Kilpailukalenteri 2020-2021 on nyt valmis

Päivitys 14.8.2020

Kilpailukalenteri 2020/2021 on nyt valmis ja löytyy myös SPTL:n sivuilta. 17- ja 12-SM kilpailut etsivät vielä järjestäjää. Kansainvälisen kalenterin epävarmuus on korkeaa luokkaa, mutta kansalliset kilpailut ja sarjapelit käynnistyvät normaalisti. Luonnollisesti kaikissa liiton alaisissa tapahtumissa noudatetaan valtiojohdon ohjeistuksia käytännöistä hygienian suhteen.

Oma ohjeistuksemme löytyy täältä: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=23077

Kalenteriin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä: mika.rasanen@sptl.fi

Päivitys 14.7.2020

Kansainvälinen kalenteri elää, ja se vaikuttaa myös meidän kilpailukalenteriimme. ETTU on mahdollisesti siirtämässä henkilökohtaiset SM-kilpailut tammikuun loppuun. Vet-SM siirtyisi sitten maaliskuun alkuun. EM-karsinnat pelattaneen normaaliin tapaan, joten 17-SM ja Nappulaliiga siirtynee pelattavaksi lokakuun alussa. BC-SM sitten siirtynee KoKa:n toiveiden mukaisesti viikkoa myöhäisemmäksi, samalla siirrämme SM-sarjan turnauksen 2/5 samalle viikonlopulle BC-SM:n kanssa. Lokakuun ensimmäiselle viikonlopulle haetut kisat täytyy sitten siirtää toiseen paikkaan.

Tilanne siis elää vielä vahvasti. Tämä on vain välitiedote ja mikään yläpuolelle kirjoitetusta ei ole vielä varmaa. Tiedotamme tarkemmin kun on varmaa tietoa.

Päivitys 2.7.2020

30.6.2020 mennessä saapuneet kilpailuhakemukset on lisätty kalenteriin eilen. Kalenterissa on esillä myös SM-kilpailujen hakijat. Etsimme ratkaisuja päällekkäisyyksiin, joillekin päiville on haettu jopa neljä eri kilpailua. Kilpailujen järjestäjät voivat itsekin ehdottaa siirtoja, lähettäkää ehdotukset Mika Räsäselle. Kansainvälinen kilpailukalenteri aiheuttaa edelleenkin epävarmuutta syksyn tapahtumiin.

Linkki kalenterin työversioon: https://bit.ly/3eYXR2n

Kilpailukalenterin runko kaudelle 2020-2021 on viimein saatu valmiiksi ja se löytyy oheisen linkin takaa. Tässä vaiheessa voi hakea kalenteriin SM-kilpailujen järjestysoikeuksia ja normaaleja kansallisia kilpailuja. Tällä lomakkeella ei haeta sarjaturnauksia.

Kilpailukalenterissa on vielä jonkun verran epävarmuutta johtuen epidemiatilanteesta. Kansainvälisen kalenterin muutokset voivat siis vielä muuttaa kotimaan kalenteriamme tietyissä paikoin.

https://bit.ly/3eYXR2n

Käykää tutustumassa kilpailuiden kategorioihin ja kilpailujen järjestäjän ohjeeseen kaudelle 2020-2021 ennenkuin haette kilpailuja. Linkki alla.

http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=22822

Kilpailujen hakemukset voi lähettää oheisella nettilomakkeella. Hakekaa jokainen kilpailu erikseen lomakkeella. Linkki alla.

http://bit.ly/2vEUkBR

30.6.2020 mennessä haetut kilpailut lisätään kilpailukalenteriin hakemusten ja toivomusten mukaisesti 1.7.2020.

Kilpailuvaliokunta

Vastaa