Aihearkisto: Seuratiedotteet

POR-83:n mukaan nimetään katu keskustassa

Porin kaupunki on hyväksynyt voimaan tulevaksi tänään 1.4. aloitteen, jonka perusteella keskustassa sijaitseva Porilaistenkatu muutetaan muotoon Pöytätennis porilaistenkatu. Muutos laitettiin vireille viime vuonna seuran 40-vuotisjuhlan kunniaksi, mutta byrokratiaprosessi vei oletettua kauemmin aikaa.

”Muutos ei ollut iso, mutta kaava on aina kaava, ja muutokseen menee oma aikansa”, toteaa Porin kaupungin kaavoitus-, maankäyttö-, rakennus-, sekä katuinsinööri Raimo Ala-Kyltti. Hienoa tietenkin, että seura sai oman kadun lähelle entistä harjoittelupaikkaansa Porin suomalaista yhteislyseota (nyk. Porin lukio). Tämä toki luo pienoisen ennakkotapauksen, sillä on jo ollut ilmassa huhuja, että myös porilaisseurat FC Jazz, BC Sisu, Porin Tarmo ja Ässät olisivat havittelemassa omia katujaan. ”Pöytätennisseura kuitenkin iski hyvään saumaan, sillä toisiin seuroihin liityviä kadunnimiä ei oikein ole. Kynnys kadun nimen muuttamiseen aivan kokonaan on liian suuri”, Ala-Kyltti jatkaa.

POR-83:ssa asia on otettu vastaan innostuneena, ja seura odottaa jo kovasti uusien katukylttien asennusta, joka tehdään kaupungilta saatujen tietojen mukaan vapun tienoilla. Seuran talous- ja markkinointivastaava Konsta Ojanen toteaa oman kadun olevan mahtava asia, ja lähtee seuran pop-up- pisteen sekä megafonin kanssa heti illalla rekrytoimaan uusia jäseniä kadun varrelle. Kannattaa tulla poikkeamaan!

Karttapalveluissa uusi kadunnimi ei välttämättä näy aivan heti, joten tullessa seuraavaan pöytätenniskisaan Poriin, kannattaa kurvata Porin lukion vierestä kulkevan seuran nimikkokadun kautta urheilutalolle ja nähdä katu omin silmin. Kiertoa tulee jokunen sata metriä.

”Kesäksi on suunnitteilla katupingistapahtuma, joka pidetään tietenkin meidän omalla kadulla. Kesällä ei lukion poikkikadulla liikennettä juuri ole, joten paikka on siihen eritäin sopiva” kertoo seuran puheenjohtaja Juha Seppä. ”Joten tervetuloa vaan Poriin!”

Kilpailukalenteri kaudelle 2024/2025 – kilpailujen haku on nyt auki

Kilpailujen haun takarajaa muutettiin, hakuaika loppuu lauantaina 15.6.2024.


Kilpailukalenterin pohja kaudelle 2024/2025 on valmis: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wzFWwpHDnRMA_NIrI9rSQ9TStjI0uMsC2HkrTnYLi2U/edit#gid=1760190724 

Kilpailuvaliokunta avaa nyt kilpailujen haun kaudelle 2024/2025 seuroille. Haku on auki lauantaihin 15.6.2024 asti, jonka jälkeen kilpailuvaliokunta asettelee seurojen hakemat kilpailut kilpailukalenteriin.

Avaamme samalla myös SM-kilpailujen haun. SM-kilpailuja haetaan samalla kaavakkeella. SM-kilpailujen haku on auki myös 15.6.2024 asti.

Kilpailujen hakukaavake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnPFJ7WuSKaidCN0X3xFzLAs8jSGfAo6sjU78LInCt2HUBmw/viewform

Kilpailuvaliokunta voi tehdä kilpailukalenteriin muutoksia tarvittaessa. Kilpailuvaliokunta ottaa mielellään edelleen palautetta vastaan kilpailukalenterin pohjasta.

Palaute ja tiedustelut: teemu.oinas@gmail.com


Kilpailukalenteri on nyt poistettu yleisestä jaosta. Saimme yhteensä neljä kommenttia joten kilpailuvaliokunta kokee että tehty pohjatyö on vähintään kelvollisella tasolla. Pureskelemme kalenteria vielä hetken ja julkaisemme kilpailut ensi kaudelle hakuun lähiviikkoina.


Kilpailuvaliokunta on valmistellut kauden 2024/2025 kilpailukalenteripohjan ja katselmoinut sen hallituksella. Tässä vaiheessa toteutetaan viikon mittainen julkinen katselmointi kenttäväen kanssa. Huomatkaa että kalenterissa on mukana nyt vain sarjapelit, SM-kilpailut ja muutkin isommat tapahtumat. Tässä vaiheessa muita kilpailuja ei ole mukana eikä niitä voi kalenterista varata tai hakea. Toivomme kommentteja kalenterista löytyviin turnauksiin ja sarjapelien sijoitteluihin.

Kilpailukalenteri 2024/2025 esiversio: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wzFWwpHDnRMA_NIrI9rSQ9TStjI0uMsC2HkrTnYLi2U/edit#gid=1760190724

Kommentit toivotaan 6.3.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: teemu.oinas@gmail.com

Kommentoi ja kerro mielipiteesi joko sähköpostitse tai kommentoimalla tähän artikkeliin. Nyt voit vaikuttaa.

Terveisin

Kilpailuvaliokunta

Minela Säätiön tukihaku auki 31.3. asti

Huomio seurat! Minela Säätiön avustushaku on auki 31.3. asti. 

Vuonna 2011 perustetun Minela Säätiön tehtävä on nuorten osallisuuden ja kehittymisen tukeminen. Avustukset jaetaan nuorten liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin sekä luovuutta, osaamista ja osallisuutta tukevaan toimintaan.

Avustuksia nuorisotyölle voivat hakea kerhot, yhdistykset ja seurat. Säätiö voi jakaa avustuksia myös haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevia yksittäisille nuorille.

Seurat voivat saada tukea maksimissaan 5000 euroa ja yksittäiset nuoret 900 euroa. 

Lisätiedot ja haku: https://www.minela.fi/

PTS Sherwoodin aloittelijakisat 25.11.2023 – tulokset

PTS Sherwoodin järjestyksessään kolmas aloittelijakisa saatiin pelattua tänäkin vuonna hyvissä merkeissä. Lapsia tuli lopulta paikalle pelaamaan 33 henkeä, mikä on hyvä luku, kun ottaa huomioon lukuisat viime hetken perumiset erityisesti koronan johdosta. Lasten pelit sujuivat hyvin ja siinä näkyy lisääntynyt harjoittelu PTS Sherwoodin edellisten aloittelijakisojen jälkeen huhtikuulta 2023.

Lapset pelasivat sekä alkulohkot, että jatkopelit, mikäli alkulohkoja oli enemmän kuin yksi. Tytöille oli taas oma sarjansa, mutta nelinpeleissä he pelasivat myös poikien kanssa, mikä oli hyvä ratkaisu. Kaiken kaikkiaan pelejä tuli useita valtaosalle lapsista. Kisat kestivät noin kuusi tuntia, mikä alkaa olla maksimiaika pelaajauransa alussa oleville pelaajille.

Sekä kaksinpelien, että nelinpelien tasossa näkyi se, että molemmille luokille on tarvetta ja niitä halutaan myös pelata. Aloittelijakisoissa ei ole totuttu pitkiin palloralleihin, mutta nyt niitä nähtiin lukuisia molemmissa luokissa.

PTS Sherwood haluaa kiittää kaikki osallistujia, vanhempia, isovanhempia ja huoltajia kisoihin osallistumisesta. Näiden osallistuminen erityisesti ottelujen tuomarointiin auttoi järjestäjätahoa kovasti.

Katsotaan saako kisakonsepti jatkoa taas keväällä 2024. Tähän tuli toiveita osallistujien puolelta heti viimeisen palkintojenjaon jälkeen.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

 

 

Sarjat: sarjakuri ja tuomarointi

Päivitys 17.11.2023

Nostetaan dokumentti taas esiin. Sarjapeleissä on ollut runsaasti pahaa verta perumisista ja otteluiden sopimisista. Sarjajaosto kehottaa kaikkia joukkueita, jotka pelaavat viikkopelimuotoisia sarjapelejä lukemaan oheisen dokumentin läpi ja toimimaan sen mukaisesti.


Muistutus jälleen tästä asiasta kaikille seuroille, etenkin viikkopeleinä pelattaviin sarjoihin.

Päivitys 8.1.2019: Syöttösääntöjä tarkennettu


Ohessa kesän pöytätennislehdestä löytyneet sarjakuri- ja tuomarointi-artikkelit myös SPTL:n sivuille.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Valmentaa kuin nainen -hankkeen 10-vuotisjuhlaseminaari 22.11.2023

Tervetuloa juhlistamaan menestyksekkään Suomen Valmentajien johtaman Valmentaa kuin nainen –hankkeen 10-vuotistaivalta juhlaseminaariin keskiviikkona 22.11.2023 klo 12.00–15.00.

Seminaarissa käydään läpi hankkeen vaikuttavuutta valmentajien tasa-arvon edistämisessä, esitellään valmennuksen tasa-arvon edistämisen työkalu ja kerrotaan kuluvan mailapelien hankkeen tuloksista. Seminaari on avoin kaikille valmentajien tasa-arvotyöstä kiinnostuneille. Erityisesti toivomme hankkeeseen vuosien varrella osallistuneita valmentajia mukaan.

Ilmoittaudu 14.11.2023 mennessä

https://tapahtumat-coach-fi.pwire.fi/tapahtumat/valmentaa-kuin-nainen-loppuseminaari/

VKN Facebook

https://www.facebook.com/valmentaakuinnainen

 

Valmentaa kuin nainen -seurailta 7.11. Jyväskylässä – Tiedosto

Tervetuloa mukaan Pöytätennisliiton ja Valmentaa kuin nainen -hankkeen järjestämään seurojen iltaan tiistaina 7.11.2023 klo 17.30−20.00 Jyväskylän pöytätennishallille!

Tilaisuuteen ovat tervetulleita pöytätenniksen naisharrastajat, -pelaajat ja -valmentajat. Pääset tutustumaan muihin lajin parissa toimiviin henkilöihin, luomaan verkostoja ja jakamaan kokemuksia. Illan aikana tutustut mahdollisuuksiin lähteä valmentajan polulle, kuulet innostavan valmentajatarinan ja osallistut käytännön harjoitukseen.

Ota mukaan mukavat sisäliikuntavaatteet -ja kengät sekä juomapullo. Ilmoittautuminen 31.10.2023 mennessä:

https://tapahtumat-coach-fi.pwire.fi/tapahtumat/valmentaa-kuin-nainen-mailapelit-seurailta-poytatennis-23/

Lisätietoja:
Sanna Erdogan, Suomen Valmentajat
041 505 8209, sanna.erdogan@suomenvalmentajat.fi

Illan ohjelma:
Klo 17.30 Pöytätennisliiton tervehdys, Henri Pelkonen
Valmentaa kuin nainen -hankkeen esittely,
Merja Markkanen
Klo 18.00 Valmentajatarina, Johanna Kaimio
Klo 18.30 Harjoitus: Rysty- ja kämmentekniikka,
Johanna Kaimio
Klo 20.00 Tilaisuuden päätö

Linkki tiedostoon: Kutsu ja ilmoittautuminen