Kosken Malja GP – infoa

Päivitetty 4.1.2017

Poisjäänneistä ym. muutoksista johtuen muutama luokka on arvottu uudelleen ja aikataulussa pelaaja- ja poolimäärät on korjattu.

—————————-

Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia toimenpiteitä. Vaikka jouduimme osanottajapulan vuoksi peruuttamaan luokat M/N9, M/N11, N14/17 ja M/N15, rating max. 1700, on kisa silti ennätyksellisen suuri. Etenkin ratingluokat ovat niin massiivisia, että puheet ratingin kilpailemista vähentävästä efektistä voidaan ainakin hetkeksi unohtaa.

KoKa on kiitollinen valtavasta osanottajamäärästä (180 pelaajaa), mutta suuri pelaajamäärä aiheuttaa joitakin toimenpiteitä. Ensinäkin viiden pelaajan pooleja on pääsääntöisesti vain junioriluokissa ja pingiskoulussa (ne pelataan kahdella pöydällä). Ratingluokissa on muutama kolmen pelaajan pooli.

Miltei kaikissa luokissa pelejä tulee sekä pienempään että isompaan saliin. Siihen on siis syytä varautua. Muutoin toivomme erityisesti, että pelaajat eivät jää otteluiden jälkeen ”spekuloimaan” ottelupöytäkirjan kanssa vaan toimittavat sen viipymättä kilpailujohtoon.

Kutsussa mainittuja aikatauluja on jouduttu tarkistamaan jonkin verran (ks. tapahtumakalenteri) ja käsiohjelmaan merkittyihin arvontoihin (nekin jo tapahtumakalenterissa) on myös saattanut tulla muutoksia. Suurin muutos alkuperäiseen suunnitelmaan on kuitenkin se, että kaikki lauantain kolmosryhmän luokat pelataan suorana cuppina. Pooleina pelattaessa kisat olisivat menneet sunnuntain puolelle ja noin klo 22 pelataan nytkin. Toki loppuillan tarkka aikataulu on paljon kiinni pelien sujumisesta, mutta kaikki 17 pöytää pyritään pitämään mahdollisimman täynnä koko ajan. Varsinkin sunnuntaina meillä on mahdollisuuksia jopa aikataulun kiristämiseen, joten ole ajoissa paikalla. Tosin lyöntilämmittelyaikaa jää valitettavasti varsin rajallisesti.

Cuppiluokkalaisille alennamme 12 euron osanottomaksua 8 euroon. Ymmärrämme toki myös, jos joku haluaa peruuttaa osanottonsa muutosten vuoksi. Jälki-ilmoittautumisia emme voi kuitenkaan enää ottaa. Arvointoihin liittyvissä asioissa ole yhteydessä Esko Heikkiseen, esko@pingiskeskus.fi.

Lauantain ”myöhäispelaajille” muistutamme, että koululla voi olla yötä, jos ottaa makuupussin mukaan. Majoitusasiassa ole yhteydessä Tero Naumiin, sähköposti teromi10@hotmail.fi. Loppuillasta tarvitsemme varmasti tuomareita, heille maksamme 2 euroa/ottelu.

Lämpimästi tervetuloa Koskelle

Vastaa