Kaikki kirjoittajan Teemu Oinas artikkelit

European Games, Minsk, Valko-Venäjä 22.-29.6.2019

Benedek Olah ja Anna Kirichenko osallistuvat European Games -kilpailuun Minskissä Valko-Venäjällä. European Gamesin pöytätennis pelataan 22.-29.6.2019. Kilpailun kolme parasta selviytyy Tokion Olympialaisiin 2020.

Pelaajien matkassa on myös päävalmentaja Mattias Bergkvist. Kilpailuissa pelataan kaksinpelit ja sekanelinpelit. Kilpailut alkavat lauantaina 22.6. miesten ja naisten kaksinpeleillä.

Mattias Bergkvist kommentoi turnauksesta ja pelaajista seuraavasti: ”Benedek Olah on levännyt Aasian-turnausten jälkeen ja on turnauksen lähestyessä harjoitellut kotonaan Unkarissa. Anna Kirichenko on harjoitellut Köpingissä Ruotsissa. Kirichenkon MM-kilpailujen jalkaongelmien pitäisi olla jo voitettuja. Olahilla on kilpailussa mahdollisuuksia selviytyä kolmen parhaan joukkoon ja Tokioon. Kirichenko on viimeinen rankingin perusteella kilpailuun selvinnyt pelaaja joten hän lähtee hakemaan yksittäisiä voittoja ja oppimaan.”

Kilpailun yleissivu: https://www.ettu.org/en/events/european-games/general-information/

Kilpailun aikataulut: https://www.ettu.org/?proxy=redaktion/Competitions/European_Games/Minsk-2019-Competition-Schedule-Table-Tennis-16-6-2019-.pdf

Kilpailukalenteri 2019-2020, ensimmäinen hakuvaihe päättynyt, toinen hakuvaihe auki 30.6.2019 asti – SM-järjestäjiä valittu

Kilpailukalenterin runko kaudelle 2019-2020 on viimein saatu valmiiksi ja se löytyy oheisen linkin takaa.

http://bit.ly/2PNcJWk

Käykää tutustumassa kilpailuiden kategorioihin ja kilpailujen järjestäjän ohjeeseen kaudelle 2019-2020 ennenkuin haette kilpailuja ja sarjaturnauksia. Linkki alla.

http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=17218

Kilpailujen hakemukset voi lähettää oheisella nettilomakkeella. Hakekaa jokainen kilpailu erikseen lomakkeella. Hakekaa myös SM-kilpailuja tällä lomakkeella. Linkki alla.

http://bit.ly/2vEUkBR

31.5.2019 mennessä vastaanotetut hakemukset ovat nyt kalenterissa punaisella värillä.  Ne vahvistetaan kalenteriin 30.6.2019 mennessä. Syksyn 3-divisioonan turnauksen ajankohta voi vielä muuttua. Se puuttui alkuperäisestä kalenteripohjasta kokonaan.

SM-kilpailuihin olemme saaneet seuraavat hakemukset 31.5.2019 mennessä:
DE-SM 21.-22.9.2019 ei hakijaa
BC-SM 5.-6.10.2019 Wega (B)
Veteraanien Joukkue-SM 9.11.2019 PTS-60 (B) ja BK (A)
Joukkue-  A-SM 23.-24.11.2019 KoKa (Valio) ja MBF (A)
Veteraanien SM 25.-26.1.2020 PT 75 (B)
Juniori-SM (15/13) 15.-16.2.2020 ei hakijaa
Henkilökohtainen SM 29.2.-1.3.2020 ei hakijaa
17-SM & Nappulaliiga 2.-3.5.2020 ei hakijaa

Kilpailuvaliokunta valitsee kilpailujen järjestäjiksi seurat jotka ovat yläpuolella olevassa listassa lihavoitu. Perusteluna on korkeampi kilpailun kategoria. Kilpailuvaliokunta odottaa seuroilta hakemuksia DE-SM:ään, Juniori-SM:ään, Henkilökohtaiseen SM:ään ja 17-SM ja Nappulaliigaan 30.6.2019 mennessä.

Koulu-SM, Opiskelijoiden SM ja Parapöytätenniksen SM ovat myös ilman hakijaa.

Palautetta ja kysymyksiä voi lähettää: teemu.oinas@gmail.com

Kilpailuvaliokunta

Sarjailmoittautuminen 2019-2020 käynnistynyt, 3-divisioonan ja ylempien sarjojen takaraja 30.6.2019

Sarjailmoittautumiset kaudelle 2019-2020 ovat nyt auki. SM-sarjan, 1-divisioonan, 2-divisioonan ja 3-divisioonan osalta ilmoittautumisen takaraja on 30.6.2019. 4-6-divisiooniin voi ilmoittautua 31.8.2019 asti.

Oheisesta linkistä voitte ilmoittautua kauden 2019-2020 sarjoihin.

Ilmoittautumiskaavake: https://goo.gl/v4Ga2d
Ilmoittautumisten lista: https://goo.gl/Fkbjt9

Sarjanousijat 3-divisioonaan 4-divisioonasta ja sarjaputoajat 3-divisioonasta 4-divisioonaan täältä: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=17322

Sarjapäälliköt 2019-2020: (tilanne 11.5.2019)

SM-sarja: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
1-divisioona: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
2-divisioona: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
3-divisioona: Veikko Lamminsalo, veikko@lamminsalo.net
4-divisioona Uusimaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
4-divisioona Varsinais-Suomi: Jori Haataja, jori.haataja@saunalahti.fi
4-divisioona Pohjanmaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
4-divisioona Itä-Suomi: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
4-divisioona Pohjois-Suomi: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
5-divisioona Uusimaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
5-divisioona Varsinais-Suomi: Jori Haataja, jori.haataja@saunalahti.fi
5-divisioona Pohjanmaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
6-divisioona Uusimaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com

Mikäli seuranne luopuu sarjasta niin pyydän ilmoittamaan siitä allekirjoittaneelle.

Jos on kysyttävää niin voitte olla yhteydessä: teemu.oinas@gmail.com

Kosken kesäleiri 2019 – raportti

Kosken kesäleiristä 2019 tuli suosittu kun leiri myytiin loppuun jo toukokuussa. Leirille avautui lopulta muutama peruutuspaikka jotka nekin myytiin loppuun ennen leirin alkua. Leirille osallistui lopulta 59 leiriläistä yhden pelaajan jäätyä viime hetkillä pois. Leirin valmennuksesta vastasivat lähinnä Mattias Bergkvist, Taneli Keinonen, Markus Heikkinen, Teemu Oinas, Elmo Räsänen ja Esko Heikkinen. Näimme myös muutamia muita sparraajia ja vierailevia tähtiä leirillä viikon aikana.

Leirille suurin osa majoittui jo sunnuntai-iltana, tosin osa saapui vasta maanantai-aamuna ennen klo 10 alkanutta ensimmäistä harjoitusta. Leirin pelaajat jaettiin kolmeen eri tasoryhmään jotka löysivät lopulliset muotonsa leirin aikana. Maanantaina ohjelmassa oli Taneli Keinosen ”teräsmiesrata” ja kaksi pöytätennisharjoitusta. Maanantaina leiriläiset puhkuivat intoa ja tarmoa jonka kanssa valmentajilla oli helppo tehdä töitä. Klo 21 päättyneen iltaharjoituksen jälkeen suurin osa alkoi olla jo väsynyt ja unta ei useimmilla tarvinnut kauaa illalla houkutella – kuten ei myöskään koko loppuleirin aikana.

Tiistaina ohjelmassa oli oheisena harjoituksena Markus Heikkisen jalkapallopäivä joka oli yksi rankimmista fyysisistä suorituksista joka leirillä tehtiin. Lämpötila hipoi 25 astetta johon yhdistetty kahden tunnin jalkapallopeli oli kova koettelemus. Jalkapalloon yhdistettiin tietysti normaaliin tapaan kaksi pöytätennisharjoitusta. Tiistaina leiriä kunnioitti vierailullaan Matias Ojala joka osallistui aamupäivän pöytätennisharjoitukseen vetäen pitkälti mm. alkulämmittelyt. Myös iltapäivän jalkapallossa Matias oli mukana. Tämmöisiä kärkipelaajien vierailuja näkisi mieluusti leirillä enemmänkin. Tiistain iltatreenissä Esko Heikkinen toi vielä lajin asiantuntemuksensa A-ryhmän harjoituksiin. Vaatimustaso luonnollisesti oli korkealla.

Keskiviikkona oheisena harjoituksena oli Kosken Kaiun lentopallojoukkueen fysiikkavalmentaja Jani Korhosen johdolla. Harjoitukset keskittyivät keskivartalon hallintaan pelien ja leikkien varjolla. Myös pöytätennistä harjoiteltiin paljon – luonnollisesti. Pallolaatikko näytteli keskiviikkona hieman suurempaa osaa leirillä kuin alkuviikosta. Moni nuorempi pelaaja oli varmasti ensimmäisiä kertoja itse antamassa pallolaatikkoa harjoituskavereilleen, taito joka varmasti on hyvä oppia.

Torstaina oli illalla edessä jo leirisauna ja uinti joten aamupäivän ja iltapäivän harjoitukset tehtiin isommissa ryhmissä niin että kullakin pöydällä oli keskimäärin kolme harjoittelijaa. Hyvällä suunnittelulla ja korkealla treenimotivaatiolla tästäkin selvittiin. Leirin rundiskilpailu vajaan 60 pelaajan voimin oli komeaa nähtävää. Saunalla otettiin myös leirikuva koko porukasta leiripaidat päällä. Aurinko hieman häiritsi kuvan ottoa.

Perjantaina pelattiin leirikilpailu jossa suurin osa yritti kaikkensa ja osa puolestaan ei näin tehnyt. Se ei kuitenkaan leirikilpailujen voitolta arvoa vie. C-ryhmän mestariksi pelasi Nuno Marttinen, B-ryhmän paras oli Sakari Paaso ja A-ryhmän voitti Juhana Tuuttila. Oheisen linkin takaa löytyvät leirikilpailun tulokset: Kosken kesäleirin leirikilpailu 2019

Leirin infra toimi hyvin. Ravintola Kara tarjoili huoltoa ruokailun puolella, lounas nautittiin idyllisesti ulkona ravintolan puutarhassa ja päivällinen sisätiloissa tai terassilla. Koulun luokkahuoneet ovat majoitukseen varsin kelvolliset. Kosken Kaiun talkooporukka hoiti hienosti iltavalvonnan, pöydät halliin ja hallista pois, leiriläisten siirrot saunalle ja sieltä pois jne. Talkoohenki ja ilme oli korkealla.

Leiriläisille ilmoitettiin ennen ensimmäisen harjoituksen alkua että leiriläisten joukosta valmentajat tulevat leirin päätteeksi valitsemaan kesäkuun kuukauden pelaajan. Kriteereinä etukäteen mainittiin: hyvä käytös, parhaansa tekeminen ja hyvä suoriutuminen perjantain leirikilpailussa. Valmentajien valinta kohdistui Leonid Pulliseen jonka tekeminen oli leirin alusta loppuun erittäin hyvää.

Leiristä tulemme järjestämään palautekyselyn piakkoin johon toivomme kehuja siitä mikä toimi hyvin ja kritiikkiä epäkohdista. Me valmentajat tunnistimme muutamia epäkohtia leirin kuluessa ja pyrimme parantamaan näissä huomaamissamme asioissa ensi vuoden leirille.

Loppuun kiitos kaikille leiriläisille. Te yhdessä teette itsellenne ja toisille leiriläisille hyvän leirikokemuksen. Nähdäkseni tuo leirihenki oli kokonaisuutena korkealla tasolla.

ITTF World Tour, Hong Kong Open 4.-9.6.2019 – Olah ja Devos nelinpelissä puolivälieriin

Benedek Olahin Aasian kiertue jatkuu Hong Kongin turnauksella tällä viikolla.

Benedek Olah ja Robin Devos karsiutuivat Hong Kongin nelinpelin puolivälierässä erin 0-3. Olahin turnaus päättyi.

7.6.2019 ottelut
Benedek Olah / Robin Devos (BEL) – Liao Cheng-Ting / Lin Yun-Ju (TPE) 0-3 (9-11, 4-11, 5-11)

Benedek Olah ja Robin Devos saivat luovutusvoiton parista Chen Chien-An / Chuang Chih-Yuan. Nelinpelin puolivälierä pelataan perjantaina ja vastaan asettuvat Liao Cheng-Ting / Lin Yun-Ju (TPE).

6.6.2019 ottelut
Benedek Olah / Robin Devos (BEL) – Chen Chien-An / Chuang Chih-Yuan (TPE) WO

Benedek Olah ja Robin Devos selvittivät tiensä Hong Kongin avoimien nelinpelin pääsarjaan 16 parhaan parin joukkoon. Karsinnan toisella kierroksella kaatui tanskalaispari Lind / Rasmussen erin 3-0. Pääkaaviossa vastaan asettuu kuva pari Taipeista, Chen Chien-An / Chuang Chih-Yuan. Ottelu on nähtävissä livelähetyksenä: https://tv.ittf.com/livestream/hong-kong-open-table-3/1570634

5.6.2019 ottelut
Benedek Olah / Robin Devos (BEL) – Anders Lind / Tobias Rasmussen (DEN) 3-0 (11-8, 16-14, 11-7)

Benedek Olah karsiutui Hong Kongin avoimissa ensimmäisellä karsintakierroksella isäntämaan Jiang Tianyille erin 1-4. Olah ja Devos voittivat nelinpeliottelunsa ja jatkavat nelinpelissä huomenna.

4.6.2019 ottelut
Kaksinpelin 1.karsintakierrosta
Benedek Olah – Jiang Tianyi (HKG) klo 7.20, pöytä 1 1-4 (11-6, 8-11, 8-11, 7-11, 9-11) https://tv.ittf.com/video/olah-benedek-jiang-tianyi/1575518

Nelinpelin 1.karsintakierrosta
Benedek Olah / Robin Devos (BEL) – Ewout Oostwouder / Laurens Tromer (NED) 3-1 (11-3, 11-6, 10-12, 11-8)

Benedek Olah kohtaa tiistaina karsinnan ensimmäisellä kierroksella isäntämaan Jiang Tianyin (WR284). Ottelu on nähtävissä livelähetyksenä osoitteessa https://www.ittf.com/itTV/. Voittaja kohtaa keskiviikkona Slovenian Darko Jorgicin (WR45). Tämän ottelun voittaja joutuu vielä joko jatkokarsintaan tai selviää suoraan paperille 32 parhaan pelaajan joukkoon. Olah pelaa nelinpeliä Robin Devosin (BEL) kanssa. Karsinnan ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuvat hollantilaiset Ewout Oostwouder / Laurens Tromer. Myös tämä ottelu on livetarjonnassa itTV:ssä.

Yleissivu: https://www.ittf.com/tournament/5004/2019/2019-ittf-world-tour-hong-kong-open/

Kuukauden pelaaja, toukokuu 2019 – Jani Jormanainen, PT Espoo

Kilpailuvaliokunnan valinta kuukauden pelaajaksi toukokuussa 2019 on:

Jani Jormanainen, PT Espoo

Jani Jormanainen ylsi GP-finaalissa loistovireeseen viemällä pääpotin suosikkien nenän edestä. Alkupoolissa Miikka O’Connor oli vielä Jania vahvempi, mutta loppuottelussa Jani osoitti Miikkaa terävämpää peliä vieden GP-potin nimiinsä. Semifinaalissa myös kokenut Mika Räsänen joutui toteamaan Janin paremmakseen.

Aikaisemmat kuukauden pelaajat:

Huhtikuu 2019, Benedek Olah / Alex Naumi SeSi / KoKa
Maaliskuu 2019, Alisa Sinishin, PT Espoo
Helmikuu 2019, Turo Penttilä, HIK-pingis
Tammikuu 2019, Julius Muinonen / Leo Kivelä, LPTS
Joulukuu 2018, Samuli Soine, TIP-70
Marraskuu 2018, Esa Kanasuo, KoKa
Lokakuu 2018, Aleksandra Titievskaja, PT Espoo
Syyskuu 2018, Miikka O’Connor, PT 75

Toukokuu 2018, Sam Khosravi, KoKa
Huhtikuu 2018, Vili Kinnunen, TIP-70
Maaliskuu 2018, PT Espoo (joukkue)
Helmikuu 2018, Risto Jokiranta, SeSi
Tammikuu 2018, Toni Soine, PT Espoo
Joulukuu 2017, Aleksi Räsänen, PT Espoo
Marraskuu 2017, Alex Naumi, KoKa
Lokakuu 2017, Esa Miettinen, TIP-70 ja Ismo Lallo, TuKa
Syyskuu 2017, Lauri Hakaste, MBF

Toukokuu 2017, Anna Kirichenko, PT Espoo
Huhtikuu 2017,  Arttu Pihkala, PT Espoo ja Noah Steif, MBF
Maaliskuu 2017, Pedram Moradabbasi, OPT-86 ja Veikka Flemming, KoKa
Helmikuu 2017, Matias Vesalainen, KoKa
Tammikuu 2017, Sam Khosravi, KoKa
Joulukuu 2016, Aleksi Laine, Por-83
Marraskuu 2016, Janina Ågren, OPT-86
Lokakuu 2016, Benedek ”Pentti” Olah, SeSi
Syyskuu 2016, Joonas Kylliö, TIP-70

Toukokuu 2016, Arttu Pihkala, PT Espoo
Huhtikuu 2016, Pentti Olah, SeSi
Maaliskuu 2016, Sam Li, PT Espoo
Helmikuu 2016, Anna Kirichenko, PT Espoo
Tammikuu 2016, Aleksi Räsänen, PT Espoo
Joulukuu 2015, Arttu Pöri, TIP-70
Marraskuu 2015, Markus Perkkiö, OPT-86
Lokakuu 2015, Esa Miettinen, TIP-70 / Ismo Lallo, TuKa
Syyskuu 2015, Aleksi Hyttinen, JPT

Toukokuu 2015, Veeti Valasti, KoKa
Huhtikuu 2015, Pentti Olah, SeSi
Maaliskuu 2015, Annika Lundström, MBF
Helmikuu 2015, Mika Sorvisto, OPT-86
Tammikuu 2015, Carina Englund, ParPi
Joulukuu 2014, Joonatan Khosravi, TIP-70
Marraskuu 2014, Alex Naumi, KoKa
Lokakuu 2014, Jaakko Juutinen, OPT-86
Syyskuu 2014, Pentti Olah, SeSi

Toukokuu 2014, Kai Merimaa, Wega
Huhtikuu 2014, Matias Ojala, TuPy
Maaliskuu 2014, Roni Kantola, TuKa
Helmikuu 2014, Riku Anttila, Atlas
Tammikuu 2014, Pinja Eriksson, MBF
Joulukuu 2013, Pauli Hietikko, PT Espoo
Marraskuu 2013, Roope Kantola, TuKa
Lokakuu 2013, Alex Naumi, KoKa
Syyskuu 2013, Toni Soine, PT Espoo

Toukokuu 2013, Annika Lundström, MBF
Huhtikuu 2013, Pentti Olah, SeSi
Maaliskuu 2013, Viivi-Mari Vastavuo, MBF
Helmikuu 2013, Johan Nyberg, PT Espoo
Tammikuu 2013, Tatu, Toni ja Terho Pitkänen, Wega
Joulukuu 2012, Akeem Adewole, Star
Marraskuu 2012, Markus Myllärinen, TuKa
Lokakuu 2012, Patrik Rissanen, KuPTS
Syyskuu 2012, Roope Kantola, TuKa

Toukokuu 2012, Miikka O’Connor, MBF
Huhtikuu 2012, Elli Rissanen, Por-83
Maaliskuu 2012, Aleksi Mustonen, TIP-70
Helmikuu 2012, Otto Tennilä, PT 75

Kilpailuvaliokunnan puolesta

Teemu Oinas

ITTF World Tour Platinum, China Open 28.5.-2.6.2019 – Benedek Olah karsiutui heti avauksessa

ITTF:n Platinum-tason maailmankiertueen osakilpailu pelataan tällä viikolla Kiinan Shenzenissä. Benedek Olah metsästää turnauksessa hyviä voittoja ja tärkeitä pisteitä Tokion Olympialaisia varten. Kilpailuun osallistuvat käytännössä lähes kaikki lajin huippupelaajat sekä tietysti iso liuta kovia kiinalaisia pelaajia.


Kuva: Benedek Olah

Aiemmin täällä raportoidut otteluiden alkamisajat olivat 10 tuntia pielessä. Pahoittelut siitä. Benedek Olah karsiutui avausottelussaan Shenzenissä Ahmed Salehille erin 0-4 ja karsiutui jatkopeleistä.

Ottelut 28.5.2019
Miesten kaksinpelin 2.karsintakierros
Benedek Olah – Ahmed Saleh (EGY) 0-4 (7-11, 8-11, 8-11, 8-11)

Benedek Olah (WR82) aloittaa kaksinpeliurakkansa karsinnasta josta ensimmäisellä kierroksella suomalaisella on vapaa pääsy toiselle kierrokselle. Toisella kierroksella vastaan asettuu voittaja tiistaina klo 4.00 pelattavasta ottelusta Ahmed Saleh (EGY, WR134) – Tian Ye (USA, WR648). Olah pelaa oman avausottelunsa tiistaina klo 11.10. Mikäli Olah voittaa ottelunsa niin kolmannella karsintakierroksella vastaan asettuu voittaja ottelusta Masataka Morizono (JPN, WR33) – Ri Jang Sik (PRK, NR). Mikäli Olah selviytyy ratkaisevalle neljännelle karsintakierrokselle niin sieltä vastaan asettuu joku nelikosta Maharu Yoshimura (JPN, WR28), Kim Donghyun (KOR, WR120), Jin Takuya (JPN, WR240) ja Supanut Wisutmaythangkoon (THA, WR93). Tie pääkaavioon on siis hurja ja kilpailun taso kovin mahdollinen.

Livelähetykset pöydiltä 1-4: https://tv.ittf.com/

Yleissivu: https://www.ittf.com/tournament/5003/2019/2019-ittf-world-tour-china-open/

ITTF Junior Circuit Premium, Polish Junior & Cadet Open 22.-26.5.2019

Alex Naumi, Sam Khosravi ja Aleksi Räsänen edustavat Suomea Puolan junioriavoimissa Wladyslawowossa.


Kuvat: Alex Naumi, Sam Khosravi ja Aleksi Räsänen

Alex Naumi pystyi erinomaiseen suoritukseen junioripoikien kaksinpelissä selviämällä kolmannelle kierrokselle, siellä Tshekin Michal Blinka oli seitsemän erän väännössä vahvempi. Toisella kierroksella otettu 4-3 voitto kiinalaisen taipein pelaajasta oli hieno venyminen.

Perjantain joukkuekilpailuissa suomalaisjoukkueet karsiutuivat jatkopeleistä. Sam Khosravi pelasi lauantain kadettien poolistaan jatkoon mutta karsiutui pääkaavion ensimmäisellä kierroksella. Aleksi Räsänen ei selviytynyt jatkokaavioon.

Ottelut 25.5.2019

Kadettipoikien kaksinpeli:
1.kierros Sam Khosravi – Patryk Bielecki (POL) 1-3 (8-11, 11-7, 4-11, 7-11)

Kadettipoikien nelinpeli:
1.kierros Sam Khosravi / Aleksi Räsänen – Tayler Fox / Karl Zimmermann (GER) 1-3 (5-11, 6-11, 11-9, 8-11)

Kadettipoikien kaksinpelin karsinta:
Aleksi Räsänen – Antonin Carlos Baros (CZE) 1-3 (11-13, 13-15, 13-11, 10-12)
Sam Khosravi – Szymon Wisniewski (POL) 3-2 (13-15, 12-10, 8-11, 11-5, 11-8)
Aleksi Räsänen – Mateusz Zalewski (POL) 0-3 (7-11, 4-11, 2-11)
Sam Khosravi – Stepan Brhel (CZE) 3-0 (11-9, 11-3, 11-8)
Sam Khosravi – Hsu Chen-Feng (TPE) 0-3 (8-11, 6-11, 7-11)

Sam Khosravi lohkon kakkosena jatkoon.

Ottelut 24.5.2019
Kadettipojat joukkue:
FIN – GRE 0-3
Sam Khosravi – Alexandros Madesis 1-3 (7-11, 5-11, 11-6, 11-13)
Aleksi Räsänen – Sokratis Giannoutsos 1-3 (3-11, 7-11, 15-13, 5-11)
Räsänen/Khosravi – Giannoutsos/Madesis 2-3 (7-11, 7-11, 11-7, 13-11, 8-11)
FIN – POL 3  1-3
Aleksi Räsänen – Dawid Jadam 0-3 (9-11, 3-11, 11-13)
Sam Khosravi – Milosz Sawczak 3-2 (11-8, 7-11, 11-8, 7-11, 12-10)
Khosravi/Räsänen – Sawczak/Jadam 0-3 (6-11, 7-11, 5-11)
Aleksi Räsänen – Milosz Sawczak 0-3 (6-11, 7-11, 7-11)
FIN – CZE 0-3
Aleksi Räsänen – Ondrej Kveton 0-3 (3-11, 5-11, 5-11)
Sam Khosravi – Matyas Lebeda 2-3 (11-6, 6-11, 11-5, 4-11, 8-11)
Räsänen/Khosravi – Kveton/Lebeda 2-3 (12-10, 7-11, 6-11, 11-9, 9-11)

Junioripojat joukkue:
ITA-FIN – DEN 3-0
Alex Naumi – Peter Svenningsen 3-1 (11-6, 12-14, 11-4, 13-11)
ITA-FIN – HUN 0-3
Alex Naumi – Patrik Juhasz 1-3 (11-8, 5-11, 7-11, 8-11)

Ottelut 23.5.2019
Junioripoikien kaksinpeli:
3.kierros Alex Naumi – Michal Blinka (CZE) 3-4 (11-5, 11-6, 8-11, 10-12, 13-11, 11-13, 7-11)
2.kierros Alex Naumi – Wang Guan-Ru (TPE) 4-3 (5-11, 15-13, 11-3, 11-2, 10-12, 7-11, 11-8)

Ottelut 22.5.2019
Junioripoikien nelinpeli:
1.kierros Alex Naumi / Mikhail Tsyhanouski (BLR) – Eduard Ionescu / Andrei Tomica (ROU) 1-3 (11-4, 4-11, 11-13, 6-11)

Junioripoikien kaksinpeli:
1.kierros Alex Naumi – Mikhail Tsyhanouski (BLR) 4-1 (11-5, 11-8, 11-9, 9-11, 11-6)

Junioripojat aloittavat pelinsä keskiviikkona, kadettipojat pääsevät pöydän ääreen perjantaina joukkuekisassa.

Yleissivu: https://www.ittf.com/tournament/5042/Polish-junior-cadet-open-ittf–junior-circuit/

Anna Kirichenko / Nimes ASPC 2 / Ranska 2018/2019

Anna Kirichenko edustaa tällä kaudella Nimes ASPC 2-joukkuetta Ranskan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Nationale 1:ssä. Nimes ASPC 2 pelaa kyseisen sarjatason B-lohkossa.

Nimes ASPC 2 pelaa kevätkaudella Nationale 2 Dames P2 lohkossa. Kauden päätösottelu pelataan 11.5. Kirichenkon kevätkauden tilasto on hieno 16-2, nelinpeleissä 5-2. Nimes ASPC 2 voitti kevään lohkonsa.

11.5. Nimes ASPC 2 – Nice Cavigal TT 8-4
Kaksinpelit 2-0, nelinpeli 0-1
27.4. Nantes Saint Medard Doulon – Nimes ASPC 2 2-8
Kaksinpelit 2-0, nelinpeli 1-0
6.4. Joue Les Tours TT 3 – Nimes ASPC 2 7-7
Kaksinpelit 2-1, nelinpeli 1-0
23.3. Nimes ASPC 2 – Bruille CTT 8-3
Kaksinpelit 3-0, nelinpeli 1-0
9.3. Sartrouvillois TT – Nimes ASPC 2 6-8
Kaksinpelit 2-1, nelinpeli 1-0
2.2. Nimes ASPC 2 – Annecy TT 8-2
Kaksinpelit 2-0, nelinpeli 1-0
19.1. Nimes ASPC 2 – TTACC Poitiers 2 8-4
Kaksinpelit 3-0, nelinpeli 0-1

Nimes ASPC 2 on kahdeksan joukkueen sarjassa seitsemäntenä syyskauden jälkeen.

15.12. Nimes ASPC 2 – Issy Les Moulineaux EP 2 6-8
Kirichenko ei pelannut ottelussa.
1.12. Echirolles Eybens 1 – Nimes ASPC 2 8-1
Kirichenko ei pelannut ottelussa.
24.11. Nimes ASPC 2 – Joue Les Tours TT 2 8-2
Kaksinpelit 2-0, nelinpeli 1-0
10.11. Saint Denis US 93TT 2 – Nimes ASPC 2 8-5
Kaksinpelit 2-1, nelinpeli 0-1
27.10. Nimes ASPC 2 – Schiltigheim SU 2 8-5
Kaksinpelit 3-0, nelinpeli 0-1
6.10. Bethune AS TT – Nimes ASPC 2 8-4
Kaksinpelit 1-2, nelinpeli 1-0
29.9. Nimes ASPC 2 – Antony / Villemomble Ent 5-8
Kaksinpelit 1-2, nelinpeli 0-1

Nimes ASPC:n kotisivu: http://www.aspcn.fr/
Yleissivu: http://www.fftt.com/site/competition/championnats-par-equipes/niveau-national