Benedek Olah – Jura Morez, Ranskan Pro A 2017-2018, Jura Morez sarjan 3.

18.kierros 5.6.2018 Jura Morez TT – Istres TT 3-1

Kirill Skachkov – Konstantinos Papageorgiou 0-3 (6-11, 3-11, 5-11)
Benedek Olah – Paul Gauzy 3-1 (11-9, 15-13, 9-11, 11-6)
Mattias Översjö – Benjamin Brossier 3-0 (11-9, 11-4, 11-5)
Kirill Skachkov – Paul Gauzy 3-0 (11-7, 11-6, 11-9)

Benedek Olahille 3-1 voitto Paul Gauzystä ja Jura Morezille samoin numeroin kauden viimeiset sarjapisteet Istresistä. Jura Morez saavutti joukkueen parhaan sijoituksen Ranskan sarjassa koskaan olemalla kolmas. Olahin tavoite ennen kautta oli saavuttaa 50-50 ottelusuhde ja se saavutettiin tämän ottelun voitolla. Ottelusuhteeksi tuli 9-9. ”Kauden alussa tuli neljä tappiota loukkaantumisten sävyttäminä, loistava comeback tämän jälkeen”, kommentoi iloinen Olah tuoreeltaan pelin jälkeen. Olahin seuraavat turnaukset ovat Nigerian ja Bulgarian ITTF avoimet elokuussa. Olah pelaa myös ensi kauden Jura Morezin riveissä Ranskassa.

Ranskassa ottelut pelataan kolmeen voittoon kolmella pelaajalla. Kahden ensimmäisen ottelun jälkeen ohjelmassa on lyhyt tauko. Kolmospelaajat kohtaavat kolmannessa pelissä. Ykkös- ja kakkospelaajat pelaavat kaksi ottelua tarvittaessa. Järjestelmä on sama kuin esim. Suomen joukkue-SM:ssä.

Kauden ohjelma Jura Morezin osalta:

Pelatut ottelut:

17.kierros 15.5.2018 Roanne – Jura Morez 1-3
Yaroslav Zhmudenko – Kirill Skachkov 0-3 (10-12, 8-11, 3-11)
Enzo Angles – Mattias Översjö 2-3 (12-14, 11-6, 11-4, 6-11, 7-11)
Sun Chia Hung – Kirill Skachkov 1-3 (3-11, 11-7, 2-11, 12-14)

16.kierros 11.5.2018 Jura Morez TT – Vaillante Angers TT 1-3

Olahille upea taisteluvoitto Jon Perssonista ja tappio ruotsalaiskonkari Jens Lundqvistille erin 3-1. Olah oli erittäin tyytyväinen revanssivoittoon Perssonista, myös Lundqvistia vastaan Olah pystyi hyvään peliin kahdessa viimeisessä erässä. ”Kaiken laitoin peliin vaikka väsy oli kova”, kommentoi Olah otteluita jälkikäteen.

Benedek Olah – Jon Persson 3-2 (11-2, 9-11, 11-8, 7-11, 11-9)
Kirill Skachkov – Jens Lundqvist 0-3 (12-14, 8-11, 5-11)
Mattias Översjö – Andrea Landrieu 2-3 (13-11, 3-11, 12-10, 8-11, 9-11)
Benedek Olah – Jens Lundqvist 1-3 (4-11, 6-11, 11-8, 8-11)

15.kierros 6.4.2018 SS La Romagne – Jura Morez TT 3-1

Wei Shihao – Kirill Skachkov 3-0 (12-10, 15-13, 11-6)
Chen Tianyuan – Zhai Chao 2-3 (12-10, 6-11, 9-11, 11-3, 9-11)
Adrian Crisan – Benedek Olah 3-0 (11-3, 11-3, 11-8)
Wei Shihao – Zhai Chao 3-1 (11-2, 9-11, 11-6, 11-5)

Olahille 3-0 tappio Adrian Crisania vastaan kolmospaikalla. ”Crisanin lyhytpeli oli myrkkyä tänään”, kommentoi Olah peliään.

14.kierros 3.4.2018 Jura Morez TT – Chartres AS TT 2-3

Zhai Chao – Alexandre Robinot 2-3 (11-7, 10-12, 11-5, 9-11, 10-12)
Benedek Olah – Robert Gardos 3-1 (8-11, 11-7, 11-5, 11-9)
Kirill Skachkov – Pär Gerell 3-1 (11-9, 4-11, 15-13, 11-3)
Zhai Chao – Robert Gardos 1-3 (11-7, 7-11, 10-12, 6-11)
Benedek Olah – Alexandre Robinot 2-3 (13-11, 5-11, 5-11, 11-3, 9-11)

Benedek Olah kaatoi WR 55 Robert Gardosin erin 3-1. ”Ensimmäisessä erässä oli hieman liikaa varman päälle ottamista, sitten löytyi Pena-mode ja Gardos kaatui”, summasi Olah ensimmäisen ottelun. Toisessa ottelussa on vastassa ollut WR 128 Alexandre Robinot osoittautui äärimmäisen niukasti liian kovaksi vastukseksi. ”Ehdin jo olla varma voitosta, mutta niin vain vastustaja väänsi hieman onnekkaasti voittoon, viimeisestä pallosta tiesin että pitkä tulee mutta en saanut palloa lyötyä sisään, hyvä peli oli silti”, päätti Olah.

13.kierros 31.3.2018 Pontoise-Cergy AS – Jura Morez TT 0-3

Marcos Freitas – Kirill Skachkov 2-3 (11-13, 11-8, 10-12, 12-10, 8-11)
Can Akkuzu – Zhai Chao 2-3 (11-7, 7-11, 9-11, 11-7, 9-11)
Niagol Stoyanov – Benedek Olah 1-3 (11-7, 7-11, 9-11, 0-11)

Jura Morezille hieno 0-3 vierasvoitto ja Benedek Olahille Niagol Stoyanovin päänahka erin 1-3 pääsiäislauantain ottelussa Ranskan pääsarjassa. Voitolla Jura Morez vahvisti kakkospaikkaansa sarjassa.

12.kierros 13.3.2018 Jura Morez – Hennebont 3-2

Zhai Chao – Quentin Robinot 3-0 (11-6, rtd.)
Benedek Olah – Liam Pitchford 3-0 (13-11, 11-7, 11-9)
Kirill Skachkov – Cedric Nuytinck 0-3 (10-12, 4-11, 8-11)
Zhai Chao – Liam Pitchford 1-3 (12-14, 7-11, 11-2, 5-11)
Benedek Olah – Quentin Robinot 3-0 wo.

Benedek Olah toimi Jura Morezin 3-2 sarjavoiton takuumiehenä kaatamalla WR 53 Liam Pitchfordin puhtaasti erin 3-0 upealla pelillä. Jura Morezin tietä voittoon helpotti Quentin Robinotin antama ottelun keskeytys Zhai Chaota vastaan ja viimeisen ottelun luovutus Olahille. Olah hankki ratkaisevan kolmannen voiton joka tarvittiin.

11.kierros 20.2.2018 Jura Morez TT – Rouen SPO 3-1

Zhai Chao – Abdel-Kader Salifou 3-0 (11-2 rtd.)
Kirill Skachkov – Emmanuel Lebesson 0-3 (5-11, 9-11, 1-11)
Mattias Översjö – Jesus Juncal Cantero 3-2 (11-13, 11-9, 11-6, 9-11, 11-7)
Zhai Chao – Emmanuel Lebesson 3-0 (12-10, 11-7, 11-6)

Benedek Olah ei ollut kokoonpanossa Rouen SPO:ta vastaan. Roenin Salifou sairastui ennen ottelua ja Rouen taktikoi hänet kakkospaikalle ottelussa.

10.kierros 6.2.2018 Villeneuve PPC – Jura Morez TT 2-3

Adrien Mattenet – Zhai Chao 3-1 (12-10, 10-12, 11-5, 11-9)
Romain Ruiz – Kirill Skachkov 2-3 (11-7, 11-3, 9-11, 5-11, 6-11)
Stephane Ouaiche – Benedek Olah 1-3 (11-8, 3-11, 8-11, 6-11)
Adrien Mattenet – Kirill Skachkov 3-2 (8-11, 11-4, 9-11, 11-8, 12-10)
Romain Ruiz – Zhai Chao 0-3 (6-11, 8-11, 5-11)

Benedek Olahille upea 3-1 voitto Stephane Ouaichesta. Ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä ensimmäisen erän lämmittelyn jälkeen. Tämä voitto vei Jura Morezin 2-1 johtoon ottelussa. ”Hyvä fiilis, pitää vain luottaa itseensä ja pelata kuten osaa ja lopettaa liiallinen miettiminen”, kommentoi Olah tuoreeltaan voitto-ottelun jälkeen.

9.kierros 30.01.2018 Istres TT – Jura Morez TT 1-3

Konstantinos Papageorgiou – Benedek Olah 0-3 (8-11, 7-11, 9-11)
Benjamin Brossier – Zhai Chao 2-3 (11-8, 12-10, 7-11, 8-11, 15-17)
Paul Gauzy – Mattias Översjö 3-2 (5-11, 11-6, 12-10, 6-11, 11-6)
Konstantinos Papageorgiou – Zhai Chao 0-3 (9-11, 8-11, 10-12)

Benedek Olahille upea 3-0 voitto Istresin ykköspelaajasta Konstantinos Papageorgiousta erin 3-0. ”Hyvältä tuntuu ja vihdoinkin peli alkaa kulkea” kuului Olahin kommentti tuoreeltaan ottelun jälkeen.

8.kierros 12.12.2017 Jura Morez TT – Roanne LN TT 3-0

Zhai Chao – Enzo Angles 3-0 (11-6, 11-9, 11-6)
Kirill Skachkov – Sun Chia Hung 3-0 (11-9, 11-2, 11-8)
Mattias Översjö – Yaroslav Zhmudenko 3-2 (9-11, 11-9, 12-14, 13-11, 11-4)

7.kierros 5.12.2017 Angers Vaillante – Jura Morez TT 3-0

Jens Lundquist – Kirill Skachkov 3-0 (11-6, 11-8, 12-10)
Jon Persson – Zhai Chao 3-2 (11-8, 11-13, 11-7, 13-15, 11-4)
Andrea Landrieu – Benedek Olah 3-0 (11-8, 11-8, 11-8)

Jura Morez ja Benedek Olah taipuivat puhtaisiin tappioihin Angersia vastaan. Kirill Skachovin ottama keltainen kortti ensimmäisessä ottelussa pakottaa Benedek Olahin matkustamaan pelaamaan myös ensi viikon sarjaottelun alkuperäisen suunnitelman vastaisesti ja se sekoitti Olahin keskittymisen otteluun. Vastustajan muutamat onnekkaat pallot eivät myöskään auttaneet keskittymisen palauttamisessa.

6.kierros 21.11.2017 Jura Morez TT – SS La Romagne 3-1

Zhai Chao – Chen Tianyuan 3-1 (9-11, 11-7, 11-8, 11-6)
Kirill Skachkov – Wei Shihao 2-3 (11-9, 7-11, 11-7, 10-12, 2-11)
Benedek Olah – Adrian Crisan 3-2 (11-5, 11-3, 10-12, 13-15, 11-5)
Zhai Chao – Wei Shihao 3-1 (3-11, 11-8, 13-11, 11-8)

Jura Morez jatkoi hienojen tulosten putkeaan ja voitti La Romagnen lukemin 3-1. Suomalaisten suureksi iloksi myös Benedek Olah avasi voittotilinsä kaatamalla WR90 Adrian Crisanin tiukassa ja hermoja raastavassa ottelussa 3-2. Olah sai otteluun murskaavan hyvän alun mutta Crisan taisteli väkisin ottelun viidenteen erään. Olah sai uuden vaihteen päälle viidennessä 3-0 alatilanteessa ja vei loput pisteet 11-2.

Olahin kommentit: ”Sairaan hieno fiilis, kyyneleet nousivat silmiin viimeisen pallon jälkeen. Titanicin jäävuori on rikottu voitolla! Voitto oli todella tiukassa, 2-0 eräjohto ja kolmannessa tilanne 10-10, neljännessäkin erässä useita ottelupalloja ja viidennessä alussa 3-0 alla. Peli alkoi rullaamaan mutta hieman kipsasin. Peli oli suhteellisen hyvää, syötöt ja palautukset toimivat. Tästä on hyvä jatkaa.”

5.kierros  5.11.2017 Chartres – Jura Morez 1-3

Pär Gerell – Benedek Olah 3-1 (11-6, 8-11, 11-3, 11-5)
Alexandre Robinot – Kirill Skachkov 2-3 (9-11, 11-9, 15-13, 9-11, 7-11)
Romain Lorentz – Mattias Översjö 0-3 (8-11, 8-11, 10-12)
Pär Gerell – Kirill Skachkov 1-3 (11-5, 5-11, 1-11, 7-11)

Kirill Skachkov oli jälleen Jura Morezin syömähammas voitto-ottelussa Chartresia vastaan. Benedek Olah pelasi kakkospaikkaa ja hävisi ruotsalaiselle Pär Gerellille 3-1. Olah esitti toisessa erässä poikkeuksellisen hienoa peliä mutta se ei kantanut loppuun asti. Jura Morezilta puuttui ottelusta kiinalaisvahvistus Chao Zhai ja kotijoukkueelta puuttui Robert Gardos.

4.kierros 24.10.2017 Jura Morez – Pontoise-Cergy 3-2

Zhai Chao – Niagol Stoyanov 3-0 (12-10, 11-9, 11-7)
Kirill Skachkov – Marcos Freitas 3-0 (11-9, 11-7, 11-4)
Mattias Översjö – Can Akkuzu 2-3 (11-9, 3-11, 7-11, 11-8, 5-11)
Zhai Chao – Marcos Freitas 1-3 (6-11, 11-4, 8-11, 7-11)
Kirill Skachkov – Niagol Stoyanov 3-1 (11-9, 10-12, 11-7, 11-8)

Kirill Skachkovin huippupeli toi pisteet Jura Morezille sarjakärki Pontoise-Cergystä. Mattias Översjö teki debyyttinsä ja hävisi tiukasti 2-3 Can Akkuzulle. Jura Morezin seuraava ottelu on vuorossa jo 3.11. Chartresia vastaan.

3.kierros 17.10.2017 Hennebont – Jura Morez 2-3

Liam Pitchford – Kirill Skachkov 0-3 (8-11, 10-12, 4-11)
Jiang Tianyi – Zhai Chao 0-3 (17-19, 6-11, 4-11)
Quentin Robinot – Benedek Olah 3-0 (12-10, 11-6, 11-3)
Liam Pitchford – Zhai Chao 3-0 (11-5, 11-4, 14-12)
Cedric Nuytinck – Kirill Skachkov 2-3 (11-9, 8-11, 9-11, 11-9, 5-11)

Benedek Olah ei pystynyt parhaaseensa Quentin Robinotia vastaan mutta Jura Morez nappasi 3-2 voitolla avauspisteensä sarjassa. Jura Morezin kausi jatkuu jo ensi viikolla kotiottelulla Pontoise-Cergyä vastaan.

2.kierros 10.10.2017 Rouen SPO – Jura Morez 3-0

Benedek Olah – Emmanuel Lebesson 1-3 (4-11, 9-11, 11-5, 9-11)
Chao Zhai – Ho Kwan Kit 2-3 (6-11, 11-8, 9-11, 11-9, 8-11)
Kirill Skachkov – Jesus Cantero 1-3 (11-8, 3-11, 10-12, 11-13)

Benedek Olah hävisi ottelunsa Euroopan Mestari Emmanuel Lebessonille erin 3-1, ottelu oli loppupuolella tiukkaa taistelua joka kääntyi lopussa Lebessonille. Olahin kommentit: ”Ensimmäinen erä oli valitettavasti Lebessonille lahja minun puolelta. En ole ennen pelannut Lebessonia vastaan, hän ei ollut ihan niin paha kuin aluksi luulin. Oma peli oli parempaa vihdoin. Jos olisin ekassa erässä ymmärtänyt että ei tarvitse panikoida niin olisin ollut tyytyväinen.”

1.kierros 26.9.2017 Jura Morez – Villeneuve 2-3

Chao Zhai – Romain Ruiz 3-2 (13-11, 12-14, 11-5, 1-11, 11-9)
Kirill Skachov – Antoine Hachard 1-3 (12-10, 9-11, 5-11, 8-11)
Benedek Olah – Stephane Ouaiche 1-3 (11-9, 6-11, 13-15, 3-11)
Chao Zhai – Antoine Hachard 3-1 (8-11, 11-5, 11-9, 12-10)
Kirill Skachov – Romain Ruiz 1-3 (11-7, 4-11, 7-11, 6-11)

Benedek Olah hävisi Stephane Ouaichelle erin 1-3 Ranskan A-liigan debyyttiottelussaan. Kolmannessa erässä Olahilla oli kaksi eräpalloa 2-1 johtoon mutta Ranskalainen pelasti ne ja käänsi ottelun. ”Ottelu oli jo vähän parempaa pelaamista kuin vähään aikaan, tosin syöttäminen oli hankalaa”.

2 thoughts on “Benedek Olah – Jura Morez, Ranskan Pro A 2017-2018, Jura Morez sarjan 3.