Kaikki kirjoittajan Vesa Lappi artikkelit

Veteraanien TOP-8 – Kilpailukutsut

Veteraanivaliokunta kutsuu maamme veteraanien kärkipelaajat TOP8-turnaukseen oheisella kutsulla. Osallistujat ja varalla olevat pyritään kutsumaan myös henkilökohtaisesti.

Turnaus  järjestetään Ruskeasuolla lauantaina 29.4.2023 ja pelattavat luokat ovat N-40, M-60, M-70 sekä M-80.

HUOM! Kutsuttuja sekä varalla olevia pyydetään ilmoittamaan osallistumisestaan tai poisjäännistään mahdollisimman pian ja kuitenkin 15.4.2023 mennessä Veteraanivaliokunnan puheenjohtajalle sähköpostilla: jyrki.nummenmaa@gmail.com.

 

Linkki tiedostoon: 2023 Veteraanien TOP-8 kutsu.pdf

Wega-malja GP (A) – Kilpailukutsut

Wega-maljan ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 5.2.2023. Tilaa on vielä etenkin lauantain luokissa NK GP, M15 ja N15 sekä sunnuntain luokassa M-1000. Tervetuloa!

Kutsuun on lisätty mahdollisuus maksaa ennakkoon pankkitilille, mitä mahdollisuutta toivomme mahdollisimman monen käyttävän.

”Uutena” ilmoittautumistapana on nyt Ruskeasuon seinällä oleva ilmoittautumislista, joten ilmoittautuminen onnistuu myös paperilla (oma kynä tarvitaan).

Linkki tiedostoon: 2023 WegaMaljaKutsu.pdf

Seurapaitapäivä käynnissä

Wegan pelipaita seurapaitapäivässä

Tänään on seurapaitapäivä!

Toivottavasti pöytätennisseurojen paidat ovat tänään laajalti edustettuina. Itseni on näin toimistohommissa helppo osallistua tähän, mutta monella muulla alalla voi olla hankalampaa. Vaikea oli tosin valita mitä paitaa käyttäisi, niitä kun on kertynyt parikymmentä. Luonnollisesti pisimpään harrastamani pingiksen piti olla mukana, joten Wegan uusi paita pääsi valitsemieni kolmen paidan joukkoon. Viheltelen sitten paidanvaihtoja päivän mittaan.