Kaikki kirjoittajan Toni Soine artikkelit

GP-finaalit (MK, M17 ja M14) – Kilpailutulokset

Linkissä tarkemmat tulokset lauantaina ja sunnuntaina pelatuista GP-finaaleista. Miehissä PT Espoon Jani Jormanainen voitti, päivän yllättäjä KoKan Veikka Flemming oli toinen ja kolmanneksi sijoittui PT Espoon Mika Räsänen. Alkulohkossa Flemming vielä voitti Jormanaisen, mutta finaalissa osat vaihtuivat ja tuloksena tiukka 3-2 voitto Janille. 14-vuotiaissa voittajaksi pelasi KoKan Sam Khosravi, joka voitti ratkaisevassa ottelussa PT Espoon Aleksi Räsänen viidennessä erässä. Kolmas oli TIP-70:n Joonas Kylliö.

Sunnuntaina pelattiin 17-vuotiaiden GP-finaali. Voittajaksi selviytyi PT Espoon Arttu Pihkala ilman erätappioita. Toinen ja kolmas sija menivät myös PT Espoolle; toinen oli Matias Ojala ja kolmas Veeti Valasti.

Linkki tiedostoon: GP-Finaalit.xls

PT Espoon kevätkisat – Kilpailutulokset

Linkki tiedostoon: PT Espoon_Kevätkisat_2017_SU.xls

Liitteessä PT Espoon kevätkisojen sunnuntain tuloksia. Päivän voittajia olivat:

MK: Mika Räsänen, PT Espoo

M-2100: Sami Hattunen, MPS

M-1900: Henry Laasanen, JysRy

M-1650: Sam Li, PT Espoo

M-1400: Ville Peltola, PT Espoo

M-1200: Tina Granfelt, Halex

Juniori-Rating (1): Joonas Kylliö, TIP-70

Juniori-Rating (2): Lauri Hakaste, MBF

Juniori-Rating (3): Oskar Keinänen, MBF

Pingiskoulu: Miko Tossavainen, TIP-70

PT Espoon kevätkisat – Aikataulu ja infoa

Kilpailuihin on osallistumassa lähes 170 pelaajaa yli 30 eri seurasta. Kiitos kaikille ilmoittautuneille ja tervetuloa kilpailuihin! Alla olevassa tiedostossa kevätkisojemme aikataulu. Aikataulu on muuten sama kuin kilpailukutsussa ilmoitettu, mutta lauantain rating max. 1200 -luokka pelataan kahdessa osassa:

Rating max 1200 pelataan kahdessa tasoryhmässä. Ensimmäinen tasoryhmä pelataan alkuperäisen aikataulun mukaisesti noin klo 13:30 alkaen ja siinä ovat mukana pelaajat: Tran Daniel, Salmi Timo, Kainulainen Pertti, Rahikainen Joni, Granfelt Tina, Nieminen Antti, Sorvala Daniel, Heikkilä Eelis, Hyytiäinen Leevi, Savolainen Jorma, Santalahti Jere ja Kuuri-Riutta Konsta.

Toinen tasoryhmä pelataan noin klo 16:30 alkaen ja siinä ovat mukana pelaajat: Farin Sakari, Naves Rauno, Sinishin Sofia, Jokitulppo Raimo, Haukka Petri, Lipasti Jouko, Heikkilä Aleksi, Yang Yixin, Keinänen Oskar, Ylinen Matias, Seiriö Valtteri, Engberg Elim ja Westerlund Samuel

Lisäksi tiedoksi, että suuren osallistujamäärän vuoksi lauantain M-1800 ja M-1600 –luokat pelataan kolmen pelaajan pooleissa, joista voittajat jatkavat jatkocupiin. Näiden luokkien osallistumismaksua pudotamme tämän johdosta 12 eurosta 10 euroon.

Ilmoitathan mahdollisesta poisjäännistä sähköpostitse osoitteeseen info@ptespoo.net tai puh. 0500 449 792.

Linkki tiedostoon: PT Espoon kevätkisojen infoa ja aikataulu.pdf

PT Espoon syyskisat GP – Kilpailutulokset sunnuntailta

Linkki tiedostoon: PT Espoon_Syyskisat_2016_SU.xls

Syyskisojen toisena kilpailupäivänä pelattiin muun muassa MJ-14 ja MJ-17 GP-luokat, joiden voittajiksi pelasivat järjestävän seuran Aleksi Räsänen ja Matias Ojala. Junioreiden menestys oli ilahduttavaa myös rating-luokissa, sillä PT Espoon Sam Li voitti 1700-luokan, TIP-70:n Joonas Kylliö 1500-luokan sekä PT Espoon Sofia Sinishin kilpailuviikonlopun päättäneen 1300-luokan.

Nelinpeli-luokkaan osallistui yhteensä 25 paria, jotka jaettiin neljään kategoriaan rating-pisteiden perusteella. Jokaiselle osallistujalle kertyi 3-4 nelinpeliä, mikä vaikutti olevan sopiva määrä. Ylimmän kategorian voittajiksi selviytyivät Matias Ojala ja Joonatan Khosravi.

Kaiken kaikkiaan kilpailut sujuivat hienosti ja tunnelma hallissa oli hyvä koko viikonlopun ajan. Kiitos kaikille osallistuneille!

Video päivästä löytyy osoitteesta: https://youtu.be/rhu4YsWKfgo

PT Espoon syyskisat GP – Kilpailutulokset lauantailta

Linkki tiedostoon: PT Espoon_Syyskisat_2016_LA.xlsx

PT Espoon syyskisat järjestettiin Leppävaaran urheilutalolla viime kevään menestyksekkäiden kisojen jatkoksi.

Lauantaina kilpailijoita oli runsaasti yhdeksässä eri luokassa ja hallissa oli hyvän urheilujuhlan tunnelmaa. Kirsikkana kakun päälle pelattiin miesten ja naisten GP-luokat, joissa voittajiksi selviytyivät miesten puolella PT Espoon Mika Räsänen ja naisten puolella hieman yllättäen Viron  Adelina Zulfukarova.

Aikataulut pitivät suurimmilta osin hyvin paikkansa ja kilpailut päättyivät n. klo 20 junioreiden rating-luokan sijoitusotteluihin. Kilpailupaikka sai useita kehuja ja kisajärjestäjät olivat tyytyväisiä lauantain onnistuneeseen kisapäivään.

Video päivästä löytyy osoitteesta: https://youtu.be/3S5BKFYoGOU