Kaikki kirjoittajan Jarmo Siekkinen artikkelit

Veteraanien Viro-Suomi-maaottelu ja ViruCup Tallinnassa 19.-21.10.

Suomen joukkue:
M40 Ari-Matti Koskinen, Mika Sorvisto, Teemu Johansson
M50 Leo Kivelä, Kari Saarinen, Jukka Ovaska
M55 Juha Kangas, Matti Kurvinen, Hannu Sihvo
M60 Risto Pitkänen, Matti Vainio, Jukka Kansonen
M65 Matti Lappalainen, Jouko Manni, Tauno Kara
M70 Håkan Nyberg, Kari Lehtonen, Seppo Reiman
M75 Kai Merimaa, Antti Kirveskari, Eino Määttä
M80 Ingvar Söderström, Pauli Ukkonen, Olavi Olander

Naisista ovat maaotteluun lähdössä Tina Granfelt, Pauliina Niskanen, Anne Majava, Päivi Kinnunen, Kati Suopanki, Pirkko Mäkinen, Ellen Pautamo, Raija Santala. Naisten joukkue voi vielä täydentyä.

Muut pelaajat, jotka haluatte mukaan kilpailumatkalle, ilmoittakaa itsestänne allekirjoittaneelle. Kilpailuluokat ovat miehille 40. 50. 60, 65, 70, 75 ja 80. Kaksinpelit ovat pooliluokkia, nelinpelit pelataan tasakympein ja suoraan cup-muotoisena. Naisten luokat päätetään kun osallistujat ovat selvillä. Matkapaketin hinta on 195 euroa sisältäen laivamatkat, majoituksen hotelli Virussa kahden hengen huoneessa, bussikuljetukset Tallinnassa sekä yhden kaksinpeliluokan ja nelinpelin osallistumismaksun. Mahdollisuus on pelata kaksi kaksinpeliluokkaa.

Aikataulu toimii alustavasti niin, että perjantaina 19.10. klo 16.00 pelataan maaottelu, jonka jälkeen miesten 50 ja 65-poolit. Lauantaina pelataan muut poolit ja ensimmäiset jatkopelit sekä naisten luokat loppuun ja nelinpelit. Sunnuntaina pelataan loput miesten pelit alustavasti semifinaaleista loppuun. Järjestäjä tekee tarkemman aikataulun kun ilmoittautumiset ovat koossa.
Matka-aikataulun rakennan erikseen lähtijöille. Meno kuitenkin Vikingin XPRS-aluksella Katajanokalta perjantaina 10.30, kokoontuminen terminaaliin 9.30. HUOMATKAA edellisvuosista tunnilla muuttunut aikataulu.

Tarvittavat tiedot: Lähtijän nimi ja syntymäaika sekä sähköpostiosoite, halutut kilpailuluokat, nelinpelipari, toivomus huonekumppanista tai yhden hengen huoneesta (lisähinta yhden hengen huoneesta 80 euroa). Tarkastakaa, että passinne on voimassa.

Terveisin Jarmo Siekkinen
jarmo.siekkinen@globex.fi, 040 595 0106

Veteraaneille maaotteluvoitto 7-4 Virosta

Veteraanien Suomi-Viro-maaottelussa palattiin normaaliin päiväjärjestykseen kun Suomi voitti Tallinnassa pelatun ottelun numeroin 7-4. Samassa yhteydessä pelattiin perinteinen ViruCup-kilpailu, jossa oli osallistujia suomalaisten ja virolaisten lisäksi Venäjältä, Ruotsista ja yksittäisiä pelaajia muualtakin. Kovimpana nimenä tänäkin vuonna Itavaltaa edustava Ding Yi, joka voitti sekä 40- että 50-luokan. Luokkavoittoja tuli Suomeenkin, mainittava on Risto Pitkäsen voitto 60-sarjassa. Viidennen erän jatkopalloille venyneessä semifinaalissa kaatui Venäjän Tudvasev ja finaalissa itse Rein Lindmäe. Maaottelun ja kilpailun tulokset on löydettävissä Viron liiton sivuilta osoitteesta www.lauatennis.ee

Veteraanien Viro-maaottelu ja ViruCup 1.-3.9.2017

Veteraanivaliokunta on valinnut miesten joukkueeseen seuraavat pelaajat:

M40 Ari-Matti Koskinen, Christian Mattson, Mika Sorvisto. M50 Esa Miettinen, Teemu Johansson, Matti Kurvinen. M55 Xisheng Cong, Kari Saarinen, Hannu Sihvo. M60 Risto Pitkänen, Yan Zhou Ping, Martti Autio. M65 Jouko Manni, Matti Lappalainen, Tauno Kara. M70 Kari Lehtonen, Håkan Nyberg, Seppo Reiman. M75  Kaj Blomfelt, Antti Kirveskari, Jukka Leino. M80 Ingvar Söderström, Nils Nylund, Olavi Olander.

Naisia on sitovasti tai alustavasti ilmoittautunut mukaan kymmenen. Joukkueet kootaan kun muutamat alustavat ilmoittautumiset vahvistuvat.

Samassa yhteydessä pelataan veteraanien ViruCup. Ilmoittautumiset:jarmo.siekkinen@globex.fi, puh. 040-595 0106