Kaikki kirjoittajan Seppo Hiltunen artikkelit

OPT-86:n talvipoolikilpailut (B) – Osallistujat ja infoa

Ohessa Oulun Talvipoolikisojen osallistujalistat, pelaajia 98 ja ottelut pelataan 19 pöydällä.
Tarkistakaa lista omalta asalta mahdollisten virheiden varalta. Nuorisotila ei ole nyt käytössä joten kulku saliin tapahtuu sivuovesta josta pääsy suoraan pukuhuoneisiin. Ovi aukeaa koodilla joka lähetetään osallistujille erillisellä sähköpostilla. Koodi aktivoituu klo 08.00. Luokkien arvonnat tehdään tunti ennen luokkien alkua. Kilpailupaikalla on myös kahvio joka rakennetaan tällä kertaa näyttämölle. Kahviossa voi maksaa myös pankkikortilla.

Aamupäivän pelit pelataan 3-4 pooleissa ja iltapäivä 4-5 pooleissa. Kilpailujen aikataulut on pääosin samat kuin mitä kilpailukutsussa on ilmoitettu. Pienenä poikkeuksena kaksi aamuryhmän poolia aloitetaan klo 11. Tästä ilmoitetaan mahdollisille asianosaisille perjantaina.

Tervetuloa Ouluun pelaamaan!

Linkki tiedostoon: Osallistujat_Talvipooli_2020.xls

Terva-malja GP (A) – Aikataulut

Liitteessä Tervamalja-GP:n osallistujalista ja pöytäkohtainen aikataulu. Pelaajia on jälleen hieno määrä, yhteensä 137 pelaajaa.

Ovet aukaisemme molempina päivinä klo 8.00. Arvonnat valmistelemme perjantaina mutta lopulliset arvonnat tehdään tunti ennen luokkien alkua. Arvonnat tulevat olemaan nähtävillä vain pelipaikalla.

Luokat NK-GP, NJ-17 GP, NJ-14 GP ja MJ-14 GP joudumme perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Kilpailumaksut voi maksaa etukäteen tilillemme FI91 1510 3500 0362 02 tai MobilePayllä. Asenna jo nyt puhelimeesi MobilePay, maksaminen on todella helppoa ja nopeaa. Kilpailupaikalla myymme lämmintä ruokaa hintaan 7€. Kannattaa käyttää hyväkseen. Tarjolla on mm. makaronilaatikkoa, kinkkukiusausta, broileripastaa… Kahviomme palvelee myös tuttuun tapaan.

Pelipaikkana on Kastellin monitoimitalo, saapumisohjeet täältä: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=13109

Tervetuloa Ouluun pelaamaan!

Linkki tiedostoon: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/HiltuSepp/osallistujat_ja_Aikataulu_Terva-GP.xls

Tikakoski GP, Oulu (A) – Osallistujalistat ja informaatiota

Ohessa löytyvät Tikakoski GP:n osallistujalistat. Pelaajia on hieno määrä, yhteensä 128 pelaajaa ympäri Suomea ja etenkin myös Haaparannalta. Kiitos jokaiselle ilmoittautuneelle jo etukäteen!

Ovet aukaisemme molempina päivinä klo 8.30 mennessä. Arvonnat valmistelemme perjantaina 16.11. mutta emme julkaise niitä vasta kuin tunti ennen luokkien alkua. Iltapäivän luokkien arvonnat myös julkaistaan vasta tunti ennen luokkien alkua. Sama koskee sunnuntain luokkia. Arvonnat tulevat myös olemaan nähtävillä vain pelipaikalla, nettiin emme niitä laita. Tarkoituksena on estää vajaiden poolien muodostuminen. On siis ehdottoman tärkeää että mahdollisista poissaoloista ilmoitetaan meille molemmille (Teemu ja Seppo). Ilmoittamatta jääneistä poissaoloista joudumme perimään luokkamaksun hinnan. Tulemme julkaisemaan pöytäkohtaisen aikataulun kilpailuille piakkoin.

Luokat NK-GP, NJ-17 GP ja NJ-14 GP joudumme perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. MJ-14 GP ja NJ-14 GP yhdistettiin yhdeksi luokaksi. Luokissa J-9, J-10 ja J-11 peluutamme alemmat jatkokaaviot eli kaikilla jatkuu pelit alkupoolien jälkeen näissä luokissa.

Kilpailumaksut voi maksaa etukäteen tilillemme FI91 1510 3500 0362 02 tai MobilePayllä. Asenna jo nyt puhelimeesi MobilePay, maksaminen on todella helppoa ja nopeaa. Kilpailupaikalla myymme lämmintä ruokaa hintaan 8€ / aikuinen ja 5€ / juniori. Kannattaa käyttää hyväkseen. Tarjolla on ainakin makaronilaatikkoa. Kahviomme palvelee myös tuttuun tapaan.

Pelipaikkana on Kastellin monitoimitalo, saapumisohjeet täältä: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=13109

Tervetuloa Ouluun pelaamaan!

Linkki tiedostoon: Tikakoski-GP_osallistujat.xls

HUOM! Kilpailujen aikataulut on samat kuin mitä kilpailukutsussa on ilmoitettu.