Etusivu

Tiedotusterveisiä

(, Esko Heikkinen)

Tiedotusterveisiä

Hallitus kokoontui vuoden toiseen kokoukseensa maanantaina. Kokousrutiinien jälkeen käytiin totutusti valiokuntien kuulumisien kimppuun. Työvaliokunnan asiat tulevat melkein kaikki esille kokouksen muissa kohdissa, mutta todettakoon nyt, että valmisteltu on niin liiton 85-vuotisjuhlia kuin hallituksen strategiakokoustakin, suunniteltu hiukan myös NETUn toimintaa sekä Finlandia Openia. Pöytätennisrahaston kokous on ajoitettu ensi perjantaille.

Sääntö- ja tuomarivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Arenius ei ollut paikalla, mutta muu kokousväki tiesi, että Joonas Kivimäki oli tuomarina Jordanian WTT:ssä, ja että Asko Rasinen on nimetty yhdeksi Norjan Veteraani-EM-kisan ylituomariksi ensi kesänä.

Tero Naumi totesi seuravaliokunnan puolesta, että Espoossa oli onnistunut juniorileiri ja -kisa. Kenttäpäällikkö Taneli on kierrellyt ainakin Jyväskylässä ja Koskella. Ja Pajulahden verkkokursseissa on mukana myös seuravalmennuksen ja perustekniikan kurssi, jonka tekemistä liitto tietenkin suosittelee kaikille seuratoimijoille.

Sonja Grefberg kävi läpi huippu-urheiluvaliokunnan asioita ja tuumi, että ihan viime aikoina ei ole ollut kauheasti kansainvälisiä kisoja. Benedek on ollut vähän sairaanakin. Marina Donner pelasi Ammanin WTT:ssä ja juniorit kisasivat Linzissä. Marina ja Benedek ovat  menossa Goan kisaan Intiaan. Valiokunta on informoinut nuorempia pelaajia kirjallisesti liiton mahdollisuuksista ja kysellyt myös pelaajien omia panostusmahdollisuuksia, mutta asiasta ei vielä ole raportoitavaa. Safirin kisoihin Ruotsiin lähtee etelän hiihtolomaviikolla paljon pelaajia ja Vesalaisen kaksoset menevät Spårvägenin kisoihin.

Valmennusvaliokunnan asioissa Mika Räsänen muistutti, että myös fyysisten ominaisuuksien valmennuskurssi löytyy Pajulahden verkkokaupasta, kuten piakkoin modernin lyöntitekniikan kurssikin. Siitä vaan opiskelemaan, vaikka haluaisit vain kehittää omaa peliäsi! Seuraava valmentajailta pidetään  käytäntöpainotteisena pallolaatikkoharjoittelusta, mutta sille ei vielä ole ajankohtaa.

Jyrki Nummenmaa kertoi veteraanivaliokunnan asioissa, että Veteraani-SM:ssä oli lähes 200 osanottajaa. Käytössä oli kaksi eri hallia, mikä aiheutti vähän jupinaa. Palautteen kerääminen on kuitenkin vielä kesken. Veteraanien TOP-8 joudutaan siirtämään päällekkäisyyksien vuoksi.

Kimmo Pihkala raportoi IT-valiokunnan asioista, että perustekemisen tasolla järjestelmät pyörivät ja PingisTV toimii. Stupan kanssa on jatkettu keskusteluja lähinnä videoanalytiikasta. Tampereella vedetään kisoja uudella kisanvetosoftalla, mutta se ei vielä ole käyttökunnossa muille. Ratingiakin hiotaan, mutta sen muutokset ajoittunevat ensi kesään. Asiaa toki valmistellaan jo kevään aikana.

Paravaliokunnan puheenjohtaja Juha Julmala kertoi, että parapelaajille oli ensimmäinen yleisleiri Ruskeasuolla ja osanottajia oli peräti 20. Leirejä on tulossa lisääkin. Valiokunnan sisällä jaettu vastuita ja apuvälinemessuille ollaan menossa. Pajulahden parakisan yhteyteen saattaa myös tulla leiri ja verkkosivujen kehittäminenkin on nyt työn alla.

Kilpailuvaliokunnan asioissa Teemu Oinas totesi lyhyesti, että nyt ei ole paljon raportoitavaa. Henkilökohtaisten SM-kisojen kutsua odotellaan, kuten myös junnu-SM:n. Ja se on tiedossa, että GP-järjestelmä ei tällä hetkellä oikein pelitä, kun osanottajia ei korkeimmissa luokissa ole riittävästi.

Seuraavaksi puhuttiin liiton taloustilanteesta. Tämän vuoden menosta ei vielä ole paljon sanottavissa, mutta viime vuoden tulos lienee lopulta sittenkin vähän positiivisempi kuin pahimmissa skenaarioissa jo ehdimme kuvitella. Nyt näyttää, että tulos olisi miinuksella jonkin verran alle 30 000 €, mikä on jo aika lähelle budjetoitua. Kun lisäksi tiedämme, että 2021 Finlandia Openin tukea jouduttiin palauttamaan OKM:lle 10 000 € ja että 2022 FO jäi järjestämättä, tulos alkaa selittyä. Varsinkin kun tiedämme, että kansainvälinen kilpailutoiminta maksaa koko ajan enemmän ja enemmän.

Käsillä on siis talouden tasapainottamisen vuosi. Varainhankintaa yritetään tehostaa ja syksyllä hyväksytty budjetti otetaan uuteen arviointiin. Näin tosin pelkästään jo siksi, että huippuparapelaajien toiminta on siirtynyt huippu-urheiluvaliokunnan alle. OKM:n määrärahapäätökset lienevät tulossa helmikuun aikana.

Hallitus pohti myös painetun Pöytätennislehden kohtaloa. Asiaa selvitellyt kokoonpano linjasi, että seuraava lehti tulee varmasti painettuna, mutta että jatko on auki. Se on varsin pitkälle kustannuskysymys. Mahdollisuuksia ovat joko sähköinen lehti tai pelkkä verkkosivujen uutisvirta. Asiaa pohditaan vielä ja palautetta saa antaa kentältäkin! Seuraava lehti ilmestyy SM-kisan jälkeen. Juttuja saa toimittaa päätoimittaja Mikalle.

Puhuimme myös Finlandia Openista. Se on nyt vahvasti menossa ETTU:n kilpailujärjestelmään, joka vaikuttaa Euroopan rankingiin. Kisa pelataan 30.11.-3.12. Kisakalliossa ja vanhalla PKO-systeemillä. Kisa ei siis ole WTT- eikä maailmanrankingkisa. Tässä vaiheessa enemmän on enemmän arvoitus, kuinka se tulee toimimaan, mutta alustavaa kiinnostusta on selvästi olemassa.

Liiton 85-vuotisjuhlia suunnitellaan Finlandia Openin yhteyteen, todennäköisesti lauantaille. Se on ainakin varmaa, että juhlissa tulemme jakamaan liiton ansiomerkkejä viiden tässä suhteessa hiukan hiljaisemman vuoden jälkeen. Eli nyt vain seurat anomaan ansiomerkkejä ansioituneille seuratoimijoille! Tässä yhteydessä totesimme myös, että Para Finland Open pelataan Pajulahdessa 29.9.-1.10. perjantaista sunnuntaihin.

Matti Kurvisen johdolla on valmisteltu laajennetun hallituksen strategiapalaveria 25. kuluvaa kuuta Kisakalliossa. Mukana on myös isompia seuroja. Lämmittelyksi kuulemme Ruotsin pöytätennisliiton strategia-ajatuksia sekä Spårvägenin tavoista integroida koulupingistä seuratoimintaan. Varainhankinta sekä seuratoiminnan, valmennuksen ja kilpailutoiminnan kehittäminen ovat pohdintalistalla. Matti on tehnyt valmisteluissa erinomaista työtä.

Vielä päätimme, että ainakin aloitamme 2024 veteraanien NETU-mestaruuskisojen valmistelun työryhmällä Heikkinen, Räsänen, Nummenmaa, Grefberg ja Siekkinen. Ryhmä todennäköisesti täydentyy vielä.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran 6. maaliskuuta ja silloin valmistellaan jo kovasti liiton kevätkokousta.


Valmennuksen verkkokurssit on avattu

(, Esko Heikkinen)

Valmennuksen verkkokurssit on avattu

SPTL on yhdessä Liikuntakeskus Pajulahden kanssa rakentanut kolme eri valmennuksen verkkokurssia, jotka pohjaavat viime vuosina ilmestyneisiin lajioppaisiimme. Aiheet ovat seuravalmentajana toimiminen, moderni lyöntitekniikka ja pöytätennispelaajan fyysisten ominaisuuksien kehittäminen. Olemme tässä asiassa ensimmäisten joukossa, sillä monellakaan lajiliitolla ei valmennuksen verkkokoulutuksia vielä ole.

Kukin kurssi tarkoittaa kurssimateriaaliin ja mahdolliseen oheismateriaaliin perehtymistä ja sen jälkeen monivalintakysymyksiin ja tehtäviin vastaamista. Kursseihin kuuluu myös lähijakso. Opiskelu on joustavaa, sillä sen voi toteuttaa itselleen parhaiten sopivana ajankohtana.

Kukin kurssi on hinnoiteltu erikseen (60, 80 ja 100 €). Omalta seuralta tai kotikunnalta kannattaa kysyä sen korvaamisesta. Suosittelemme koulutuksia kaikille valmennuksesta kiinnostuneille pöytätennisihmisille. Mukaan voi tulla, vaikka olisi kiinnostunut vain oman pelinsä kehittämisestä. Kokeneetkin pelaajat oppivat esimerkiksi fyysisten ominaisuuksien kehittämisestä varmasti uutta.

Lisätietoja saat esimerkiksi alla olevasta videosta. Kustakin kurssista on lisäksi tarkempi esittelynsä Pajulahden verkkokaupan sivuilla.

Fysisten ominaisuuksien kehittäminen täällä: https://kauppa.pajulahti.com/tuote/poytatennispelaajan-fysiikkavalmennus

Ja seuravalmentaja ja perustekniikka täällä:

Pöytätennisvalmentajana toimiminen – verkkokoulutus

Huom! Tämä kurssi sopii mainiosti myös aikusipelaajia valmentaville henkilöille!

Moderni pöytätennistekniikka ei vielä ole ostettavissa verkkokaupasta.

Kurssit ostetaan Pajulahden verkkokaupasta ja maksun jälkeen saat käyttäjätunnuksen ja salasanan Pajulahden verkko-oppimisympäristöön eli Pajukkoon.

PT Jyväskylän talvikisat – Kilpailukutsut

(, Henri Pelkonen)

Finlandia Junior Open – Kilpailukutsut

(, Taneli Keinonen)

Finlandia Junior Open – Kilpailukutsut

(, Taneli Keinonen)

Ranskan Pro A -liiga 2022/2023 – Benedek Oláh

(, Heikki Kiiskinen)

Ranskan Pro A -liiga 2022/2023 – Benedek Oláh

Sarjakakkonen Jura Morezille tiistaivieraaksi

Benedek Oláh pelaa jo kuudetta kauttaan Jura Morez TT:n riveissä kovatasoisessa Ranskan pääsarjassa eli Pro A -liigassa. Viime kaudella joukkue sijoittui pronssille. Runkosarjan neljä parasta joukkuetta etenee välierävaiheeseen.

ti 7.2.2023 klo 20.00 Jura Morez TT – SPO Rouen LIVE (linkki päivitetään tiistain aikana)

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Olah Benedek (@olahbenedek) jakama julkaisu


Benedek Oláhilla hyvä taistelu Kristian Karlssonia (WR21) vastaan

3.2. GV Hennebont – Jura Morez TT 3-0

S3 Kristian Karlsson (WR21) – Benedek Oláh (WR60) 3-2 (9-11, 11-7, 11-8, 9-11, 11-5)

– Siihen nähden, että olin tammikuussa melkein kolme viikkoa sairaana niin pelasin hyvin. Paria tärkeää korkeaa palloa en pystynyt pitämään ja keskittyminen oli vaikeaa, mutta silti olen ihan tyytyväinen. Varman päälle pelaaminen ei tällä tasolla riitä, Oláh kertasi.

Perjantain kierroksen jälkeen GV Hennebont jatkaa Pro A -liigan kärjessä. Jura Morez TT on sarjataulukossa kuudentena vain pisteen päässä neljännestä sijasta eli viimeisestä pudotuspelipaikasta. Kausi jatkuu tiistaina 7. helmikuuta kotiottelulla SPO Rouenia vastaan.

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko


Jura Morezille ja flunssaiselle Benedek Oláhille tappio

ke 11.1 Pontoise-Cergy AS – Jura Morez TT 3-0

S1 Marcos Freitas (WR34) – Benedek Oláh (WR58) 3-1 (8-11, 11-5, 11-6, 11-9)

– Olen ollut kipeänä tammikuun alusta saakka, kuumetta oli kolme päivää yli 39 astetta ja kova yskä. Lisäksi Lim Jonghoon on Aasian mestaruuskisoissa, eikä vastustaja suostunut siirtämään ottelua. Jouduin pelaamaan siis puolikuntoisena. En ole ikinä luovuttanut kesken ottelun, mutta ensimmäisen erän tilanteessa 1-5 se oli lähellä. Tämän jälkeen Freitas alkoi syöttää ja nostaa korkeaa palloa, joten minun oli helppo lyödä ne rystyltä pisteeksi. Olen tyytyväinen peliini tässä kunnossa, vaikka hävisinkin. Olisi ollut kiva pelata Freitasia vastaan täydessä kunnossa, Oláh summasi kevätkauden avauksen.

Oláhin kauden ottelusuhde on nyt 6-7. Kymmenen ottelun jälkeen Jura Morez TT on kuudella voitolla neljällä tappiolla sarjassa toisena. Joukkueen seuraava ottelu on 3. helmikuuta vieraissa GV Hennebontia vastaan. Ennen sitä Benedek Oláhilla olisi ohjelmassa kaksi WTT-kisaa Dohassa.

– Selvitellään parhaillaan, pystyykö ilmoittautumisen perumaan lääkärintodistuksella.

Edit 16.1.2023: Oláh jättää molemmat Qatarin WTT-kisat väliin sairastumisen vuoksi.

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko


Benedek Oláh voitolla joulutauolle – Jura Morezille niukka tappio

pe 16.12. klo 20.00 Saint Denis TT 93 – JURA MOREZ TT 3-2

S3 Pär Gerell – Benedek Oláh 2-3 (14-12, 9-11, 11-9, 9-11, 9-11)

”Tärkeä voitto itselle, vaikka peli ei kulkenut ja keskittyminen oli aika heikkoa. Pakkopulla, mikä oli elintärkeä tuossa pelissä.”

Syyskierroksen jälkeen Jura Morez TT on sarjassa toisena tasapisteissä kärkijoukkue SPO Rouenin kanssa. Tasaisessa sarjataulukossa kärkikuusikko on kolmen pisteen sisällä. Oláhin ottelusuhde on 6-6. Jura Morezin kausi jatkuu 11. tammikuuta vierasottelulla AS Pontoise Cergya vastaan.

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko


Oláh nousi makeaan voittoon Geraldoa vastaan

13.12. Jura Morez TT – Les Loups D’Angers 3-0

Benedek Oláh (WR58) – Joao Geraldo (WR51) 3-2 (11-6, 8-11, 8-11, 11-4, 12-10)

”Hyvää peliä kaikilta, voitettiin kolme peliä 3-2. Geraldoa vastaan minulla oli vähän omituinen peli, mutta lopetus oli kyllä hieno. Tyytyväinen pitää olla.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Pöytätennisliitto (@pingisliitto) jakama julkaisu

Voitto nosti Jura Morezin sarjassa toiseksi tasapisteisiin kärkijoukkue La Romagne SS:n kanssa. Benedel Oláhin ottelusuhde on nyt 5-6. Syyskausi päättyy perjantaina 16. joulukuuta vierasottelulla Saint-Denis TT 93:a vastaan.

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko


27.11.2022

Oláhille viikonloppuna kaksi makeaa voittoa – maailmanlistan 17:s ja 38:s nurin

27.11.2022 Caen TTC – Jura Morez TT 2-3

S2 Antoine Hachard (WR176) – Benedek Oláh (WR58) 3-0 (11-8, 11-9, 11-3)
S4 Wang Yang (WR38) – Benedek Oláh (WR58) 1-3 (5-11, 4-11, 11-7, 5-11)

Jura Morez TT on neljällä voitolla ja kahdella tappiolla sarjassa viidentenä. Oláhin ottelusuhde on 4-6. Kausi jatkuu 13. joulukuuta kotiottelulla Les Loups D’Angersia vastaan.

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko


25.11.2022

Oláhille makea voitto Ranskassa – maailmanlistan 17:s nurin

25.11.2022 klo 20.00 Jura Morez TT – GV Hennebont 3-1

S2 Benedek Oláh (WR58) – Chuang Chih-yuan (WR17) 3-0 (11-3, 11-4, 12-10)

”Tiesin, että vastustaja ei tykkää minun syötöstä, kun ollaan treenattu ulkomailla paljon yhdessä. Pelasin muutekin hyvin ja onnistuin palautuksissa. Tämä oli minulta kauden paras peli ja tärkeä voitto joukkueelle.”

Jura Morez TT jatkaa sarjassa viidentenä, kausi jatkuu jo sunnuntaina vierasottelulla Caen TTC:tä vastaan. Oláhin ottelusuhde on 3-5.

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko


22.11.2022 Jura Morez TT – Thorigne-Fouillard TT 3-2

S2 Benedek Oláh (WR58) – Noshad Alamiyan (WR77) 1-3 (8-11, 10-12, 11-8, 8-11)
S5 Benedek Oláh (WR58) – Jules Rolland (WR142) 3-1 (11-9, 11-8, 7-11, 11-8)

Jura Morez TT on kolmella voitolla ja kahdella tappiolla sarjassa viidentenä. Oláhin ottelusuhde on 2-5. Kausi jatkuu perjantaina 25. marraskuuta kotiottelulla GV Hennebontia vastaan.

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jura Morez Tennis de Table (@juramoreztt) jakama julkaisu

Livestream


Oláhilla kahden tappion perjantai-ilta

11.11.klo 20.00 Jura Morez TT – La Romagne SS 2-3

S2 Benedel Oláh (WR153) – Nima Alamian (WR153) 0-3 (4-11, 16-18, 3-11)
S5 Benedel Oláh (WR58) – Ibrahima Diaw (WR75) 2-3 (12-10, 11-13, 11-5, 7-11, 9-11)

Jura Morez TT on kahdella voitolla ja kahdella tappiolla sarjassa kuudentena. Benedek Oláhin ottelusuhde on 1-4. Kausi jatkuu 22. marraskuuta kotiottelulla nousijajoukkue Thorigne-Fouillard TT:tä vastaan.

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko


Jura Morez TT:lle kauden ensimmäinen tappio

8.11. Rouen SPO – Jura Morez TT 3-0

S1 Rober Gardos (WR41) – Benedek Oláh (WR58) 3-1 (8-11, 11-9, 11-7, 11-6)

Jura Morez TT:llä on nyt kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja yksi tappio. Benedel Oláhin ottelusuhde on 1-2. Kausi jatkuu perjantaina 11. marraskuuta kotona La Romagnea vastaan

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko


Jura Morez TT:lle kauden toinen voitto

20.9.2022 klo 20.00 Jura Morz TT – Pontoise-Cergy AS 3-2

S3 Benedek Oláh (WR58) – Emmanuel Lebesson (WR46) 2-3 (11-7, 8-11, 9-11, 11-8, 9-11)

”Hyvää peliä itseltä ja oli kiva pelata kotiyleisön edessä. Loppu ei vaan sujunut niin kuin piti, rysty ei jostain syystä toiminut. Olin kyllä valmiina rystyihin, kun paikka tuli, mutta kaveri pelasi ne hyvin minua vastaan. Harmi, että oma voittoputki katkesi, mutta tärkeintä on, että joukkue voitti ja saatiin kolme sarjapistettä.”

Jura Morez TT on voittanut kauden molemmat ottelunsa. Benedek Oláhin yli 7 kuukautta (13 ottelun voittoputki) katkesi, ottelusuhde tällä kaudella on nyt tasan 1-1. Ranskan Pro A -liiga jatkuu Jura Morezin osalta 8. marraskuuta vierasottelulla SPO Rouenia vastaan.

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko


Jura Morez TT avasi kauden voitolla

18.9.2022 C’Chartres – Jura Morez TT 1-3

S1 Bence Majoros (WR107) – Benedek Oláh (WR54) 1-3 (11-13, 11-1, 6-11, 8-11)

”Hieno uusi jengi ja kaikilta hyviä pelejä. Oma peli oli vähän hermostunutta, mutta kuitenkin hyvin hallussa. Olen tyytyväinen, mitä sain aikaiseksi. Hyvä alku kaudelle!”

Benedek Oláhin ottelusuhde kaudella 2022/2023 on 1-0. Kausi jatkuu tiistaina kotiottelulla Pontoise-Cergya AS:ää vastaan.

Oláhin ottelu alkaa kohdasta 6m45s

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko


Ranskan Pro A -liiga käyntiin sunnuntaina

Benedek Oláh pelaa jo kuudetta kauttaan Jura Morez TT:n riveissä kovatasoisessa Ranskan pääsarjassa eli Pro A -liigassa. Viime kaudella joukkue sijoittui pronssille.

Jura Morez TT:n joukkue 2022/2023 (suluissa WR 18.9.2022)

  • Lim Jonghoon KOR (WR18)
  • Sathiyan Gnanasekaran IND (WR37)
  • Benedek Oláh FIN (WR54)
  • Lubomir Jancarik CZE (WR83)
  • Bojan Tokic SLO (WR120)
  • valmentaja Salvador Uribe MEX

Benedek Oláh: ”Sarjasta on tullut kovatasoisin Euroopassa, jos ei lasketa Saksan Bundesliigan kärkikolmikkoa. Muut joukkueet Ranskassa ovat mielestäni parempia. Uudet jengikaverit antavat motivaatiota ja innostusta. Mielenkiinnolla katsotaan, miten oma peli kulkee, kun nämä ovat ensimmäiset tosipelit surkeiden EM-kisojen jälkeen. Toivotaan, että peli olisi taas normaalia.”

Tulokset ja ohjelma

Sarjataulukko

Ranskan sarjojen pelaajasiirtoja

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jura Morez Tennis de Table (@juramoreztt) jakama julkaisu

 

 


Pöytätennisliitto järjestää liikunta- ja integraatiowebinaarin

(, Taneli Keinonen)

Pöytätennisliitto järjestää liikunta- ja integraatiowebinaarin

Liikunta- ja integraatiowebinaari

Pöytätennisliitto on mukana EU-hankkeessa, jonka teemana on maahanmuuttajien integroiminen liikunnan avulla. TIP-70 on ollut mukana hankkeessa ja tehnyt syksyllä 2022 Hakunilassa Vantaalla koululaisten kanssa käytännön osan hankeen työstä.

Järjestämme nyt hankeen päätökseksi webinaarin, joka on kaikille avoin.

Aika : 23.2.2023 kello 18.00-21.00

Toteutus: teams-kokous. Ilmoittautumiset info@sptl.fi viimeistään 21.2.2023.

Tapahtuma toteutetaan englanniksi.

Sisältö

1.Hankkeen esittely

2.Asiantuntijapuheenvuorot

Eva Rönkkö

Tuore väitöskirja Jyväskylän yliopistossa”Mukana suljettuna- etnografinen tutkimus ulkomaalaistaustaisten naisten ohjatusta ryhmäliikunnasta. Eva Rönkkö työskentelee Kisakeskuksen urheiluopistossa

Jasmiina Gharieb

Vantaalaisen Sporttia Kaikille yhdistyksen toiminnanjohtaja.

3.Maahanmuuttaja urheilijoiden puheenvuorot

4.Avoin keskustelu

Tulkaa mukaan kuuntelemaan ja saamaan ajatuksia siitä miten kohtaa maahanmuuttajia!

Tiedustelut

Taneli Keinonen

taneli.keinonen@sptl.fi

0505285861

Wega-malja GP (A) – Osallistujat
, Aarne Kyläkallio
Wega-malja GP (A) – Kilpailukutsut
, Vesa Lappi
2-divisioona CD-AL 3/4, Helsinki – Kutsu
, Arto Luukkainen
2AB-YL ja 2AB-AL kevät 2023
, Teemu Oinas
Terva-malja GP, OPT-86 (A) – Kilpailutulokset ja lauantain raportti
, Teemu Oinas , Lataa tiedosto tästä
Terva-malja GP, OPT-86 (A) – Kilpailukutsu, ilmoittautuminen päättynyt
, Teemu Oinas , Lataa tiedosto tästä
3-divisioona lohko GH-AL, Joensuu – Tiedosto
, Teemu Tiainen
WTT Feeder 1.-4.2.2023 Amman, Jordania
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
Viron Meistriliiga 2022/2023
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
Maaliskilpailut, OPT-86 (B) – Kilpailukutsut
, Teemu Oinas
Wega-maljan arvonta ja aikataulumuutos
, Aarne Kyläkallio
Sarjakausi 2022/2023: SM-sarja, 1-divisioona, 2-divisioona ja 3-divisioona
, Teemu Oinas
Ruotsin Superettan Damer 2022/2023
, Heikki Kiiskinen
Ruotsin Pingisligan 2022/2023 – Alex Naumi
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
PT Jyväskylän talvikisat – Kilpailukutsut
, Henri Pelkonen
Etelä-Suomen ja Varsinais-Suomen divisioonien jatkot
, Jori Haataja
2-divisioona CD-YL 3/4, Karjaa – Tiedosto
, Elmo Räsänen
Kosken kesäleiri – Tiedosto
, Taneli Keinonen
28.-29.1.2023 pelattujen kilpailujen ratingit
, Jori Haataja , Lataa tiedosto tästä
Toholampi Open, YPTS (C) – Kilpailukutsut
, Pekka Korva
Kuukauden pingisteko tammikuu 2023, Veteraanien supermenestys Omanissa
, Teemu Oinas
Seuravalmentajakoulutus – Tiedosto
, Taneli Keinonen
GP-pisteet 2022/2023
, Mika Räsänen , Lataa tiedosto tästä
PT Espoon Juniorikilpailut 28.1. – Kilpailutulokset
, Toni Soine

Näytä kaikki artikkelit