottaa kaikki tervetulleiksi Tampereelle tuleviin kilpailuihin.

Veteraani SM – Arvonnat

Ilmoittautumiset on tähän hätään setvitty. Erinäisten sähköpostien, puhelinsoittojen, kaksinkertaisuuksien purkamisen jne jälkeen ilmoittautumisten nykytilanne on nähtävissä alla olevan linkin kautta.

Arvonta on tiistaina (huomenna) klo 19, joten mahdolliset huomautukset perusteluineen ti 16.1. klo 18 mennessä, kiitos. Mieluiten sähköpostiin: jyrki.nummenmaa@gmail.com ja vähemmän mieluusti puhelimeen: 0400 879 259.

Kuten tiedostosta käy ilmi, yksi pelaaja on ilman nelinpeliparia luokassa MN80 ja kaksi miestä on ilman paria sekanelinpeliluokassa SN40.

Linkki tiedostoon: ilmoittautumiset-luokittain.pdf

3.divisioonan F-lohko 11.-12.11. Hervannassa Tampereella

Kolmosdivisioonan F-lohko pelataan lauantaina 11.11. klo 9:30 alkaen ja sunnuntaina 12.11. klo 9 alkaen Tampereella perinteisellä pingisareenalla Hervannan vapaa-aikakeskuksen palloilusalissa. Osoite on Lindforsinkatu 5, Tampere.

Vapaa-aikakeskuksen kahvion aukiolosta ei ole tietoa, mutta aivan kisapaikan vieressä on kauppoja, ruokapaikkoja ja kahvioita ja jopa kokonainen kauppakeskus. Kisapaikalla on hyvät katsomotilat.

Pelaamassa HäKi, Pallas, PT 75 4, PT 75 5, Star 2, TIP-70 7, TuPy 2 ja TuTo.

PT 75 toivottaa tervetulleeksi!

PT 75 kansalliset – Kilpailutulokset

Hei!

Mukavat kisat ja ne alkavat olla paketissa myös paperihommien osalta.

Tulokset saatiin parin välivaiheen jälkeen uudella systeemillä liiton sivustolle sisään. Cup-vaihe ei tosin siellä näy arvontakaavion mukaisessa järjestyksessä, sivuston järjestelmä vain kokoaa ottelut jollain periaatteessa mahdollisella järjestyksellä.

Juniori-rating toteutui siten, että juniorit jaettiin luokkiin M17-1500 ja M17-1055 ja Rating-1200 toteutui siten, että osanottajat jaettiin luokkiin M-1200 ja M-1400.

Linkki tiedostoon: sptl-tiedosto5.CSV

Näytä viralliset kilpailutulokset:

PT 75 kiittää! Tervetuloa taas uudelleen kisoihin Tampereelle!