Pöytätenniksen SM-sarjaa Rusalla 5/5 su 18.3.2018 klo 12.30

Wega järjestää pöytätenniksen SM-sarjan runkosarjan päätöskierroksen sunnuntaina Helsingin Ruskeasuon palloiluhallissa osoitteessa Ratsastie 10 klo 12.30 alkaen. Tapahtumasta lähetetään suora PingisTV-lähetys YouTubessa.

Turnauksessa on panoksena runkosarjan voitto, playoffs-paikat, karsintapaikat ja suoran putoamisen välttäminen. Runkosarjan voitossa on tiukimmin kiinni PT 75 jolla on kolmen pisteen kaula OPT-86:een ja PT Espoo:hon ennen turnausta. Wega, TIP-70 ja KoKa taistelevat kolmen sarjapistein välein viimeisestä playoffs-paikasta, suorasta säilymisestä ja karsintapaikan välttämisestä. OPT-Vana ja LPTS vääntävät suorasta säilymisestä, tällä hetkellä etu on OPT-Vanalla jolla on parempi pelisuhde.

Aikataulu:

13.kierros klo 12.30
LPTS – KoKa
Wega – OPT-Vana
PT Espoo – TIP-70
PT 75 – OPT-86

14.kierros klo 14.30
PT Espoo – PT 75
OPT-86 – TIP-70
LPTS – Wega
OPT-Vana – KoKa

Sarjan tilastot: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=20

Tervetuloa katsomaan jännittäviä pelejä paikan päälle!

Vastaa