Kaikki kirjoittajan Esko Lemettilä artikkelit

Aivan kohta PTS-60:n kisat Ruskeasuolla – ilmoittaudu viimeistään ti 7.11.2017

Tosin Tas-NP:iin voi tulla mukaan ihan kisapaäivänäkin, ja ilman pariakin.
Uutuuskannustimena pieni lisämauste miksi kannattaa osallistua:
Sovellamme junnufutiksesta tutun Tsempparipalkinnon pöytätennikseen!

Elikkä pelaaja saa yhden tsemppipisteen voittamalla rating-luokassa erän
jatkopalloilla. Yksi lisäpiste, jos ko. erä on ottelun viides.
Eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa tsemppikisan ja saa kaikki
osallistumismaksunsa takaisin, eli voittaa ILMAISEN ämpärin!
Hupsis… siis pelipäivän.

Jos useampi pelaaja tasapisteissä, niin tuplapisteiden määrä ratkaisee ja
sitten arpa.

PTS-60 kansalliset – Kilpailukutsut

Linkki tiedostoon: KUTSU-2017.doc

Tervetuloa Ruskeasuolle pelaamaan pöytätennistä la 11.11.2017.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on ti 7.11.2017.

Runsaasta luokkavalikoimasta löytyy varmaan jokaiselle jotakin.
Myös ilman lisenssiä oleville pelureille löytyy kaksi eri mahdollisuutta.
Tasoitus, tai sen vaihtoehtona varttuneemmalle väelle: Ikätasuri.
Tasoitus-neluriin voi ilmoittautua ilman kaveriakin – sellainen kyllä löydetään!

Palkintoihin on panostettu ja menestyjät voivat valita mieleisensä heille
kuuluvasta sijoituskorista. Luvassa on paljon erilaisia ja mielenkiintoisia
tavaroita. Tasoitus-kaksareissa kilpaillaan euroista.

Kyselin OP:ltä Sporttiturvasta

Sporttiturva korvaa, kun urheilija loukkaantuu äkillisen tapahtuman seurauksena harjoituksissa, kilpailussa tai ottelussa tai lajileirillä. Korvaamme Sporttiturvasta
• hoitokulut, myös hammasvammat
• invaliditeetin
• kuoleman.
Urheillessa tapahtuvat äkillisten tapahtuminen aiheuttamat loukkaantumiset korvataan magneettitutkimusta ja leikkaushoitoa myöden. Hammasvamman kuluja korvataan tarvittaessa koko loppuelämäsi, muita vammoja korvataan enintään 3 vuotta. Myös hoidossa tarvittavat ortopediset tuet korvataan. Korvausmäärä on 15 000 euroa. Sporttiturvassa ei ole yläikärajaa. Alle 12-vuotiaalle ei ole omavastuuta, muille omavastuu on 100 € vahinkoa kohden.
————————————————————————————————————————————————————

Hei! Kiitos viestistäsi. Pahoittelut, että vastauksessa on kestänyt, mutta tässä vihdoin kaipaamasi lisätiedot Sporttiturvaan liittyen:

* Vaikuttaako pelaajan lisenssi, ettei pelitilanteessa sattunutta tapaturmaa käsitellä muilla vakuutuksilla (matkustaja-, tapaturma- tai iso kotivakuutus)?
-Jos vahinko sattuu lajiharjoituksessa tai pelitilanteessa, ei sitä ehtojen mukaan korvata tapaturmavakuutuksesta tai matkustajavakuutuksesta (paitsi jos matkustajavakuutuksessa on urheilulaajennus voimassa). Kotivakuutuksesta tapaturmia ei koskaan korvata.

* Ottelu/kilpailu/turnaus/lajiharjoitus. Onko Sporttiturva voimassa vain jos kyseessä ns. virallinen tai ennalta sovittu tapahtuma esim. ohjattu valmennus – kuinka seuran ei niin viralliset pelit ja treenit?
– Kun kyse on lajiin liittyvästä harjoittelusta tai pelistä, on Sporttiturva voimassa.

* Kuinka pitäisi ymmärtää Ruskeasuon veteraanipelit tiistaisin ja torstaisin. Meitä eläkeläisiä eri seuroista ja ei seuroista, kokoontuu pelailemaan keskenämme suurin joukoin. Myös erilaisia kauden sisäisiä sarjoja pelataan, mutta tämä kaikki ei ole ns. virallista toimintaa.
– Jos katsotaan, että kyse on lajiin liittyvästä harjoituksesta tai kilpailusta, kattaa Sporttiturva myös tämän. Mutta jos kyse on enemmän yhteisestä vapaa-ajanvietosta jossa vain pelaillaan omaksi iloksi ilman mitään kisatavoitetta, kattaisi tavallinen tapaturmavakuutus tämän.

* Kilpailumatkat? Jos menee vaikkapa viikonlopun kisamatkalle Tallinnaan, jossa osallistuu joihinkin kilpailuluokkiin – kattaako Sporttiturva koko viikonlopun Tallinnassa?
– Sporttiturva on voimassa sekä meno- että paluumatkalla sekä kisatapahtumassa sekä mahdollisissa treeneissä. Mutta muuten tarvitaan muulle ajalle matkustajavakuutus. Suosittelen myös matkustajavakuutuksen urheilulaajennusta. Matkustajavakuutuksen laajennus vaikuttaa siten, että tapaturmat sekä kisoissa että vapaa-ajalla korvataan ilman ylärajaa ja ilman omavastuuta.

* Kuinka pitää ymmärtää kilpailumatkojen välittömät meno- ja paluumatkat? Esim. olen ajatellut osallistua ensi kesänä Veteraanien MM-kisoihin Las Vegasissa, mitkä ovat silloin ne välittömät matkat?
– Matkat kotoa kisapaikalle, kisapaikalta kotiin sekä välittömästö kisoihin ja mahdollisiin liittyvät meno- ja paluumatkat kohteessa. Suosittelen rinnalle matkustajavakuutusta turvamaan myös kisojen ulkopuolisen ajan.

Ystävällisin terveisin
Ville Mauro

OP Vakuutus Oy, Y-tunnus: 1458359-3
Osoite: Gebhardinaukio 1, 00013 OP, kotipaikka Helsinki