Tikakoski GP, Oulu – Kilpailukutsut

Linkki tiedostoon: Kutsu_OPT-86_Tikakoski_GP.pdf

Tervetuloa vuotuisiin GP-kilpailuihimme. Tänä vuonna panostamme erityisesti runsaaseen luokkavalikoimaan. Tarjolla on ennennäkemättömän runsas määrä luokkia, eli jokaiselle löytyy jotain pelattavaa. Lauantai-illalla kokeilemme tänä vuonna cup-luokkien sarjaa. Tavoitteemme on päättää kilpailut kolmosryhmänkin osalta lauantaina viimeistään kello 20.00 mennessä. Koko viikonlopun ajan pelataan runsaasti junioriluokkia alkaen 9-vuotiaista päättyen 17-vuotiaisiin, kaikille avoin ratingluokka, kaikki ratingluokat 100 pisteen pykälin alaspäin M-2200:sta M-1000:een, 50-vuotiaiden ”junioreiden” sarja, pingiskoululuokka ja jopa lisenssittömien pelaajien harrastelijat-luokka.

Osallistujamäärämme on ollut kaksipäiväisissä kilpailuissa runsas, sitä odotamme myös tänä vuonna. Huomaa toki että tällä kertaa rajoitamme pöytämäärän 16 pöytään joka rajoittaa yhden starttiryhmän sisällä pelaajamäärän noin 80 pelaajaan. Ilmoittaudu siis ajoissa niin pääset mukaan 🙂

Menossa mukana sponsorimme: http://www.tikakoski.fi/

Vastaa