Kaikki kirjoittajan Jyrki Nummenmaa artikkelit

Mestaruussarjan kierrokset 12-14, 6.4. Tampere

PT Espoo, PT 75, TuKa ja OPT-86 lopputurnaukseen

12. kierros klo 11

OPT-86 – PT Espoo 2-5
TuKa – KoKa 4-3
PT Tapiola – PT 75 2-5
HIK – TIP-70 1-5

13. kierros klo 13

TIP-70 – PT Tapiola 5-2
PT 75 – HIK 5-0
KoKa – OPT-86 0-5
PT Espoo – TuKa 5-1

14. kierros klo 16

KoKa – PT Espoo 0-5
TuKa – OPT-86 5-2
TIP-70 – PT 75 3-4
HIK – PT Tapiola 3-4

PT Espoo, PT 75, TuKa ja OPT-86 selviytyivät 27.4. Helsingissä pelattavaan lopputurnaukseen. TIP-70 säilytti suoraan sarjapaikkansa, KoKa ja HIK karsintoihin ja PT Tapiola putoaa ensi kaudeksi 1-divisioonaan.

Sarjataulukko ja tulokset

Joukkueiden kommentit

Mika Tuomola, PT 75: Runkosarja sujui lähes odotusten mukaan, ainoastaan runkosarjan voitto jäi uupumaan. Lähdetään playoffeihin parantamaan ja hakemaan Suomen mestaruus Tampereelle.

Lauri Hakaste, PT Tapiola: Runkosarja on nyt päättynyt, mutta valitettavasti epätoivottuun lopputulokseen. Joukkueemme sijoitus sarjassa oli viimeinen, minkä takia maisemat vaihtuvat ensi kaudella 1. divariin. Tapiolan tarina ei ole kuitenkaan ohi, sillä ensi vuonna skarpataan ja pyritään saamaan joukkue takaisin mestaruussarjaan. Kiitokset tästä kaudesta ja tsempit muille joukkueille jatkopeleihin.

Esa Kanasuo, KoKa: Vahvat joukkueet vastassa. Onnistumisilla oisi voinut muutama piste enemmän tulla.

Tuomas Perkkiö, OPT-86: Playoff-paikka saatiin, joten ihan tyytyväisiä ollaan. Yksi voitto kolmesta ja hyvä haasto Espoota vastaan. Kolmospaikka livahti TuKalle, mutta sillä ei hirveetä merkitystä ole. Vartti ennen otteluiden alkua Vladi otti riskin ja vaihtoi lennosta runkoa ja liimasi omat kumit uuteen runkoon, jolla tyypillä ei ollut koskaan pelannut. Tämä kannatti ja peli lähti rullaamaan.

Aleksi Räsänen, PT Espoo: Täysi pistepotti ja runkosarjan ykkössija kotiin. Runkosarjassa vain yksi pistemenetys, josta on hyvä lähteä kohti finaaleita. Täytyy olla tyytyväinen koko joukkueen suorituksiin runkosarjassa.

Jouko Manni, TuKa: Pelit sujuivat runkosarjassa odotettua paremmin. Lähdimme siitä, että mitalipeleihin pitää päästä ja näin kävi. Toisaalta emme saaneet aina parasta porukkaa kaikkiin peleihin, joten lopputulos olisi jopa voinut olla parempi. Joukkueemme on sellainen, että hyvänä päivänä se saattaa voittaa minkä joukkueen tahansa, mutta toisaalta voidaan myös hävitä kenelle tahansa. Mitalipeleihin saamme kuitenkin kaikki pelaajat ja toivomme, että silloin olisi tuo hyvä päivä, jolloin kaikki on mahdollista.

Aleksi Mustonen, TIP-70: Lähdimme haastavasta tilanteesta viikonloppuun, kun putoamisviiva oli lähellä. Leonid joutui jättämään kuumeen vuoksi turnauksen väliin. Päätimme sekoittaa pakkaa ja antaa 1-divisioonassa hyvät näytöt antaneelle Samuli Soineelle näytön paikan. Hyvin poika pelasi, voittaen kaikki pelit!  Viikonlopun tulos oli maksimaalinen, sillä vältimme karsinnat. Meillä oli täydellinen valmistautuminen peleihin ja kotiedulla saimme hyvän ottelujärjestyksen. Tähän tulokseen jokainen joukkueen jäsen otti tärkeitä voittoja, lisäksi teimme onnistuneita taktisia vaihtoja viimeiseen kaksinpeliin.

Päivitetään…

SM-kisat 23.-24.3.2024, Tampere – raportti ja kuvagalleria

Kaksinpeleissä tutut Suomen mestarit

Lisätty raportin loppuun linkit Ruudun tallenteisiin sunnuntain loppuotteluista.

Seinäjoen Sisun Benedek Oláh ja HIK Pingiksen Marina Donner olivat miesten ja naisten kaksinpelien tutut mestarit Tampereella 23.-24. maaliskuuta pelatuissa henkilökohtaisten luokkien SM-kisoissa.

Oláh otti Vuores-talon salissa vakuuttavasti 12:nnen kaksinpelin mestaruutensa kukistaen semifinaalissa PT Espoon Aleksi Räsäsen 4-0 ja finaalissa Kosken Kaiun Alex Naumin 4-1. Donner sai tehdä täyden päivätyön päihittäessään semifinaalissa PT 75:n Jannika Oksasen seitseneräisessä trillerissä ja sitten loppuottelussa Linnan Pingiksen pirteästi pelanneen Ramona Betzin 4-1 niukkojen erävoittojen turvin.

Oláhin peli näytti katsomoon tasapainoiselta ja toimivalta. Finaalin jälkeen Oláh kertoikin, että vireystila oli sopiva ja keskittyminen kunnossa koko viikonlopun.

– Peli kulki yllättävän hyvin. Löysin lyhyet palautukset ja hyvän tuntuman. Yksi erä meni liian nopeasti, mutta muuten pystyin keskittymään koko kisojen ajan, Oláh viittasi ainoaan kisoissa häviämäänsä kaksinpelierään. Se oli finaalin neljäs erä 3-0 -tilanteessa.

– Tästä oli tarkoitus lähteä heti katsomaan faijan (isä Lajos Oláh) konserttia, mutta myöhästyin junasta. Huomenna suuntaan jo Sloveniaan WTT Feeder -kisoihin.

– Olympiapaikkojen metsästys on vielä menossa. Ihan hyvältä ei näytä sen suhteen, mutta jos peli kulkee näin, kansainvälisiä voittoja pitäisi kyllä tulla, Oláh mietti.

­– Minulla oli tosi huono jakso WTT-peleissä. Pelasin 18 peliä, joista hävisin 16 erin 2-3. Se ei ole hirveän hyvä saldo. Singaporessa voitin sitten yhden pelin 3-2. Siihen olen tyytyväinen. Toivotaan nyt hyvää arpaa ja hyvää peliä.

Taktiikasta ja oman pelin kehittämisestä Oláh totesi, että kansainvälisissä peleissä todella useat vastustajat pelaavat häntä vastaan nykyisin tietyllä taktiikalla – rystylle ei enää anneta palloja ja syötötkin suuntautuvat ”Penan” kämmenelle.

– Enää en pääse huiskimaan ja räiskimään rystyltä ja keskeltä, pallot tulevat kämmenelle. Pitää kehittää omaa peliä nyt niin, että onnistun sitäkin taktiikkaa vastaan, mestari tuumi.

Kaksinpelin semifinaaleissa nähtiin kaksi Räsästä, isä ja poika, kun Alex Naumi kohtasi Mika Räsäsen. Finaalipaikkaa ei vielä tullut, mutta sellaista voi ennakoida tulevina vuosina Aleksille. Toisen mestaruutensa Oláh otti nelinpelissä yhdessä PT Espoon Toni Soineen kanssa.

Tuplamestariksi ylsi myös Marina Donner, joka kaksinpelin lisäksi voitti nelinpelin PT Jyväskylän Maria Girlean parina. Sekanelinpelin kulta jäi tällä kertaa saamatta, kun Parsin Sam Khosravi ja Ramona Betz kaatoivat Donnerin ja Johan Petterssonin puhtaasti.

– Taisi olla toinen tappiomme SM-kisoissa, olimme voittaneet neljä kertaa peräkkäin. No, ei aina voi voittaa, Donner hymyili kehuen mukavia kisoja ja hyviä järjestelyjä.

– Tästä kisapaikasta minulla on hyviä muistoja, koska voitin täällä ensimmäisen Suomen mestaruuteni. Tänäkin viikonloppuna kaikki oli kunnossa tekniikka mukaan lukien, Donner sanoi.

Helpolla mestaruus ei kuitenkaan irronnut. Semifinaalissa PT 75:n Jannika Oksanen taisteli pelin seitsemänteen erään, jota johti vielä pistein 5-4.

– Finaali oli odotetun tiukka, mutta tiesin henkisen vahvuuteni semifinaalin jälkeen. Tunsin olevani vahvoilla, Donner analysoi.

Donnerin loppukauteen mahtuu paljon ohjelmaa.

– WTT-turnaus Kroatiassa, mestaruussarjan viimeiset pelit, Viron liiga, olympiakarsinta toukokuussa, seniorien MM-kilpailut Roomassa, hän luetteli Vuoreksen kisojen palkintojenjaon jälkeen.

Kaksinpelin hopeamitalisti Ramona Betz pelasi semifinaalissa loistopelin voittaessaan ehkä hienoisena ennakkosuosikkina peliin lähteneen Maria Girlean puhtaasti 4-0.

– Tietenkin aina harmittaa, kun finaalin häviää. Olen kuitenkin tyytyväinen, että pelini on kehittynyt paljon viime kuukausien aikana. Ensi vuonna sitten uudelleen, Saksassa asuva ja harjoitteleva Betz totesi.

Ramona Betzin äiti on kotoisin Savonlinnasta, minkä takia Betz edustaa Suomessa Linnan Pingistä. Suomen kieli on hyvin hallussa mummolavisiittien ansiosta.

– Asun Saksassa keskuksessa, jossa treenaan ja ainakin syksyyn asti olen vielä siellä. Edustan Frankfurtin lähellä sijaitsevaa Langenia. Ensi vuodeksi vaihdan Saksassa kakkosbundesliigaan. En saa vielä kertoa uuden seuran nimeä. Se on salaisuus, Ramona Betz kertoi.

Entä tähtäimet oman pelin suhteen?

– Vahvuuteni on syöttö ja kolmas pallo. Syötön vastaanotossa on paljon kehitettävää ja palloralleissa aina. Tulevia isompia kisoja, joihin keskityn, on ainakin seniorien NETU Riikassa kesällä.

Betzin SM-turnaus oli lähteä jo sekanelinpelissä väärille raiteille, kun hän oli parinsa Sam Khosravin kanssa lähellä hävitä alkukierroksilla OPT-86:n Tuomas Perkkiölle ja TIP-70:n Mia Kellow´lle, jotka johtivat erin 2-0 ja kolmas eri meni jatkopalloille. Nousu tuossa pelissä siivitti parin lopulta sekanelinpelin voittoon asti.

Kaksinpeli ilman yllätyksiä

Miesten kaksinpeleissä yllätykset loistivat poissaolollaan. Jopa alkupooleissa sijoitetut pitivät laidastaan pintansa ja menivät jatkoon. Mitalipeleissä ei nähty seitseneräisiä trillereitä. Kärjen takana Wegan Manu Karjalaisen kunto oli kuosissa ja Aki Kontala kukistui toisella kierroksella 4-3. OPT-86:n Matias Ojala juotti samoin eräluvuin myrkkyä isäntäseuran Riku Autiolle. Neljännesfinaaleissa nuoren Lassi Lehtolan ottelu Aleksi Räsästä vastaan oli näyttävää kovalyöntistä peliä, josta Aleksi meni jatkoon erin 4-1. Joko ensi vuonna on Lehtolan paikka murtautua mitaleille?

Nelinpeleissä jännempiä pelejä

Miesten nelinpelissä tarjottiin yleisölle herkkua viisieräisten muodossa. PT 75:n Miikka O´Connor ja Otto Tennilä veivät mestariparin Oláh – Soine 5-eräiseen jo kvartoissa. Nelinpeleissä kunnostautunut Sam Khosravi ja Aleksi Räsänen voittivat semifinaalissa Riku Aution ja Aki Kontalan niukasti 3-2. Alex Naumi ja TIP-70:n Samuli Soine joutuivat niin ikään ahkeroimaan viisi erää nelinpeleissä vuosikymmenten ajan menestynyttä nyt jo veteraaniparia Mika Räsänen – Manu Karjalainen vastaan.

Naisten nelinpelissä isäntäseuran Anne Stenberg ja Oksana Ruotsalainen ottivat viime vuoden yllätyspronssin jatkoksi toisen pronssisen. Finaalissa ennakkosuosikit Maria Girlea ja Marina Donner voittivat sisarukset Ella ja Mia Kellow´n.

Ella Kellow oli kisoissa kaksinkertainen finalisti napattuaan hopeaa myös sekanelinpelissä PT Espoon Arttu Pihkalan kanssa.

Tampereen SM-kisoissa tehtiin myös historiaa, sillä loppuottelut striimattiin selostettuna monikameratuotantona ISTV:n ja Ruudun suoratoistopalveluissa.

Kaikki tulokset: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=7341&KilpailuID=2205

Tallenteet sunnuntain loppuotteluista löytyvät Ruutu-palvelusta (maksuton, mutta vaatii kirjautumisen Sanoma-tunnuksella).

Teksti: Antti Jokinen

Kuvat: Henri Pelkonen


Mitalistit

Miesten kaksinpeli

1. Benedek Oláh, SeSi
2. Alex Naumi, KoKa
3. Aleksi Räsänen, PT Espoo ja Mika Räsänen, PT Espoo

Loppuottelu 4-1 (11-5, 11-7, 11-9, 5-11, 11-3). Suomen mestaruus oli Oláhille kaikkiaan 12:s.

Benedek Oláh: ”Minulla ei ollut mitään paineita pelata ja olo oli virkeä. Sain palautettua hyvin Alexin syötöt ja tiesin muutenkin, mitä hän yrittää. Riippuu paljon junnuista, kauanko pystyn vielä tuossa korkeimmalla korokkeella seisomaan. Pelaan niin kauan kun kroppa kestää.”

Naisten kaksinpeli

1. Marina Donner, HIK
2. Ramona Betz, LiPi
3. Maria Girlea, PT Jyväskylä ja Jannika Oksanen, PT 75

Loppuottelu 4-1 (11-9, 7-11, 11-8, 11-9, 11-9). Suomen mestaruus oli Donnerille neljäs peräkkäinen.

Marina Donner: ”Molemmat päivän ottelut (välierä 4-3 Jannika Oksasta vastaan) olivat kovia. Taktiikkani oli syöttää lyhyttä ja hyökätä sitten itse kovaa. Olen todella tyytyväinen kahteen mestaruuteen, vaikka sekanelinpelissä emme pystyneet uusimaan voittoa.”

Miesten nelinpeli

1. Benedek Oláh / Toni Soine, SeSi / PT Espoo
2. Aleksi Räsänen / Sam Khosravi, PT Espoo / Pars
3. Lassi Lehtola / Arttu Pihkala, PT Espoo ja Alex Naumi / Samuli Soine, KoKa / TIP-70

Naisten nelinpeli

1. Marina Donner / Maria Girlea, HIK / PT Jyväskylä
2. Ella Kellow / Mia Kellow, OPT-86 / TIP-70
3. Polina Levkina / Eleonoora Roosioks, PT Espoo ja Anne Stenberg / Oksana Ruotsalainen, PT 75

Sekanelinpeli

1. Sam Khosravi / Ramona Betz, Pars / LiPi
2. Arttu Pihkala / Ella Kellow, PT Espoo / OPT-86
3. Johan Pettersson / Marina Donner, HIK ja Samuli Soine / Jaimielee Enriquez, TIP-70

Kaikki tulokset: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=7341&KilpailuID=2205


Sunnuntain ohjelma ja lauantain tulokset alempana tässä uutisessa.

Sunnuntain loppuottelut alkaen klo 15.00 selostettuna monikameratuotantona ISTV:ssä (maksuton) ja Ruutu-suoratoistopalvelussa (maksuton, mutta vaatii kirjautumisen).

Poolitulokset ja naisten nelinpelin jatko-ottelut ovat pokaalinäytössä.  Muut jatkokaaviot:   Miesten kaksinpeli Naisten kaksinpeli Miesten nelinpeli. Sunnuntain ohjelma:

09:30 sekanelinpeli cup, 1. kierros

10:00 sekanelinpeli cup, 1. neljännesfinaalit

10:30 miesten nelinpeli:

 • Benedek Olah (SeSi) / Toni Soine (PT Espoo) – Otto Tennilä (PT 75) / Miikka O’Connor (PT 75), 3-2
 • Matias Ojala (OPT-86) / Lauri Hakaste (PT Espoo) – Lassi Lehtola (PT Espoo) / Arttu Pihkala (PT Espoo), 0-3
 • Aleksi Räsänen (PT Espoo) / Sam Khosravi (Pars) – Riku Autio (PT 75) / Aki Kontala (PT 75), 3-2
 • Manu Karjalainen (Wega) / Mika Räsänen (PT Espoo) – Alex Naumi (KoKa) / Samuli Soine (TIP-70), 2-3

11:00 naisten kaksinpeli:

 • Marina Donner (HIK) – Alisa Sinishin (PT Espoo), 4-0
 • Polina Levkina (PT Espoo) – Jannika Oksanen (PT 75), 0-4
 • Ramona Betz (LiPi) – Larisa Titievskaja (ei seuraa), 4-1
 • Anni Heljala (PT 75) – Maria Girlea (PT Jyväskylä), 0-4

11:45 miesten kaksinpeli:

 • Benedek Olah (SeSi) – Matias Ojala (OPT-86), 4-0
 • Lassi Lehtola (PT Espoo) – Aleksi Räsänen (PT Espoo), 1-4
 • Otto Tennilä (PT 75) – Mika Räsänen (PT Espoo), 2-4
 • Samuli Soine (TIP-70) – Alex Naumi (KoKa), 0-4

12:30 sekanelinpeli semifinaalit

 • Soine Samuli/Enriquez Jaimielee TIP-70/TIP-70 – Pihkala Arttu/Kellow Ella PT Espoo/OPT-86, 0-3
 • Khosravi Sam/Betz Ramona Pars/LiPi – Donner Marina/Pettersson Johan HIK/HIK, 3-0

13:00 miesten nelinpeli semifinaalit

 • Benedek Olah (SeSi) / Toni Soine (PT Espoo) – Lassi Lehtola (PT Espoo) / Arttu Pihkala (PT Espoo), 3-0
 • Aleksi Räsänen (PT Espoo) / Sam Khosravi (Pars) – Alex Naumi (KoKa) / Samuli Soine (TIP-70), 3-0

13:30 naisten kaksinpeli semifinaalit

 • Marina Donner (HIK) – Jannika Oksanen (PT 75), 4-3
 • Ramona Betz (LiPi) – Maria Girlea (PT Jyväskylä), 4-0

14:15 miesten kaksinpelin semifinaalit

 • Benedek Olah (SeSi) – Aleksi Räsänen (PT Espoo), 4-0
 • Mika Räsänen (PT Espoo) – Alex Naumi (KoKa), 0-4

15:00 alkaen finaalit: sekanelinpeli, miesten nelinpeli, naisten kaksinpeli ja miesten kaksinpeli

 • Sekanelinpelin finaali: Pihkala Arttu/Kellow Ella PT Espoo/OPT-86 – Khosravi Sam/Betz Ramona Pars/LiPi, 1-3
 • Miesten nelinpelin finaali: Olah Benedek/Soine Toni SeSi/PT Espoo – Räsänen Aleksi/Khosravi Sam PT Espoo/Pars 3-1
 • Naisten kaksinpelin finaali: Marina Donner (HIK) – Ramona Betz (LiPi) 4-1 (11-9, 7-11, 11-8, 11-9, 11-9)
 • Miesten kaksinpelin finaali: Benedek Olah (SeSi) – Alex Naumi (KoKa) 4-1 (11-5, 11-7, 11-9, 5-11, 11-3)

Sunnuntain livestream klo 9.15

Kamera 1

Kamera 2

Lauantain livestream

Kamera 1

Kamera 2


Nuoruus haastaa kokemuksen

Pöytätenniksen henkilökohtaiset SM-kisat pelataan 23.-24. maaliskuuta Vuores-talolla, Tampereella. Viikonlopun aikana ratkotaan Suomen mestaruudet miesten ja naisten kaksin- ja nelinpeleissä sekä sekanelinpelissä.

Miesten kaksinpeli on ollut Benedek Oláhin heiniä käytännössä jo reilun vuosikymmenen ajan. Oláh vie vienyt mestaruuden vuodesta 2011 lähtien 11 kertaa 12:sta, kun on ollut SM-kisoissa mukana. Kovimmat haastajat Rion olympiakävijä saanee nuorisokaartilta, kuten Alex Naumilta, Aleksi Räsäseltä ja Sam Khosravilta. Sanansa on sanottavana Toni Soineen johdolla myös maamme kokeneemmalla kalustolla sekä juniori-ikäisellä Lassi Lehtolalla.

– Toivottavasti Valasti pelaa. SM-kisat eivät ole mitään ilman Pasin tuhinaa. Suomeen on aina kiva tulla kisaamaan. Tavoitteena on voittaa kaksi mestaruutta, mutta en ota siitä mitään paineita. Ei minun tarvitse enää mitään kenellekään todistella. Uskoisin, että ainakin puolivälierissä nähdään uusia kasvoja, Oláh sanoo.

Myös naisten kaksinpelin suosikki löytyy hallitsevien mestarien nimilistalta. 41-vuotias Marina Donner hakee Tampereelta neljättä peräkkäistä ykkössijaa. Helpolla hän ei varmasti pääse, sillä Maria Girlea, Ramona Betz ja Jannika Oksanen ovat osoittaneet kauden aikana hyviä otteita.

– Tavoitteena on ottaa mitali – mikä tahansa väri kelpaa, Näin en luo liikaa paineita itselleni. Totta kai haluan puolustaa mestaruutta, sillä olen hyvässä kunnossa. Toivottavasti tulee kovia matseja, Donner ennakoi.

Kilpailut käynnistyvät lauantaina kello 10.00 ja sunnuntaina kello 9.30, loppuottelut ovat ohjelmassa alkaen kello 15.00. Ruutu ja ISTV näyttävät loppuottelut suoratoistopalveluissaan. Selostajana toimii Esko Heikkinen ja asiantuntijan roolissa pelejä kommentoi Pasi Valasti.

Linkki ISTV:n lähetykseen: https://www.is.fi/urheilu/art-2000010307794.html

Benedek Oláh tuuletti ensimmäistä Suomen mestaruuttaan vuonna 2011.

Aikataulut: hk-sm-2024-aikataulut-2.pdf. 

Sali rakennetaan perjantaina 22.3. ja arviolta klo 19:30 salissa voi olla mahdollista harjoitella. Harjoittelu on mahdollista klo 21 asti.

Arvonnat

– Luokkien pooliarvonnat:  pooliarvonnat.pdf
– MK-luokan jatkokaavio: MK__CUP_julkinen.pdf 
– MN-luokan jatkokaavio: MN__CUP_julkinen.pdf
– NK-luokan jatkokaavio: NK__CUP_julkinen.pdf
– NN-luokan jatkokaavio:  NN__CUP_julkinen.pdf
– SN-luokan arvonta (cup):  SN__CUP_julkinen.pdf

Osanottajat: Henkilökohtainen SM -osanottajat.pdf. 

Listalta on poistettu kaksinkertaiset neluri-ilmoittautumiset sekä yksi pelaaja joka ei ratingin perusteella pääse luokkaan MK. Listan julkaisun jälkeen mutta ennen arvontojen suorittamista tuli yksi peruutus MK-luokkaan sekä MN-luokkaan.

 

PT 75 kansalliset (B) 24.2.

Kisoihin on tullut mainiosti ilmoittautuneita! Aamun starttiryhmä onkin jo täynnä, mutta muihin ryhmiin vielä mahtuu. Neluripareja voi etsiä vielä kilpailupaikalla. Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse: jyrki.nummenmaa@gmail.com ja nelureihin siis myös paikan päällä.

Kisakutsuun oli pujahtanut vanha tilinumero, joka ei (onneksi) ota vastaan maksuja. Oikea on FI57 4500 0010 1411 89. Maksaa voi myös käteisellä kisapaikalla, mutta mieluummin tilille.

Arvonta suoritetaan n puoli tuntia ennen luokan alkua ja tällöin siis pitäisi olla paikan päällä tai sitten ilmoitettava esim puhelimella että tulette olemaan: Whatsapp 0405277999 tai puhelin 0400879259. Hiukka on kiirettä siinä viime metreillä, joten viesti on parempi kuin puhelu.

Koska kisat ovat melko lailla täynnä, ei alkuperäinen aikataulu tule aivan täysin pitämään. Toivottavasti tietysti mahdollisimman hyvin. Käynnistelemme klo 13 pooleja sitä mukaa kuin pöytiä vapautuu. 

Kisakutsu oli tosiaan hieman huonosti laadittu leikkuripäivän osalta, mutta tulkinta on, että tuolla ilmoituksella käytetään 4.2.2024 päivän ratingia.

Osanottajat näkyvät järjestelmässä – kun painat Kilpailun tiedot -sivulla luokan nimeä, niin voit skrollata osanottajalistaa.

Kutsu on täällä: Kutsu_PT_75_kansall_helmi_2024.pdf

Tervetuloa!