6 thoughts on “Ylivieska kansalliset (B) – Kilpailukutsut

    1. Oliko kutsu siis aluksi PDF-tiedostona?
      Itse saan PDF-tiedostojen linkit auki Android-puhelimellani. Millä puhelimella ei toiminut? Meinaan että pitäisikö tämä ottaa huomioon.

  1. Eiköhän johdu siitä, että ainakin joissain luureissa ei ole oletuksena pdf-lukijaa ja sellainen pitäisi asentaa. Tosin eikö sama päde wordiinkin, ei sellainen ainakaan kaikissa vakiona ole.

  2. IT tueltamme asiaa kysyin ja sieltä vastattiin että myös riippuu millä PDF versiolla kyseinen pdf on luotu. Jos PDF on ns. kuvana ei useimmat perusasetukset tue tätä linkkiä avatessa. Yhtä ja ainoaa syytä ei siis ole ja puhelimen versio, pdf reader, Pdf tiedoston luomissovellus ymts.. vaikuttaa. Helpointa on saada suurimmalle osalle kansaa myös mobiilissa avattavaksi word muodossa. Tosin on totta ettei kaikilla ole tätäkään versiota puhelimessa mutta lähes kaikilla se on jo älypuhelimessa ja toisaalta Word tiedoston voi avata myös muilla tavoilla helpommin kuin pdf tiedoston. Yhtä kaikki toivon että nyt kaikilla nykyinen tiedosto ja linkki toimii ja Ylivieskan huippukisaan on helppo ja vaivaton ilmoittautua! Tervetuloa Ylivieskaan pelaamaan ja aina voi ilmoittautua myös muilla tavoilla kuten sähköposti, puhelinsoitto ym. Kaikki keinot käytössä 🙂

  3. Ja minä olen aina suosinut PDF:ää ihan vain siksi, että se pitäisi näkyä samanlaisena kaikissa laitteissa kun word voi olla vaikka mitä sillisalaattia, jos ei ole sama ohjelma käytössä millä se on tehtykin. Nopea googlaus ei kyllä paljastanut, että kumpi olisi suositeltavampi tapa tai siis että olisi vähemmän yhteensopivuusongelmia.

  4. Mielestäni PDF on ilman muuta parempi muoto. Se on tarkoitettu nimenomaan jakamiseen ja aukeaa helpommin eri laitteissa. Lisäksi tietoturva on parempi. Toki mikäänhän ei estä panemasta kutsua jakeluun vaikka molemmissa muodoissa.

Vastaa