DRAW,  Men and Women
– sisältää myös tulosseurannan
– including also results

Tutut voittajat Finlandian pöydillä

Finlandia Open päättyi viimevuotiseen tapaan täydelliseen japanilaisjuhlaan. Nimetkin olivat pitkälle samoja, sillä viimevuotiseen tapaan Hokuto Koriyama voitti miesten kaksinpelin ja Minami Ando naisten vastaavan luokan.

Miesten loppuottelussa Yusuke Sadamatsu oli vailla mahdollisuuksia Koriyamaa vastaan. Benedek Oláhin voittotaistelusta pudottanut Sadamatsi joutui tyytymään 0-4 tappioon voittaja Koriymalle. Kisan kolmanneksi iski Venäjän Lev Katsman.

Naisten kaksinpelissä Minami Ando teki vähintään yhtä selvää jälkeä kukistaessaan maannaisensa Mai Asadan 4-0. Kolmannen sijan nappasi sveitsiläinen Rachel Moret.

Naisten kaksinpeli
1. Minami Ando Japani
2. Mai Asada Japani 11-6, 11-6, 11-9, 11-5
3. Rachel Moret Sveitsi

————————————————————————————-
Pettynyt Oláh 13.
Benedek Oláh sijoittui 13. pöytätenniksen kansainvälisessä Finlandia Openissa Kisakalliossa. Kisat mitalistit ratkeavat vasta sunnuntaina, mutta suomalaisten pelit päättyivät jo toiseksi viimeisenä kisapäivänä.
Oláh hävisi ensi aamuottelunsa Japanin Yusuke Sadamatsulle 2-4, voitti sen jälkeen Venäjän Petr Fedotovin 4-3, mutta hävisi toiselle venäläiselle Nikita Artemenkolle 2-4. Tämä tappio pudotti seinäjokisen lopullisesti mitalipeleistä.
Pelihuumorinsa koko lailla kadottanut Oláh kukisti vielä Espanjan Daniel Palaciosin 4-3 ja Ranskan Florian Bourrasaudin 4-2, mutta 13. sija ei miestä paljon lämmittänyt.
– On ollut hankala vuosi ja oli hankala kisa. Kun pää ja omat vahvuudet eivät toimi, joutuu tekemään pisteet puhtaasti kovalla taistelulla ja sydämellä. Päivästä jäi käteen vain yksi kaunis verkonohituslyönti, silminnähden pettynyt Oláh ruoski itseään.
Oláhin jälkeen toiseksi paras suomalainen oli 46. sijoittunut Otto Tennilä. Naisten kaksinelissä paras kotimainen pelaaja oli 33. pelannut Annika Lundström. OPT-Vanan Anastasia Burkova oli 18.