Kosken Malja, GP – Kilpailutulokset

Kosken Maljan sunnuntai oli hiukan ensimmäistä kisapäivää rauhallisempi ja lyhyempi. Luokkien ennakkosuosikit pitivät pääsääntöisesti pintansa, mutta muutama yllätys sentään nähtiin. Porin Aleksi Laineen voitto M14 GP:ssä käy hyvästä esimerkistä.

Paraisten Sofie Eriksson on kuntoutunut vaivoistaan ja esitti vahvaa peliä päivän molemmissa luokissaan. Erityisesti 2000-luokan voittaminen miesten nenän edestä oli vakuuttava saavutus. Järjestäjät palkitsivat Sofien sunnuntaipäivän erikoispalkinnolla, perusteena hyvät voitot ja positiivinen ote ja yritys päivän kaikissa peleissä.

Kisan kaikkien luokkien tulokset löytyvät alla olevasta linkistä. Kosken Kaiku kiittää paikalla olleita ja toivottaa niin pelaajat kuin muunkin kisaväen tervetulleeksi Koskelle taas ensi vuonna.

Linkki tiedostoon: Kosken Malja, GP.xlsx

Vastaa