Aihearkisto: Kilpailut

Finlandia Open 2021 – kisaraportti ja suomalaissijoitukset

Lauantai 4.12. -naisten ja miesten kaksinpelit jatkuvat

Miesten kaksinpelissä suomalaisista ilman tappioita 16 parhaan joukossa jatkavat Benedek Oláh (1-sijoitettu) ja Alex Naumi (7). Yhdellä tappiolla lauantaihin puolestaan lähtee Sam Khosravi (27), jolla on vielä mahdollisuudet aina kolmossijaan saakka. Sama tilanne naisistamme on Maria Girlealla (21), Aleksandra Titievskajalla (22) ja Ella Kellowilla (59).

Naiset: Aleksandra Titievskaja, Ella Kellow ja Maria Girlea hävisivät lauantain avausottelunsa ja jatkavat sijoituspeleissä (33.-48.).

Miehet: Sam Khosravi hävisi lauantain avausottelunsa ja pelaa sijoista 33-48.

Voittajakaaviot

Kaikki tulokset


Perjantai 3.12. – naisten ja miesten kaksinpelit: Oláh ja Naumi taistelevat kisan voitosta

Finlandia Openin miesten ja naisten kaksinpelit käynnistyivät perjantaina Kisakalliossa. Miesten ykkössijoitetun Benedek Oláhin lisäksi suomalaisista kaksinpeliin lähtivät Lauri Hakaste, Sam Khosravi, Aleksi Mustonen, Alex Naumi, Miikka O´Connor, Arttu Pihkala, Aleksi Räsänen, Samuli Soine ja Juhana Tuuttila. Naisten kaksinpeliin starttasivat maajoukkuedebyyttinsä tehneen Marina Donnerin lisäksi Ramona Betz, Maria Girlea, Ella Kellow, Anna Kirichenko, Jannika Oksanen sekä Aleksandra Titievskaja.

Oláh, Naumi ja Khosravi saivat ensimmäisen kierroksen vapaaksi ja voittivat sen jälkeen toisen kierroksen pelinsä. Khosravin voittolistalle osui tuttu mies, sillä hän kukisti Lauri Laanen. Muidenkin suomalaisten avauskierros oli vapaa, mutta he kärsivät ensimmäisen tappionsa heti toisen kierroksen otteluissaan.

Kolmannella kierroksella Oláh kukisti vaivatta 3-0 Valko-Venäjän Heorhi Kunatsin. Näin hän jatkaa edelleen taistelua kisan voitosta. Samoin tekee Naumi, joka kolmannen kerroksen ottelussaan löi Norjan Sigurd Sörheimin selvästi 3-0. Samat pelaajat kohtasivat myös torstaina alle 21-vuotiaiden luokassa ja silloinkin suomalainen oli parempi.

Sen sijaan Khosravi kohtasi kolmannella kierroksella parempansa, kun luokan kolmossijoitettu, iranilainen Amir Hossein Hodaei oli suomalaista 3-0 erin parempi. Kahdessa ensimmäisessä erässä Sam taisteli kuitenkin hyvin. Vastassa oli ”lähes maanmies”, sillä Samin isä on syntynyt Iranissa.

Naisten kisassa ensimmäisen kierroksen ottelunsa hävinnyttä Donneria lukuun ottamatta muut suomalaisnaiset saivat paikan suoraan toisella kierroksella. Näissä otteluissa voittoon pystyi vain Maria Girlea, joka kukisti Venäjän Anastasiia Itkinan. Seuraavalla kierroksella Eestin Airi Aavamerin hankala peli on kuitenkin Marialle liikaa.

Finlandia Open pelataan perinteisesti ”progressive knock out” -menetelmällä, jossa pelit jatkuvat tappioista huolimatta. Etenkin ulkomaalaiset valmentajat pitävät kisasta, jossa pelaajat saavat useampia kansainvälisiä pelejä.

Kisan järjestäminen on ollut tänä vuonna erityisen haasteellista, kun neuvottelut ITTF:n kanssa ovat olleet vaikeita. Hankaluudet ovat jatkuneet vielä kisapaikallakin, sillä Finlandia Open on virallinen rankingkisa. Niinpä paikalla on esimerkiksi useamman henkilön striimausryhmä sekä ulkomailta tulevat kilpailujohtaja ja kaksi ylituomaria. Vahvasta miehityksestä huolimatta he eivät saaneet avauspäivänä striimausta toimimaan lainkaan ja ”on line” -tulospalvelunkin vain ontuen. Meillä kisaisäntinä ei ollut mahdollisuuksia vaikuttaa näihin asioihin, mutta toki olisimme itse esimerkiksi striimauksen järjestäneet, jos sen järjestäminen olisi ollut omissa käsissämme.

Kaikki tulokset ja livescore


Torstai 2.12. – U21 kaksinpelit

Finlandia Open avattiin torstaina alle 21-vuotiaiden luokilla, jotka pelattiin suorina cupeina. Suomalaisista mukana olivat Ramona Betz, Maria Girlea, Ella Kellow ja Aleksandra Titievskaja sekä Sam Khosravi, Alex Naumi, Arttu Pihkala, Aleksi Räsänen ja Juhana Tuuttila.

Naisissa Ella Kellow oli ainoa suomalainen, jolle osui peli avauskierroksella. Kellow hävisi mukavan taistelun jälkeen Englannin Charlotte Bardsleylle 1-3. Titievskaja ja Girlea saivat ensin vapaakierroksen ja kärsivät sitten niukat 2-3 tappiot. Girlea hävisi Englannin Mari Baldwinille ja Titievskaja lopulta pronssille asti pelanneelle Ukrainan Iolanta Yevtodiille (5. erä 9-11!). Myös Betz pääsi suoraan toiselle kierrokselle ja voitti sitten Sveitsin Nina Tulliin 3-0. 16 parhaan joukossa vastaan asettui Liettuan hankalatyylinen Marija Mikalauskyte, joka ”hämärän” rystykuminsa turvin voitti ottelun 3-1.

– Minulla oli kaikki mahdollisuudet voittoon, Betz harmitteli.

Miesten puolella Räsänen hävisi ensimmäisellä kierroksella Ruotsin Daniel Lindsölle 0-3 ja Tuuttila samoin lukemin Puolan Matyas Lebedalle. Pihkala löi 3-1 Englannin Maxin Stevensin, mutta hävisi sitten olkapäätään valitellen Denis Dorcesculle 0-3.

Khosravi kukisti avauspelissään Ruotsin Theodor Sundinin 3-1 ja perään Räsäsen kukistaneen Lindsön 3-2. 16 parhaan joukossa Norjan Sigurd Sörheim oli 3-0 lukemin parempi. Sam pelasi kuitenkin mainiosti ja etenkin voitto Ruotsin 18-vuotiaiden mestarista Lindsösta oli makea.

Pari viikkoa Stigan uudella ”kuutiomailalla” pelannut Naumi sai ensin vapaakierroksen ja kukisti sitten Espanjan Angel Ayusonin 3-2 nihkeällä pelillä. Samoin lukemin kaatui myös Tanskan Theo Dykjär. Puolivälierässä Khosravin kukistanut norjalainen Sörheim sai kyytiä 3-1 lukemin.

Välierässä Alex paransi huomattavasti peliään ja löi Ukrainan Anton Limonovin suoraan 3-0. Alex voitti avauserän jatkopalloilla ja sen jälkeen Ukrainan maajoukkuemiehen pelihuumori katosi. Loppuottelussa kakkossijoitettu Alex kohtasi ykkössijoitetun iranilaisen Amin Ahmadianin. Vasenkätinen Naumi ei saanut oikeakätisen iranilaisen peliin kunnon otetta missään vaiheessa ja ottelu päättyi jälkimmäisen selvähköön 3-0 voittoon.

– Välieräpeli oli hyvä, mutta finaalissa olin liian epävarma. Päivä alkoi kuitenkin niin vaatimattomasti, että kai tähän lopulta ihan tyytyväinen pitää olla, Naumi arvioi taiston tauottua.

Lopputulokset

U21-naiset

 1. Leili Mostafavi Ranska 5-11, 13-11, 13-11, 11-9
 2. Men Shuohan Hollanti
 3. Kornelija Riliskyte Liettua ja Iolanta Yevtodi Ukraina

U21-miehet

 1. Amin Ahmadian Iran 11-8, 11-9, 11-7
 2. Alex Naumi Suomi
 3. Anton Limonov Ukraina ja Mikhail Tsyhanouski Valko-Venäjä

U21 miehet suomalaissijoitukset

 • Alex Naumi 2.
 • Sam Khosravi R16
 • Arttu Pihkala R32
 • Aleksi Räsänen R64
 • Juhana Tuuttila R64

U21-miesten loppuottelu AHMADIAN Amin IRI – NAUMI Alex FIN 3-0

U21 naiset suomalaissijoitukset

 • Ramona Betz R16
 • Maria Girlea R32
 • Aleksandra Titievskaja R32
 • Ella Kellow R64

U21-naisten loppuottelu: MOSTAFAVI Leili FRA – MEN Shuohan NED 3-1

Kaikki tulokset

https://www.ittf.com/tournament/5328/2021/2021-ittf-finlandia-open/

 

Jyväskylä Open – Kilpailukutsut

Jyväskylä Open lähestyy, mutta vielä mahtuu mukaan! Maanantaina on viimeinen ilmoittautumispäivä, mutta kisat saattavat täyttyä jo ennen sitä, joten laita ilmoittautuminen heti. Esimerkiksi lauantain iltapäiväluokkaan on enää 10 paikkaa jäljellä!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: JyväskyläOpen_Kisakutsu.pdf

P.S. Kisoissa otamme koronatilanteen vakavasti huomioon ja suositamme vahvasti maskien käyttöä.

OPT-86 Itsenäisyyspäivän kilpailut ma 6.12.2021 – info

Tervetuloa jälleen Ratamotien pöytätennishallille pelaamaan OPT-86:n Itsenäisyyspäivän kilpailuihin. Ilmoittautuneita pelaajia on nyt 37kpl. Johtuen 4-divisioonan turnauksesta  edellisenä viikonloppuna määrä voi vielä muuttua viime hetkillä. Otamme poikkeuksellisesti tällä kertaa jälki-ilmoittautumisia vastaan ilman 5€ lisämaksua. Ainakin Haukiputaan Heitosta oli mahdollisesti tulossa jälki-ilmoittautumisia. Etenkin aikuispelaajia toivotaan mukaan koska heitä on nyt mukana vain 10kpl.

Kisojen kohdalla ilahduttavaa on Junioriluokka 2:n osallistujamäärä, rajana luokkaan mukaan pääsemiseksi on se että pelaaja on ollut mukana pingiskoulussa syksyllä 2021. Oulusta mukana on 8 junioria ja Ylivieskasta yksi. Myös Junioriluokka 1:n osallistujamäärä 11 junioria on varsin hyvä.

Järjestämme kilpailuissa pienimuotoisen kahvion. Kilpailut alkavat klo 10.00 ja ovet aukeavat viimeistään klo 9.00. Alla on pelaajamäärät luokittain, tilanne 1.12. klo 16.20:

Klo 10.00
PKO-luokka, 16 pelaajaa
Junioriluokka 1, 11 pelaajaa
Junioriluokka 2 (syksyllä 2021 aloittaneet), 9 pelaajaa

n. klo 15.00 (aloitetaan jo aiemmin mikäli aamun aikataulu sen sallii)
Tasoitusluokka, 12 pelaajaa

Kutsu: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/OPT-86%20Itsen%C3%A4isyysp%C3%A4iv%C3%A4n%20kilpailut%206.12.2021.pdf
Ilmoittautuminen: https://bit.ly/3BwQjiv
Ilmoittautuneet: https://bit.ly/3GCpEo3

TOP-16 lopputurnaus 18.12.2021: viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.11.

Paljon ilmoittautumisia puuttuu edelleen! Takaraja on 30.11.2021. Myös ilmoitus siitä, ettei osallistu, tulee tehdä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisvelvollisuus koskee myös varamiehiä. Huomioikaa myös palkinnot: 1. 1000 €, 2. 600 € ja 3. & 4. 200 €.

Kilpailukutsu sisältää myös kuvauksen pelijärjestelmästä sekä kierroskohtaisen aikataulun. Pelit aloitetaan lauantaina 18.12.2021 klo 11 alkupooleilla.

Tervetuloa – myös katsomaan!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Junioreiden TOP (B) – Kilpailutulokset + raportti

Linkki tiedostoon: Junnu TOP2021.xlsx

Junioreiden TOP raportti (Teemu Oinas)

Yleistä

Junioreiden TOP -kilpailuun osallistui lopulta tasan 20 pelaajaa. Määrä on matala, mutta kuvastaa totuuden nimissä osaltaan ohutta seuratyötä, jota isossa kuvassa Suomessa tällä hetkellä tehdään. Suunta on kuitenkin onneksi ylöspäin ja tämmöinen pöytärajoitukseltaan maksimissaan 48 pelaajan kilpailu pitäisi tulla suhteellisen täyteen aika pienellä ryhtiliikkeellä. Kilpailun pelisysteemi on loistava, runsaasti pelejä ja kaikki sijat ratkaistaan. Kaikki saavat tasaisia otteluita. Junioreiden TOP -kilpailuista tehdään jatkossa syyskauden tärkein juniorikilpailu. Keväällä pelataan SM-kilpailut ja syksyllä ratkotaan paremmuudet tässä TOP-kilpailussa. Kilpailuvaliokunta teki kilpailujen palkintoihin 1000€ lisäbudjetin, jolla hankittiin kiertopalkinnot ja tavarapalkintoja. Nyt tarvitaan enää junioriseurat mukaan talkoisiin. Ensi kauden kalenterista kilpailulle katsotaan hyvä paikka ja se yhdistetään jälleen juniorileiriin ja valmentajapäivään.

Karsinnat

Kilpailun neljä selkeästi tasoltaan parasta pelaajaa jätettiin karsintapoolien ulkopuolelle. Maria Girlea, Leonid Pullinen, Henri Kujala ja Lassi Lehtola tulivat kilpailuun mukaan vasta karsintojen jälkeen. Loput 16 pelaajaa jaettiin neljään pooliin josta lohkovoittajat selviytyivät kahdeksan pelaajan finaalipooliin. A-poolissa Vincent Joki menetti yhden erän Henrik Vuotille klaaraten itselleen finaalipoolipaikan. B-poolissa Aleksandra Seppänen teki selvää jälkeä puhtaalla 3-0 sarjalla. C-poolissa Luka Oinas menetti yhdet erät Andreas Köhlerille ja Otto Suokakselle. D-poolissa Emil Takalo menetti kaksi erää ilahduttavan pirteästi koko päivän esiintyneelle Jimi Koivumäelle ja yhden erän Nuno Marttiselle.

Finaalipooli

Finaalipoolissa neljä parasta pitivät selkesti pintansa lohkovoittajia vastaan. Ainoastaan Aleksandra Seppänen onnistui viemään yhden erän Henri Kujalalta. Kärjen nelikko pelasi toisiaan vastaan odotetun tasaisesti. Leonid Pullinen pelasi voittoon lopulta puhtaalla pelillä. Viidenteen erään Leonid ajautui vain Henri Kujalan kanssa. Kakkoseksi pelasi Maria Girlea, joka oli marssinut voitosta voittoon ennen lohkon päätöspeliä Leonidia vastaan. Lassi Lehtolaa vastaan tosin Maria oli tarvinnut täydet viisi erää. Leonid pelasi ”finaalipelin” upeasti ja turhautti Marian pelin 3-1 voitolla. Henri Kujala ratkaisi kolmossijansa nousemalla 0-2 erätappiotilanteesta tiukkaan 3-2 voittoon Lassi Lehtolasta. Kärkinelikko oli tasainen, voitot on pienistä asioista kiinni. Paljon ratkaistiin henkisellä puolella jossa Leonid oli tänään terävänä.

Finaalipoolin alanelikko pelasi myös keskenään tasaisesti ja myös ristiin. Vincent Joki voitti Luka Oinaksen ja Emil Takalon tiukoissa taistoissa, mutta hävisi Aleksandra Seppäselle. Aleksandralle tämä jäi ainoaksi voitoksi kun oululaiset onnistuivat hänet voittamaan. Oululaisten keskinäisen väsyneiden pelaajien väännön vei Luka Oinas. Näin Vincent viides, Luka kuudes, Emil seitsemäs ja Aleksandra kahdeksas. Tämä nelikko pelasi keskinäisissä peleissään tiukasti mukavan näköistä hyökkäyspeliä ja pyrkivät samaan rohkeasti myös kärkinelikkoa vastaan.

Sijoituspelit

Karsintapoolien sijoille 2-4 sijoittuneet pelaajat jaettiin aluksi kahteen kuuden pelaajan lohkoon. A-lohkon vei puhtaalla pelillä Henrik Vuoti. Kakkoseksi keskinäisellä voitolla Sonja Ylinen ja kolmoseksi Henrik Vuotin yllättävän ahtaalle laittanut Jimi Koivumäki. Tea Stråhlman kahdella voitolla neljäs ja Eetu Hyttinen viides keskinäisellä voitolla Otto Suokaksesta. Otto onnistui lohkossa ottamaan ison yllätysvoiton Sonja Ylisestä. B-lohkossa Andreas Köhler nappasi puhtaan saldon. Toiseksi Lenni Perkkiö ja kolmanneksi Niklas Karjalainen. Nuno Marttinen joutui taipumaan neljänneksi. Arto Ojanen viides ennen Niko Kohosta. Tässä lohkossa Andreaksen peli oli selvästi mennyt eteenpäin alkusyksyn peleistä.

Lopuksi pelattiin vielä sijoitusotteluita sijoista 9-20. Henrik Vuoti oli kisan selkeä yhdeksäs. Jimi Koivumäki pelasi hienosti sijalle 14. Otto Suokas paransi loppua kohti ja nappasi sijan 17.

Kaikki juniorit saivat kilpailussa 10 ottelua, paitsi neljä kärkijunioria jotka selvisivät seitsemällä. Pelisysteemi toimi erittäin hyvin, ja toimii varmasti hyvin myös isommalla pelaajamäärällä. Tehdään tästä yhdessä jatkossa juniori SM:ien tapainen tapahtuma, johon juniorit kerääntyvät ympäri maan ratkomaan paremmuuksiaan.

Palkitut

Kilpailussa palkittiin kokonaiskilpailun kolme parasta sekä paras junioripoika ja -tyttö, paras kadettipoika ja -tyttö sekä paras nappulapoika ja -tyttö. Lisäksi kisadirektoraatti valitsi parhaan tsempparin.

Kilpailun kolme parasta:
1. Leonid Pullinen
2. Maria Girlea
3. Henri Kujala

Kilpailun paras junioripoika: Leonid Pullinen
Kilpailun paras juniorityttö: Maria Girlea
Kilpailun paras kadettipoika: Lassi Lehtola
Kilpailun paras kadettityttö: Sonja Ylinen
Kilpailun paras nappulapoika: Luka Oinas
Kilpailun paras nappulatyttö: Tea Stråhlman
Kilpailun tsemppari: Emil Takalo

OPT-86 marraskilpailut (B) – Kilpailutulokset + raportti

Alta löytyvät nyt OPT-86:n marraskilpailujen täydelliset tulokset ja raportti.

Seuraavat kilpailut Ratamotiellä poikkeuksellisesti Itsenäisyyspäivänä 6.12.2021. Sitä ennen hallilla pelataan vielä 2-divisioonan turnaus ja 4-divisioonan turnaus.

Linkki tiedostoon: Marraskisa_tulokset.xls

Raportti

OPT-86 järjesti lauantaina 20.11 Ratamohallissa Oulussa Marraskisat, jossa pelattiin aamupäivällä luokat M-2000, M-1500 ja M-1000. Iltapäivällä oli vuorossa MK, M-1200, Juniorit 1 ja Juniorit 2-luokat. Osallistujia oli hivenen vähemmän kuin kauden aikaisemmissa kilpailuissa Oulussa ja näin ollen suunniteltu M-1700-luokka yhdistettiin MK-luokkaan. Sinänsä hyppy luokkien välillä ei ollut liian suuri, sillä MK:sta puuttui alueen ykköskorin pelaajat, joten kaikki saivat kovia ja tasaisia pelejä, eikä yllätyksiltäkään vältytty.

Aamupäivän luokat:

M-1000-luokka pelattiin kahdessa poolissa seitsemän pelaajan voimin. Heiton Otso Vahtola vei A-poolin näytöstyyliin häviämättä erääkään. Toisena jatkoon pelasi OPT-86:n Jani Jaako. B-Poolissa nähtiin pienimuotoinen yllätys, kun Heiton Rymy Niskala vei poolivoiton OPT-86:n Alex Tiirolta tiukassa viisieräisessä. Jatkocupissa Otso Vahtola pelasi näyttävällä yläkierrepelillään mestariksi, vaikka joutuikin tekemään täyden päivätyön niin semissä kuin finaalissakin (molemmat Otsolle lukemin 3-2). Hopealle seurakaveri Rymy Niskala ja pronssit nappasivat OPT-86:n Alex Tiiro ja Jani Jaako. Consopoolin voitti OPT-86:n Tony Leinonen.

M-1500-luokka oli (jälleen kerran) YNM:n Oskari Honkavaaran heiniä, kun pitkä näppylä ja varma palautuspeli tylsytti pelaajan toisensa jälkeen. Jatkossa ”Oskulla” onkin edessään siirtyminen ylempiin luokkiin, kun myös MK:ssa tuli makea ratingvoitto. Kahdessa poolissa pelatun 1500-luokan semifinaaliin meni OPT-86:sta Tapio Tuuttila ja Vitali Trofimov, joista Trofimov pääsi finaaliin saakka. Pappa-Tuuttilan lisäksi pronssia sai Heiton Aaron Myllymäki.

M-2000-luokka oli Vahtolan perheen juhlaa, sillä finaalissa nähtiin isä-poika-kohtaaminen Markus ja Sisu Vahtolan (Heitto) välillä. Pooleissa OPT-86:n Saku Koponen ja Marko Seppälä olivat vielä Vahtoloita vahvempia, mutta välierissä homma kääntyi päälaelleen ja Vahtola-finaali oli tosiasia. Sisu ei antanut isänsä yllättää, vaan perheen pöytätennisvaltikka näyttää siirtyneen lopullisesti pojalle, tällä kertaa lukemin 3-1.

Iltapäivän luokat:

Junioriluokat pelattiin tällä kertaa täysin oululaisvoimin. Oulusta oli samaan aikaan vahva edustus Helsingin junioritopeissa, joten Juniorit 1-luokka pelattiin yhdessä viiden pelaajan poolissa, jossa ykkössijoitettu Kaarlo Lampinen piti pintansa voittamalla kaikki ottelunsa ja otti ansaitun ykköspalkinnon eräsuhteella 12-3. Hopealle nousi Konsta Niemelä, joka oli Luo Jiaqia vahvempi mitaleita jaettaessa. Neljänneksi sijoittui Aapo Åvist ja viidenneksi Eetu Mäkelä.

Juniorit 2-luokka pelattiin neljän hengen poolissa, jossa Zhu Xiwen oli selkeästi vahvin eräsuhteella 9-1. Hopealle ylsi Petrus Alatalo, pronssille Iiro Hyttinen (joka kuvasta päätellen odotti itseltään enemmän 😊). Neljänneksi pelasi Sofia Jokikokko.

M-1200-luokassa Heiton Otso Vahtola pelasi itsensä tuplamestariksi. A-Poolissa nähtiin esimakua finaalista, kun OPT-86:n Juho Åvist oli lukemin 3-2 Otsoa edellä, mutta finaalissa Otso kuittasi poolitappion samoilla 3-2 lukemilla. Semeissä hävinneet OPT-86:n Touko Laine ja Alex Tiiro pokkasivat pronssia.

MK-luokkaan saatiin muutama lisäpelaaja ja pääluokka pelattiinkin kolmessa poolissa. Jatkocupissa välieriin itsensä pelasivat Ouluun kisaamaan ja treenaamaan saapunut TIP-70:a edustava Ella Kellow, tiukassa viisieräisessä Marko Seppälän puolivälierissä kaatanut Saku Koponen, sekä Vahtolan menestyskulkua jatkaneet Markus ja Sisu, jotka kohtasivat tällä kertaa toisensa jo välierissä. Sisu oli jälleen 3-1 parempi, mutta toinen välierä olikin sitten astetta kovempi thrilleri: Koposella oli neljännessä erässä peräti 4 ottelupalloa (joista 3 peräkkäin), mutta niin vain Kellow käänsi erän itselleen ja mentiin viidenteen erään. Viidennessä erässä pelaajia ja yleisöä pidettiin jälleen jännityksessä, sillä tällä kertaa Kellowilla oli erässä 6 ottelupalloa (4 peräkkäin) ja lopulta seitsemäs ottelupallo vei hänet finaaliin Sisua vastaan.

Finaali meni selkein 3-0 lukemin Kellowille, josta tuli samalla historian ensimmäinen naispelaaja, joka on pystynyt voittamaan Oulussa pääluokan. Onnittelut!