Kuvat: Alex Naumi, junioripoikien NETU mestari

Alex Naumi ylsi henkilökohtaiseen junioripoikien NETU-mestaruuteen. Finaalissa kaatui erin 3-1 Norjan Borgar Haug. Sam Khosravi teki saman tempun kadettipojissa. Sam sai revanssin finaalissa Viron Pukkista jolle hävisi joukkuekisassa 3-0. Aleksi Räsänen oli kolmas, hävisi semifinaalissa Pukkille, jonka vielä joukkuekisassa voitti. Muut suomalaiset: Aleksandra Titievskaja kadettitytöissä 9., Sofie Eriksson junnutytöissä 6. Anni Heljala junnutytöissä 8. Arttu Pihkala junnupojissa 6. Veeti Valasti 15. Joonatan Khosravi 16. Juhana Tuuttila 18. Joonas Kylliö kadettipojissa 10. Sam Li 11.

Alex Naumi on edennyt junioripoikien semifinaaliin, Sam Khosravi ja Aleksi Räsänen tekivät saman tempun kadettipojissa, nämä ottelut pelataan huomenna. Kaksinpeli pelataan progressive knock out systeemillä, joten kaikilla jatkuu pelit vielä myös huomenna torstaina.

Junioripojat (Alex Naumi, Arttu Pihkala ja Veeti Valasti) ja kadettipojat (Sam Khosravi, Aleksi Räsänen) ylsivät NETU-mestaruuteen, junioritytöt (Sofie Eriksson, Aleksandra Titievskaja ja Anni Heljala) sijoittuivat kolmanneksi. Alex Naumi on voittanut junioripojissa kaikki pelit, vaikka oli Viroa vastaan semifinaalissa lähellä häviötä. Viron pelaajalla oli ottelupallo, jolla Viro olisi mennyt finaaliin. Loppuottelussa kaatui Norja lukemin 3-1. Semifinaalissa ja finaalissa Suomen kolmannen voittopisteen toi Arttu Pihkala.

Kadettipojat voittivat finaalissa Viron helposti, vastustajan ykköspelaajalla oli jotain vaivoja. Semifinaalissa kadettipojille hieno 3-2 voitto Liettuasta. Parasta kadettien suorituksessa oli, että molemmat pelaajat venyivät tarvittaessa. Eilen Sam Khosravi otti kaksi voittoa Latviaa vastaan, tänään Aleksi Räsänen samoin Liettuaa vastaan.

Junioritytöt voittivat aamun ensimmäisessä pelissä tiukasti 3-2 Norjan kakkosjoukkueen. Voitolla varmistui kisan pronssimitalit. Päivän toisessa pelissä Norja 1 oli parempi lukemin 3-0.

Junioripoikien ykkösjoukkue lohkovoitolla semifinaaliin, lohkon voitto ratkesi tiukassa ottelussa Norjan kakkosjoukkuetta vastaan lukemin 3-2. Semifinaalissa vastassa Viro. Junioritytöt ovat vielä mitalissa kiinni kuuden joukkueen lohkossa. Kadettipoikien ykkösjoukkue semifinaaliin lohkon kakkosena heikosta alusta huolimatta. Semifinaalissa vastassa Liettua. Semifinaalit pelataan keskiviikkona klo 9 alkaen.

Tiistaina pelataan joukkuekilpailuja, keskiviikkona joukkuekilpailujen mitalipelit ja aloitetaan kaksinpelit. Torstaina on vuorossa loput kaksinpelit.

Junioreiden NETU-kilpailu järjestetään Viron Haapsalussa 26.-28.6. Huippu-urheiluvaliokunta on päättänyt lähettää kisoihin pelaajia junioripoikien, juniorityttöjen ja kadettipoikien luokkiin. Kisoissa pelataan henkilökohtaiset luokat sekä joukkuekilpailu.

Seuraavilla pelaajilla on mahdollisuus osallistua kisaan:
Junioripojat: Alex Naumi, Pedram Moradabbasi, Arttu Pihkala, Matias Ojala, Noah Steif, Veeti Valasti, Juhana Tuuttila, Joonatan Khosravi
Junioritytöt: Annika Lundström, Sofie Eriksson, Aleksandra Titievskaja, Anni Heljala
Kadettipojat: Sam Khosravi, Aleksi Räsänen, Joonas Kylliö, Lauri Hakaste, Sam Li

2 thoughts on “Junioreiden NETU, Haapsalu 26.-28.6.2018: Naumi ja Khosravi mestaruuksiin, Räsänen kolmas. Joukkueesta Suomeen kaksi kultaa ja pronssi