Syksyn startti – muutamia asioita

Kahvila on auki! Kahvilan uusi pitäjä kertoi, että kahvila on auki koko kisojen ajan ja kaikkea tarvittavaa on tarjolla. Kahvia, pullaa, limua, hampurilaisia ja vaikka mitä. Käykää tutustumassa uuteen kahvilaan ja käyttäkää hyväksi sen palveluita! On hieno juttu, että meillä on taas kahvila entisen kahvilan pitäjän lopetettua. Ihan lopullisesti kahvila aukeaa ensi keskiviikkona.

Tällä kertaa annamme joka luokassa vain mitalit tavarapalkintojen sijaan, koska salivuokra on erittäin kallis.  Nimittäin 1-3.9. on Helsingissä käsittämättömästi vielä kesäaikaa, jolloin Ruskeasuo on kiinni viikonloppuisin.  Saimme salin auki vain sitoutumalla maksamaan vahtimestarien ja siivoojien palkat normaalin salivuokran lisäksi.  Siten maksamme kaupungille yhdestä päivästä 690 euroa, mikä söi palkintobudjettimme aika lailla.  Mutta ovathan mitalitkin mukavat muistot ja ne annetaan jokaisen luokan neljälle parhaalle.

Pyydämme ottamaan tasarahan mukaan kilpailumaksujen maksamista varten, jos maksatte käteisellä.

Pingiskeskus ja Markus Heikkinen on paikalla, joten pääsette tekemään pingisostoksia vaivatta.

 

 

Vastaa