Etusivu

PT Espoon syyskilpailut GP suorana PingisTV:llä tänään

(, Kimmo Pihkala)

PT Espoon syyskisat – Tuloksia

(, Kimmo Pihkala)

PT Espoon syyskisat – Tuloksia

MJ-17 GP (klo 10:00):
MJ-17 GP Jatkokaavio
MJ-17 GP Pooli A
MJ-17 GP Pooli B

RATING-1200 (klo 10:00):

RATING-900 (klo 10:00):

Sunnuntain Pooliarvonnat

M-1900 (klo 17:00):
M-1900 Jatkokaavio
M-1900 Pooli A
M-1900 Pooli B
M-1900 Pooli C
M-1900 Pooli D
M-1900 Pooli E
M-1900 Pooli F
M-1900 Pooli G
M-1900 Pooli H

M-1300 (klo 17:00):
M-1300 Jatkokaavio
M-1300 Pooli A
M-1300 Pooli B
M-1300 Pooli C
M-1300 Pooli D

MK GP (klo 13:00):
MK GP Jatkokaavio
MK GP Pooli A
MK GP Pooli B
MK GP Pooli C
MK GP Pooli D
MK GP Pooli E

M-1600 (klo 13:00):
M-1600 Jatkokaavio
M-1600 Pooli A
M-1600 Pooli B
M-1600 Pooli C
M-1600 Pooli D
M-1600 Pooli E
M-1600 Pooli F
M-1600 Pooli G

NK GP  (klo 11:00):
NK GP

M-2200 (klo 9:00):
M-2200 Jatkokaavio
M-2200 Pooli A
M-2200 Pooli B
M-2200 Pooli C
M-2200 Pooli D

Lauantain pooliarvonnat


Joukkue- ja A-SM (Valio) – Ilmoittautuneet

(, Måns Holmberg)

Päivitys 16.10, Koronaohjeistusta kilpailuihin ja sarjaotteluihin

(, Mika Räsänen)

Päivitys 16.10, Koronaohjeistusta kilpailuihin ja sarjaotteluihin

Linkki: Liiton koronaohjeistusta kilpailuihin ja sarjaotteluihin

Päivitys 16.10.

Pöytätennisliitto noudattaa kulloinkin voimassa olevia yleisiä viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia koronatilanteeseen liittyen.

Aluehallintovirastot päättävät alueensa harrastustilojen käytön ja toiminnan rajoituksista alueellisen epidemiatilanteen perusteella. Tapahtumien järjestäjien toivotaan tutustuvan omien aluehallintovirastojen linjauksiin. Toistaiseksi suuressa osassa maata on mahdollista järjestää kilpailu- ja sarjatoimintaa sekä harjoituksia ohjeistukset huomioiden.

Vaasan sairaanhoitopiirin alueella on voimassa 31.10.2020 asti kymmenen hengen kokoontumisrajoitus: https://www.avi.fi/web/avi/-/vaasan-sairaanhoitopiirin-alueelle-kymmenen-hengen-kokoontumisrajoitus-kolmeksi-viikoksi-lansi-ja-sisa-suomi- ja pääkaupunkiseudulla määräys hygienia- ja turvaetäisyysohjeiden noudattamisesta yli 20 hengen yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 19.10.-18.11.2020 (https://www.avi.fi/web/avi/-/paakaupunkiseudulla-yli-20-hengen-yleisotilaisuuksissa-on-noudatettava-ohjetta-turvaetaisyyksista-ja-hygieniakaytannoista-19-10-alkaen-etela-suomi-).

Kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla on aikaisemman 50 hengen suosituksen sijaan muutettu suosituksia koskemaan yli 20 hengen yleisötilaisuuksia, joissa on noudatettava Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan edelleen myös kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu yli 20 henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

Leviämisvaiheessa olevilla alueilla tapahtumien järjestäminen on entistä tiukemman harkinnan varaista.

Päivitys 9.10

Sarjapelien pelaaminen korona-aikana

Sarjaotteluita ei saa pelata kipeänä tai mahdollisen altistuksen alaisena. Määrätyssä tai suositellussa karanteenissa ei voi osallistua sarjoihin, kilpailuihin tai harjoituksiin. Pelaajien ja joukkueiden oma harkinta näissä tilanteissa on ensiarvoisen tärkeää. Nykytilanteessa otteluiden siirtoja myönnetään herkemmin.

Pyritään viemään kausi läpi turvallisesti ja joustavasti järkeä käyttäen.

Päivitys 25.9

Aluehallintoviraston ohjeistus tapahtumien järjestämiseen, julkaistu 22.9:
Lokakuussa on edelleen tärkeää varmistaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten turvallisuus. Yli 50 hengen tilaisuuksia saa järjestää rajatuissa ulko- ja sisätiloissa, jos niissä noudatetaan ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.
Aluehallintovirastot ovat tehneet omien alueidensa tiedotteet, joihin järjestäjien kannattaa tutustua. Tiedotteet löytyvät aluehallintoviraston sivuilta osoitteesta avi.fi

Ulkomailta Suomeen tulevan pelaajan tulee noudattaa viranomaissuosituksia karanteenien suhteen. Määrätyssä tai suositellussa karanteenissa ei voi osallistua harjoituksiin eikä liiton alaisiin sarjoihin tai kilpailuihin.

Päivitys 27.8

Aluehallintoviraston linjauksen mukaan 50 hengen kokoontumisrajoitus on voimassa syyskuussa. Yli 50 hengen tapahtumia voi kuitenkin järjestää erityisjärjestelyin, mikäli tapahtumajärjestäjä pystyy varmistamaan osallistujien turvallisuuden. Pöytätennisliitto suosittelee kilpailuiden järjestäjiä tutustumaan aluhallintoviraston päätökseen ja pohtimaan tarkasti osallistujamäärien rajoittamista.: http://www.avi.fi/web/avi/-/syyskuussa-saa-jarjestaa-myos-yli-50-hengen-tapahtumia-kun-niiden-turvallisuus-varmistetaan
 
Avi:n ohjeistuksessa edellytetään muun muassa että:
  • Osallistujien tai seurueiden välille on lähikontaktien välttämiseksi turvattava mahdollisuus 1-2 metrin turvavälien ylläpitämiseen
  • Tilanteissa, joissa saattaa syntyä jonoja, ihmisiä pitää muistuttaa ja auttaa turvavälien pitämisessä.
  • Järjestäjän pitää ohjeistaa osallistujia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta sekä tarjota mahdollisuus käsien puhdistamiseen.
 
Ulkomailta Suomeen tulevan pelaajan tulee noudattaa THL:n karanteenisuosituksia. Jos saavut THL:n julkaiseman liikennevalomallin mukaisista oranssin tai punaisen liikennevalon maista, omaehtoinen 14 päivän karanteeni on voimassa ja tänä aikana ei saa osallistua harjoituksiin eikä liiton alaisiin sarjoihin tai kisoihin.
 
Noudatamme kulloinkin voimassa olevia yleisiä viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia koronatilanteeseen liittyen.
 

Linkki: Liiton koronaohjeistusta kilpailuihin ja sarjaotteluihin

13.8

Pöytätenniskausi on alkamassa ja ensimmäiset kilpailut järjestetään elokuun lopulla.  Toivomme pöytätennisväen noudattavan edelleen yleisiä viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia koronatilanteeseen liittyen.

Liitto on tehnyt omaa ohjeistusta kisojen järjestäjille ja osallistujille, ohjeistuksen linkki löytyy artikkelin lopusta. Seuraamme tiiviisti viranomaismääräyksiä ja teemme tarvittaessa muutoksia ja päivityksiä omiin ohjeistuksiimme.

Tärkeintä on kuitenkin jokaisen henkilön oma vastuullinen toiminta. Älä mene hallille tai osallistu harjoituksiin, kilpailuihin tai sarjaotteluihin, mikäli tunnet itsesi vähänkin sairaaksi!

Linkki: Liiton koronaohjeistusta kilpailuihin ja sarjaotteluihin

OPT-86 lokakilpailu (B) – Kilpailutulokset

(, Teemu Oinas)

OPT-86 lokakilpailu (B) – Kilpailutulokset

Ohessa päivän tulokset, jotka vaativat vielä korjaustyötä. PKO-tuloksista puuttuu yksittäisten otteluiden erätulokset ja BC-np luokan tuloksista puolet puuttuvat. Tulokset keräillään hallilta tähän exceliin piakkoin.

Kilpailupäivä sai mielenkiintoisen käänteen kun allekirjoittanut sai klo 9.30 käskyn lääkärin määräämään karanteeniin viikolla tapahtuneen korona-altistuksen vuoksi. Mainittakoon että altistus on tapahtunut pöytätennishallin ulkopuolella ja tätä kirjoitettaessa oireita ei ole ilmaantunut. Homma jäi aamupäivästä Marko Seppälän vastuulle, jonka avuksi tuli iltapäiväksi Tuomas Perkkiö. Kilpailut saatiin vedettyä hienosti pakettiin suurinpiirtein suunnitellussa aikataulussa, vaikka suunnitelmat nopeasti uusiksi menivätkin. Hienoa toimintaa OPT-86:n hallitukselta!

Kiitos kaikille pelaajille, nähdään seuraavissa kilpailuissa ja pysytään terveinä!

Linkki tiedostoon: OPT-86_lokakilpailut_24.10.2020_Ottelukaaviot.xls


Säästöpankki Cup, Pori – Kilpailukutsut

(, Konsta Ojanen)

OPT-86 marraskilpailu (B) – Kilpailukutsut

(, Teemu Oinas)

Otsikko: 17-18.10.2020 pelattujen kilpailujen ratingit

(, Jori Haataja)

Paranna peliäsi! OPT-86:n aikuisleiripäivä 25.10.2020 – peruttu

(, Teemu Oinas)

Paranna peliäsi! OPT-86:n aikuisleiripäivä 25.10.2020 – peruttu

Päätimme juuri Mika Sorviston kanssa että huomiselle sunnuntaille merkitty aikuisleiripäivä perutaan. Syynä on heikentyvä koronavirustilanne niin Oulussa kuin muuallakin Suomessa. Treenataan yhdessä seuraavan kerran paremmalla ajalla.

OPT-86 ry. järjestää Paranna peliäsi! pöytätennisleiripäivän aikuispelaajille 25.10.2020 Ratamotien pöytätennishallilla, osoite Ratamotie 22, Oulu.

Leiri on avoin kaikille aikuispelaajille kaikista seuroista. Tasovaatimuksena leirille osallistumiseen on noin rating 1500 tai korkeampi pelitaso.

Valmentajana leirillä toimii OPT-86:n Mika Sorvisto.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://docs.google.com/presentation/d/1JKfwn0qFqer7GsWEvJ4NqQvGBazveY_Teqfy9Zzmv50/edit?usp=sharing

Benedek Oláh – Jura Morez TT – PRO A 2020/2021
, Heikki Kiiskinen
4-divisioona 1/2 Varsinais-Suomi, Lohko A – Tiedosto
, Juha Kangas
TOP-16 karsinta (B) – Kilpailukutsut
, Kimmo Arenius
Turun poolikilpailut (B) – Kilpailutulokset
, Juha Kangas
PT Espoo syyskilpailut GP – Lauantain arvonnat ja infoa
, Toni Soine
Benedek Oláhin kausi käyntiin Ranskassa – Alex Naumin ura jatkuu Ruotsissa
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
Ylivieskan juniorikilpailu – Kilpailukutsut
, Pekka Korva
OPT-86:n lokakilpailut 24.10.2020 – info
, Teemu Oinas
KIHU:n kysely koronaviruksen leviämisestä urheilutoiminnassa
, Mika Räsänen
”Tehdään yhdessä pingiksestä vielä kovempi juttu!”
, Heikki Kiiskinen , Lataa tiedosto tästä
4-divisioona 1/2 Pohjanmaa – Tiedosto
, Pekka Korva
Kenttäpäälliköllä korona
, Mika Räsänen
Alex Naumi – Eslövs AI BTK – Pingisligan 2020/2021
, Teemu Oinas
4-divisioona Pohjoinen 31.10.-1.11.2020
, Teemu Oinas
Syysliittokokous 14.11, paikka ja kellonaika muuttunut!
, Mika Räsänen
10-11.10.2020 pelattujen kilpailujen ratingit
, Jori Haataja , Lataa tiedosto tästä
PT Espoo syyskilpailut GP – Ilmoittautuneet
, Toni Soine
Division 5, Varsinais-Suomi, Grupp B
, Olof Eriksson
SPTL:n säännöt päivitetty ylimääräisen liittokokouksen päätöksien mukaiseksi
, Mika Räsänen
PT Espoon syyskilpailut 24.-25.10. Ruskeasuolla – Kilpailukutsu
, Toni Soine
Joukkue- ja A-SM (Valio) – Kilpailukutsut
, Peter Eriksson
5-divisioona 1/2 Varsinais-Suomi, Lohko A – Tiedosto
, Tero Naumi
4-divisioona 1/2 Varsinais-Suomi, Lohko B – Tiedosto
, Juha Kangas
Joukkue- ja A-SM (Valio) – Kilpailukutsut
, Måns Holmberg

Näytä kaikki artikkelit