PingisTV

PingisTV:n ydin on laadukkaan katsojakokemuksen hallinta.

Tärkeintä striimin tekemisessä on, että lähetyksillä on PingisTV:n osaava vastuullinen lähettäjä, joka on nimettynä hyvissä ajoin ja vähintään viikko ennen tapahtumaa, mieluusti jo aiemmin. Lähettäjä voi toimia paikanpäällä tai etänä, jolloin kuvaaja on lähettäjän ohjeistama henkilö. Lähetyksen eteen työskentelee yleensä aina useampi henkilö mukaan lukien kuvattavan tapahtuman johto.
Lähetys on yhdistelmä suoraa lähetystä ja sen tallennetta. Ennakkovalmistelut ja suunnitelmallisuus varmistavat luotettavan ja laadukkaan suoran lähetyksen katsojille.
Onnistunut lähetys on yhdistelmä hyvää lähetyksen sisällön suunnittelua (mielenkiintoiset pelit, kuvakulma, etc.), laitteiston ja palvelujen teknistä toimivuutta sekä kokonaisuuden hallintaa.
Katsojat tavoitetaan ensisijaisesti sptl.fi-sivustolta(~60%) ja toissijaisesti Pöytätennisliiton YouTube-palvelusta(~40%), jotka ovat kaikielle lähetyksille pakollisia jakelukanavia. Muut jakelukanavat, kuten ettutv ja seurojen kanavat ovat mahdollisia lisäkanavia.
Peruslähetyksessä käytetään liiton striimiluuria tai muuta vastaavaa kameran ja encooderin yhdistelmää, liiton YouTube-kanavaa sekä sptl.fi-sivuston ylimmäksi kiinnitettyä artikkelia.
Useammat striimit, videoleikkaus, pelaajien nimet ja pisteet tekstuureina, uusinnat, hidastukset ja haastattelut sekä lähetystä tukeva ulkoinen tulospalvelu ovat kannatettavia lisäominaisuuksia parantamaan katsojakokemusta.

PingisTV on Suomen pöytätennisliiton rekisteröimätön tuote.

Suorat ja päättyneet PingisTV-lähetykset löydät:
https://www.youtube.com/channel/UC9szbKO6tcHDfTBOcbDLUNA