Miikka O’Connor – Cardiff City TTC, Englanti

Miikka O’Connor – Cardiff City TTC, Englanti

Miikka O’Connorille kaksi tappiota sarjadebyytissä Englannissa. Cardiff City kärsi 6-2 tappion. Sarja jatkuu 2.12. kotiottelulla North Ayrshireä vastaan. O’Connorin kommentit: ”Vastustajat oli kovia. Vaikka tulikin 2-6 tappio, niin oli silti kiva pelata. Tuli hyviä matseja ja tunnelma hallissa oli hyvä. Seuraava peli on kotiottelu Cardiffissa, jossa toivottavasti tulee voitto!”

London Fusion – Cardiff City, ottelupöytäkirja: https://www.tabletennis365.com/BritishLeague/Results/Seniors_2017-18/Premier_Division/MatchCard/245718


Miika omat kommentit tämän päiväisestä debyytistä: ”Vaikeaa ennustaa mitään ensimmäisestä ottelusta uudessa sarjassa. Lontoon Fusion on vastassa enkä tarkalleen tiedä keitä siellä pelaa. Omat fiilikset on hyvät! Innolla ja mielenkiinnolla menen pelaamaan.”


Miikka O’Connor pelaa tällä kaudella Englannin korkeinta sarjaa Cardiff Cityn riveissä. Pelikavereina ovat Antoine Bernadet, Markus Pettersson, Tom Maynard ja Ryan Owen.

Sarjan yleissivu: https://www.tabletennis365.com/britishleague/Fixtures/Seniors_2017-18/Premier_Division

Vastaa