Kertalisenssin maksu

Löytyisikö jostain tarkempi ohje K-lisenssin maksamiselle?

Löytämässäni ohjeessa neuvotaan vain : 6. valitse pelaajalle oikea lisenssi

Valikosta vaan ei löydy vaihtoehtoa K. Vaihtoehdot on P, A,V,B,C,H ja I

P-lisenssiä ei löydy mistään ohjeista.

4 thoughts on “Kertalisenssin maksu

 1. Mitään muuta ohjetta ei taida löytyä kuin tämä hieman sekava ja puutteellinen ohje kohdassa Seuratoiminta – Lisenssihinnat 2017 – 2018:

  ————
  K Kertalisenssi **) 15€
  **) Kertalisenssistä:
  – Saa joko osallistua kilpailukauden aikana yhtenä viikonloppuna saman seuran viikonlopun kilpailuihin. Järjestävä seura perii maksun ja maksaa liitolle seuraavalla viikolla.
  – Tai saa osallistua sarjassa yhteen runkosarjan otteluun. Oma seura hoitaa lisenssimaksun.
  – Maksua ei vähennetä vuosilisenssistä myöhemmin, eikä sisällä pöytätennislehteä.
  ————

  Säännöthän eivät kertalisenssiä tunne. Ym. ohjeissa ei kerrota selkeästi, että kertalisenssin voi lunastaa vain kerran yhden kilpailukauden aikana. Siitä on nyt pari kertaa poikettu, kun ohje on noin huonosti formuloitu.

  Seuraavaa ohjetta ei sitten kai ole muualla kuin emaileissa:

  1. Pelaaja maksaa kertalisenssimaksun järjestävän seuran tilille ennen kilpailuja tai viimeistään kilpailupaikalla.
  2. Järjestävä seuraa maksaa kertalisenssimaksun SPTL:n tilille kilpailujen jälkeen mahd.pian ja ilmoittaa asiasta emailitse Mika Räsäselle (pelaajan nimi, seura, syntymävuosi?).

  Jos jollakin muulla on parempaa kerrottavaa, tähän olisi hyvä lisätä tietoa. Minä itse olen toiminut noiden ohjeiden mukaan kisajärjestäjänä.

 2. Tämä kertalisenssin ohjeistus on jostain syystä jäänyt roikkumaan, vaikka kilpailuvaliokunnassa kyllä huomattiin Starin kisojen yhteydessä, että se ei ole ollenkaan selvä asia pelaajille tai seuroille. Kaiken lisäksi siitä on annettu ristiriitaisia ohjeita.
  Tuo ohjeistus olisi tarkoitus saada kohtapuoliin julki.
  Muuten olen itse kyllä sitä mieltä, että tämä liiton etusivu ei ole mikään keskustelupalsta, jossa kysellään niitänäitä, vaan tarkoitus on tiedottaa erinäisistä asioista. Näille kysymyksille kyllä sopisi paljon paremmin liiton sähköposti info@sptl.fi.

 3. Kiitos Arto. Nuo samat epämääräiset ohjeet itsekin kahlasin läpi.

  Nyt olisi kyseessä kiireellisesti sarjaotteluun hankittava lisenssi. Olettaisin, että se olisi maksettava ennen peliä. Tai sitä nyt tässä olen ainakin kovasti yrittänyt.

  Voit Jori olla sitä mieltä, että täällä ei saa kysellä mitään niitänäitä. Itse olen kylläkin eri mieltä. Jos tänne tunnarit annetaan ja mahdollisuus kirjoittaa, niin ei kai siitä haittaakaan ole. Vaihtoehtona on myös ennakkosensuuri tai oikeuksien rajoittaminen osin tai kokonaan. Sinäkö Jori haluat päättää mitkä asiat ovat tärkeitä ? Tämän palstan moderointi on sinällään mielenkiintoinen asia. Ennen ainakin oli ihan laki, että joku oli vastuussa sisällöstä ja se piti ilmoittaman käyttäjille.

  Liiton tiedottaminen on takavuosilta parantunut todella paljon pelaajien suuntaan. Edelleen kuitenkin seuran puheenjohtajana kaipaisin ihan perinteistäkin tiedottamista. Joko kuukausittain tiedotteena (kuten melkein kaikissa muissa liitoissa tehdään) tai sähköpostitse. Tai vaikka molemmat. Onhan jotain yleistiedottamistakin tehty. Esim Eskon sinänsä erinomainen ”tiedotusterveisiä” http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=10076 Mutta kun sivuston rakenne on sellainen, että ei näitä millään logiikalla löydä, jos ne ehtii etusivulta ohi.

  Mielestäni esim. liittokokouskutsu olisi syytä lähettää sähköpostitse seurojen yhteyshenkilöille. Nyt tuon tyyppiset asiat hukkuvat muun tiedottamisen sekaan. Varsinkin kun sivusto on blogityyppinen. Itse oletin esim. tulevan liittokokouskutsun ja siihen liittyvän infon löytyvän ”seuratiedotteet”- tai edes ”liittokokoukset” -osiosta. Vaan ei löydy.

  Heitin aiemmin kyselyn tuplaturvasta. Veikkaan, ettei liiton jäsenseurojen puheenjohtajista kovin moni tiedä liiton sellaisesta maksavan. Ei toivottavasti tarvitsekaan =)

 4. Tässä ei ole täydellisesti onnistuttu tässä kertalisenssiasiassa. Nyt on kuitenkin tehty ohje jossa on tarvittavat tiedot. Kertalisenssistä on myös pyörinyt monentasoista oikeaa ja väärääkin tietoa. Eskon tiedotusterveiset on olleet huippujuttu. Ne jotka eivät liiton sivuja seuraa ovat pihalla monesti asioista. Saan paljon semmoisia kyselyjä joihin vastaukset kyllä löytyvät liiton sivuilta. Liiton sivuja varmasti yritetään parantaa, samoin kuin tiedottamista. Se tehdään mitä vähillä resursseilla voidaan.

Vastaa