ITTF Kroatian avoimet, Zagreb 10.-14.4.2018 – Olah hävisi puolivälierän

Benedek Olah hävisi katkerasti seitsemännessä erässä 9-11 Can Akkuzulle Zagrebin turnauksen puolivälierässä. Akkuzu oli vahvempi kahden viimeisen erän ratkaisupalloilla. Olahilla oli 9-6 johto seitsemännessä erässä mutta loput pisteet vei ranskalainen. Turnaus oli kuitenkin Olahilta hyvä suoritus kokonaisuutena. Tästä on hyvä jatkaa kohti joukkueiden MM-kilpailua.

Miesten pääsarjan puolivälierä:
Benedek Olah – Can Akkuzu (FRA) 3-4 (11-8, 6-11, 11-8, 8-11, 11-9, 9-11, 9-11)

Benedek Olahille 4-2 voitto Martin Allegroa vastaan. Pelin taso ei ollut huikaiseva mutta voitto on aina voitto. Vastustaja pelasi hyvällä taktiikalla mutta se ei tällä kertaa tuonut palkintoa. ”Peli ei oikein kulkenut, etenkin syötön ja kämmenen kanssa oli ongelmia”, kuittasi Olah pelin annin. Puolivälierässä tulee vastaan ranskalainen Can Accuzu (WR 90) ja se on nähtävissä itTV:stä suorana lähetyksenä pöydältä numero 1.

Miesten pääsarjan neljännesvälierä:
Benedek Olah – Martin Allegro (BEL) 4-2 (7-11, 11-8, 12-10, 8-11, 12-10, 15-13)

Benedek Olah oli vaikeuksissa Sadi Ismailovin kanssa ollen jo 0-2 ja 2-3 erätappiolla. ”Erittäin vaikea matsi, osasin pelata itselleni epätyypillisesti passiivisemmin tarvittaessa joten siksi voitin ottelun”, kommentoi helpottunut Olah. Huomenna Olah pelaa livenä näkyvällä pöydällä 1 belgialaista Martin Allegroa (WR 170) vastaan klo 12.30.

Miesten pääsarjan 2.kierros
Benedek Olah – Sadi Ismailov (RUS) 4-3 (6-11, 7-11, 11-4, 11-8, 9-11, 11-3, 11-5)

Benedek Olah voitti Zagrebissa ensimmäisellä kierroksella Masaki Takamin erin 4-1. ”Pelasin aika hyvin, tähtäin on jo seuraavassa ottelussa Ismailovia vastaan”, kommentoi Olah pikaisesti ottelua. Ismailov on parhaillaan maailmanlistalla sijalla 183.

Miesten pääsarjan 1.kierros
Benedek Olah – Masaki Takami (JPN) 4-1 (13-11, 11-5, 12-14, 11-6, 11-6)

Olah kohtaa pääsarjan ensimmäisellä kierroksella WR 175 Masaki Takamin (JPN). Takami voitti karsintapoolissaan molemmat ottelut puhtaasti erin 4-0 ja kaatoi jatkokarsinnassa Simon Pferrerin (AUT) erin 4-3. Voittajalle on luvassa vastaan toisella kierroksella voittaja ottelusta Sadi Ismailov (RUS) – Robin Devos (BEL).

Naisten karsintaa:
Mallika Bhandarkar (IND) – Sofia Erkheikki 4-0 (11-5, 11-3, 11-4, 11-3) (Nauhoite: https://tv.ittf.com/video/bhandarkar-mallika-erkheikki-anna-sofia/1173367)
Shao Jieni (POR) – Sofia Erkheikki 4-1 (11-6, 11-6, 11-9, 5-11, 11-2) (Nauhoite: https://tv.ittf.com/video/shao-jieni-erkheikki-anna-sofia/1173410)
Anna Kirichenko – Sabina Surjan (SRB) 0-4 (8-11, 4-11, 9-11, 2-11)
Anna Kirichenko – Xiaoxin Yang (MON) 1-4 (5-11, 11-8, 2-11, 4-11, 8-11)

U21 naisten karsintaa:
Anna Kirichenko – Karla Franovic (CRO) 3-1 (11-4, 11-4, 9-11, 11-7)
Ilka Doval (NOR) – Anna Kirichenko 3-2 (8-11, 13-11, 11-8, 14-16, 11-5)

Kirichenko ja Erkheikki karsiutuivat jatkopeleistä.

Naisten nelinpeliä:
Erkheikki / Kirichenko – Christensen / Moskovits (DEN/SWE) 0-3 (5-11, 3-11, 7-11)