Aihearkisto: Kiinnitetty etusivulle

Nämä artikkelit näkyvät etusivulla ensimmäisenä

Päivitys 27.5: Sisäliikuntahalleja avataan 1.6

  • (Päivitys 27.5) Ruskeasuon hallin pöytämäärä tiputetaan kesän ajaksi yhdeksään ja pelialueet aidataan. Liitto on varannut hallin omaan käyttöön kesäkuun ensimmäisillä viikoilla ma,ke,pe päivisin 13-15 sekä ti ja to iltaisin 17-19. Seurojen omat vuorot toimivat aikaisempien varausten mukaisesti.

 

Seurojen harjoitustoimintaa voidaan käynnistää 1.6 alkaen sisäliikuntapaikoilla erityisjärjestelyin. Koska kaupungeilla ja kunnilla on erilaisia käytäntöjä, toivomme seurojen olevan yhteydessä suoraan omien paikkakuntien liikuntavirastoihin, mikäli harjoitusvuorojen aloittamisessa on epäselvyyksiä. Alle on koottu muutamien pelipaikkojen tilanteet tämän hetken tiedon mukaan, seurat voivat halutessaan laittaa omien paikkakuntien tilanteista tietoa liittoon.

Toivomme käyttäjien noudattavan yleisiä ohjeistuksia sekä turvavälejä hallilla. Pöytätennisliitto on tehnyt seurojen käyttöön toimintaohjeistuksen koronapandemian aikana. Ohjeistus löytyy täältä: SPTL_koronaohjeistus

  • Ruskeasuon palloiluhalli aukeaa 1.6 ja on tämän hetken tiedon mukaan auki koko kesän, myös heinäkuussa. Odotamme vielä kaupungilta lisätietoa, mutta ilmeisesti seuroille aikaisemmin myönnetyt iltavuorot alkavat kesäkuun osalta sellaisenaan.  Liitto tulee varaamaan hallilta kesän aikana omalle toiminnalleen vuoroja.  Halli varataan joinakin päivinä muutamaksi tunniksi pelkästään liiton harjoitustoiminnan käyttöön. Haluamme varmistaa turvallisen harjoitusympäristön pelaajille, eikä muilla lajin harrastajilla ole näinä aikoina mahdollisuutta pelata hallissa. Tiedotamme aikatauluista tarkemmin kun saamme kaupungilta vahvistuksen hallin varauskäytännöistä. 
  • OPT-86 aloittaa ohjatut harjoitukset omissa tiloissaan 1.6 alkaen. Seuralla on myös suunnitelmissa järjestää leiri heinäkuussa.
  • Tuulimäki aukeaa 1.6 mutta menee kiinni jälleen juhannuksesta viideksi viikoksi. Hallilla tullaan järjestämään pienimuotoista ohjattua harjoitustoimintaa junioripelaajille päiväaikaan kesäkuussa. 
  • Vantaalla TIP-70 aloittaa toiminnan vähitellen omissa tiloissansa 1.6 alkaen rajoitetuin aukioloajoin.
  • Turussa Alfa aukeaa 1.6, hallilla on käytössä max. 16 hengen rajoitus.
  • Koskella seuran harjoitustoiminta alkaa 1.6 tietyin rajoituksi. Perinteistä kesäleiriä ei tänä kesänä Koskella järjestetä, selvitämme mahdollisuutta järjestää pienimuotoista leiriä urheiluopistolla heinäkuun lopulla tai elokuun alussa.

Sarjailmoittautuminen kaudelle 2020/2021 käyntiin

Alta löytyvästä linkistä voitte ilmoittautua kauden 2020/2021 sarjoihin.

Koska karsintaotteluita tai -sarjoja ei ole saatu pelattua loppuun kaudella 2019/2020, joukkueet eivät voi pudota alempaan sarjaan, elleivät ne itse ole luopuneet sarjasta. Joukkue voi kuitenkin vapaaehtoisesti siirtyä sarjaporrasta alemmaksi kaudelle 2020/2021.

Joukkueita pyydetään tässä vaiheessa tekemään sarjailmoittautumiset siihen sarjaan jossa olivat kaudella 2019/2020.

Joukkueita suositellaan harkitsemaan tarkoin ensi kauden sarjoihin ilmoittautumisen yhteydessä, onko nykyinen sarjataso joukkueelle sopiva. Mikäli sarjoista vapautuu paikkoja, seurat voivat anoa joukkueelle paikkaa ylemmässä sarjassa.  Vapaan hakemuksen sarjaporrasta ylemmäksi siirtymiseksi voitte tehdä etukäteen sarjailmoittautumislomakkeen ”muuta” kentässä. Mikäli joukkueenne haluaa siirtyä sarjaporrasta alemmaksi vapaaehtoisesti, mainitsethan siitä myös ”muuta” kentässä.

Ilmoittautumiskaavake: https://goo.gl/v4Ga2d
Ilmoittautumisten lista: https://goo.gl/Fkbjt9

Sarjapäälliköt 2020-2021: (tilanne 1.5.2020)

SM-sarja: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
1-divisioona: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
2-divisioona: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
3-divisioona: Veikko Lamminsalo, veikko@lamminsalo.net
4-divisioona Uusimaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
4-divisioona Varsinais-Suomi: Jori Haataja, jori.haataja@outlook.com
4-divisioona Pohjanmaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
4-divisioona Itä-Suomi: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
4-divisioona Pohjois-Suomi: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
5-divisioona Uusimaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
5-divisioona Varsinais-Suomi: Jori Haataja, jori.haataja@outlook.com
5-divisioona Pohjanmaa: Juha Julmala, juha.julmala@gmail.com
6-divisioona Uusimaa: Alexander Dyroff, pingiskoulu@netti.fi

Mikäli seuranne luopuu sarjasta kokonaan niin pyydän ilmoittamaan siitä allekirjoittaneelle.

Jos on kysyttävää niin voitte olla yhteydessä: teemu.oinas@gmail.com