Etusivu

Junioreiden 13- ja 15 SM – Kilpailukutsut

(, Tero Naumi)

Tiedotusterveisiä – aloitetaan valmistautuminen ensi kauteen!

(, Esko Heikkinen)

Tiedotusterveisiä – aloitetaan valmistautuminen ensi kauteen!

Liittohallitus kokoontui keskiviikkona ja edessä olikin tärkeä kokous: olimme luvanneet, että nyt annamme tietoa siitä, kuinka kausi päätetään ja kuinka kesän jälkeen jatketaan.

Alku otettiinkin tästä. Kilpailuvaliokunta oli Teemu Oinaksen johdolla tehnyt mainiot pohjatyöt, joiden pohjalta hallitus päätti seuraavaa:
– Sarjat keskeytetään ja tilanteet jäädytetään. Nousua tai pudottautumista voi hakea viime vuoden tapaan sarjailmoittautumisien yhteydessä. Mahdollisena poikkeuksena on mestaruussarjan mitalien ratkaiseminen, jota voidaan harkita yksipäiväisessä turnauksessa heti elokuussa. Tästä asiasta kysellään kuitenkin ensin pääsarjajoukkueiden omia mielipiteitä.
– Jos korona ja viranomaiset sallivat, 13- ja 15-vuotiaiden SM-kisa pelataan Koskella ennen kesäleiriä 12.-13. kesäkuuta. KoKa ja kilpailuvaliokunta päättävät, onko kisassa nelinpeliä.
– Nappulaliiga ja 17-vuotiaiden SM järjestetään Oulussa 11.-12. syyskuuta
– Henkilökohtainen SM pelataan Tampereella 4.-5. syyskuuta
– Veteraanivaliokunta sai tehtäväkseen tehdä hallitukselle esityksen mahdollisesta Veteraanien SM:stä ja joukkue-SM:stä
– Ensi kausi alkaa muilta osin normaalisti

Totesimme hallituksessa, että päätös liiton seuroille asettamista maksuista ja siten myös alennuksista/palautuksista on sääntöjemme mukaan liittokokousasia. Hallitus tulee esittämään ylimääräiselle liittokokoukselle (jonka päivää ei vielä ole päätetty), että
– Seurat, jotka ovat maksaneet kuluneen kauden sarjamaksun ja osallistuvat ensi kauden sarjoihin, saavat sarjamaksusta 25 % alennuksen
– pelaajat, joilla on ollut kuluneella kaudella lisenssi ja jotka hankkivat sen ensi kaudelle, saavat alennusta seuraavasti: normaalilisenssi 45 € (”listahinta” 55 €), veteraanit, harrastajat ja 17-vuotiaat 27 (35). Nuorimpien 10 euron lisenssistä ei myönnetä alennuksia, koska hinta on niin edullinen ja sitä vastaan on mm. saanut Pöytätennislehden.

Kaikkien lisenssien kohdalta todettakoon, että halutessaan ne saa maksaa myös täysimääräisinä. Asia on melko iso liiton talouden kannalta, sillä esitetyt alennukset tarkoittavat noin 20 000 € lovea normaalivuoden tuloihin.

Todettakoon vielä, että ajatus noin 25 % vastaantulosta perustuu laskelmalle, että kaudesta tuli pelattua noin puolet. Toisen puolikkaan liitto ja seurat kattavat yhdessä. Liittokokous antoi tästä asiasta hallitukselle ”ponnen”, minkä hallitus tällä esityksellä lunastaa. Ilman liittokokouksenkin päätöksiä on selvää, että jos seuran kisat jäivät viranomaispäätöksien vuoksi pelaamatta ja seura oli jo ehtinyt maksamaan kilpailulupamaksun, se palautetaan anomuksesta.

Sitten käytiin muiden valiokuntien ajankohtaisia asioita. Työvaliokunnassa on sovittu Pongfinityn kanssa, että liitto saa sen opetusvideosarjan konsultoinnista 5000 euron palkkion. Olemme myös vierailleet olympiastadilla katsomassa pelitiloja. Niitä saatetaan hyvin tarvita kesällä. Olympiakomitean puheenjohtajan Jan Vapaavuoren kanssa on pidetty yksi puheenjohtajakokous ja Huippu-urheiluyksikön kanssa parikin keskustelua parapöytätenniksen asioista. Myös Pohjois-Euroopan Unionilla on ollut yksi verkkotapaaminen.

Mika Räsänen kertoi Seuravaliokunnan toimista, että Teamsin kautta seuratapaamisia on ollut 21 seuran kanssa. Keskustelut ovat olleet hyviä ja syksyllä on lupauksissa paljon toimintaa. Lisäksi kolme seuraa sai OKM:n seuratukea, Jyävskylä ja PT 75 saivat 15 000 €, LPTS 6000 € ja PT-60 2500 €. Henri Pelkonen auttoi kahdessa ensimmäisessä anomuksessa vahvasti. Perinteinen kesäleiri Koskella on suunnitteilla kesäkuussa.

Mika jatkoi Valmennusvaliokunnan puolesta todeten, että viime viikolla järjestetty valmentajailta keräsi kaikkien aikojen ennätysyleisön. Tuomas Sallinen puhui fysiikkavalmennuksesta ja samalla esiteltiin myös juuri tuloillaan olevaa fysiikkavalmennusopasta.

Veteraanivaliokunnalla ei ollut raportoitavaa ja sääntö- ja tuomarivaliokunnan osalta todettiin, että Joonas Kivimäki ja Asko Rasinen olivat tuomareina olympiakarsinnassa Portugalissa.

Kimmo Pihkala ilahdutti kokousväkeä toteamalla IT-valiokunnan puolesta, että uutta kisanvetosoftaa voisi mahdollisesti koeponnistaa kesällä, jos junnujen SM-kisa saadaan toteutettua. Se olisi hieno juttu!

Sonja Grefberg raportoi, että kansainvälisissä asioissa ei ole tullut ihmeellistä uutta. ETTU:n taloudellinen tilanne kuulemma uuden puheenjohtajan myötä hyvä ja ITTF:n asiat (edelleen) sekaisin.

Hannu Sihvo selvitti Paravaliokunnan asioissa, että leirillä oltu Pajulahdessa ja viimeistelyleiri Laskon olympiakarsintaa silmällä pitäen on tulossa samaan paikkaan.

Mika ja Sonja kertoivat Huippu-urheiluvaliokunnan asioissa, että Alex, Anna ja Benedek olivat mukana olympiakarsinnoissa. Kisapaikkoja ei valitettavasti tullut. Alex pelasi hyvät kisat ja Annan otteet olivat ”vähintään ok”. Benedekille kisa oli iso pettymys. Tulevista kisoista joukkueiden EM-karsinta ei ole varma ja siirtyy joka tapauksessa syksymmälle. Kesäkuussa on Varsovassa henkilökohtainen EM, jonne lähdössä ovat Alex, Anna ja Benedek. Heinäkuun lopulla on junnu-EM Kroatiassa, ensin juniorit ja sitten kadetit. Elokuulle on suunnitteilla Ruotsissa NETU Superweek naispelaajillle. Henkilökohtainen MM Houstonissa pelattaneen marraskuussa. Ruskeasuon ryhmä on harjoitellut normaalisti.

Kevätliittokokouksen päätöksistä hallitus totesi, että esitetty sääntömuutosehdotus junioreiden ikärajakorotuksesta 18-vuotiaisiin hyväksyttiin. Lisäksi hallitus sai tili- ja vastuuvapauden viime vuoden tilien ja toiminnan osalta.

Taloustilanne näyttää maaliskuuhun asti vielä ylijäämää, mutta sillä ei ole paljoakaan ennustearvoa. Koko vuoden tulos on hyvin epävarma sekä kulujen että tulorahoituksen osalta.

Henkilöstön työtilanteesta Mika totesi, että Tanelilla on seurakontakteja paljon, mikä merkitsee runsaasti ohjelmaa edessä oleviin aikoihin. Mattias oli Portugalissa ja on siksi nyt karanteenissa. Mikalla “koronahallinta” teettää paljon työtä esimerkiksi pelkästään jo matkojen varaamisessa, sillä koronatestien kanssa puljaaminen on työlästä.

Vielä totesimme, että seuraava Pöytätennislehden juttujen dead line on 20.5. Lehdessä olisi nyt tilaa ja juttuaiheita kaivataan! Liittohalllitus kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 24. toukokuuta.


Päivitys 7.5: Koronaohjeistusta kilpailuihin ja sarjaotteluihin

(, Mika Räsänen)

Päivitys 7.5: Koronaohjeistusta kilpailuihin ja sarjaotteluihin

Linkki: Liiton koronaohjeistusta kilpailuihin ja sarjaotteluihin

Päivitys 7.5.2021

Hallitus päätti kokouksessaan 28.4, että keväältä siirretyt SM-kisat pyritään pelaamaan mahdollisimman nopeasti kesän jälkeen. Kesäkuussa pelataan 13- ja 15 SM-kilpailu mikäli viranomaispäätökset ja koronatilanne tämän mahdollistavat. Rajoituksia on alettu vähitellen eri puolilla Suomea purkamaan. Paikkakuntakohtaisesti eroja on paljon, joten seurojen on hyvä seurata oman alueensa viranomaispäätöksiä.

Päivitys 30.3.2021

Koronatilanne ei ole muuttunut parempaan suuntaan ja liittohallitus päätti maanantaina 29.3 pidetyssä kokouksessa ettei kilpailuita tai sarjaturnauksia järjestetä myöskään huhtikuussa. Seuraava hallituksen kokous on 28.4 ja silloin tehdään päätöksiä keväältä siirrettyjen SM-kilpailuiden sekä sarjojen osalta.

Päivitys 3.3.2021

Liittohallitus päätti maanantaina 1.3 pidetyssä kokouksessa ettei kilpailuita tai sarjaturnauksia järjestetä maaliskuussa. Kauden jatkuminen on mahdollista vasta koronarajoitusten vapautuessa. Kilpailuvaliokunta sekä työvaliokunta seuraavat tilannetta. Seuraava hallituksen kokous on 29.3.

Päivitys 22.2.2021

Koronarajoituksia on monin paikoin Suomea jatkettu vähintään maaliskuun puoleen väliin saakka. Koronatilanne ei toistaiseksi mahdollista sarjaturnausten tai kilpailuiden järjestämistä. Liiton hallitus kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 1.3 ja käsittelee mm. kauden jatkamiseen liittyviä asioita.

Päivitys 2.2.2021

Helmikuussa ei pystytä pelaamaan kilpailuita tai sarjaturnauksia. Tapahtumille etsitään uusia ajankohtia kunhan näiden järjestäminen on mahdollista. Myös maaliskuun alkuun pelattavaksi suunnitellut veteraanien SM-kisat siirretään.

Noudatamme viranomaistahojen suosituksia ja määräyksiä. Otteluita voidaan pelata ainoastaan mikäli viranomaisten päätöksiä pystytään noudattamaan.

Päivitys 15.1.2021

Koronarajoitusten vuoksi helmikuun tapahtumakalenteriin tulee peruutuksia. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päättänyt, että liikuntapaikat pysyvät suljettuna kaikilta ikäryhmiltä vähintään tammikuun loppuun saakka. Tämän johdosta 13- ja 15-vuotiaiden SM-kisat siirretään myöhempään ajankohtaan. Myös sarjaturnausten osalta tullaan tekemään muutoksia.

Kevään tapahtumakalenteri menee peruutusten ja siirtojen myötä uusiksi. Kilpailu- ja sarjatoimintaa pyritään jatkamaan kun harjoittelu on mahdollista eri puolilla Suomea ja pelaajilla on turvalliset ja tasapuoliset lähtökohdat kilpailemiseen.

Koronatilanteen kehittymistä seurataan edelleen jatkuvasti.

Päivitys 7.1.2021

Koronan aiheuttamia rajoituksia on jatkettu monilla paikkakunnilla. Rajoitukset ovat määräaikaisia ja niiden pituus vaihtelee eri puolilla Suomea. Seuraamme tilannetta ja teemme päätöksiä helmikuun tapahtumien osalta kun saamme  viranomaisilta lisää tietoa tilanteen etenemisestä.

Päivitys 21.12.2020

Tammikuulle tapahtumakalenteriin merkityt sarjaturnaukset sekä henkilökohtaiset SM-kilpailut on päätetty siirtää. Uusista ajankohdista tiedotetaan lisää tammikuun alkupuolella.

Kuun lopulle merkittyjä SM-kisoja sekä muita tapahtumia ajatellen pelaajien on pystyttävä harjoittelemaan, mikä tällä hetkellä ei ole mahdollista. Asiassa on konsultoitu myös kahta aktiivisesti kilpapelaavaa lääkäriämme, Marina Donneria ja Rauli Franssilaa.

Päivitys 14.12.2020

Tilanne koronapandemian suhteen elää jatkuvasti ja rajoituksia on otettu käyttöön sekä jatkettu useilla paikkakunnilla. Koska päätökset ovat alueellisia, seurojen ja pelaajien kannattaa seurata oman alueen tilannetta viranomaisten sekä muun muassa paikallisten liikuntavirastojen sivuilta.

Päivitys 30.11.2020

Eri puolille Suomea on otettu lisää rajoituksia käyttöön. Rajoitukset voivat olla myös hyvin paikallisia ja kaupunki- tai kuntakohtaisia. Seurojen on syytä seurata mitä omalla alueella liikunta- ja urheilutoiminnasta linjataan sekä tiedottaa jäsenistöä toiminnan jatkosta.

Päivitys 27.11.2020

Pääkaupunkiseudun liikuntapaikat suljetaan 

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksellä kaupunkien sisäliikuntapaikat suljetaan 30.11-20.12 väliseksi ajaksi. Päätöksen pohjalta miesten TOP-16 turnaus siirretään myöhempään ajankohtaan. Rajoitukset koskevat toistaiseksi Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten tiloja mutta saattavat laajentua myös muihin kuntiin ja kaupunkeihin Uudenmaan alueella.

Seurojen on syytä seurata tarkasti, mitä korona-asioista päätetään ja suositellaan alueellisesti eri puolilla Suomea.

Päivitys 23.11.2020

Liittohallitus on pohtinut pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän perjantaisten päätösten vaikutusta pöytätennistoimintaan Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueella. Näiden isompien kaupunkien lisäksi myös useat muut HUS:n alueella sijaitsevat kunnat ja kaupungit ovat ottaneet samoja rajoituksia käyttöön. Keskustelun pohjalta:

  • Seurapelaajien normaali harjoituspelaaminen omissa ryhmissään on edelleen mahdollista
  • Ensi viikonlopun nappulaleiri (17 nuorta) on tarkoitus järjestää suunnitelmien mukaisena
  • Liiton viikkosarjojen pelit leviämisalueella jäävät tauolle 13.12 asti. Todettakoon, että nämä rajoitukset koskevat toistaiseksi vain pääkaupunkiseutua sekä niitä kuntia, joissa rajoitukset on otettu käyttöön. Liitto suhtautuu joustavasti sekä mahdollisiin pelipaikan vaihdoksiin että syyskierroksen otteluiden venymiseen kevätkauden puolelle.
  • PTS-60:n kisat 5.12.2020 ja Starin kisat 12.-13.12.2020 joudutaan perumaan/siirtämään.
  • Eri sarjatasojen turnauslohkojen suhteen selvitetään, tullaanko turnauksia jakamaan alkuperäistä suunnitelmaa pienempiin osaturnauksiin.
  • Toistaiseksi voimassa olevin tiedoin TOP-16 -finaali pelataan 19.12.2020 Ruskeasuolla

Lainaus koordinaatioryhmän julkilausumasta: ”Lisäksi suositellaan, että kaikki aikuisten harrastukset suoritetaan toistaiseksi vain omassa harrastusryhmässä.   Aikuisten harrastusjoukkueiden välisiä otteluita, kilpailuita tai alueellista sarjatoimintaa ei järjestetä. Rajoitukset eivät koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja I-divisioonan tasoista kilpailutoimintaa ja kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.”

Linjaukset koskevat siis pääkaupunkiseutua sekä osin HUS:n sairaanhoitopiirin aluetta. Seurojen on syytä seurata tarkasti, mitä korona-asioista päätetään ja suositellaan alueellisesti eri puolilla Suomea. Linjauksissa voi olla huomattavia eroja. 

Koko maassa tärkein ohje on edelleen se, että kukaan ei tule sairaana pelikentille. Toiseksi tärkeintä on huolehtia käsihygieniasta ja turvaväleistä.

Noudatamme yhä myös THL:n ja muiden viranomaistahojen yleisiä suosituksia. Tavoite on, että halleissa on väkeä mahdollisimman vähän. Siis poistu nopeasti, kun pelivuorosi on ohi, äläkä jää ”notkumaan” hallille.

Päivitys 20.11

Pääkaupunkiseutu leviämisvaiheessa, uusia rajoituksia toimintaan

Pääkaupunkiseudulle on annettu uusia ohjeistuksia ja määräyksiä, jotka astuvat voimaan ensi maanantaina 23.11. Rajoitukset suunnataan erityisesti joukkue- ja kontaktilajeihin, mutta osa määräyksistä koskee myös pöytätennistä. Yli 20 hengen tapahtumia ei saa järjestää 23.11-13.12 välisenä aikana.Tämän seurauksena PTS-60:n ja Starin kisoja ei voida järjestää. Lisäksi aikuisten harrastusryhmien toimintaa suositellaan tehtäväksi vain oman ryhmän sisällä.

Uusista rajoituksista johtuen ko. ajanjaksolle suunniteltujen viikkosarjojen ottelut tulee siirtää myöhempään ajankohtaan. Syyskautta tullaan viikkosarjojen osalta pidentämään alkuvuoteen, jotta kaikki ottelut on mahdollista pelata. Kilpailuvaliokunta ja hallitus käsittelevät asiaa ja lisää ohjeistusta annetaan viimeistään maanantaina 23.11.

Tulevaksi viikonlopuksi 21.-22.11 suunnitellut sarjaturnaukset myös pääkaupunkiseudulla voidaan järjestää, mutta järjestäjiä suositellaan noudattamaan erityisen tarkasti THL:n ja Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Halleille toivotetaan tervetulleiksi ainoastaan pelaajat sekä joukkueiden toiminnassa mukana olevat henkilöt. Muut voivat nauttia lajista nettistriimin välityksellä.

Päivitys 29.10
Pöytätennisliitto noudattaa kulloinkin voimassa olevia yleisiä viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia koronatilanteeseen liittyen.

Alueellisilla ja paikallisilla viranomaisilla on hallituksen periaatepäätöksen sekä OKM:n ja THL:n suositusten mukaisesti mahdollisuus tehdä epidemiatilanne huomioivia päätöksiä epidemian leviämisen estämiseksi alueellisesti. Pyydämme seuraamaan päätöksiä.

Päätöksiä harrastustoimintaan käytettävien tilojen mahdollisista rajoituksista tekevät myös kunnat ja esimerkiksi Helsingin kaupunki yhdessä Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kanssa edellyttää maanantaista 2. marraskuuta 2020 alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä hallinnoimissaan sisäliikuntatiloissa. Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana eli aulatiloissa, saapumis- ja kokoontumistiloissa, pukuhuoneissa, katsomoissa ja muissa vastaavissa tiloissa. Velvoite käyttää maskia sisäliikuntatiloissa koskee myös henkilöstöä, tiloissa toimivia ulkopuolisia toiminnanharjoittajia. Kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti myös yksityisille toimijoille. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi.

Velvoite koskee kaikkea sisäliikuntaa, esimerkiksi liikuntapalvelun sisäliikuntatilojen ja koulujen liikuntasalien seura- ja harrastuskäyttöä.

 Päivitys 16.10.

Pöytätennisliitto noudattaa kulloinkin voimassa olevia yleisiä viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia koronatilanteeseen liittyen.

Aluehallintovirastot päättävät alueensa harrastustilojen käytön ja toiminnan rajoituksista alueellisen epidemiatilanteen perusteella. Tapahtumien järjestäjien toivotaan tutustuvan omien aluehallintovirastojen linjauksiin. Toistaiseksi suuressa osassa maata on mahdollista järjestää kilpailu- ja sarjatoimintaa sekä harjoituksia ohjeistukset huomioiden.

Vaasan sairaanhoitopiirin alueella on voimassa 31.10.2020 asti kymmenen hengen kokoontumisrajoitus: https://www.avi.fi/web/avi/-/vaasan-sairaanhoitopiirin-alueelle-kymmenen-hengen-kokoontumisrajoitus-kolmeksi-viikoksi-lansi-ja-sisa-suomi- ja pääkaupunkiseudulla määräys hygienia- ja turvaetäisyysohjeiden noudattamisesta yli 20 hengen yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 19.10.-18.11.2020 (https://www.avi.fi/web/avi/-/paakaupunkiseudulla-yli-20-hengen-yleisotilaisuuksissa-on-noudatettava-ohjetta-turvaetaisyyksista-ja-hygieniakaytannoista-19-10-alkaen-etela-suomi-).

Kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla on aikaisemman 50 hengen suosituksen sijaan muutettu suosituksia koskemaan yli 20 hengen yleisötilaisuuksia, joissa on noudatettava Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan edelleen myös kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu yli 20 henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

Leviämisvaiheessa olevilla alueilla tapahtumien järjestäminen on entistä tiukemman harkinnan varaista.

Päivitys 9.10

Sarjapelien pelaaminen korona-aikana

Sarjaotteluita ei saa pelata kipeänä tai mahdollisen altistuksen alaisena. Määrätyssä tai suositellussa karanteenissa ei voi osallistua sarjoihin, kilpailuihin tai harjoituksiin. Pelaajien ja joukkueiden oma harkinta näissä tilanteissa on ensiarvoisen tärkeää. Nykytilanteessa otteluiden siirtoja myönnetään herkemmin.

Pyritään viemään kausi läpi turvallisesti ja joustavasti järkeä käyttäen.

Päivitys 25.9

Aluehallintoviraston ohjeistus tapahtumien järjestämiseen, julkaistu 22.9:
Lokakuussa on edelleen tärkeää varmistaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten turvallisuus. Yli 50 hengen tilaisuuksia saa järjestää rajatuissa ulko- ja sisätiloissa, jos niissä noudatetaan ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.
Aluehallintovirastot ovat tehneet omien alueidensa tiedotteet, joihin järjestäjien kannattaa tutustua. Tiedotteet löytyvät aluehallintoviraston sivuilta osoitteesta avi.fi

Ulkomailta Suomeen tulevan pelaajan tulee noudattaa viranomaissuosituksia karanteenien suhteen. Määrätyssä tai suositellussa karanteenissa ei voi osallistua harjoituksiin eikä liiton alaisiin sarjoihin tai kilpailuihin.

Päivitys 27.8

Aluehallintoviraston linjauksen mukaan 50 hengen kokoontumisrajoitus on voimassa syyskuussa. Yli 50 hengen tapahtumia voi kuitenkin järjestää erityisjärjestelyin, mikäli tapahtumajärjestäjä pystyy varmistamaan osallistujien turvallisuuden. Pöytätennisliitto suosittelee kilpailuiden järjestäjiä tutustumaan aluhallintoviraston päätökseen ja pohtimaan tarkasti osallistujamäärien rajoittamista.: http://www.avi.fi/web/avi/-/syyskuussa-saa-jarjestaa-myos-yli-50-hengen-tapahtumia-kun-niiden-turvallisuus-varmistetaan
 
Avi:n ohjeistuksessa edellytetään muun muassa että:
  • Osallistujien tai seurueiden välille on lähikontaktien välttämiseksi turvattava mahdollisuus 1-2 metrin turvavälien ylläpitämiseen
  • Tilanteissa, joissa saattaa syntyä jonoja, ihmisiä pitää muistuttaa ja auttaa turvavälien pitämisessä.
  • Järjestäjän pitää ohjeistaa osallistujia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta sekä tarjota mahdollisuus käsien puhdistamiseen.
 
Ulkomailta Suomeen tulevan pelaajan tulee noudattaa THL:n karanteenisuosituksia. Jos saavut THL:n julkaiseman liikennevalomallin mukaisista oranssin tai punaisen liikennevalon maista, omaehtoinen 14 päivän karanteeni on voimassa ja tänä aikana ei saa osallistua harjoituksiin eikä liiton alaisiin sarjoihin tai kisoihin.
 
Noudatamme kulloinkin voimassa olevia yleisiä viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia koronatilanteeseen liittyen.
 

Linkki: Liiton koronaohjeistusta kilpailuihin ja sarjaotteluihin

13.8

Pöytätenniskausi on alkamassa ja ensimmäiset kilpailut järjestetään elokuun lopulla.  Toivomme pöytätennisväen noudattavan edelleen yleisiä viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia koronatilanteeseen liittyen.

Liitto on tehnyt omaa ohjeistusta kisojen järjestäjille ja osallistujille, ohjeistuksen linkki löytyy artikkelin lopusta. Seuraamme tiiviisti viranomaismääräyksiä ja teemme tarvittaessa muutoksia ja päivityksiä omiin ohjeistuksiimme.

Tärkeintä on kuitenkin jokaisen henkilön oma vastuullinen toiminta. Älä mene hallille tai osallistu harjoituksiin, kilpailuihin tai sarjaotteluihin, mikäli tunnet itsesi vähänkin sairaaksi!

Linkki: Liiton koronaohjeistusta kilpailuihin ja sarjaotteluihin

Benedek Oláh – Jura Morez TT – PRO A 2020/2021

(, Heikki Kiiskinen)

Benedek Oláh – Jura Morez TT – PRO A 2020/2021

Benedek Oláhin ura jatkuu neljättä kautta Ranskassa Jura Morez TT:n riveissä. Joukkue on maan pääsarjan eli Pro A -liiigan hallitseva mestari vuodelta 2019, kun koronapandemia keskeytti sarjan viime keväänä.

Sarjataulukko ja otteluohjelma

Tulokset ja liveseuranta kierroksittain

12.5.2021 PPC Villeneuve – Jura Morez TT 3-1

LAKEEV Vassily – OLAH Benedek 1-3 (11-9, 9-11, 9-11, 3-11) VIDEOKOOSTE

Jura Morez TT jatkaa sarjassa toisena kuusi pistettä Les Loups D’Angersin takana, kun sarjaa on pelaamatta vielä 2-3 kierrosta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jura Morez Tennis de Table (@juramoreztt) jakama julkaisu

9.4.2021 Jura Morez TT – SPO Rouen 3-2

OLAH Benedek (WR85) – ROBINOT Alexandre (WR152) 3-2 (12-10, 3-11, 11-7, 6-11, 11-9) VIDEOKOOSTE

OLAH Benedek (WR85) – GARDOS Robert (WR24) 0-3 (7-11, 2-11, 4-11)

Benedek Oláh: ”Gardos pelasi hyvin. Vähän harmittaa etten saanut häntä vastaan peliä auki, mutta hyvä voitto Robinotista. Nyt olemme vain pisteen päässä kärkijoukkue Angersissta.”

Jura Morez TT katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputken ja nousi sarjassa toiseksi. Kausi jatkuu Morezin osalta 21.-25. huhtikuuta Portugalissa pelattavien olympiakarsintojen jälkeen. Pelaamatta on vielä neljä kierrosta.

5.4.2021 Jura Morez TT – TTC Caen 1-3

Oláh Benedek (WR85) – WANG Yang (WR34) 1-3 (8-11, 21-19, 7-11, 7-11) VIDEOKOOSTE

Jura Morez TT putosi sarjassa kolmanneksi. Seitsemän joukkuetta on neljän pisteen sisällä.

2.4.2021 La Romagne – Jura Morez TT 3-1

Benedek Oláh ei ollut pelaavassa kokoonpanossa. Jura Morez on sarjassa toisena kaksi pistettä Les Loups D’Angersin takana. Tasaisessa sarjassa seitsemän kärkijoukkuetta on neljän pisteen sisällä, kun pelaamatta on vielä 4-6 kierrosta.

30.3.2021 Jura Morez TT – Les Loups D’Angers 2-3 

OLAH Benedek (WR85) – GERALDO Joao (WR91) 2-3 (3-11, 11-8, 3-11, 11-6, 6-11)

VIDEOKOOSTE (kohdasta 33m30s eteenpäin)

Jura Morez TT johtaa sarjaa tasapisteissä Les Loups D’Angersin ja SPO Rouenin kanssa. Angers on pelannut yhden ja Rouenn kaksi ottelua Jura Morezia enemmän.

29.1.2021 Jura Morez TT – GV Hennebont 3-2

OLAH Benedek (WR85) – ASSAR Omar (WR42) 3-0 (11-6, 11-7, 11-9) VIDEOKOOSTE

Benedek Oláh: ”Helvetin hyvä peli minulta. ”Sörvit” toimivat ja kunto on muutenkin kova. Syksyllä hävisin Assarille, joten nyt oli hyvä paikka kuitata se takaisin. Tehtiin Mattiaksen (maajoukkuevalmentaja Bergkvist) kanssa hyvä videoanalyysi ja saatiin sen avulla sopiva taktiikka peliin. Pikku tauko tekee nyt hyvää, jotta pääsen valmistautumaan kunnolla Qatarin turnaukseen. Katse on koko ajan olympiakarsinnoissa.”

Egyptiläinen Assar on kaksinkertanen olympiakävijä ja 45 sijaa maailmanrankingissa Oláhin (86:s) yläpuolella. Jura Morez TT johtaa sarjaa.

26.1.2021 TTC Caen – Jura Morez TT 0-3

OUAICHE Stéphane – OLAH Benedek 1-3 (9-11, 14-16, 12-10, 3-11)

Benedek Oláh: ”Uusi syöttö toimi hyvin. Ehkä se näyttää vähän amatööriserviltä, mutta se on ilmeisesti vaikeasti luettava, kun sillä saa niin paljon suoria pisteitä. Quaiche on vaikea vastustaja, jota vastaan ei pääse lyömään kovaa. Kaikissa palloralleissa en päässyt niin hyvin päälle kuin olisin halunnut.”

Jura Morez TT nousi sarjan kärkeen.

12.1.2021 TT Istres – Jura Morez TT 0-3

JOUTI Eric – OLAH Benedek 1-3 (6-11, 7-11, 11-9, 5-11) VIDEOKOOSTE

Benedek Oláh: ”Huomaa, että olen harjoitellut pelkkiä syöttöjä joka päivä vähintään puoli tuntia. En tehnyt pelissä ainuttakaan syöttövirhettä pituudessa, korkeudessa ja kierteessä – kaikki meni juuri niin kuin halusin. Myös kämmenlyöntini oli yllättävän hyvä, vaikka siltä se ei ole viime aikoina tuntunut. Jotenkin ne pallot vaan löysivät pöytään. Peli olisi pitänyt päättyä 3-0, mutta keskittyminen herpaantui muutamaksi minuutiksi, ja siinä meni erävoitto. Muuten olen tosi iloinen pelistä.”

Jura Morez TT jatkaa sarjassa toisena.

9.1.2021 Jura Morez TT – AS Pontoise-Cergy 3-0

– OLAH Benedek – MATTENET Adrien 3-0 (11-4, 11-4, 11-4) VIDEOKOOSTE

Benedek Oláh: ”Kaverin pelityyli sopi minulle ja välillä kävi pieni tuurikin, jota yleensä vastustajalla on minua enemmän. Otin helpon ja nopean voiton, joten olisin voinut pelata tarvittaessa vielä toisenkin pelin.”

Jura Morez TT on nyt sarjassa toisena vain pisteen ottelun enemmän pelanneen Les Loups D’Angersia perässä.

20.12.2020 SPO ROUEN – Jura Morez TT 3-1

– ROBINOT Alexandre – OLAH Benedek 2-3 (11-8, 3-11, 2-11, 11-8, 9-11) VIDEOKOOSTE
– GARDOS Robert – OLAH Benedek 3-0 (11-7, 11-3, 11-8) VIDEOKOOSTE

Benedek Oláh: ”Ensimmäiseen peliin olen tyytyväinen, sainpahan voitettua tuonkin kaverin. Toisessa pelissä vastustaja syötti hyvin, eikä oma rysty oikein toiminut – tai sitä ei ollut olemassakaan.”

4.12.2020 Jura Morez TT – PPC Villeneuve 3-0

– OLAH Benedek – LAKEEV Vassily 3-0 (11-5, 11-7, 11-9)

Benedek Oláh: ”Kauden ensimmäinen voitto oli myös itselleni iso helpotus. Ennen peliä selän kunto oli vähän arvoitus, mutta voitolla on hyvä jatkaa eteenpäin. Jengin kesken on tosi hyvä ilmapiiri. Lisäksi slovenialainen Bojan Tokic on ollut positiivinen yllätys.”

Jura Morez TT jatkaa viiden kierroksen jälkeen Ranskan Pro A -liigan kärjessä.

1.12.2020 klo 18.00 Jura Morez TT – La Romagne SS 3-0

– Benedek Oláh matkusti maanantaina Ranskaan, mutta ei ollut tiistai-iltana pelaavassa kokoonpanossa. Voitolla Jura Morez TT nousi sarjan kärkipaikalle.

27.11.2020 Les Loups D’Angers – Jura Morez TT 1-3

– Benedek Oláh ei ole matkustusrajoitusten vuoksi Jura Morezin kokoonpanossa. Näillä näkymin Pena pääsee Ranskaan ensi viikolla, jolloin joukkueella on ohjelmassa kaksi ottelua.

24.11.2020 Jura Morez TT – Saint-Denis US 93 TT 3-1

– Benedek Olah ei ollut kokoonpanossa matkustusrajoitusten vuoksi.

23.10.2020 GV Hennebont – Jura Morez TT 3-2

– ASSAR Omar (WR38) – OLAH Benedek (WR85) 3-1 (5-11, 12-10, 11-7, 11-9) VIDEOKOOSTE
– NUYTINCK Cédric (WR71) – OLAH Benedek (WR85) 3-2 (11-8, 9-11, 11-9, 8-11, 11-5) VIDEOKOOSTE

Benedek Oláh: ”Tiukka vääntö! Paljon parempaa peliä, mitä olisin uskonut itseltäni, kun on ollut niin paljon loukkaantumisia. Selkä kesti kuitenkin ihan hyvin. Toki olihan apuna kofeiinia, adrenaliinia ja vähän kipulääkkeitäkin, että pystyi pelaamaan kunnolla.

Assaria vastaan aloitin hyvin, toisessa erässäkin minulla oli hyvä johto, mutta osin huonolla tuurilla se kääntyi vastustajalle. Loput erät hävisin tasaisesti. Cédriciä vastaan johdin 1-0 (5-3), jolloin kaveri sai kolme ”jäätävää soria”. Eli peli olisi voinut olla 2-0. Päätöserässä kaveri sai 3-0 keulat, enkä päässyt siitä enää takaisin peliin.”

Jura Morez TT on sarjassa seitsemäntenä. Joukkueet ovat pelanneet 1-2 kierrosta.

Jura Morez 2020/2021

– Kirill Skachkov, RUS (WR53)
– Paul Drinkhall, ENG (WR55)
– Bojan Tokic, SLO (WR65)
– Benedek Oláh, FIN (WR85)
– valmentaja Salvador Uribe, MEX

Ohjelma ja sarjatilanne

http://www.fftt.com/pro/index.php?job=division&id=proam

Livestream

https://www.youtube.com/c/F%C3%A9d%C3%A9rationFran%C3%A7aisedeTennisdeTable/videos

 


Fysiikkaharjoitteluopas julkaistu

(, Mika Räsänen)

Fysiikkaharjoitteluopas julkaistu

Uusi kilpapöytätenniksen fysiikkaharjoitteluopas on ilmestynyt. Sen sisällöstä vastaavat Esko Heikkinen, Mikko Levola, Tuomas Sallinen ja Mika Räsänen. Myös Gunnar Malmberg, Pauliina Ranta ja Toni Ruokanen ovat osallistuneet oppaan tekoon.

Tarkoituksemme ja tavoitteemme on, että materiaali olisi jatkuvasti elävä ja kehittyvä. Jo nyt ainakin Juho Poutanen ja Mika Sorvisto ovat luvanneet antaa siihen panoksensa, kuten myös kaikki yllä jo mainitut kirjoittajat.

Kannattaa tutustua! Fyysisten ominaisuuksien merkitys on kilpa- ja huippupöytätenniksessä koko ajan yhä keskeisempi. 

Opas löytyy alla olevasta linkistä sekä valmennus-valikon alta.

Fyysisen suorituskyvyn harjoittaminen modernissa pöytätenniksessä

 

 


OPT-86 kesäkilpailu (B) – Kilpailukutsut

(, Teemu Oinas)

OPT-86 kesäkilpailu (B) – Kilpailukutsut

Kausi 2020/2021 ei ole ohi jos meiltä kysytään. OPT-86 järjestää alkuperäisen ohjelman mukaisesti kesäkilpailut sunnuntaina 20.6.2021. Kilpailu siirretään lauantaiksi 19.6.2021 jos Kosken kesäleiri ja Juniori-SM joudutaan perumaan.

Kisat järjestetään jos AVI nostaa kokoontumisrajoitukset 50 henkilöön kilpailupäivään mennessä kuten alkuperäinen suunnitelma on. Mikäli kilpailuun tulee viranomaisten puolelta joitakin muita rajoitteita, niin tulemme noudattamaan niitä.

Rajoitamme ilmoittautumisten määrää tarvittaessa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa jälleen pelaamaan!

Linkki tiedostoon: OPT-86 kesäkisat 20.6.2021.pdf


Kysely koronapandemian akuuteista vaikutuksista urheiluseuran talouteen ja toimintaan – Vastauspyyntö

(, Mika Räsänen)

Kysely koronapandemian akuuteista vaikutuksista urheiluseuran talouteen ja toimintaan – Vastauspyyntö

Suomen Olympiakomitea tekee selvityksen koronapandemian akuuteista vaikutuksista jäsenjärjestöjensä yhdistysmuotoisiin urheiluseuroihin. Selvitys on jatkoa valtion liikuntaneuvoston (VLN) viime toukokuussa tekemään seurakyselyyn. Tavoitteena on selvittää kuinka seurat selvisivät koronavuodesta 2020 ja luoda kuva seurojen taloudellisesta ja toiminnallisesta tilasta talvella ja keväällä 2021. Tietoja hyödynnetään mm. vaikuttamistyössä seurojen toimintaedellytysten varmistamiseksi.

Kyselystä saatavat tiedot raportoidaan siten, että niistä ei voi tunnistaa yksittäisen seuran vastauksia. Kyselyn vastausaika päättyy ma 17.5.2021. Kyselyn vastaamiseen menee arviolta noin 15 minuuttia.

Seurakyselyyn pääsette tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/2E0871C5CAAE6FA0

 Toivomme, että mahdollisimman moni liittomme jäsenseuroista vastaa tähän kyselyyn.  Mikäli lajimme seuroista tulee vastauksia riittävästi, saamme myös lajikohtaisen raportoinnin tuloksista.  Myöskään lajikohtaisessa raportoinnissa yksittäisen seuran vastauksia ei voi tunnistaa.


Alex Naumi – Eslövs AI BTK – Pingisligan 2020/2021

(, Teemu Oinas)

Alex Naumi – Eslövs AI BTK – Pingisligan 2020/2021

Alex Naumi edusti Ruotsin pöytätenniksen pääsarjassa eli ”Pingisliganissa” viime kauden tapaan Eslövs AI BTK:ta. Joukkueen muut jäsenet olivat Truls Möregårdh, Robert Svensson, Daniel Kosiba, Nandor Ecseki ja Mathias Översjö.

Eslöv sijoittui runkosarjassa kolmanneksi, tippui välierissä otteluvoitoin 0-2 (3-4, 2-4) Halmstad BTK:lle sijoittuen lopulta sarjassa kolmanneksi.

”Kausi oli aika rikkonainen koronan ja omien selkävaivojen vuoksi. Nyt olisi ollut täydellinen aika treenata kovaa, mutta suunnitelmat menivät selän takia vähän läskiksi. Onneksi selkä alkaa tulla jo pikkuhiljaa kuntoon, vaikka ihan sataprosenttisessa kunnossa se ei vielä olekaan. Kesäkuun lopun ohjelmassa on EM-kisat Puolassa, mutta kesän pääpaino on laittaa kroppa kuntoon Tuomas Sallisen avustuksella lähinnä liikkuvuuden ja fysiikan osalta. Tämä auttaa varmasti kehittymään ja välttämään tulevaisuudessa loukkaantumisilta.”

Sarjataulukko ja otteluohjelma

Tulokset kierroksittain

Välierät

(2) 10.5.2021 klo 19.30 Eslövs AI BTK – Halmstad BTK 2-4

Halmstad eteni finaaliin Söderhamns UIF:ää vastaan, Eslöville Pingisliganin pronssia. Eslöv pelasi ottelun samalla kokoonpanolla kuin lauantain 3-4 -tappioon päättyneen ensimmäisen välierän, joten Alex seurasi joukkueensa otteita katsomosta käsin.

(1) 8.5.2021 Halmstad BTK – Eslövs AI BTK 4-3

Alex Naumi ei ollut tällä kertaa Eslövin pelaavassa kokoonpanossa. Halmstad johtaa välieräsarjaa 1-0. Loppuottelupaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Toinen välierä pelataan Eslövissä maanantaina 10. toukokuuta.

Toinen välieräpari Söderhamns UIF – Spårvägens BTK 2-0 (4-0, 4-2), Söderhamn loppuotteluun.

Runkosarja

12.4.2021 Eslövs AI BTK – Halmstad BTK 1-4

Naumi Alex – Ranefur Elias 0-3 (10-11, 10-11, 4-11)
Naumi Alex – Arvidsson Simon 0-3 (6-11, 9-11, 7-11)

Eslöv sijoittui runksarjassa kolmanneksi, Alex Naumi ottelusuhde 4 voittoa – 9 tappiota. Välieräparit: Söderhamn-Spårvägen ja Halmstad-Eslöv, ensimmäiset ottelut 4.5.2021.

8.4.2021 Lyckeby BTK – Eslövs AI BTK 1-4

Andersson Anton – Naumi Alex 3-0 (11-10, 11-8, 11-10)

Alex Naumi: ”Tiukka tappio harmittaa. Karverlla oli vähän inhottava pelityyli, mikä ei sopimut minulle ollenkaan. Oma peli meni muutenkin vähän ylös-alas, kroppakaan ei oikein toiminut. Pelistä jäi oaljon opittavaa itselle, mutta tärkein asia oli joukkueen 4-1 -voitto. ”

Eslöv jatkaa sarjassa toisena. Runkosarjan päätöskierroksella 12.4. Eslöv kohtaa kotona Halmstad BTK:n, panoksena ottelussa on kotietu semifinaaleihin.

5.4.2021 Eslövs AI BTK – Söderhamns UIF 4-2

Naumi Alex – Brodd Viktor 0-3 (6-11, 8-11, 6-11)
Naumi Alex – Sandström Per 3-2 (11-9, 7-11, 8-11, 11-10, 11-9)

Alex Naumi: ”Oli vähän vaikeuksia saada omaa peliä käyntiin. Olo oli hieman jäykkä ja hidas, mutta mukava oli saada toinen matsi kovan taistelun jälkeen kotiin. Myös joukkueelle oli tärkeä saada 4-2 -voitto, jolla vahvistettiin kakkospaikkaa sarjassa, mikä tietäisi kotietua semifinaaleihin.”

1.4.2021 Eslövs AI BTK – Spårvägens BTK 2-4

NAUMI Alex – FRIIS Martin 1-3 (10-11, 11-9, 8-11, 4-11)
NAUMI Alex – ANDERSSON Harald 2-3 (11-8, 5-11, 11-10, 5-11, 7-11)

Alex Naumi: ”Tosi harmittava tappio, kun peli olisi voinut kääntyä meille 4-2 (toisen ottelun viidennessä erässä johtoasema 5-3). Itse en voi tietenkään olla tyytyväinen kahteen tappioon, mutta peli tuntuu todella hyvällä siihen nähden mitä olen pystynyt harjoittelemaan. Ratkaisupalloissa näkyi pelaamattomuus. Positiivisin asia oli se, että selkä ei vaivannut peleissä oikeastaan ollenkaan.”

Eslövs jatkaa sarjassa toisena viisi pistettä Spårvägenin takana.

30.3.2021 klo 19.30 Falkenbergs BTK – Eslövs AI BTK 1-4

RINIOTIS  Anastasios (WR881) – NAUMI Alex (WR265) 2-3 (8-11, 7-11, 11-5, 11-6, 10-11). Alex Naumi palasi voitokkaasti pelikentille pitkän selän kuntoutusjakson jälkeen. Eslövs on nyt sarjassa toisena ja kohtaa torstaina kotihallissa kärkijoukkue Spårvägens BTK :n.

Alex Naumi: ”Oli kiva päästä taas pelaamaan pitkästä aikaa. Selkä alkaa pikku hiljaa tuntua paremmalta, vaikka ei ihan vielä 100 %:ssa kunnossa olekaan. Olen tosi tyytyväinen omaan peliin. Takana on pitkä tauko ja pystyn treenaamaan tällä hetkellä vain noin 30 % normaalista määrästä, niin siihen nähden tuntuu tosi hyvältä.”

23.3.2021 Eslövs AI BTK – Munkedals BTK 4 – 0

20.3.2021 BTK Kävlinge – Eslövs AI BTK 1 – 4

27.2.2021 Eslövs AI BTK – BTK Kävlinge 4-0

25.2.2021 Munkedals BTK – Eslövs AI BTK 0-4

23.2.2021 Halmstad BTK – Eslövs AI BTK 3-4

Alex kuntouttaa vielä selkäänsä, eikä ole toistaiseksi pelaavassa kokoonpanossa.

10.11.2020 Eslövs AI BTK – Lyckeby BTK 4-0

Alex Naumi ei ollut pelaavassa kokoonpanossa. Eslöv on neljän kierroksen jälkeen sarjassa kolmantena.

20.10.2020 Söderhamns UIF – Eslövs AI BTK 4-3

Alex Naumi hävisi molemmat kaksinpelinä, Viktor Broddille 3-1 (7-11, 11-7, 11-8, 11-9) ja Anton Hjortille 3-1 (11-5, 7-11, 11-6, 11-9).

– Koko joukkueelle jäi hieman huonot fiilikset, vaikka yksi sarjapiste kotiin tulikin. Eslöv lähtee voittamaan aina jokaista peliä, mutta nyt tuli toinen tappio putkeen. Myös oma esitykseni varsinkin toisessa pelissä oli vähän väkinäistä ja jännittynyttä.

6.10.2020 Spårvägens BTK – Eslövs AI BTK 4-2

Alex Naumi hävisi oman ottelunsa Martin Friisille niukasti 1-3 (10-11, 9-11, 11-8, 10-11).

22.9.2020 Eslövs AI BTK – Falkenbergs BTK 4-2

Alex Naumi nappasi Eslöville kaksi voittoa kaatamalla Charlie Widingin 3-1 ja An Shun erin 3-2 viidennen erän ”sudden death” pallolla.

Sarjataulukko ja tulokset

https://www.profixio.com/fx/serieoppsett.php?t=SBTF_SERIE_AVD11954&k=LS11954&p=1

Livelähetykset (39 SEK/kierros tai 49 SEK/kk)

https://solidsport.com/pingiskanalen/

 

Kosken kesäleirin ilmoittautuminen avattu
, Taneli Keinonen
Muista ilmoittautua-valmentajailta 21.4
, Taneli Keinonen
Kutsu: Ylimääräinen liittokokous maanantaina 31.5 klo 18
, Mika Räsänen , Lataa tiedosto tästä
Uuden kauden rating-tiedosto tarkistettavaksi
, Jori Haataja , Lataa tiedosto tästä
Valmentajailta 28.5-Kokonaisvaltainen harjoittelu urheilijan menestyksen pohjana
, Taneli Keinonen
NETU kokoontui
, Esko Heikkinen
Alex Naumi – Ruotsin Pro Series 7
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
Tiedotusterveisiä – takana napakka liittokokous
, Esko Heikkinen
Seuratoiminnan kehittämistukea kolmelle pöytätennishankkeelle
, Taneli Keinonen
Anna Kirichenko – IK Juno – Pingisligan 2020/2021
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
Euroopan olympiakarsinnat päätöksen Portugalissa
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
Liittokokouksen etäosallistuminen maanantaina
, Mika Räsänen
Suomi jäi ilman pöytätenniksen olympiapaikkaa
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
Mailapelien markkinointi- ja viestintäwebinaarit käynnistyivät
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
Valmentajailta 21.4- materiaali
, Taneli Keinonen , Lataa tiedosto tästä
Anna Kirichenko – Ruotsin Pro Series 2021
, Heikki Kiiskinen
Olympiakarsinnat – 21.-25.4.2021 Portugali
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
Valmentajailta 21.4.2021- Fyysinen harjoittelu
, Taneli Keinonen
Suomalaisilla kahden voiton avauspäivä olympiakarsinnoissa
, Heikki Kiiskinen
Benedek Oláh ja Alex Naumi mukana mestaruustaisteluissa
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
Benedek Oláhilla selkeä tavoite olympiakarsinnoissa
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
SUEK toteutti suunnitellusti lähes 2600 dopingtestiä vuonna 2020
, Mika Räsänen
Kosken kesäleiri 2021
, Taneli Keinonen , Lataa tiedosto tästä
Tiedotusterveisiä – koronakurimus jatkuu!
, Esko Heikkinen

Näytä kaikki artikkelit