Aihearkisto: Leirit

Hiihtolomaleiri Oulussa 8.-12.3.2021

OPT-86 järjestää hiihtolomaleirin Oulussa Ratamotien pöytätennishallilla 8.-12.3.2021

Leirin osallistujat löytyvät täältä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1C5rdVb1ibf89S9yDxZpDmcVQAesd-CPbx1TIQQGDgJM/edit#gid=2086444266

Leiri-info: https://docs.google.com/presentation/d/1RQT9eYT0JgaxXcUMTexmTVrQH6NAX3BiRWZSNm5Uwl4/present

Harjoitukset joka päivä klo 12.00 – 15.30. Valmennuksesta vastaavat Teemu Oinas ja Juhana Tuuttila. OPT-86 on tyytyväinen että leirille osallistuu junnulistapelaajia myös YPTS:stä ja Haukiputaan Heitosta.

Junnuleiri onnistuneesti läpi Porissa

Rajoitukset huomioiden saatiin Porissa vedettyä junnuleiri omalle porukalle läpi mainiosti. Pe – su välille saatiin mahtumaan 4 harjoitusta yhteensä 9 tuntia. Junnujen lisäksi iltaisin treenattiin vielä aikuisten kilparyhmäläisiä. Leirin valmennuksesta vastasi Taneli Keinonen ja loppuhuipennuksena leirikisan veti Mika Heljala.

Tilanne kurittaa jokaista seuraa, eikä Pori ole poikkeus. Onneksi edes junioritoimintaa ollaan kyetty pyörittämään lähes normaalisti. Ilman junioreita toiminta olisikin vaarassa kuihtua. Sponsorimme ovat ilahduttavasti vastanneet huutoon lasten harrastustoiminnan mahdollistamiseksi, sillä urheilutalon rajoitusten takia ylimääräisten tilakustannusten kanssa painitaan jatkuvasti. Samalla ratkaisulla on onnistunut myös aikuisten pienryhmäharjoittelu eri vuoroissa. Tärkeää yhteisöllisyyttä se tietenkin verottaa, mutta pallotuntuma saadaan säilytettyä.

Kotijoukoille leirin ensimmäinen päivä striimatiin POR-83:n Youtube-kanavalle ja muuta päivitystä tarjottiin ahkerasti Facebookiin ja Whatsapp-rinkiin, jotta junnujen taitoja pääsee ihastelemaan muutkin kuin valmentajat maskiensa takaa.

Junnuleiri1_2021
Leiriläiset saivat leirikisasta pokaalit ja heijastimet kotiin vietäväksi.

Paranna peliäsi! OPT-86:n aikuisleiripäivä 25.10.2020 – peruttu

Päätimme juuri Mika Sorviston kanssa että huomiselle sunnuntaille merkitty aikuisleiripäivä perutaan. Syynä on heikentyvä koronavirustilanne niin Oulussa kuin muuallakin Suomessa. Treenataan yhdessä seuraavan kerran paremmalla ajalla.

OPT-86 ry. järjestää Paranna peliäsi! pöytätennisleiripäivän aikuispelaajille 25.10.2020 Ratamotien pöytätennishallilla, osoite Ratamotie 22, Oulu.

Leiri on avoin kaikille aikuispelaajille kaikista seuroista. Tasovaatimuksena leirille osallistumiseen on noin rating 1500 tai korkeampi pelitaso.

Valmentajana leirillä toimii OPT-86:n Mika Sorvisto.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://docs.google.com/presentation/d/1JKfwn0qFqer7GsWEvJ4NqQvGBazveY_Teqfy9Zzmv50/edit?usp=sharing

Syyslomaleiri junioreille Oulussa 19.-23.10.2020

OPT-86 ry. järjestää syyslomaleirin junioreille 19.-23.10.2020 Ratamotien pöytätennishallilla, osoite Ratamotie 22, Oulu. Leiri on avoin kaikille junioripelaajille kaikista seuroista. Jaamme leiriläiset ikä- ja tasoryhmiin.

Valmentajana leirillä toimii maanantaista torstaihin Juhana Tuuttila. Iltaharjoituksissa Juhanan apuna ovat OPT-86:n juniorivalmentajat. Perjantaina valmentajina toimivat Teemu Oinas ja Tommi Laine. Apuvalmentajina leirillä toimivat OPT-86:n juniorivalmentajat, sparrausapua tarjoavat OPT-86:n aikuispelaajat.

Lisätiedot, hinnat ja ilmoittautuminen: https://docs.google.com/presentation/d/18Ipv-6fGMGQyX99OLKUdj2215tooTIkSB3HhNrCUw1U/edit?usp=sharing

Peliä parantamassa Oulussa – aikuisleirillä reipas kehittymisen meininki

OPT-86:n ja SPTL:n yhteistyössä järjestämä ”Paranna peliäsi” aikuisleiri naputeltiin maaliin tänä viikonloppuna Oulussa Ratamotien pöytätennishallissa. Leirin aikana SPTL:n kenttäpäällikkö Taneli Keinosen ja OPT-86:n Mika Sorviston sekä Teemu Oinaksen ohjauksessa kävi yhteensä 16 pelaajaa. Sparrina leirillä toimi myös PT 75:n Patrik Rissanen.


Leiriläiset jaettiin kahteen ryhmään jotka molemmat kävivät läpi Tanelin perusteellisen hyödyllisen perusasia- ja tekniikkatreenin. Mika veti omassa osuudessaan hieman haastavampia pelinomaisia harjoitteita. Teemun osiossa keskityttiin vahvasti syöttöihin ja niistä suoraan avaamiseen, lyhytpeliin ja flippaamiseen.

Leiriläisiltä paikan päällä saatu palaute oli positivista joten leirejä on tarkoitus järjestää aikuiseen makuun myöhemminkin. Ilmoitamme leireistä aina myös täällä SPTL:n sivuilla vaikka ne puhtaasti OPT-86:n järjestämiä leirejä jatkossa olisivatkin.

Tanelin vierailu Oulussa oli jälleen menestys kun seuran juniorikursseille tuli heti ilmoittautumisia runsain mitoin kouluesittelyn johdosta. Kun vielä samalla saatiin järjestettyä harjoitusleiri nimenomaan seuran aikuisväelle niin tätä pingisviikkoa voidaan pitää menestyksenä.

OPT-86 kiittää leirin valmentajia ja osallistujia, nähdään ensi kerralla!

Nappulaprojekti käyntiin

Pöytätennisliitto käynnistää uuden Nappulaprojektin, jonka tarkoituksena on tehostaa nuorimpien (2007 tai nuoremmat) pelaajien harjoittelua. Lähtölaukaus tälle toiminnalle on vuoden 2020 puolella järjestettävät Nappulaleirit. Leirejä järjestetään 26.-27.9. Oulussa ja 28.-29.11. Espoossa. Keväällä pidetään koko maan yhteisleiri ja mahdollisuuksien mukaan muutakin toimintaa.

Tänään postitettiin pohjoisen leirin kutsutuille pelaajille henkilökohtaiset kutsut.

Paranna peliäsi! OPT-86:n ja SPTL:n aikuisleiri 29.-30.8.2020

OPT-86 ry. järjestää yhteistyössä SPTL ry:n kanssa Paranna peliäsi! pöytätennisleirin aikuispelaajille 29.-30.8.2020 Ratamotien pöytätennishallilla, osoite Ratamotie 22, Oulu.

SPTL:n valmentajana toimii Taneli Keinonen. Lauantaina leirillä on valmentamassa myös OPT-86:n Mika Sorvisto.

Lisätiedot oheisesta linkistä: https://docs.google.com/presentation/d/1ED5hmn1-3SmFrzrE9UXitS3GUR34KCWRP0laViF0tHQ/edit?usp=sharing

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/3k96Cud
Ilmoittautuneet: https://bit.ly/2EQebWC

Ilmoittautumiset ke 26.8.2020 mennessä. Tervetuloa leirille!

OPT-86:n ja SPTL:n pöytätennisleiri Oulussa 27.-31.7.2020

OPT-86 ry. järjestää yhteistyössä SPTL:n kanssa pöytätennisleirin junioreille Oulussa heinäkuussa avattavassa Ratamotien pöytätennishallissa. Leirin harjoituspäivät ovat 27.-31.7.2020. Lisäksi järjestämme leirin päätteeksi kaikille pelaajille (myös aikuiset) avoimen kesäkilpailun lauantaina 1.8.2020. Kilpailusta on tulossa erillinen kilpailukutsu.

Leiri on avoin kaikille junioripelaajille kaikista seuroista. Jaamme leiriläiset ikä- ja tasoryhmiin.

Liiton valmentajina leirillä toimivat Suomen maajoukkueen päävalmentaja Mattias Bergkvist sekä pöytätennisliiton kenttäpäällikkö Taneli Keinonen. Rovaniemeltä valmentajaksi / sparraajaksi saapuu Jialun (Dailen) Li. Apuvalmentajina toimivat OPT-86:n valmentajat.

Leirin hinta on 185€, sisältää valmennuksen, lounaan, päivällisen ja mahdollisesti tarvittavan majoittumisen. Leirille voi osallistua myös päiväkohtaisesti hintaan 40€ / päivä sisältäen lounaan ja päivällisen.

Lisätiedot: https://docs.google.com/presentation/d/140z3uCSc7v2fE3rU1PNmy-FeGmrvug3sGZZduncg-ys/edit#slide=id.p

Tiedustelut: Teemu Oinas / teemu.oinas@gmail.com / +358504858200

Otamme leirille 40 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ratamotien hallille pääsee helposti linja-autolla Oulun keskustasta.

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/2UnwXJC
Ilmoittautuneet: https://bit.ly/2XInO0m

Ilmoittautumiset su 12.7.2020 mennessä.

Tervetuloa Ouluun harjoittelemaan!