Ohje lisenssien maksamiseen

Liiton sivujen uusimisen yhteydessä myös pelaajalisenssien merkkaamiseen ja maksamiseen on tehty uusi järjestelmä. Seurojen yhdyshenkilöillä on oikeudet merkitä lisenssejä tietokantaan. Suurin muutos aikaisempaan on, että lisenssi merkitään ensin liiton sivuille ja maksetaan tämän jälkeen suoraan sivujen kautta verkkopankkiin. Maksun suorituksen jälkeen lisenssimerkintä on kunnossa liiton sivuilla.

Vaiheittainen ohje lisenssien maksamiseen:
1. kirjaudu sisään verkkosivuille
2. valitse ”Seuratoiminnat” alasvetovalikosta -> ”jäsenseurat ja lisenssit”
3. valitse oma seura paikkakuntalistauksesta ja klikkaa sinistä ”lisenssit” painiketta seuran tietojen perässä
4. Voit valita kaikki seuran edellisen kauden lisenssit klikkaamalla ”Lisää edellisen vuoden lisenssit. Tällöin voit siirtyä kohtaan 9.
5. Vaihtoehtoisesti valitse kohdan lisää lisenssi kaudelle 2021 alasvetovalikosta pelaaja kenelle haluat ottaa lisenssin.
6. valitse pelaajalle oikea lisenssi
7. klikkaa oranssia painiketta ”Lisää lisenssi kaudelle 2021”
8. Mikäli haluat valita useamman pelaajan lisenssit, toista kohdat 5-7
9. Kun olet lisännyt kaikki pelaajat joille haluat lisenssin, tarkista vielä että pelaajien lisenssitiedot ovat oikein. Valitse maksettavat lisenssit (”valitse kaikki” tai yksitellen laittamalla ruksi maksettavien lisenssien kohdalle)
10. Klikkaa ”maksa valitut lisenssit”
11. Täytä maksajan tiedot sivun alareunaan tulevaan laatikkoon, jonka jälkeen siirry maksamaan lisenssit verkkopankkiin painamalla ”maksa pankkitunnuksilla”

Uuden pelaajan lisääminen seuran lisenssitietoihin:
– Toista yllä olevasta ohjeesta kohdat 1-3
– Valitse ”lisää seuralle pelaaja”
– Täytä pelaajatiedot ja tallenna
– Toista yllä olevasta ohjeesta kohdat 5-10 (jos uusi pelaaja ei näy seuran listassa, päivitä sivu kertaalleen)

Mikäli seurassa on seuran yhdyshenkilön lisäksi muita, jotka tarvitsevat tunnukset lisenssien syöttämiseen, ottakaa yhteyttä liittoon.
Jos lisenssien maksamisen kanssa tulee ongelmia, ota yhteyttä osoitteeseen mika.rasanen@sptl.fi tai soita liiton toimistoon.

Kertalisenssistä:
http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=11653

Vastaa