Superhyvin sujuneet MM-kisat

Budapestin MM-kisojen mitalit jaetaan vasta viikonloppuna. Suomelle niitä ei tule, mutta siitä huolimatta takana on kaikkien aikojen suomalaisikisat henkilökohtaisissa luokissa.

Kaksinpeleissä Alex ja Annika jäivät alkulohkojensa kakkoseksi, mutta Anna voitti lohkonsa ja pääse pääkaavioon. Siellä hieno voitto Alex Galicista ja paikka 64 parhaan joukossa MM-tasolla. Tappio Elizabeta Samaralle ei ollut mikään ihme tai häpeä, sillä romanialainen on tällä hetkellä Euroopan kolmospelaaja. Hienoa Anna!

Benedek Oláh pääsi suoraan paperille ja voitti ensimmäisen ottelunsa. Sitten vastaan tuli Etelä-Korean Jeoung Youngsik, joka oli parempi lukemin 4-1. Seuraavalla kierroksella korealainen kukisti Japanin Jun Mizutanin (maailmanlistan 13), joten eipä Pena huonolle hävinnyt! Silti paikka maailman 64 parhaan joukossa.

Miesten nelinpelissä tuli historiallinen menestys ja paikka 16 parhaan joukossa. Vielä kerran onnittelut Benedek ja Alex. Varsinkin voitto Ranskan parista Akkuzu/Cassin oli makea. Alex hyppäsi kerralla uudelle tasolle ja Pena osoitti, että hänen lyöntejään ei kukaan maailmassa ota noin vain. Toivomme oikeaa fiilistä ja kunnon pelipäivää olympiakarsintoihin – silloin Penaa ei pysäytä mikään!

Huomionarvoista on myös, että kaikki nyt menestystä saavuttaneet pelaajamme ovat hakeneet kehityksensä ulkomailta. Se on pienten maiden ainoa mahdollisuus. Tästä huolimatta perusharjoittelumme tulee olla kunnossa.

Vastaa