Aihearkisto: Sarjatiedotteet

2-divisioona D-lohko 2/4 Oulussa 27.11.2021 – info

2-divisioonan D-lohkon turnaus 2/4 järjestetään Oulussa Ratamotien pöytätennishallissa osoitteessa Ratamotie 22, Oulu lauantaina 27.11.2021. Ottelut aloitetaan klo 11.00. Joukkueet vastaavat itse tuomaroinnista. Paikalla on pienimuotoinen kahvio. Turnauksesta lähetetään livelähetys OPT-86 YouTube-kanavalla. Pelipallona toimii Andro Speedball 3*. Järjestävä seura tarjoaa pelipallot käyttöön.

Ovet aukaistaan viimeistään 1.5h ennen otteluiden alkua. Ohjelma alla:

4.kierros
Nu-Se – OPT-86 3
YPTS – Halex
OPT-86 5 – PT Jyväskylä
OPT-86 4 – LPTS 2

5.kierros
OPT-86 3 – YPTS
Halex – Nu-Se
PT Jyväskylä – OPT-86 4
LPTS 2 – OPT-86 5

6.kierros
LPTS 2 – OPT-86 3
Halex – PT Jyväskylä
OPT-86 5 – YPTS
Nu-Se – OPT-86 4

7.kierros
OPT-86 3 – PT Jyväskylä
LPTS 2 – Halex
YPTS – OPT-86 4
OPT-86 5 – Nu-Se

Sarjataulukko, tilastot jne: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=22&lohko=2D&kausi=2122

Tervetuloa Ouluun pelaamaan!

4-divisioona Itä-Suomi ja Pohjois-Suomi 2021/2022

Itä-Suomen lohkossa on mukana kahdeksan joukkuetta kun LrTU 3 jää pois jo ennen sarjan aloitusta. IPT-94 2 siirrettiin Pohjois-lohkosta Itä-lohkoon. SS 2 tuli vielä mukaan tähän lohkoon. Tähän lohkoon voidaan ottaa vielä LrTU 3:n tilalle yksi joukkue jos halukas löytyy.

JPT2
JPT3
Nu-Se 3
MPS 2
Spicet Team
LrTU
LrTU 2
SS 2

Turnaus 1/2 Joensuu 4.-5.12.2021
Turnaus 2/2 Lappeenranta 23.-24.4.2022

Pohjois-Suomen lohkossa on mukana yhdeksän joukkuetta. YPTS 3 ja YPTS 4 siirrettiin Pohjois-lohkosta Pohjanmaan lohkoon. Sarjaan mahtuu mukaan vielä kymmenes joukkue jälki-ilmoittautuneena. Ilmoittautuminen 31.10.2021 mennessä.

OPT-86 8
YNM
KePts 2
OPT-86 9
OPT-86 10
OPT-86 11
OPT-86 12
Heitto 3
IPT-94 2

Turnaus 1/2 Oulu 4.-5.12.2021
Turnaus 2/2 Oulu 23.-24.4.2022

Mahdolliset kommentit sähköpostitse sarjapäällikölle: teemu.oinas@gmail.com

1-divisioona 3/6 6.11.2021 Oulu

1-divisioonan turnaus 3/6 järjestetään Oulussa Ratamotien pöytätennishallissa osoitteessa Ratamotie 22, Oulu lauantaina 6.11.2021. Ottelut aloitetaan klo 10.00. Joukkueet vastaavat itse tuomaroinnista. Paikalla on pienimuotoinen kahvio. Turnauksesta lähetetään livelähetys OPT-86 YouTube-kanavalla. Pelipallona toimii Andro Speedball 3*. Järjestävä seura tarjoaa pelipallot käyttöön.

Ovet aukaistaan viimeistään 1h ennen otteluiden alkua. Ohjelma alla:

7.kierros
Wega – KuPTS 2
LPTS – PT 75 2
KuPTS – PT-Helsinki 2
TIP-70 2 – OPT-86 2
PT Espoo 3 – KoKa 2

8.kierros
Wega – LPTS
OPT-86 2 – PT-Helsinki 2
PT Espoo 3 – KuPTS
PT 75 2 – TIP-70 2
KoKa 2 – KuPTS 2

9.kierros
PT 75 2 – Wega
KuPTS – LPTS
PT-Helsinki 2 – KuPTS 2
OPT-86 2 – KoKa 2
PT Espoo 3 – TIP-70 2

Sarjataulukko, tilastot jne: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=272

Tervetuloa Ouluun pelaamaan!

Mestaruussarja 2021/2022

Mestaruussarjan kaikki kahdeksan joukkuetta kokoontuivat sunnuntaina Koskelle kolmen kierroksen avausturnaukseen. Päivän aikana nähtiin sekä tiukkoja että selvempiä kamppailuja ja kun pelit saatiin päätökseen, PT-Helsinki, PT Espoo ja isäntäseura Kosken Kaiku jakavat sarjakärjen ilman pistemenetyksiä.

Avauskierros oli nopea, sillä KoKa voitti TIP-70:n 5-0 ja PT 75 OPT-86:n sekä PT Espoo tytärseuransa PT Tapiolan samoin lukemin. Paljon pitempään ei mennyt naapuripöydillä, kun PT-Helsinki löi Turun Kaiun vastaavilla numeroilla. Ottelut olivat jopa yllättävän selviä. Jonkinlaiseksi yllätykseksi voi nostaa Patrik Rissasen voiton Vladimir Brilistä. Alex Naumi hävisi avauspelissään avauserän Samuli Soineelle, mutta sen koommin ei mies erätappiota kokenutkaan.

Vain Samuli Soine onnistui nipistämään Alexilta erän.

Toisella kierroksella PT- Helsinki (Lushin, Martinkus, Strogov) jatkoi menoaan ja löi Tapiolan 5-0. Espoo (Räsänen 2 x ja Pihkala) kukisti TuKan 5-1, kun Suomen kentillä uusi Linus Keränen löi nuoremman Räsäsen. KoKa kukisti Oulun, kun jälkimmäisistä pystyi voittoihin vain Bril (Autio ja kahden selvitetyn ottelupallon jälkeen myös Khosravi). Tikkurila pienyllätti PT 75:n 4-3, kun Samuli Soine voitti sekä Tennilän että O´Connorin. Mustonen ja Pae löivät lisäksi Patrik Rissasen.

Kolmannella kierroksella KoKa rökitti Tapiolaa 5-2, kun sekä Lauri Hakaste että Meelis Kärner löivät Veikka Flemmingin. Autio ja Naumi voittivat kuitenkin pelinsä ja Naumi vielä Khosravin kanssa nelinpelin. PT-Helsinki kukisti Oulun 5-1, vaikka Oulu olisi Perkkiön ja Tuuttilan niukkojen tappioiden myötä voinut johtaa ottelua 3-0. Lopulta Brilin voitto Martinkusista jäi oululaisten ainoaksi.

Espoo oli pulassa Tikkurilan kanssa, mutta selvitti ottelun kuitenkin 5-2. Isä-Räsänen voitti molemmat pelinsä (Soine ja Pae), kuten myös Arttu Pihkala (Mustonen ja Jussi Mäkelä). Aleksi Räsänen joutui sen sijaan tunnustamaan sekä Soineen että kaimansa Mustosen paremmakseen. Jälkimmäinen ottelu oli melkeinpä Mustosen näytöstä.

Kierroksen ja päivän tiukin jännittävin ottelu käytiin TuKan ja PT 75:n välillä. Turkulaiset olivat kiinni jopa kolmessa pisteessä, mutta O´Connor onnistui kuin onnistuikin voittamaan Keräsen rajussa viiden erän ottelussa. Tamperelaisten taivallusta hankaloitti se, että Rissanen joutui kylkivaivojen vuoksi jättämään leikin kesken ennen kolmannen erän alkua Kerästä vastaan. Sen jälkeen piti vielä antaa wo Juha Äänismaalle. Kun myös Otto Tennilä löi Äänismaan ja vei nelinpelin Miikan kanssa, PT 75 sai kuitenkin yhden pisteen.

Mitä avauspäivä kertoi? Ainakin sen, että pääsarjan pelien  taso on varsin hyvä. Toisekseen sen, että sarjassa on nyt kolme mielenkiintoista deffaria. Alexander Lushinin muistamme jo vanhastaan, mutta PT-Helsingin Valdas Martinkus ja Turun (suomea puhuva) Linus Keränen ovat mielenkiintoisia uusia alakierteellä puolustavia tuttavuuksia.

Avauskierroksien jälkeen Naumi, Lushin, Mika Räsänen ja Pihkala omaavat tilaston ilman tappioita.  Varsinkin Artun esitystä voi pitää erinomaisena, etenkin kun vain ottelu Huy Chaun kanssa oli viisieräinen. Sarjataulukkokin on koko lailla odotetun kaltainen – ehkä tuoreen mestarin PT 75:n ”vain viisi pistettä” on kuitenkin jonkinlainen yllätys.

Yleisarviona voi todeta, että kolme kierrosta pääsarjaa on sittenkin yhdelle päivälle liikaa. Kolmannella kierroksella pelien taso laskee selvästi. Siitä huolimatta, että Koskellakin oli lounastauko. Vieraat kiittelivät sekä ruokaamme että järjestelyjämme. Kaiku puolestaan kiittää erittäin koko päivän erittäin asiallisesti käyttäytyneitä vieraita. Tämä koskee kaikkia joukkueita.

Kierrokset 4-5 ja 6-7 pelataan 6.-7. marraskuuta Ruskeasuolla, järjestäjänä PT-Helsinki.

Tulokset ja sarjatilanne

Lisää Jarmo Ruohosen kierrokselta ottamia kuvia kierrokselta tämän linkin takaa.

Joukkueiden kommentit

Tenho Pitkänen, PT-Helsinki: ”PT-Helsinki on tyytyväinen saatuihin yhdeksään pisteeseen ja joukkueen pelaajien suorituksiin sunnuntaina. Useat tiukat pelit päättyivät meidän pelaajien eduksi, joten toisinkin olisi voinut mennä. Ruokatauko oli hyvä asia ja joustoa löytyi hienosti niin järjestäjältä, kuin OPT-86:n joukkueelta, jotta meidän ja parin muuan joukkueen pelaajat ehtivät laivaan. Taso on nyt sarjassa erittäin hyvä ja paljon hienoja palloja ja pelejä nähtiin.”

Mika Räsänen, PT Espoo: ”Vahva suoritus joukkueelta ja täydet 9 pistettä kauden avaukseen. Sarja on tasainen ja tänäänkin nähtiin muutamia yllätyksiä. Järjestelyt toimivat hyvin. Hallissa oli kyllä aika viileä mutta pelatessa tuota ei huomannut.”

Riku Autio, Kosken Kaiku: ” Hyvä kauden avaus KoKalta kotisalissa ja tärkeät täydet yhdeksän sarjapistettä taistelussa paikasta finaaliturnaukseen. Hienoa, että Alex pääsi kiireisestä aikataulusta huolimatta mukaan ja hoitelikin omat pelinsä tyylikkäästi. Sarja saatiin hyvin käyntiin ja tiukkojakin pelejä nähtiin. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan turnaukseen.”

Patrik Rissanen, PT 75: ”Viisi pistettä jäi päivän saldoksi. Päivässä oli hetkensä. TuKan palaaminen sarjaan on fressi tuulahdus. Keränen ja Luuk ovat kovia pelimiehiä! Otto ja Miikka väläyttelivät aika ajoittain väkeviä lyöntejä, nelinpeli kulki hienosti. Patea vaivaa loukkaantumiset selän kanssa kuntoutuksesta huolimatta. Noh onneksi veteraanien SM-kisat lähestyy vuosi vuodelta. Kolmen kierroksen päivä on mukava sosiaalinen tapahtuma. Vaihtopenkillä on mukava rupatella, kun pääsee kolmen eri joukkueen kanssa kuulumisia vaihtamaan. Sen sijaan kolmen kierroksen päivissä ei ole urheilullisesti mitään järkeä. Kiitokset Koskelle järjestelyistä.”

Jouko Manni, Turun Kaiku: ” Turun Kaiku lähti ensimmäisiin Mestaruussarjan kierroksiin epäonnisena, sillä seuran ykköspelaaja Joni Aaltonen oli kuukautta aikaisemmin saanut repeämän pohjelihakseen ja pelaaminen oli kielletty. Lisäksi seura oli saanut mukaan kaksi nuorta pelaajaa: Linus Keräsen Ruotsista ja Mart Luukin Virosta, joiden sen hetken kunnosta ei ollut varmuutta. Heti alusta lähtien oli kuitenkin ilahduttavaa katsella kaikkien pelaajiemme suorituksia, sillä jokainen pelasi odotettua paremmin. Ulkomaan avut tekivät pelillään myös positiivisen vaikutuksen ja yllätysvoitto viime vuoden mestarista PT-75:sta antoi uskoa tuleviin otteluihin. Tavoitteenamme on tällä kaudella säilyminen sarjassa ja ensi kaudella pyrimme yrittämään parempiin sijoituksiin. Meillä ei ollut juurikaan epäonnistumisia ja peliesitykset vaikuttivat sellaisilta, että hyvää on tulossa jatkossakin.”

Samuli Soine, TIP-70: ” Tiedossa oli hankala turnaus, koska pelasimme ilman Lauri Laanea, ja vastassa oli sarjan top-4 joukkueesta kolme. Kaksi pistettä joukkueelta oli ihan ok suoritus, mutta kaikkien pelaajiemme suorituksesta jäi myös parannettavaa. Aika paljon tuli peleissä keskeytyksiä, kun toisesta pelistä pallo tuli laariin.”

Tuomas Perkkiö, OPT-86: ”Kohtasimme kolme kärkipään tiimiä ja käteen jäi nolla pistettä. Neljä viiden erän tappiota jätti vähän jossiteltavaa, mutta kaikilta pelaajilta hyvä esitys kaiken kaikkiaan. Hieno päivä kuitenkin pelata ja katsoa hyvää pöytätennistä. Sarjan kolme deffua tuo väriä palloralleihin.”

Huy Chau, PT Tapiola: ” PT Tapiolalla oli Mestaruussarjan avauksessa huonoa tuuria, kun Jani Jormanainen ja Mattias Ojala jäivät pois henkilökohtaisista syistä. Meelis Kärner tuli 1-divarista auttamaan eli joukkueen kokoonpano oli Lauri Hakasta, Huy Chau ja Meelis Kärner Ensimmäinen matsi oli PT Espoota vastaan. Huy Chaulla ja Meelis Kärnerillä oli hyvät mahdollisuudet voittaa Arttu Pihkala ja Aleksi Räsäsen, mutta ihan ei onnistuttu. Mika Räsänen oli liian kova Laurille. 0-5 -tappio PT Tapiolalle. Toinen matsi PT-Helsinkiä vastaan oli vaikea meille, kun vastustajan deffaajat pelasivat hyvin. Lauri Hakaste pelasi todella hyvin Stanislav Stroovia vastaan ja voitto oli lähellä. 0-5 -tappio kuitenkin PT Tapiolalle. Kolmas matsi oli Kosken Kaikua vastaan. Lauri ja Meelis saivat molemmat yhden voiton Veikka Flemmingilta. Nelinpelissä Alex Naumi ja Sam Khosravi olivat parempia kuin meidän Huy Chau ja Meelis Kärner. 2-5 -tappio PT Tapiolalle. Kosken Kaiku järjesti turnauksen hyvin. Ruoka oli hyvä kuten aina.”

 

Uudenmaan 4- ja 5-divisioonien lohkot ja sarjajärjestelmä

Uudenmaan 4- ja 5-divisioonien lohkojaot ja sarjaohjelmat ovat valmiina. Jokaisessa lohkossa pelataan yksinkertainen sarja joulukuun puoliväliin mennessä. Keväällä kahdeksan joukkueen lohkojen kolme parasta ja  seitsemän joukkueen lohkojen kaksi parasta sekä  kolmanneksi sijoittuneista paremman pistekeskiarvon saavuttanut muodostavat ylemmät jatkolohkot (4A123-YL ja 5A123-YL), joiden neljä parasta nousevat kauden jälkeen sarjaporrasta ylemmäs. Lohkojen voittajat saavat keväälle kaksi alkupistettä ja toiseksi sijoittuneet yhden alkupisteen.

Loput joukkueet muodostavat alemmat jatkolohkot (4A123AL1, 4A123AL2, 5A123AL1 ja 5A123AL2). 4-divisioonan alempien jatkolohkojen viimeisiksi sijoittuneet tippuvat 5-divisioonaan.

4-divisioona:                                                                                                                          5-divisioona:

4A1 4A2 4A3 5A1 5A2 5A3
BK 3 Wega 7 TIP-70 9 Atlas 4 ToTe 4 NuPS 2
LoLo PT-2000 4 Smash 4 BF-78 3 Atlas 5 BK 4
GraPi 2 TIP-70 10 Maraton 2 Smash 6 MBF 10 MBF 9
PT Espoo 13 MBF 7 Atlas 3 MBF 11 Smash 7 Smash 8
PTS-60 2 PTS-60 3 PT Espoo 12 Litsari MBF 13 MBF 12
HUT 4 Smash 5 HUT 3 Spinni PT-2000 6 Smash 9
MBF 8 ToTe 3 PT -2000 5 Smash 11 Smash 10 TIP-70 11
Stara 2 NuPS 3

6-divisioonaan ilmoittautui vain neljä joukkuetta, joten sarjaa ei syntynyt, vaan sarjaan ilmoittautuneet joukkueet pelaavat 5-divisioonassa.

Sarjapäällikkö: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com, 0406817610

Varsinais-Suomen 4.-, 5.- ja 6.-divisioona, joukkueet ja pelipaikat

Nelosessa 8 joukkuetta kaksinkertainen sarja, kolme parasta nousee, kaksi huonointa tippuu.
Pelataan Turussa 4.-5.12.2021
HäKi
Ksf2
KoKa 4
KoKa 5
UU 2
TuTo
PT 75 5
TuPy 4

Vitosessa 6 joukkuetta. Ekan turnauksen jälkeen huonoin joukkue jatkaa kuutosessa. Toiseen turnaukseen joukkueet saavat bonuksia, voittajalle 5, viitoselle 1. Voittaja nousee, viimeinen tippuu.
Pelataan Paraisilla yhden päivän turnauksena sunnuntaina 5.12.2021.
HäKi 2
LeVi 2
PT 75 7
ParPi
PeTo 3
TuPy 5

Kuutosessa neljä joukkuetta. Ekan turnauksen jälkeen viitosen ekan turnauksen viimeinen siirtyy kuutoseen ja saa viisi bonuspistettä. Viitosen parhaalle neljä bonuspistettä ja viimeisellä yksi. Paras nousee.
Pelataan Koskella lauantaina 4.12.2021.
TuPy 6
Por-83 5
KoKa 6
Gurut 1

Kyselyt jori.haataja@outlook.com

Ykkösdivarin Kosken turnaus

Isäntäseura KoKan kakkosjoukkue, LPTS, TIP-70:n ja PT Helsingin kakkosjoukkueet sekä PT Espoon kolmosjoukkue avasivat ykkösdivarikautensa lauantaina kolmella ottelulla. Kierrokset olivat pääsääntöisesti varsin tasaisia ja esimerkiksi isäntäseuran kaikki kolme kamppailua päättyivät 4-3 lukemiin.

Pääsarjojemme yksittäisen ottelun pelimuoto tuntuu juuri nyt varsin onnistuneelta, sillä jotenkin sen myötä peleistä tulee usein tasaisia. Ehkä paras yksityiskohta on se, että joka kerta nelinpeliin päädyttäessä tällä ottelulla on molemmille joukkueille sarjapisteen arvoinen merkitys.

Parhaiten Kosken peleissä menestyi kolmen K:n (Karjalainen, Karkamo, Kurvinen) Wega, jonka päivää rasitti vain avauspelin 3-4 tappio Kaiulle. Keski-iältäänkin jo tukevasti veteraanisarjalainen kokoonpano esitti tasaista peliä koko päivän ja nappasi siis seitsemän sarjapistettä.


Koskella pelattiin varsin väljissä laareissa.

Lahti ja PT Helsinki päätyivät kuuteen pisteeseen ja näistä joukkueista löytyvät myös päivän ainoat tappiottomat pelaajat Sami Hattunen ja Toni Pitkänen. Divisioonan selvästi nuorin joukkue Kaiku sekä TIP-70 saivat kasaan neljä pistettä ja varsinkin Rasmus Vesalaisen ottelusuhde 4-2 oli hyvä. Espoo jäi pisteittä. Todettakoon kuitenkin, että numerot eivät kerro ihan kaikkea, sillä espoolaiset hävisivät päivän seitsemästä viisieräisestä pelistään peräti kuusi. Meelis Kärneriä jäi varmasti kaivelemaan ratkaisuerän 10-6 johdon sulaminen 10-12 tappioksi Manu Karjalaista vastaan.

Koskella pelattiin isoissa laareissa ja hyvässä hengessä ja kaikesta näki, että sarjapelejä on kaivattu. Nykyinen otteluformaatti sallii juuri ja juuri kolme kamppailua päivässä, mutta vaihtomiehetkään eivät ole pahitteeksi. Wega ja PT Espoo tahkosivat kuitenkin kolmella miehellä koko päivän.

Ja tarkat tilastothan löytyvät täältä.

3-divisioonan lohkojaot ja syksyn 2021 pelipaikat

Sarjalohkot aloitetaan 15.9 ja päätetään 10.12. Turnauslohkojen pelipäivät ovat 27.-28.11.  Keväällä lohkojen neljä parasta muodostavat ylemmät ja neljä huonoimmin sijoittunutta alemmat jatkolohkot, joita aletaan sarjalohkojen osalta pelaamaan tammikuun alussa, ja turnaukset järjestetään 2.-3.4.

3A 3B 3C 3D 3E 3F 3G 3H
PT Helsinki 4 Smash 3 Wega 6 Smash KoKa 3 Star JPT OPT-86 6
Wega 5 GraPi PT Espoo 7 PT-2000 3 PT Espoo 8 KoKu Maraton Halex 2
Smash 2 TIP-70 8 Stara MBF 6 SS PT 75 4 KuPTS 3 Heitto
KSF HUT 2 NuPS BK 2 TuPy 2 PeTo IPT-94 Halex 3
TIP-70 7 PT Espoo 9 Atlas BF-78 2 UU PT Jyväskylä 2 LiPi YPTS 2
Atlas 2 LPTS 4 LPTS 3 PT Espoo 10 LeVi Star 2 PT-60 Heitto 2
PT Espoo 11 ToTe 2 TIP-70 6 PTS-60 Pallas PT Jyväskylä 3 MPS OPT-86 7
MBF 5 MBF 4 Boom 2 ToTe TuPy 3 Vire Nu-Se 2 KePTS
                             Sarjalohkot Koski Tl Helsinki Kuopio Pietarsaari

 

Sarjapäällikkö: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com, 0406817610

2-divisioonat 2021/2022

2-divisioonat 2021/2022 lohkot ja ohjelma alla.

Sarjalohkoihin

A-lohko
MBF
MBF 3
TIP-70 4
Wega 2
PT-2000 2
HUT
Boom
BK

Ohjelma: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=22&lohko=2A&kausi=2122

B-lohko
MBF 2
Wega 4
TIP-70 3
Wega 3
PT-2000
PT-Helsinki 3
PT Espoo 4
HIK

Ohjelma: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=22&lohko=2B&kausi=2122

Turnauslohkoihin

C-lohko
BF-78
TIP-70 5
TuKa 2
Por-83
TuPy
PT 75 3
PT Espoo 5
PT Espoo 6

9.10.2021 1/4 Espoo (PT Espoo 5, PT Espoo 6, TIP-70 5, BF-78)
9.10.2021 1/4 Turku (TuKa 2, TuPy, Por-83, PT 75 3)
27.11.2021 2/4 Tampere (kaikki)

Ohjelma: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=22&lohko=2C&kausi=2122

D-lohko
OPT-86 3
OPT-86 4
OPT-86 5
Halex
PT Jyväskylä
YPTS
Nu-Se
LPTS 2

9.10.2021 1/4 Pietarsaari (Halex, OPT-86 3, OPT-86 4, OPT-86 5)
9.10.2021 1/4 Ylivieska (YPTS, PT Jyväskylä, Nu-Se, LPTS 2)
27.11.2021 2/4 Oulu (kaikki)

Ohjelma: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=22&lohko=2D&kausi=2122

Mahdolliset kommentit ja kysymykset: teemu.oinas@gmail.com