Junioreilla ohjelmaa keväällä

Tammikuun lopulla varttuneempien pelaajien taistellessa Veteraanien SM-mitaleista Ruskeasuolla, Espoon Tuulimäessä järjestetään juniorileiri, johon on alustavasti ilmoittautunut mukaan 26 pelaajaa. Osalle kärkijunioreista järjestetään samalla perjantain ja lauantain aikana yhteistyössä Kisakallion kanssa  fysiikkatestit. 

Helmikuun ensimmäisellä viikolla Alex Naumi, Veikka Flemming, Veeti Valasti, Arttu Pihkala, Noah Steif ja Annika Lundström osallistuvat Tsekkien junioriavoimiin. Samalla viikolla myös minipojat Sam Khosravi ja Aleksi Räsänen osallistuvat Unkarin kansainväliseen junioriturnaukseen. Helmikuun  lopulla on vuorossa Ruotsin junioriavoimet/ Safirin turnaus Örebrossa, joihin osallistuvat Alex Naumi, Veikka Flemming, Pedram Moradabbasi, Matias Ojala, Veeti Valasti, Arttu Pihkala, Noah Steif, Annika Lundström ja Sofie Eriksson.

Maaliskuun alussa henkilökohtaisten SM-kisojen jälkeisellä viikolla on edessä viimeiset aikuisten EM-karsintaottelut, joiden jälkeen pelataan Italian junioriavoimet. Alustavan suunnitelman mukaan myös Italian kilpailuun on osallistumassa ainakin muutama pelaaja. Maaliskuun puolessa välissä järjestetään leiri ja loppukuusta onkin vuorossa 13- ja 15-vuotiaiden SM-kisat. 

Huhtikuussa kansainvälisessä kalenterissa potentiaalisia kisoja ei ole oikeastaan kuin Belgian junnuavoimet, johon osallistuminen meidän pelaajien osalta on vielä epävarmaa. Toukokuussa pelataan 12-ja 17v SM kisat ja todennäköisesti kuun loppupuolella pelaajia lähtee myös joko Espanjan tai Puolan junioriavoimiin. Lisäksi huhti-toukokuussa on ohjelmassa pari leiriviikonloppua.

Näiden tapahtumien lisäksi nuoret pelaajamme osallistuvat luonnollisesti myös kotimaan sarjapeleihin ja kisoihin sekä mahdollisesti myös joihinkin muihin kansainvälisiin tapahtumiin. Muutama junioripelaajamme käy myös pelaamassa sarjapelejä Ruotsissa ja Virossa. Lisäksi mm. Alex Naumi on nyt vuoden alussa harjoittelemassa Ruotsissa pari kuukautta ja mahdollisesti kauden aikana vielä muita lyhyempiä pätkiä.

Kesäkuussa on suunnitelmissa järjestää Kosken leirin lisäksi parikin juniorileiriä Ruskeasuolla. Kesäkuussa Virossa järjestetään myös junioreiden NETU. Heinäkuun alussa junioreiden EM-kisoihin lähtevä joukkue leireilee Kisakalliossa ja kausi päättyy heidän osalta vasta 14-23.7 Portugalissa järjestettäviin junioreiden EM-kisoihin.

Edessä on siis osalla pelaajista tiivis kevätkausi, joka kestää pitkälle kesään.

Ps. Kesäkuussa järjestettävälle Kosken leirille on jo nyt ilmoittautunut n. 20 pelaajaa. Muistakaa varata paikka leirille ajoissa!

Vastaa