Junioreiden NETU 26-28.6, Haapsalu

Junioreiden NETU pelataan Viron Haapsalussa 26-28.6. Suomesta lähtee kisoihin yhteensä 11 pelaajaa. Tällä kertaa kadettipojissa ei ole joukkuetta, sillä Suomen kadettipojat Arttu Pihkala ja Noah Steif pelaavat kisassa junioripoikien luokissa.

Livelähetykset: https://www.youtube.com/user/HKTV12/
Kilpailujen yleissivu: http://otse.hk.tlu.ee/

NETU-tuloksia 28.6.2017

Veikka Flemming ja Annika Lundström ovat voittaneet kaksinpeliluokkansa. Onnittelut hienoista mestaruuksista! Veeti Valasti ja Aleksandra Titievskaja puolestaan voittivat consolation luokkien mestaruudet.


Kuva: Veikka Flemming junioripoikien NETU-mestari, Veeti Valasti Consolationin valtias


Kuva: Annika Lundström juniorityttöjen NETU-mestari


Kuva: Aleksandra Titievskaja kadettityttöjen Consolationin voittaja

NETU-tuloksia 27.6.2017

Junnupojat: Suomi 1 (Veikka Flemming, Arttu Pihkala, Noah Steif) voittivat luokan. Suomi 2 (Matias Ojala, Veeti Valasti ja Joonatan Khosravi) olivat sijalla 5. Junnutytöt sijoittuivat sijalle 4. Kadettitytöt sijoittuivat sijalle 6.


Kuva: Junioripoikien joukkue ja valmentaja Mattias Bergvist palkintopallilla

Henkilökohtaisissa luokissa pooleistaan jatkoon pelasivat Veikka Flemming, Arttu Pihkala, Noah Steif, Matias Ojala, Annika Lundström ja Pihla Eriksson. Näistä Veikka ja Annika pelaavat huomenna semifinaaleissa. Veeti Valasti, Joonatan Khosravi ja Alexandra Titievskaja pelaavat huomenna omien luokkiensa consolationin semifinaaleissa.

Junioritytöt: Annika Lundström, Pihla Eriksson, Marianna Saarialho
Kadettitytöt: Aleksandra Titievskaja, Kaarina Saarialho
Junioripojat: Veikka Flemming, Matias Ojala, Joonatan Khosravi, Arttu Pihkala, Noah Steif, Veeti Valasti
Valmentajat: Mattias Bergkvist, Samuli Soine, Peter Eriksson

2 kommenttia artikkeliin ”Junioreiden NETU 26-28.6, Haapsalu

Vastaa