Kaikki kirjoittajan Jyrki Nummenmaa artikkelit

Veteraanien TOP-8 – Kilpailutulokset

Pikku hankaluuksien jälkeen tulokset ovat nyt tämän linkin takana: Veteraanien TOP-8 tulokset.pdf

Vaihteluna aiempiin vuosiin nyt saatiin pelattua myös naisten N40(+)-luokka. Luokan kärkisijoitetut olivat tässä järjestyksessä Ildiko Kadar / MBF, Marie-Louise Skog / Maraton ja Oksana Ruotsalainen / PT 75. He pitivätkin pintansa hyvin muita kilpailijoita vastaa, ja keskinäiset ottelut olivat tiukkoja. Oksana haastoi mainiosti ykkös- ja kakkossijoitetut – Ildikoa vastaan tuli tiukka 3-2 tappio luokan jos ei koko kilpailun pisimmässä ottelussa, mutta Skogin Ruotsalainen yllätti ja voitti 3-2. Näin viimeisellä kierroksella oli voittaja vielä auki, mutta Ildiko Kadar voitti kärkikamppailun 3-1 ja kuittasi samalla mestaruuden. Niinkuin sanotaan, voittajan on helppo hymyillä. Ruotsalainen päätyi näin toiseksi ja Skog kolmanneksi.

M60-luokan kärkisijoitetut olivat Xisheng Cong / PT Espoo, Kari Saarinen / HUT, ja Juha Kangas / TuPy. Kisa ei ollut täysin tämän kolmikon voittokulkua, sillä Julius Muinonen nitkautti jalkaansa ja joutui lopettamaan hötkyilyt ja kuittasi voiton sekä Congia että Saarista vastaan. Kun muita yllätyksiä ei nähty, niin kisa oli hyvinkin auki vielä viimeisellä kierroksella. Se tosin oli selvää että kärkikaksikon kamppailu ratkaisi voittajan, mutta kakkos- ja kolmossija olivat sen jälkeen auki. Saarinen voitti kuitenkin Congin suoraan 3-0 ja kun samalla Hyyppä voitti Muinosen (jonka jalka oli vertynyt vai ehkä vaan Hannu pelipäällä?), niin Julle putosi mitalikolmikosta. Saarinen oli ykkönen, Cong toinen ja Kangas kolmas.

M70 pelattiin pelaajien yksimielisen kannatuksen saattelemana alkupooleilla, joiden keskinäiset ottelut jäivät jatkossa voimaan. Alkupooleista ylempään jatkopooliin Seppo Reiman/PT-2000 ja Jukka Somervuori/BK, joista Somervuorella kuitenkin taskussaan voitto keskinäisestä ottelusta, sekä Håkan Nyberg/PT-Helsinki ja Robert Ådahl/Wega, ja Hokilla samoin voitto keskinäisestä mukanaan. Ylemmässä jatkolohkossa vältettiin nipin-napin ristiinpeluut, ja järjestys oli selvä: Nyberg ykkönen, Somervuori kakkonen ja Reiman kolmonen.

Veteraanien TOP-8 mitalistit

Naiset 40+
1. Ildiko Kadar MBF
2. Oksana Ruotsalainen PT 75
3. Marie-Louise Skog Maraton

Miehet 60

1. Kari Saarinen HUT
2. Xisheng Cong PT Espoo
3. Juha Kangas TuPy

Miehet 70

1. Håkan Nyberg PT-Helsinki
2. Jukka Somervuori BK
3. Seppo Reiman PT-2000

Täydellisemmät tulokset ja joitan raportin tynkää on odotettavissa alkuviikosta. Kiitos kaikille osallistuneille.

Veteraanien TOP-8

Veteraanien TOP-8 pelataan 20.3. klo 10 alkaen Ruskeasuolla. Korona-ajan haasteisiin liittyen alunperin pelattavaksi suunniteltu M80-luokka jää pelaamatta. Kuitenkin poikkeuksena viime vuosista naisille on saatu yksi luokka, N40(+).

Luokat ja osanottajat ovat:

Naiset 40+
1. Ildiko Kadar MBF
2. Marie-Louise Skog Maraton
3. Oksana Ruotsalainen PT 75
4. Lena Sellberg ToTe
5. Pauliina Niskanen HäKi
6. Katrin Looke PT Espoo
7. Anne Majava PT 75
8. Sirpa Kemppinen PT-2000

Varalla: Heli Mäkelä Boom, Kirsi Riikonen PT-2000, Ellen Pautamo PT 75 sekä Celly Kukk TIP-70

Miehet 60

1. Matti Kurvinen Wega
2. Xisheng Cong PT Espoo
3. Kari Saarinen HUT
4. Juha Kangas TuPy
5. Pekka Kolppanen Wega
6. Hannu Sihvo Wega
7. Jukka Kansonen TIP-70
8. Julius Muinonen LPTS

Varalla: Hannu Hyyppä PT Espoo, Matti Vainio MBF

Miehet 70

1. Seppo Reiman PT-2000
2. Håkan Nyberg PT-Helsinki
3. Kari Lehtonen PT Jyväskylä
4. Robert Ådahl Wega
5. Tauno Kara PT Jyväskylä
6. Jukka Somervuori BK
7. Kai Rantala PT Jyväskylä
8. Eero Nordling TIP-70

Varalla: Kari Leskinen Wega