Aihearkisto: Kansainväliset kilpailut

WTT Youth Contender Helsingborg 8.-14.8.2022

Lehtola ja Räsänen pääkaavioon Ruotsissa

Päivitetty 9.8.2022 klo 19.35

Sam Khosravi, Aleksi Räsänen, Lassi Lehtola ja Leon Viherlaiho pelaavat Ruotsin Helsingborgissa järjestettävissä WTT Youth Contender -kilpailussa. Kaikilla suomalaisilla on ohjelmassa kaksi kaksinpeliluokkaa (U19/U17 ja U17/U15).

Kilpailut alkavat maanantaina U17-luokalla, tiistaina ja keskiviikkona jatketaan U15- ja U19-luokilla. Suomalaiskvartetin valmentajana Helsingborgissa toimii Mika Räsänen.

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Keskiviikon 10.8. suomalaistuloksia

U15 R32 klo 10.30 Lassi LEHTOLA FIN – Giacomo IZZO ITA

U19: R32 klo 11.30 GIL Minseok KOR – Aleksi RASANEN FIN

Tiistain 9.8. suomalaistuloksia

U15: Lassi Lehtola (voitot 1-1) eteni alkulohkosta 32 pelaajan pääkaavioon. Leon Viherlaihon (1-2) pelit päättyivät alkulohkoon.

U19: Aleksi Räsänen (1-1) pääkaavioon. Sam Khosravin (0-3) pelit päättyivät alkulohkoon.

– Aleksi ja Lassi lohkokakkosina jatkoon. Aleksilla todella vahvaa peliä englantilaista vastaan, peli oli hallussa alusta saakka ja tuloksena selkeä 3-0 -voitto. Lohkon korealainen oli liian vahva. Samin pelit lähtivät huonosti käyntiin hieman turhalla häviöllä, eikä neljän pelaajan lohkossa tullut lopulta voittoja. Lohkon kaksi aasialaista vastustajaa olivat hyviä, valmentaja Mika Räsänen raportoi Ruotsista.

– Lassi eteni ensimmäistä kertaa U15-luokan pääkaavioon voitettuaan tanskalaisen vastustajan. Lassi pystyi varsinkin erien lopussa tarkentamaan peliä ja pelaamaan aktiivisesti, jolla nappasi sitten 3-0 -voiton. Tässäkin lohkossa ykkössija meni korealaiselle. Leon voitti tanskalaisen vastustajan 3-0, mutta tappiot intialaiselle ja saksalaiselle päättivät pelit. Varsinkin avausottelu saksalaista vastaan oli ajoittain hyvää peliä, Räsänen summasi.


8.8.2022

Khosravilla hyvä avauspäivä Ruotsissa

Maanantain 8.8. suomalaistuloksia

U17: Sam Khosravi (voitot 1-1) eteni ainoana suomalaisena alkulohkosta 32 pelaajan pääkaavioon. Aleksi Räsäsen (1-2), Lassi Lehtolan (0-2) ja Leon Viherlaihon (0-3) pelit päättyivät lohkovaiheeseen.

R32 Bodhisatwa CHAUDHURY IND – Sam KHOSRAVI FIN 2-3
R16 Sam KHOSRAVI FIN – KWON Hyuk KOR 1-3

Khosravin U17-kaksinpelit päättyivät pääkaavion toiselle kierrokselle. Tiistaina ja keskiviikkona on ohjelmassa U19- ja U15-luokat.

– Sam heräsi alkulohkon toisessa ottelussa intialaista vastaan pienestä horroksesta 1-2 -alatilanteessa ja otti lopulta kakkospaikan. Ensimmäinen jatkopeli, tiukka 3-2 -voitto, saattoi olla Samin paras peli vasenkätisiä vastustajia vastaan. Ne ovat olleet tähän asti hieman hankalia. Samilla oli saumat mennä puolivälieriin, mutta päivän neljänteen peliin ei saanut enää ihan parasta terävyyttä, valmentaja Mika Räsänen summasi.

– Myös Aleksilla oli täydet saumat jatkoon – hyvää peliä korealaista vastaan, mutta loppupallot lipsuivat vastustajalle. Lisäksi ruotsalainen otti muutaman haamupalautuksen kovista avauksista tärkeissä paikoissa. Lassi ja Leon paransivat peliä päivän aikana. Tiistaina haetaan ”oman” U15-luokan peleistä voittoja, Räsänen jatkoi.

 

Aikuisten NETU, 5.-7.8, Druskininkai, Liettua

NETU: Liettuasta kolme kolmossijaa

Päivitetty 7.8.2022 klo 16.10

Suomen joukkue saavutti kolme kolmossijaa Liettuan Druskininkaissa järjestettävissä Pohjois-Euroopan eli NETU:n mestaruuskilpailuissa. Kaikki mitalit tulivat nelinpeleistä. Kaksinpeleissä jäätiin niukasti puolivälierien ulkopuolelle.

Sunnuntain 7.8. ohjelma (ei suomalaisia mukana)

klo 9.00 nelinpelien finaalit
klo 9.30 sekanelinpelin finaali
klo 10.30 kaksinpelien välierät
klo 11.45 kaksinpelien finaalit
klo 13.00 palkintojenjako

Tulokset – results

Livestream


Lauantain 6.8. tuloksia

Naisten joukkuekisa: 5.-6. Suomi-Liettua II 2-3, Suomi sijoittui miesten tavoin kuudenneksi.

Miesten kaksinpeli: 9.-16. Samuli Soine, 17.-28. Sam Khosravi ja Arttu Pihkala, 29.-40. Aleksi Räsänen

Naisten kaksinpeli: 9.-16. Anna Kirichenko, Marina Donner ja Ramona Betz

Miesten nelinpeli: 5.-8. Samuli Soine / Arttu Pihkala ja Sam Khosravi / Aleksi Räsänen

Naisten nelinpeli: 3. Anna Kirichenko / Marina Donner ja Ramona Betz / Aida Dahlen NOR

Sekanelinpeli: 3. Arttu Pihkala / Anna Kirichenko, 5.-8. Samuli Soine / Marina Donner, 9.-16. Sam Khosravi / Ramona Betz

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Pöytätennisliitto (@pingisliitto) jakama julkaisu

Linkki järjestäjän kisasivulle

Livestream


Perjantain 5.8. tuloksia

Miesten joukkuekisa: alkulohko Suomi-Norja 1-3, Suomi-Grönlanti 3-2, pve Suomi-Liettua1 1-3, sijat 5-6 Suomi-Norja 1-3, Suomi sijoittui kuudenneksi.

Naisten joukkuekisa: alkulohko Suomi-Liettua 3-2, Suomi-Latvia 3-2, Suomi-Viro 1-3, sijat 5-8 Suomi-Tanska 3-1, sijat 5-6 Suomi-Liettua2 la klo 9

Miesten kaksinpeli: Samuli Soine, Sam Khosravi ja Arttu Pihkala etenivät pääkaavioon, Aleksi Räsäsen kaksinpelit päättyivät alkulohkoon.

Naisten kaksinpeli: Ramona Betz eteni Marina Donnerin ja Anna Kirichenkon seuraksi pääkaavioon.

– Joukkuekisat alkoivat tytöiltä todella hyvin: kaksi 3-2 -voittoa putkeen hyvistä vastustajista – tiukat ottelut käännettiin voitoksi. Näytti, että meillä on hyvä sauma lohkovoittoon. Kilpailuaikataulu oli suunniteltu kuitenkin niin huonosti, että emme ehtineet syömään lounasta kuin kymmenen minuuttia ja piti alkaa heti pelata kolmatta ottelua Viroa vastaan. Sekä Marina että Anna eivät tällä kertaa pystyneet käntämään viisieräsiä otteluita kotiin täydellä vatsalla, joten hävisimme ottelun 3-1 ja jäimme lohkossa kolmanneksi. Harmi, koska olisimme ansainneet enemmän. Tytöt voittivat Tanskan 3-1 ja viimeinen ottelu sijoista 5-6 pelataan lauantaiaamuna kello 9 Liettua 2:sta vastaan. Kaksinpelissä Marina ja Anna olivat sijoitettu suoraan pääkaavioon. Ramona voitti kärsivällisellä pelillä lohkonsa molemmat matsit, vaikka pitkä päivä oli takana. Taistelu jatkuu lauantaina, naisten valmentaja Johanna Kaimio raportoi Liettuasta.

Linkki järjestäjän kisasivulle

Livestream


5.8.2022

Aikuisten Pohjois-Euroopan eli NETU:n mestaruuskilpailut järjestetään Liettuan Druskininkaissa 5.-7.8.2022. Kilpailuissa pelataan joukkuekilpailut sekä henkilökohtaiset luokat.

Mattias Bergkvist ja Johanna Kaimio ovat valinneet kisoihin seuraavat pelaajat:

Miehet: Arttu Pihkala, pelaaja-valmentaja Samuli Soine, Sam Khosravi ja Aleksi Räsänen

Naiset: valmentaja Johanna Kaimio, Marina Donner, Anna Kirichenko, Ramona Betz

Ohjelma

pe 5.7. klo 9 joukkuekilpailut, klo 19 kaksinpelien poolit
la 6.8. klo 9 joukkuekilpailuiden finaalit, klo 11 kaksinpelien kaavio, klo 16 nelinpelit ja sekanelinpelit
su 7.8. klo 9 nelinpelien finaalit, klo 9.30 sekanelinpelin finaali, klo 10.30 kaksinpelien välierät, klo 11.45 kaksinpelien finaalit


Oláh ja Naumi leireilievät Unkarissa

Suomen miesten kärkikaksikko Benedek Oláh ja Alex Naumi valmistautuvat tuleviin henkilökohtaisiin EM-kisoihin leireilemällä tällä viikolla Mattias Bergkvistin johdolla Budapestissa yhdessä Unkarin, Kreikan ja Espanjan maajoukkueiden kanssa. EM-kisat pelataan Münchenissä 13.-21. elokuuta. Naispelaajistamme Saksaan matkustavat Anna Kiricenko ja Ramona Betx.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Pöytätennisliitto (@pingisliitto) jakama julkaisu

 

Virtus European Regional Games 16.-24.7.2022 Krakova, Puola

Päivitetty 22.7.2022

Vantaalainen pöytätenniksenpelaaja Timo Averjanov edustaa Suomea kehitysvammaisten urheilun VIRTUS-järjestön Euroopan mestaruuskilpailuissa Puolan Krakovassa 16.–24. heinäkuuta. Averjanovin pöytätennisturnaus käynnistyy maanantaina 18.7.

Special Olympics on toinen suurista kehitysvammaisten urheilujärjestöistä. Siinä missä VIRTUS on huippu-urheilupainotteisempi ja sen kautta urheilijat voivat yltää aina paralympialaisiin saakka on Special Olympicsissa painotus enemmän kaikkien kehitysvammaisten urheilijoiden yhtäläisissä mahdollisuuksissa kilpailla ja tavoitella mitaleita.

Averjanov oli lisäksi heinäkuun alussa Pajulahdessa järjestetyissä European Para Youth Games -kilpailuissa mukana yli-ikäisenä ja kilpailun ulkopuolisena pelaajana. Hän voitti Pajulahdessa molemmat ottelunsa.

– Tiedossa on, että Puolan kisa tulee olemaan aiempia kovatasoisempi kilpailu, mutta kulunut kausi on osoittanut, että Timon peli on mennyt suuresti eteenpäin ja hän on valmis kohtaamaan kovempiakin pelureita, sanoo Averjanovia vantaalaisessa TIP-70-seurassa valmentava Samuli Soine.

– Jännitystä on vähän, koska viimeksi osallistuin tällaisiin kilpailuihin neljä vuotta sitten Pariisissa. Odotan tapaamista vanhojen ystävien kanssa ja mahdollisuutta testata nykyistä tasoani. On myös ilo tutustua uusiin pelaajiin ja mielenkiintoista matkustaa vanhaan Krakovan kaupunkiin yhdessä Janin (Tissari) ja Jukan (yleisurheiluvalmentaja Jukka Lahti) kanssa, Averjanov toteaa.

Lähde: Paralympiakomitean tiedote

19.7.2022: Averjanov sijoittui israelilaisen parinsa kanssa joukkuekilpailussa viidenneksi.

20.7.2022: Averjanov avasi voittotilinsä sekanelinpelissä yhdessä turkkilaisparinsa kanssa, lopputuloksena 5:s sija. Perjantaina on ohjelmassa henkilönkohtainen kilpailu.

22.7.2022: Kovatasoisista kaksinpeleistä ei Averjanoville voittoja irronnut, mutta sitäkin enemmän arvokasta kansainvälistä pelikokemusta. Timon kaksinpelisijoitus oli lopulta jaettu viides. Kilpailukausi jatkuu 9.-11. syyskuuta Pajulahdessa järjestettävässä Para Finlandia Openissa.

VIRTUS-kisasivusto

Ohjelma

Paralympiakomitean tiedote

 

WTT Feeder 18.-22.7.2022 Budapest, Unkari

Suomalaiskaksikon pelit Budapestissa ohi

Alex Naumin ja Benedek Oláhin tie Budapestin WTT Feeder -kisan nelinpelissä päättyi puolivälierien 1-3 (13-11, 6-11, 3-11, 7-11) -tappioon taiwanilaisparia Feng Yi-Hsin / CHEN Chien-An vastaan.

Suomalaiskaksikon kaksinpelit päättyivät jo tiistaina pääkaavion ensimmäiselle kierrokselle. Kilpailukausi jatkuu elokuun alussa Tunisiassa pelattavalla WTT Contender -kilpailulla. Henkilökohtaiset EM-kisat isketään 13.-21. elokuuta Münchenissä, Saksassa.

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Livestream T1-T4


Oláh ja Naumi puolivälieriin nelinpelissä – molemmat ulkona kaksinpeleistä

Sekä Benedek Oláhin että Alex Naumin kaksinpelit Budapestin WTT Feeder -kilpailuissa päättyivät pääkaavion ensimmäiselle kierrokselle. Suomalaiskaksikko eteni sen sijaan nelinpelissä toiselle kierrokselle eli puolivälierävaiheeseen.

Lucky loserina pääkaavipaikan saaneen Alex Naumin (WR229) nousjohteinen peli saksalaista Ricardo Waltheria (WR75) päättyi lukemiin 0-4 (4-11, 3-11, 7-11, 9-11).

Benedek Oláh (WR51) puolestan nosti jalkaa kaasulta hieman liian aikaisin ja taipui 3-4 (11-8, 11-9, 11-9, 10-12, 9-11, 7-11, 8-11) -tappioon kiinalaista Xu Yingbinia (WR151) vastaan. Oláh johti ottelua erin 3-0, neljättä erää 7-2 ja 9-5, mutta kiinalainen vei neljä viimeistä erää ja samalla koko ottelun. Päätöserässäkin puolia vaihdettiin Oláhin johdossa 5-1.

Nelinpelissä suomalaiskaksikko voitti avauskierroksella unkarilaiset Tamas Lakatosin ja Csaba Andrasin 3-2 (7-11, 11-7, 11-6, 6-11, 11-1) ja kohtaa keskiviikkona kello 17.50 (T3 LIVE) Suomen aikaa pääsystä välieriin taiwanilaisparin Feng Yi-Hsin / CHEN Chien-An.

Tiistain 19.7. suomalaisottelut

MD R16 Tamas LAKATOS / Csaba ANDRAS HUN – Alex NAUMI / Benedek OLAH FIN 2-3 (11-7, 7-11, 6-11, 11-6, 1-11). Naumi ja Oláh keskiviikon puolivälieriin vs FENG Yi-Hsin / CHEN Chien-An KOR.
MS R64 Alex NAUMI FIN – Ricardo WALTHER GER 0-4 (4-11, 3-11, 7-11, 9-11). Naumin kaksinpelit päätökseen.
MS R64 XU Yingbin CHN – Benedek OLAH FIN 4-3 (8-11, 9-11, 9-11, 12-10, 11-9, 11-7, 11-8). Oláhin kaksinpelit päätökseen.

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Livestream T1-T4


18.7.2022

Benedek Oláh tositoimiin tiistaina – Alex Naumi ”lucky loserina” pääkaavioon

QR3 Deni KOZUL SLO – Alex NAUMI FIN 3-0 (11-4, 11-6, 11-4). Alex Naumi pääsi ns ”lucky loserina” mukaan tiistaina alkavaan 64  pelaajan pääkaavioon.

Myös Benedek Oláh (WR51) aloittaa Budapestin kisan tiistaina suoraan 64 pelaajan pääkaaviossa, jonka ensimmäisellä kierroksella hän saa vastaansa Kiinan Xu Yingbinin (WR150). Naumin (WR226) avauskierroksen vastustaja on Saksan Ricardo Walther (WR73).

Suomalaiskaksikko on mukana myös nelinpeleissä.

Tiistain 19.7. suomalaisottelut

MD R16 Tamas LAKATOS / Csaba ANDRAS HUN – Alex NAUMI / Benedek OLAH FIN 2-3 (11-7, 7-11, 6-11, 11-6, 1-11). Naumi ja Oláh keskiviikon puolivälieriin vs FENG Yi-Hsin / CHEN Chien-An KOR.
MS R64 Alex NAUMI FIN – Ricardo WALTHER GER 0-4 (4-11, 3-11, 7-11, 9-11). Naumin kaksinpelit päätökseen.
MS R64 XU Yingbin CHN – Benedek OLAH FIN 4-3 (8-11, 9-11, 9-11, 12-10, 11-9, 11-7, 11-8). Oláhin kaksinpelit päätökseen.

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Livestream T1-T4


Alex Naumi aloitti voitolla Budapestissa

QR2 Anirban GHOSH IND – Alex NAUMI FIN 2-3 (8-11, 11-7, 6-11, 11-6, 7-11)

Pääsystä 64 pelaajan pääkaavioon Naumi (WR229) kohtaa maanantai-iltana kello 20.10 Suomen aikaa slovenialaisen Demi Kozulin (WR146)

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Livestream T1-T4


17.7.2022

Alex Naumi (WR229) aloittaa 18.-22. heinäkuuta Budapestissa, Unkarissa pelattavan WTT Feeder -kilpailun maanantaina karsintojen toiselta kierrokselta, kun vastaan asettuu Anirban Ghosh IND (WR503).

Ottelun voittaja pelaa vielä maanantai-iltana pääkaavioon ottelun Deni Kozul SLO (WR146) – JANG Seongil KOR (WR353) vastaan.

Benedek Oláh (WR51) puolestaan aloittaa Budapestin kisan tiistaina suoraan 64 pelaajan pääkaaviossa, jonka ensimmäisellä kierroksella hän saa vastaansa Kiinan Xu Yingbinin (WR150).

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Livestream T1-T4

 

Pariisin olympiakarsintasysteemi julkaistu

Periisin 2024 olympiakisoissa on mukana yhteensä 86 mies- ja 86 naispelaajaa. Luvussa ovat mukana joukkuekisojen sekä kaksin- ja nelinpelien osanottajat.

Kaksinpeleihin kelpuutetaan max. 70 pelaajaa kahden paikan maakiintiö huomioiden.

  • 32 paikkaa joukkuekilpailusta (16 joukkuetta x 2 pelaajaa)
  • 22 paikkaa maanosien olympiakarsintaturnauksista (6 Euroopasta)
  • 2 paikkaa järjestäjämaalle (Ranska)
  • max. 15 pelaajaa olympiarankingin (18.6.2024) mukaan
  • 1 paikka Kansainvälisen olympiakomitean valitsemalle ”Universality”-pelaajalle

Tokion 2021 miesten kaksinpelissä Paul Drinkhall pääsi kisoihin rankingin sijalta 57, kun Vladimir Samsonov luopui kisapaikastaan loukkaantumisen vuoksi. ITTF:n rankingpisteet ovat voimassa 12 kuukautta, joten ”olympiapisteiden” kerääminen alkaa kesäkuussa 2023.

Koko karsintasysteemi löytyy täältä.

 

Junioreiden EM-kisat 6.-15.7.2022 Belgrad, Serbia

Khosravin ja Räsäsen nelinpelit JEM:n parasta suomalaisantia

Päivitetty 13.7. klo 22.20

Sam Khosravi ja Aleksi Räsänen jatkoivat hyviä nelinpeliesityksiään Serbian Belgradissa järjestettävissä junioreiden EM-kisoissa. Suomalaiskaksikko eteni keskiviikkona 16 parhaan joukkoon voittamalla bulgarialaisparin Eren Bekir / Stoyan Sariev erin 3-1 (7-11, 11-7, 12-10, 11-6).

Pääsystä puolivälieriin ykkössijoitettu romanialaisparin Eduard Ionescu / Darius Movileanu oli kuitenkin Khosravia ja Räsästä parempi eräpistein 3-0 (11-8, 11-7, 11-9).

Aleksandra Titievskaja jatkoi ainoana suomalaisena kaksinpelien 64 parhaan joukossa. Alkulohkossa yhden voiton ja yhden tappion pelannut suomalainen sai pääkavion ensimmäiseltä kierroksella luovutusvoiton joukkukilpailussa loukkaantuneesta, 26:nneksi sijoitetusta saksalaisesta Sophia Kleestä. Pääsystä 32 parhaan joukkoon kroatialainen Bruna Borovec oli Titievskajaa vahvempi lukemin 4-1 (11-8, 11-5, 6-11, 11-8, 11-9).

Keskiviikon 13.7. suomalaisottelut

U19GD R32 ARLIA, Nicole ITA / MITROFAN, Luciana ROU – BETZ, Ramona Maarit / TITIEVSKAJA, Aleksandra FIN 3-0 (11-4, 11-5, 11-5). Betzin ja Titievskajan nelinpelit päätökseen.
klo 13.30 U19BD R32 KHOSRAVI, Sam / RASANEN, Aleksi FIN – BEKIR, Eren BUL / SARIEV, Stoyan BUL 3-1 (7-11, 11-7, 12-10, 11-6). Kohosravi ja Räsänen etenivät 16 parhaan joukkoon.
U19GS R64 BOROVEC, Bruna CRO – TITIEVSKAJA, Aleksandra FIN 4-1 (11-8, 11-5, 6-11, 11-8, 11-9). Titievskajan kaksinpelit päätökseen.
U19BD R16 IONESCU, Eduard / MOVILEANU, Darius ROU – KHOSRAVI, Sam RASANEN, Aleksi FIN 3-0 (11-8, 11-7, 11-9). Khosravin ja Räsäsen nelinpelit päätökseen.

Kaikki tulokset löytyvät ao. linkistä (EYC2022 – Matches – Associations – Finland)

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Livestream ETTU TV (T1-T4)

Kuvagalleria


12.7.2022

Titievskaja 64 parhaan joukkoon U19-kaksinpelissä

Aleksandra Titievskaja jatkaa ainoana suomalaisena kaksinpelien 64 parhaan joukossa. Alkulohkossa yhden voiton ja yhden tappion pelannut suomalainen sai pääkavion ensimmäiseltä kierroksella luovutusvoiton joukkukilpailussa loukkaantuneesta, 26:nneksi sijoitetusta saksalaisesta Sophia Kleestä. Pääsystä 32 parhaan joukkoon Titievskaja kohtaa keskiviikkona kello 17.40 kroatialaisen Bruna Borovecin.

Sam Khosravi taisteli jatkopaikastaan täydet seitsemän erää, Aleksi Räsänen putosi jatkosta tasaisen väännön jälkeen suoraan neljässä erässä.

U19-tyttöjen nelinpelissä Titievskaja parinaan Ramona Betz voittivat toisen kierroksen ottelunsa ja etenivät 32 parhaan joukkoon. Saman tekivät Sam Khosravi ja Aleksi Räsänen U19-poikien nelinpelissä.

Suomalaisten tiistain tulokset löytyvät alempaa tästä uutisesta.


12.7.2022

JEM: Tiistain ohjelmassa 14 suomalaisottelua

Suomalaisten osalta tiistain ohjelmassa on sekanelinpelejä, nelinpelejä sekä U19-sarjojen kaksinpelin pääkaavion ensimmäinen kierros (R128).

Nelin- ja sekapelien suomalaiset 12.7.

U19XD R128 RASANEN, Aleksi / TITIEVSKAJA, Aleksandra FIN – VEZMAR, Dusan / TOMINJAK, Radmila SRB 2-3. Räsesen ja Titievskajan sekanelipelit päätökseen.
U19XD R128 CHEN YU, Wei / HUDAK, Dorina HUN – KHOSRAVI, Sam / BETZ, Ramona Maarit FIN 1-3. Khosravi ja Betz etenivät sekanelinpelissä 64 parhaan joukkoon.
U15XD R128 VIHERLAIHO, Leon FIN / JERSOVA, Aleksandra LAT – JANSSENS, Charles / LAFFINEUR, Lilly BEL 1-3. Viherlaihon ja Jersovan sekanelinpelit päätökseen.
U15XD R128 LARUELLE, Thomas BEL / NEMETHOVA, Nina SVK – LEHTOLA, Lassi FIN / SANDER BORNØ, Elsa NOR 3-0. Lehtolan ja Sanderin sekanelinpelit päätökseen.
U19BD Q AIVATIDIS, Iakovos GRE / FELTSER, Alessandro GRE – HAKASTE, Lauri FIN / SPALIS, Arturs LAT 2-3. Hakaste ja Spalis etenivät 64 parhaan joukkoon.
U15BD R128 LEHTOLA, Lassi FIN / VIHERLAIHO, Leon FIN – FARNES, Michael / MORTENSEN, Petter NOR 2-3. Lehtolan ja Viherlaihon nelipelit päätökseen.
U19XD R64 BAN, Ivor / ARAPOVIC, Hana CRO – KHOSRAVI, Sam / BETZ, Ramona Maarit FIN 3-1. Khosravin ja Betzin sekanelinpelit päätökseen.
U19GD R64 BETZ, Ramona Maarit FIN / TITIEVSKAJA, Aleksandra FIN – WHITTON, Lara WAL / HOOGEVEEN, Fleur NED 3-0. Betz ja Titievskaja 32 parhaan joukkoon.
U19GD R64 KELLOW, Ella Mari FIN / NURGA, Raili EST – MOLTARA, Enya SLO / LILLY, Cynthia SUI 1-3. Kellow’n ja Nurgan nelinpelit päätökseen.
U19BD R64 SLO 431 PODOBNIK, Miha / VOVK PETROVSKI, Brin SLO – KHOSRAVI, Sam / RASANEN, Aleksi FIN 0-3. Khosravi ja Räsänen 32 parhaan joukkoon.
U19BD R64 HAKASTE, Lauri FIN / SPALIS, Arturs LAT – DESCHAMPS, Hugo / PORET, Thibault FRA 0-3

Kaksinpelien pääkaavion suomalaiset 12.7.

U19GS R128 TITIEVSKAJA, Aleksandra FIN – KLEE, Sophia GER 4-0 wo. Titievskaja jatkaa luovutuksella 64 parhaan joukkoon.
U19BS R128 GODEC, Aljaz SLO – KHOSRAVI, Sam FIN 4-3. Khosravin kaksinpelit päätökseen.
U19BS R128 RASANEN, Aleksi FIN – BERZOSA, Daniel ESP 0-4. Räsäsen kaksinpelit päätökseen.

Kaikki tulokset löytyvät ao. linkistä (EYC2022 – Matches – Associations – Finland)

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Livestream ETTU TV (T1-T4)

Kuvagalleria

Aleksi Räsänen ETTU:n IG-videoissa


11.7.2022

JEM: Khosravi, Räsänen ja Titievskaja jatkoon kaksinpeleissä

Sam Khosravi, Aleksi Räsänen ja Aleksandra Titievskaja etenivät alkulohkoistaan jatkoon Belgradissa, Serbiassa pelattavissa junioreiden EM-kisoissa. Khosravi voitti maanantaina molemmat ottelunsa, Räsäsen saldo oli kaksi voittoa ja yksi tappio. Titievskaja puolestaan kuittasi jatkopaikkansa yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla.

U19-sarjojen 128 pelaajan pääkaavio alkaa tiistaina. Ella Kellow’n ja Ramona Betzin (U19) sekä Lassi Lehtolan ja Leon Viherlaihon (U15) kaksinpelit sen sijaan päättyivät alkulohkoon.

– Kadettipojille tämä oli kova turnaus, töitä on tehtävä vielä kovasti. Junioreissa Sam pelasi tasaisesti ja riittävän hyvin päästäkseen helpohkosta lohkosta jatkoon. Aleksilla oli kova alkulohko, mutta päätöspelin 3-2 -taisteluvoitto takasi jatkopaikan. Samoin teki Aleksandra tyttöjen puolella. Myös Ramonalla ja Ellalla oli mahdollisuudet kaavioon, mutta tällä kertaa se ei onnistunut, valmentaja Mattias Bergkvist summasi 21 suomalaispelin maanantain.

Suomalaistulokset 11.7.

U15BS ALESTEDT, Peter SWE – LEHTOLA, Lassi FIN 3-1
U15BS SKERBINZ, Patrick AUT – VIHERLAIHO, Leon FIN 3-0
U19GS KELLOW, Ella Mari FIN – KRISTINARDOTTIR MIXA, Sol ISL 3-0
U19GS BETZ, Ramona Maarit FIN – MCNAMARA, Holly SCO 3-0
U19BS DANZER, Matthias GER – HAKASTE, Lauri FIN 3-0
U19BS KHOSRAVI, Sam FIN – ISABEGOVIC, Amar BIH 3-1
U19BS RASANEN, Aleksi FIN – ŞIMŞEK, Yiğit Furkan TUR 3-0
U15BS FIN VIHERLAIHO, Leon FIN – MORTENSEN, Petter NOR 3-1
U19GS UNGVARI, Evelyn ROU – TITIEVSKAJA, Aleksandra FIN 3-2
U19GS MELETIE, Foteini CYP – BETZ, Ramona Maarit FIN 3-0
U19GS KALVATN, Christine NOR – KELLOW, Ella Mari FIN 3-1
U19BS KHOSRAVI, Sam FIN – THOMASSEN, Felix Boehler NOR 3-1
U19BS RASANEN, Aleksi FIN – VAN OOST, Kas NED 2-3
U15BS CARRERA, Francesc ESP – LEHTOLA, Lassi FIN 3-1
U15BS LUX 307 SAHR, Aaron LUX – VIHERLAIHO, Leon FIN 3-1
U19GS TITIEVSKAJA, Aleksandra FIN – ALEXOUDI, Aikaterini GRE 3-1
U19GS KELLOW, Ella Mari FIN – VAN DER ZANDEN, Emma NED 0-3
U19GS BETZ, Ramona Maarit FIN – MIHAILOV, Katarina Laura MKD 2-3
U19BS PAVLOVIC, Dimitrije SRB – HAKASTE, Lauri FIN 3-0
U19BS RASANEN, Aleksi FIN – EFTIMOV, Georgi BUL 3-2
U19XD YUNCHYK, Valentyn UKR / RILISKYTE, Emilija LTU – HAKASTE, Lauri / KELLOW, Ella Mari FIN 3-2

U19BS: Sam Khosravi lohkoykkösenä ja Aleksi Räsänen lohkokakkosena 128 pelaajan pääkaavioon. Lauri Haksten kaksinpelit päättyivät alkulohkoon.

U19GS: Aleksandra Titievskaja lohkokakkosena 128 pelaajan pääkaavioon. Ella Kellow’n ja Ramona Betzin kaksinpelit päättyivät alkulohkoon.

U15BS: Lassi Lehtolan ja Leon Viherlaihon kaksinpelit päättyivät alkulohkoon.

U19XD: Hakasten ja Kellow’n sekanelinpelit päättyivät ensimmäiselle kierrokselle.

Kaikki tulokset löytyvät ao. linkistä (EYC2022 – Matches – Associations – Finland)

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Livestream ETTU TV (T1-T4)

Kuvagalleria


11.7.2022

Suomen viisi mies- ja kolme naisjunioria aloittaa kaksin- ja nelinpeliurakkansa Serbian Belgradissa järjestettävissä EM-kisoissa maanataina, jolloin sinivalkoisia värejä nähdään peräti 21 ottelussa.

Suomen joukkue

U19-tytöt: Ramona Betz, Aleksandra Titievskaja, Ella Kellow
U19-pojat: Sam Khosravi, Aleksi Räsänen, Lauri Hakaste
U15-pojat: Lassi Lehtola, Leon Viherlaiho


10.7.2022

Suomen joukkueiden taistelu ei riittänyt 16 parhaan joukkoon

Suomen joukkueet nappasivat avauspäivänä kolme voittoa Serbian Belgradissa pelattavissa junioreiden EM-kisoissa. Tappiot torstaina pelatuista alkulohkojen päätösotteluista jättivät sinivalkoiset kuitenkin 16 parhaan ulkopuolelle. Henkilökohtaiset kilpailut alkavat maanantaina 11. heinäkuuta.

Sunnuntain 10.7. sijoitusottelut

U19B (sijat 21-24) Suomi – Luxemburg 1-3. Suomen U19-pojat sijoittuivat jaetulle 23. sijalle (yhteensä 37 joukkuetta).

U15B (sijat 29-31) Tanska – Suomi 3-2. Suomen U15-poikien lopullinen sijoitus on 31:s (yhteensä 37 joukkuetta).

U19G Suomen U19-tytöt sijoittuivat 33:nneki (yhteensä 36 joukkuetta). U15-tyttöjen sarjassa Suomella ei ollut joukkuetta mukana.

Joukkuekilpailun ottelusaldot (kaksinpelit)

U15B: Leon Viherlaiho 2-4, Lassi Lehtola 4-4
U19G: Aleksandra Titievskaja 5-3, Ramona Betz 4-4, Ella Kellow 4-3
U19B: Aleksi Räsänen 6-3, Sam Khosravi 2-4, Lauri Hakaste 2-4

Mitalistit

U19-pojat: 1. Romania, 2. Puola, 3. Ranska ja Belgia
U19-tytöt: 1. Puola, 2. Romania, 3. Saksa ja Ruotsi
U15-pojat: 1. Ranska, 2. Ruotsi, 3. Unkari ja Ukraina
U15-tytöt: 1. Romania, 2. Puola, 3. Saksa ja Portugali

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Livestream ETTU TV (T1-T4)

Kuvagalleria


9.7.2022

Lauantain 9.7. sijoitusottelut 17-38

U19G Suomi – Viro 3-1. Suomen U19-tytöt sijoittuivat jatkolohkossa kolmanneksi ja pelaavat sijoista 33-34 Maltaa vastaan. Malta – Suomi 0-3. Suomen U19-tyttöjen lopullinen sijoitus joukkuekisassa oli 33:s (yhteensä 36 joukkuetta).

– Sijoitus (33:s) on pienoinen pettymys, mutta tänään voitettiin hyvällä pelillä Viro 3-1 ja iltapelissä helposti Malta 3-0. Voitimme seitsemästä ottelusta neljä eli saldo oli positiivinen. Harmittavasti hävisimme alkupeleissä tiukat kaksinpelit, muuten sijoitus olisi ollut huomattavasti parempi, valmentaja Johanna Kaimio summasi.

U15B Moldova – Suomi 0-3. Suomi sijoittui jatkolohkon ykköseksi ja pelaa sijoista 29-31. Suomi – Bosnia-Herzegovina 1-3. Suomi päättää U15-poikien joukkukisan sunnuntaina kello 15.30 Tanskaa vastaan.

U19B Serbia – Suomi 1-3. Suomi sijoittui jatkolohkossa toiseksi ja pelaa sunnuntaina alkaen kello 15.30 sijoista 21-24. Neljän joukkueen kaavion avausvastustaja on Luxemburg, toinen ”sijoitusotteluiden vlierä” on Norja – Sveitsi.

– Lauantai oli hyvä päivä, kun jokainen joukkue voitti vähintään yhden ottelun. Muutenkin nähtiin tasokkaista esityksiä, valmentaja Mattias Bergkvist totesi.

Ottelusaldot lauantain jälkeen (kaksinpelit)

U15B: Leon Viherlaiho 1-3, Lassi Lehtola 3-3
U19G: Aleksandra Titievskaja 5-3, Ramona Betz 4-4, Ella Kellow 4-3
U19B: Aleksi Räsänen 5-2, Sam Khosravi 2-3, Lauri Hakaste 2-3


8.7.2022

Perjantain 8.7. sijoitusottelut 17-38

U15B Suomi – Kypros 1-0 wo
U19G Skotlanti – Suomi 0-3
U19G Suomi – Luxemburg 0-3
U19B Tanska – Suomi 3-0

Ottelusaldot perjantain jälkeen (kaksinpelit)

U15B: Leon Viherlaiho 0-2, Lassi Lehtola 1-2
U19G: Aleksandra Titievskaja 3-3, Ramona Betz 2-3, Ella Kellow 2-3
U19B: Aleksi Räsänen 3-2, Sam Khosravi 1-3, Lauri Hakaste 2-2


7.7.2022

Torstain 7.7. suomalaisottelut

U19B: Hollanti – Suomi 3-0. Suomi sijoittui alkulohkossa toiseksi ja karsiutui 16 parhaan joukosta. Pelit jatkuvat sijoitusotteluilla.

– Meillä oli hyvä ja tasainen taistelu Hollantia vastaan, vaikka hävisimme ottelun. Aleksi pelasi hyvän matsin (2-3) ja hänellä oli mahdollisuudet jopa voittoon. Sam ei päässyt tällä kertaa omalle tasolleen ja Laurin vastustaja oli yksinkertaisesti liian kova, valmentaja Mattias Berhkvist ynnäsi.

U19G: Englanti – Suomi 3-1. Suomi sijoittui alkulohkossa kolmanneksi ja karsiutui 16 parhaan joukosta. Pelit jatkuvat sijoitusotteluilla.

U15B: Suomi sijoittui alkulohkossa kolmanneksi ja karsiutui 16 parhaan joukosta. Pelit jatkuvat sijoitusotteluilla.


6.7.2022

U19-pojat voittivat avauspelissään Maltan puhtaasti 3-0 sekä Skotlannin lukemin 3-1. Näin joukkue taistelee torstaina Hollantia vastaan lohkovoitosta ja samalla karsintapaikasta 16 parhaan joukkoon.

– Tänään tuli kaksi voittoa, tosin nämä ottelut pitikin voittaa. Lauri (Hakaste) ja Aleksi (Räsänen) voittivat kaikki ottelunsa. Hollantia vastaan tulee varmasti tasainen ja tiukka ottelu, valmentaja Mattias Bergkvist summasi.

Suomen kolmannesta voitosta vastasivat U19-tytöt, jotka kaatoivat Islannin 3-0, mutta joutuivat tunnistamaan Bosnia-Herzegovinan paremmakseen otteluvoiton 0-3. Torstaina lohkon päätösottelussa vastaan asettuu puhtaan pelin Englanti.

– Tytöillä oli hyvä aloitus Islantia vastaan. Kaikki voittivat ottelunsa 3-0, vaikka pelissä pientä epävarmuutta. Syötöissä olimme vastustajaa huomattavasti parempia, valmentaja Johanna Kaimio analysoi.

U15-poikien kisat alkoivat 0-3 -tappioilla sekä Hollannille että Italialle. Pelit jatkuvat sijoitusotteluilla.

– Kadettipojilla oli kyllä kovat vastustajat, Bergkvist totesi.

Keskiviikon 6.7. suomalaisottelut (joukkuekilpailu)

U15B Hollanti – Suomi 3-0
U19G Suomi – Islanti 3-0
U19B Suomi – Malta 3-0
U15B Italia – Suomi 3-0
U19G Suomi – Bosnia-Herzegovina 0-3
U19B Suomi – Skotlanti 3-1


5.7.2022

Suomesta on mukana kolmen nais- ja viiden miesjuniorin joukkue 6.-15. heinäkuuta Serbian Belgradissa pelattavissa U15- ja U19-ikäluokkien EM-kisoissa. Joukkueen valmennuksesta vastaavat Johanna Kaimio ja Mattias Bergkvist.

Aikataulu

6.-10.7. joukkuekilpailut
11-15.7. henkilökohtaiset kilpailut

Suomi aloittaa joukkuekilpailut ns. 2-tasolta, jonka lohkovoittajat pelaavat noususta 1-tasolle eli paikasta 16 parhaan joukkoon. Lohkojen kakkoset, kolmoset ja neloset jatkavat 2-tasolla sijoitusotteluissa sijasta 23 alaspäin. Lopulliset joukkuemäärät vaikuttavat pelisysteemiin.

Suomen joukkue

U19-tytöt: Ramona Betz, Aleksandra Titievskaja, Ella Kellow
U19-pojat: Sam Khosravi, Aleksi Räsänen, Lauri Hakaste
U15-pojat: Lassi Lehtola, Leon Viherlaiho

Pelaajaesittelyt

Menomatka Helsingistä Frankfurtin kautta Belgradiin kesti lakkoilun vuoksi vähän suunniteltua pitempään.

– Jatkolento Frankfurtista Belgradiin oli peruttu, joten yövyimme Frankfurtissa. Tytöt aloittavat keskiviikkona Islantia vastaan, mikä mielestäni pitäisi olla voitettavissa niinkuin Bosniakin iltapäivällä, Johanna Kaimio ennakoi U19-tyttöjen avauspäivän pelejä.

 

WTT Star Contender 11.-17.7.2022 Budapest, Unkari

Benedek Oláhin tie katkesi karsintoihin

Benedek Oláhin tie Budapestin WTT Star Contender -kisassa päättyi toisen karsintakierroksen 1-3 (9-11, 11-13, 11-4, 5-11) -tappioon ecuadorilaista Alberto Minoa vastaan.

Oláhilta jää harmittavasti väliin niin ikään heinäkuussa Budapestissa pelattavat WTT Champions ja WTT Feeder -kisat. Champions-kisaan kelpuutetaan maailmanrankingin 32 parasta, Feeder-kisaan puolestaan vain kuusi pelaajaa sijoilta 31-50. Oláhin sijoitus leikkuripäivänä oli juuri 50:s. Sen sijaan Alex Naumi on mukana 18. heinäkuuta alkavassa WTT Feeder -kisassa.

Elokuun ohjelmassa ovat Tunisian WTT Contender -kisa sekä Münchenissä pelattavat henkilökohtaiset EM-kisat.


11.7.2022

Pääkaavio kahden voiton takana

Benedek Oláh (WR51) aloittaa ”kotiturnauksen” kaksinpelit tiistaina kello 13.40 karsintojen toiselta kierrokslta, kun vastaan asettuu ecuadorilainen Alberto Mino (WR81). 48 pelaajan pääkaaviopaikka on suomalaisella kahden voiton takana.

ti 12.7. klo 13.40 QR2 Benedek OLAH FIN – Alberto MINO ECU T2 LIVE

Ottelun voittaja kohtaa tiistai-iltana kello 18.10 pääsystä pääkaavion voittajan ottelusta Li Hon Ming HKG (WR186) – Tomislav Pucar CRO (WR45).

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Oláhilta jää harmittavasti väliin niin ikään heinäkuussa Budapestissa pelattavat WTT Champions ja WTT Feeder -kisat. Champions-kisaan kelpuutetaan maailmanrankingin 32 parasta, Feeder-kisaan puolestaan kuusi pelaajaa sijoilta 31-50. Oláhin sijoitus leikkuripäivänä oli juuri 50:s. Sen sijaan Alex Naumi on mukana 18. heinäkuuta alkavassa WTT Feeder -kisassa.

 

Marina Donnerille N40 EM-kultaa – Jouko Mannille hopeaa M70-nelinpelistä

Marina Donner voitti 40-vuotiaiden kaksinpelin kultaa Italian Riminissä järjestetyissä veteraanien EM-kilpailuissa. 70-vuotiaiden nelinpelissä Jouko Manni nappasi saksalaisen Gerd Wernerin kanssa EM-hopeaa.

Suomalaismitalistit

WS40 loppuottelu: DONNER, Marina FIN – JENSEN, Janne DEN 3-1 (11-2, 11-2, 9-11, 11-6)

Marina Donnerille 40-vuotiaiden kaksinpelin EM-lultaa.

MD70 loppuottelu: WERNER, Gerd GER / MANNI, Jouko FIN – PEDERSEN, Claus DEN / RAMBERG, Niels DEN 0-3 (3-11, 10-12, 7-11)

Wernerille ja Mannille 70-vuotiaiden nelinpelin EM-hopeaa.

40-vuotiaiden miesten kaksinpelissä Viroa edustanut, mutta jo Suomessa pitkään asunut Lauri Laane (TIP-70) sijoittui komeasti pronssille.

Kuvat: Mikael Bäckman ja ETTU


26.6.2022

Suomesta on 58 pelaajan joukkue mukana kesä-heinäkuun vaihteessa Italian Riminissä järjestettävissä veteraanien EM-kisoissa.

Linkkejä kisojen seuraamiseen

Järjestäjän kisasivusto

Ohjelma ja tulokset ETTU:n sivuilla (aikaero 1 h)

Kuvagalleria

 

Kiitos EPYG-talkooväelle

Autoimme Pajulahtea EPYG-kisan järjestämisessä ja paikalla oli kohtalainen joukko talkooväkeä. Asko Rasinen toimi ylituomarina ja luokittelussa ja otteluita tuomitsivat ulkomaisten apujemme lisäksi ainakin Esko Akkanen, Suphanat Chonwachirathanin, Vincent Joki, Raimo Jokitulppo, Barry ja Mia Kellow, J-P Mäkelä, Antti Posti ja Sami Pyykkö (toivottavasti kenenkään nimi ei unohtunut…).

Kenttäpäällikkö Taneli Keinonen toimi  tuomaripäällikkönä, toiminnanjohtaja Mika Räsänen arvonta- ja tulosoperaattorina, varapuheenjohtaja Sonja Grefberg yleisjohtajana ja lopputulos oli, että kisat sujuivat vähintään hyvin.

Pöytätennisliiton puolesta kaikille hyvää kesää sekä lämmin kiitos. Ja tietenkin onnittelut hienot kisat pelanneelle Aarolle ja häntä ”koutsanneille” Mara Autiolle ja Aino Tapolalle.

Esko Heikkinen

Hieno EPYG, väkevä Aaro Mäkelä

Nuoret (alle 23 vuotta) eurooppalaiset paraurheilijat kokoontuivat kesä-heinäkuun vaihteessa historian kuudensiin European Para Youth Gamesiin Pajulahden Urheiluopistoon. Lähellä Lahtea sijaitseva kilpailukeskus sijaitsee noin 120 km Helsingistä. Kisajärjestäjät voivat onnitella itseään, sillä kisojen ajankohtaan sattui Suomen kesän lämpimin viikko ja osanottajat saivat päivittäin nauttia jopa yli 30 asteen helteistä.

Pöytätennis oli yksi kisan kahdeksasta lajista. Noin 70 pöytätennispelaajaa muodosti merkittävän osan kisan yhteensä noin 450 urheilijasta. Kisassa pelattiin kaksinpelit ja joukkuekisa, johon oli mahdollista osallistua myös sekajoukkuein. Ehkä iloisin asia oli se, että ennen kisaa luokiteltiin lähes 20 uutta parapöytätennispelaajaa. Eurooppalainen pöytätennis on siis saamassa uusia nuoria parapelaajia!

Kisojen kaksinpelit aloitettiin perjantaina ja saatiin loppuun lauantaiaamuna. Sen jälkeen jatkettiin joukkuekisalla. Pelaajat ja kisaorganisaatio tekivät pyöreitä 12 tunnin työpäiviä ja kuudella kisapöydällä pelatut kamppailut pysyivät melko hyvin aikataulussa.

Otteluissa taistelu oli vähintään samanveroista, ellei jopa kovempaa kuin vammattomilla. Merkille pantavaa on myös, että pelaajat käyttäytyvät säännönmukaisesti poikkeuksellisen rehdisti.

Suomalaiset iloitsivat vasta 17-vuotiaan Aaro Mäkelän otteista. Nuori suomalainen sijoittui pronssille M6-luokassa ja johdatti islantilaisen Bjorgving Olafssonin (M7) kanssa kaksikon välieriin myös joukkuekisassa. Suomalainen pöytätennisväki seurasi Aaron taistelua striimin välityksellä.

– Melkein kaikki tiukat kamppailut kääntyivät nyt voitoksi ja nousin pari kertaa aika pahasta tilanteesta. Olen tyytyväinen, mutta vielä pitää harjoitella, jotta pääsen lähemmäksi luokkani kärkipelaajia, Mäkelä mietti pelien päätteeksi.

Aaro Mäkelän (oik.) ja Islannin Bjorgvin Olafssonin yhteistyö toimi mallikkaasti.

Pajulahti osoitti jälleen kerran, että se on loistava paikka isojen tapahtumien järjestämiseen. Ruoka on jokaisen mielestä maittavaa ja kaikki palvelut ovat keskeisesti yhdellä alueella. Pajulahti on paraurheilun olympiavalmennuskeskus Suomessa, joten myös esteettömyys on erinomaisella tasolla. Pajulahti isännöi myös syksyn ITTF Fa20 Finland Para Open 2022 -kisaa 9.-11. syyskuuta.

Kaikki kisan joukkuekisan tulokset: EPYG_Teams_final

Kaikki henkilökohtaisten luokkien tulokset: Results_EPYG2022_singles_saturday knockout