Kaikki kirjoittajan Jarmo Siekkinen artikkelit

Suomi-Viro veteraanimaaottelu Virolle 52-37

Suomen ja Viron veteraanien perinteinen maaottelu pelattiin 1.9. Haapsalussa, Virossa. Miesten ja naisten yhteenlasketut ottelut osoittivat toista vuotta peräkkäin Viron voittoa, nyt luvuin 52-37. Viikonlopun aikana pelattiin myös veteraanien kilpailu. Kaikki tulokset on löydettävissä Viron liiton sivuilta www.lauatennis.ee otsikon Eesti-Soome maavôistluse tulemused alta.

Maaottelua on järjestetty vuodesta 1994 alkaen. Ensi vuonna koitos täyttää siis 30 vuotta.

 

Veteraanimaaottelun kiertopalkinto jäi nyt Viroon

Perinteinen Suomen ja Viron veteraanien välinen maaottelu pelattiin Haapsalussa Virossa 2.9. Suomi on näitä turnauksia hallinnut koko maaottelujen historian ajan. Tällä kerralla oli kuitenkin Viron vuoro voittaa ja varsin selvästi.  Kun kaikki ottelut eri ikäluokissa – niin miesten kuin naisten – laskettiin yhteen, lopputulos oli naapurin hyväksi 53-37.

Samassa yhteydessä pelattiin veteraanikilpailu, jossa saimme runsain määrin palkintoja mukaamme. Tuloksia niin maaottelusta kuin kilpailustakin on luvassa Viron liiton sivuilla lauatennis.ee.

 

Veteraanimaaottelu ja kilpailu Haapsalussa 2.-4.9.

Joukkueet perinteiseen Viron kanssa Haapsalussa käytävään veteraanimaaotteluun ovat seuraavat:

M40 Juha Äänismaa, Tero Penttilä, Markus Perkkiö, M50 Tomi Lehtonen, Jukka Ovaska, Jouko Mikkola, M55 Matti Kurvinen, Xisheng Cong, Riku Anttila, M60 Matti Vainio, Thomas Hallbäck, Hannu Sihvo, M65 Jukka Kansonen, Heikki Järvinen, Pekka Kolppanen, M70 Jouko Manni, Tauno Kara, Kai Rantala, M75 Håkan Nyberg, Kari Lehtonen, Seppo Reiman, M80 Ingvar Söderström, Lauri Saukko, Pauli Ukkonen.

Naisten maaottelu pelataan 40- ja 50 luokissa. Joukkueessa ovat Ildiko Kadar, Oksana Ruotsalainen, Katrin Looke, Tina Granfelt, Anne Majava ja Pauliina Niskanen.

Alustavasti maaottelu pelataan perjantaina 2.9. Viikonloppuna 3.-4.9. pelataan myös avoin veteraanikilpailu, lauantaina kaksinpelit ja sunnuntaina nelinpelit.

Suomesta mukaan on lähdössä noin 50 hengen osallistujajoukko. Lisätiedot: jarmo.siekkinen@globex.fi

Veteraanimaaottelu ja ViruCup Haapsalussa 2.-4.9.

Ilmoittautuminen veteraanien ViruCupiin Haapsaluun 2.-4.9. on käynnissä. Mukaan ehtii ja mahtuu vielä. Kilpailuluokat: miehet 40, 50, 60, 65, 70, 75 ja 80, naiset 40, 50, 60 ja 70. Mahdollisuus osallistua kahteen luokkaan. Kilpailumaksu 20 eur/luokka.

Yhteismatka perjantaina 2.9.  Eckeröllä klo 9.00, kokoontuminen klo 8.00 terminaalissa. Tallinnasta bussikuljetus, majoittuminen Fra Mare-kylpylähotellissa. Pelejä perjantai-illasta sunnuntaihin, maaottelu alustavasti lauantaina. Tarkempi aikataulu julkaistaan kun osallistujien määrä on tiedossa. Paluu Eckeröllä sunnuntaina 4.9.  klo 18.30, Helsingissä klo 21.00.

Matkan hinta 186 eur sisältäen laivamatkat, Tallinna-Haapsalu bussikuljetukset ja majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisineen. Päälle tulevat kilpailumaksut.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset jarmo.siekkinen@globex.fi

Veteraanien ViruCup 2.-4.9.Haapsalussa

Veteraanien perinteinen Viro-maaottelu ja ViruCup-kilpailu pelataan 2.-4.syyskuuta Viron Haapsalussa, reilun tunnin matkan päässä Tallinnasta. Miesten luokat kilpailussa ja maaottelussa (pelataan lauantaina) M40, M50, M60, M65, M70, M75 ja M80. Naisten luokat N40, N50, N60 ja N70. Oikeus osallistua kahteen luokkaan. Kilpailumaksu 20 eur / luokka.

Yhteinen matka: Lähtö perjantaina 2.9. klo 9.00 Eckerö m/s Finlandialla, kokoontuminen terminaalissa klo 8.00. Bussikuljetus Tallinnasta Haapsaluun. Majoittuminen Fra Mare kylpylähotellissa (framare.ee). Paluu sunnuntaina 4.9. m/s Finlandialla klo 18.30, Helsingissä 21.00. Matkan hinta 186 eur sisältäen laivamatkat, bussikuljetukset  ja majoituksen kahden hengen huoneessa. Ilmoittautuminen yhteiselle matkalle 25.7. mennessä, kilpailuun 20.8. mennessä osoitteella jarmo.siekkinen@globex.fi. Yhteiseen matkaan osallistuvilta tarvitsemme lähtijöiden syntymäajat.

Ikäluokkien ratingkärki: kokoamme parhaillaan joukkueita maaotteluun. Jos olette kiinnostuneita osallistumaan, ilmiantakaa itsenne.

 

 

Veteraanien ViruCup 2.-4.9. Haapsalussa

Vastoin aiempia suunnitelmia veteraanien perinteistä Viro-maaottelua ja sen yhteydessä pidettävää kilpailua ei järjestetä syksyllä Suomessa, vaan Viron Haapsalussa. Ajankohta on 2.-4.9. Pelit pelataan Haapsalun urheilukeskuksessa ja majoittuminen on varattu Fra Mare-kylpylään. Haapsalu on merenrantakaupunki reilun tunnin matkan päässä Tallinnasta. Veteraanit,  laittakaahan kalenteriin merkintä. Palaamme asiaan kun yksityiskohdat täsmentyvät.

Suomen-Viron naisten liigan tuloksia

Suomen ja Viron yhteisen naisten liigan pelit saatiin kuin saatiinkin käyntiin. Virolaiset pelasivat omat keskinäiset karsintansa jo aiemmin. Neljän suomalaisseuran pelit käytiin Espoon tuulimäessä lauantaina 13.11.

TIP-70 ykkösjoukkue oli ainoa, joka sai parhaat pelaajansa mukaan ja voittikin kaikki pelinsä 3-0. Joukkueessa pelasivat  Yumo Luo, Maria Girlea ja lainapelaajana Marina Donner.

TIPin kakkosjoukkue, PT Vantaa hävisi vain seuran ykkösjoukkueelle ja sijoittui jatkosarjaa ajatellen toiseksi. Joukkueessa olivat Ella Kellow, Aleksandra Seppänen ja lainapelaajana Anna Gavrilova.

PT Espoo ja MBF pelasivat ilman kärkipelaajiaan. Keskinäisessä välienselvittelyssä Espoo oli joukkueella Alisa Sinishin, Eleonoora Roosioks, Yixin Yang parempi, muissa otteluissa joukkueessa pelasi myös Sonja Ylinen. Myös MBF:stä ratingin kärki oli poissa, mukana olivat lainapelaajina Riin Oviir, Mia Kellow ja Oksana Ruotsalainen sekä seuran omana pelaajana Ildiko Kadar.

Seuraava kierros on sovittu pelattavaksi yhteisturnauksena Tallinnassa 29. tammikuuta.

Suomen-Viron naisten liiga

Tälle kaudelle suunnitellun Suomen-Viron naisten liigan kotimaiset pelit pelataan ensi lauantaina 13.11. klo 12.00 alkaen Tuulimäen salissa Espoossa. Sarjaan osallistuu neljä joukkuetta molemmista maista, Suomesta PT Espoo, MBF, TIP-70 ja PT Vantaa. Viimemainittu TIPin kakkosjoukkueena.

Pelit pelataan kolmihenkisillä joukkueilla kolmeen voittoon saakka.

Ensimmäinen turnaus yhdessä virolaisjoukkueiden kanssa on päätetty pelata Tallinnassa 29. tammikuuta.

SM-sarjaa Ruskeasuolla 21.11.

Kauden toinen SM-sarjan turnaus pelataan Ruskeasuon hallissa lauantaina 21.11. Pelataan kolme kierrosta 3, 4 ja 5 klo 11.00, 13.00 ja 15.30.

3.kierros:  PT 75 – OPT-86,  PT Espoo – TIP-70,  PT-Helsinki – PT Tapiola,  PT Vantaa – KoKa

4. kierros:  TIP-70 – PT 75,  OPT-86 – PT Espoo,  KoKa – PT-Helsinki,  PT-Tapiola – PT Vantaa

5. kierros:  PT 75 – PT-Helsinki,  PT Espoo – PT Vantaa,  PT Tapiola – OPT-86,  KoKa – TIP-70

Jos olette tulossa katsomaan pelejä, varatkaa maskeja mukaan. Helsingin kaupunki edellyttää sisäliikuntatiloissa maskien käyttöä.