Kaikki kirjoittajan Juha Julmala artikkelit

Tervetuloa DE-SM:eihin!

Tervetuloa viikonlopun DE-SM – kisoihin Peräseinäjoelle. Neste Peräseinäjoki pystyy toimittamaan ruokaa kisapaikalle klo 11.30 (tilaus viimeistään klo 10.30 tuomaripöydälle) ja ja klo 13 (tilaus viimeistään klo 12 tuomaripöydälle). Saatavilla päivän kotiruoka-annos, ScanBurger-aterioita ja pizzoja. Kisapaikalla on myös kahvio, josta saa mm. leipiä, makkaraa, kahvia, hodareita jne.
­
Huomenna lauantaina klo 17.30 on tarjolla Pingisaiheinen tietovisa Bar&Cafe Perätuvassa. Vetäjänä kaikkien tuntema Teva-Jussi.
Liitteenä vielä JP-Kunnallissanomien kanssa yhteistyössä tekemämme kisalehti PeTolaanen.
Tervetuloa! Vietetään mahtava kisaviikonloppu yhdessä.
 
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

DE-SM – Kilpailukutsut

Linkki tiedostoon: DE-SM 2020 kilpailukutsu.pdf

Huom! Jos joku julkisilla tuleva tarvitsee kyytiä pelipaikalle/majoitukseen ja/tai takaisin Seinäjoelta, Jalasjärveltä tai Alavudelta niin minuun (Juha Julmala) voi ottaa yhteyttä.

Kilpailutilat ovat väljät ja pelitilat erotellaan pituussuunnassa verhoilla ja leveyssuunnassa tilaa on huomattava määrä. Käsidesiä on tarjolla riittävästi ja pelaajia muistutetaan turvavälien pitämisestä. Kättelyt hoidetaan nostamalla kättä ilmaan.

DE-SM – tietoa

PeTo järjestää D- ja E-luokkien SM-kilpailut 12.-13.9.2020. D-luokat pelataan kokonaisuudessaan lauantaina ja E-luokat sunnuntaina. Osallistumismaksut ovat tutut 15 € per kaksinpeliluokka ja 20 € parilta per nelinpeliluokka.

Kilpailukutsu, joka sisältää majoitustarjoukset on tulossa liiton sivuille ensi viikon alussa.

Kevyt Olo Kesäkisat 4.7.2020 ja Bayerncar Summer Open 25.7

25.7 järjestetään Teho Sport Areenalla Americano-tyyliset nelurikisat, joissa pelipari vaihtuu koko ajan. Kutsu löytyy osoitteesta www.tehosportareena.fi

Tervetuloa pelaamaan ja taistelemaan arvokkaista palkinnoista!

Kevyt Olo Kesäkisojen tulokset:

Järjestämme Seinäjoen uudessa upeassa mailapelihallissa, jossa on mm. 2 kiinteää pelipöytää Kevyt Olo Kesäkisat, joissa on tarjolla luokkia pöytätennikseen sekä sulkapalloon ja myöskin hauska yhteisluokka maksuttomana.

Kilpailuissa otetaan luonnollisesti hygieniasuositukset vakavasti.

Tervetuloa Teho Sport Areenalle pelaamahan ja viihtymähän!

Kilpailukutsu:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab