Ohje lisenssien maksamiseen

Seurojen yhdyshenkilöillä on oikeudet merkitä lisenssejä tietokantaan. Kaudesta 2021/2022 alkaen pelaajilla on myös mahdollisuus lunastaa lisenssi liiton sivuilta itse. Lisenssin lunastusta varten tarvitaan tunnukset liiton sivuille. Lisenssi merkitään ensin liiton sivuille ja myös maksetaan tämän jälkeen sivujen kautta (alla olevan ohjeen kohdat 10-12). Maksun suorituksen jälkeen lisenssimerkintä on kunnossa liiton sivuilla.

Vaiheittainen ohje lisenssien maksamiseen:
1. kirjaudu sisään verkkosivuille
2. valitse ”Seuratoiminnat” alasvetovalikosta -> ”jäsenseurat ja lisenssit”
3. valitse oma seura paikkakuntalistauksesta ja klikkaa sinistä ”lisenssit” painiketta seuran tietojen perässä
(4. Voit valita kaikki seuran edellisen kauden lisenssit klikkaamalla ”Lisää edellisen vuoden lisenssit. Tällöin voit siirtyä kohtaan 9.) Ei käytössä toistaiseksi
5. Vaihtoehtoisesti valitse kohdan lisää lisenssi kaudelle 2324 alasvetovalikosta pelaaja kenelle haluat ottaa lisenssin.
6. valitse pelaajalle oikea lisenssi
7. klikkaa oranssia painiketta ”Lisää lisenssi kaudelle 2324”
8. Mikäli haluat valita useamman pelaajan lisenssit, toista kohdat 5-7
9. Kun olet lisännyt kaikki pelaajat joille haluat lisenssin, tarkista vielä että pelaajien lisenssitiedot ovat oikein. Valitse maksettavat lisenssit (”valitse kaikki” tai yksitellen laittamalla ruksi maksettavien lisenssien kohdalle)
10. Klikkaa ”maksa valitut lisenssit”
11. Täytä maksajan tiedot sivun alareunaan tulevaan laatikkoon, jonka jälkeen siirry maksamaan lisenssit verkkopankkiin painamalla ”maksa pankkitunnuksilla”

Uuden pelaajan lisääminen seuran lisenssitietoihin:
– Toista yllä olevasta ohjeesta kohdat 1-3
– Valitse ”lisää seuralle pelaaja”
– Täytä pelaajatiedot ja tallenna
– Toista yllä olevasta ohjeesta kohdat 5-10 (jos uusi pelaaja ei näy seuran listassa, päivitä sivu kertaalleen)

Mikäli seurassa on seuran yhdyshenkilön lisäksi muita, jotka tarvitsevat tunnukset lisenssien syöttämiseen, ottakaa yhteyttä liittoon.
Jos lisenssien maksamisen kanssa tulee ongelmia, ota yhteyttä osoitteeseen info@sptl.fi tai soita liiton toimistoon.

 

5 thoughts on “Ohje lisenssien maksamiseen

  1. Sivustolla luvattiin lisenssihintoihin alennusta, jos ollut edellisellä kaudella lisenssi, mutta lisenssitietokannan mukaan maksoin nyt kuitenkin täydet maksut. En siis keksinyt, miten tietokantaan olisi voinut muuttaa alennetut hinnat. Miten toimitaan?

  2. Joo olipa harmillista, kun ohje ei ollut näkyvissä. Luotin vaan siihen että hinta päivittyy automaattisesti kun kerran lisenssitietokin viime kaudesta tuli… Maksoin seuran kassasta nyt tosiaan sitten 54 euroa liikaa. Saisiko ne sitten vaikka vähentää jostain sarjamaksuista tms?

Vastaa