Kaikki kirjoittajan Henri Pelkonen artikkelit

Kesäleiri Jyväskylässä 26.-29.7.

Pidätkö pöytätenniksestä, seikkailuista ja leiritunnelmasta? Jos vastasit kyllä, olet tervetullut Pöytätennis Jyväskylän pingisleirille 26.-29. heinäkuuta!

Leiri on tarkoitettu pöytätenniksestä kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Mukaan pääsevät niin kilpapelaajat kuin vähemmän lajia harrastaneet. 

Leirillä treenaamme pöytätennistä, kokeilemme muita lajeja, seikkailemme ja pidämme hauskaa yhdessä! Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.ptjyvaskyla.fi/kesan-siistein-pingisleiri-heinakuussa/

P.S. Leiri päättyy virallisiin kansallisiin kisoihin la 29.7. Kilpailuihin voivat osallistua kaikki halukkaat (aikuiset ja juniorit), ja niissä jaetaan ratingpisteet normaalisti. Kilpailut pidetään mahdollisesti kaksipäiväisinä, joten kannattaa kesälläkin kilpailuja kaipaavien laittaa kalenteriin ylös jo nyt 29.-30.7.!  

Taitopingiksen SM peruttu

Kesän rennoin pingistapahtuma on peruttu vähäisen osallistujamäärän takia!

Järjestämme kilpailut kuitenkin vielä jossain vaiheessa. Seuraavalla kerralla kisakutsu lähetetään hyvissä ajoin ja kilpailumaksuja myös tarkistetaan.

Seuraavan kerran Jyväskylässä kilpaillaan heinäkuun lopussa (la 29.7.) normaalien kansallisten kisojen muodossa. Tervetuloa silloin Jyskälään!

PT Jyväskylä vappukisat – Kilpailukutsut

Mikä olisi parempi tapa viettää vappu kuin opiskelijakaupunki Jyväskylä ja Sorastajantien pöytätennishalli!

Tarjolla on 100 euron rahapalkinnot miesten kaksinpelin voittajalle sekä eniten yksittäisiä pelejä koko kisoissa voittaneelle pelaajalle.

Uutuutena voit jättää lisämaksusta tuomaroinnin kokonaan järjestäjille.

Kisoissa jokaiselle osallistujalle vieläpä ilmainen munkki, joten ei muuta kuin ilmoittautumaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Vappukisat_Kutsu.pdf