OPT-86 heinäkilpailut – kilpailut peruttu

Kauden alku siirtyy, kilpailut on peruttu vähäisen ilmoittautujamäärän (6kpl!) vuoksi.


Otamme jälki-ilmoittautumisia vastaan torstaihin asti ilman lisämaksua. Tervetuloa pelaamaan ja avaamaan kausi!


Tervetuloa kauden 2022/2023 ensimmäisiin kilpailuihin Ouluun Ratamotien pöytätennishallille lauantaina 23.7.2022. Kilpailuissa mukana totisempia kilpaluokkia, kuin myös epävirallisia luokkia. Aamupäivällä pelataan pitkän kaavan mukaan ratingluokat ja junioriluokat. Iltapäivällä sitten jatkopelien sekaan aloitetaan epävirallisia rennompia luokkia. Kilpailun epävirallisempi agenda voi elää vielä, otamme myös ideoita vastaan. Mitä luokkia haluaisit näissä kisoissa nähdä?

”Hardbat”-luokka pelataan ulkona hallin pihalla yhdellä pöydällä, tämä luonnollisesti säävarauksella. Tässä luokassa käytössä on järjestäjän tarjoamat mailat ja pallot. Tässä luokassa ei kierteellä juhlita. Järjestävä seura tutkii vielä mahdollisuutta muuttaa luokka TTX-luokaksi.

”Gun game”-luokka on Pongfinity-videoilta tuttu luokka. Useita eri pelivälineitä molemmilla pelaajilla käytössä kisajärjestäjän määräämässä järjestyksessä.

”Väärän käden”-luokka pelataan ei dominoivalla kädellä, eli sillä jolla et normaalisti pelaa 🙂

Neljäntenä erikoisluokkana tarjolla on täydelliseen satunnaisuuteen perustuva nelinpeliluokka jossa ensin arvotaan paikat kaaviossa ja sitten arvotaan vielä pelaajatkin pareiksi satunnaisesti.

Ensi kaudeksi uudistamme ilmoittautumis- ja maksupolitiikkaa. Nostamme yleistä hintatasoa luokissa, edellinen hintatason korotus on tapahtunut kymmenisen vuotta sitten. Samalla tuomme käyttöön ilmoittautumismaksut. Kaikkien pelaajien on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä pelimaksut, ja siinä yhteydessä myös ilmoitettava myös maksutapa. Näin helpotetaan järjestävän seuran töitä maksujen seurannassa. Mikäli maksua ei ilmoitetulla tavalla kisoja edeltävänä päivänä löydy, niin pelaajaa ei oteta mukaan arvontaan. Tällä käytännöllä peesaamme käytännössä kaikkia muita lajeja. Maksujen seuranta kisojen jälkeen ja sen aikana on turhaa työtä josta pääsemme tällä muutoksella irti.

Tervetuloa viettämään mukavaa keskikesän päivää Ratamotien pöytätennishallille.

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/3tjkGYq
Ilmoittautuneet: https://bit.ly/3thKRyr

Kutsu: OPT-86 heinäkilpailut 23.7.2022.pdf

Vastaa