Parapöytätenniksen SM – Kilpailutulokset

Parapöytätenniksen SM-kisat Tuulimäessä

26 parapelaajaa kamppaili mitaleista tämän vuoden SM-kisoissa Espoon Tuulimäessä. Pyörätuolipelaajia oli mukana 8 ja naisia 3. Otteluja päivän aikana pelattiin runsaasti yli 100.

Kävelevien pääluokan mestaruuden vei odotetusti Esa Miettinen. Miesten pyörätuoliluokan vei hieman yllättäen pitkän tauon jälkeen paluun tehnyt Jukka Kumpuvuori. Naisten mestaruuden otti hienosti pelannut Aino Tapola. Meillä onkin kehittymässä naisten pyörätuoliluokkaan kova kaksikko Ainon ja Anna Pasasen toimesta. Kisojen mitalirohmu oli Markku Nuutinen kolmella mitalillaan, kirkkaimpana 1350-luokan kulta. Joukkuekilpailun voittivat Teuvo Nisula ja Markku Manner.

Linkki tiedostoon:
henkilökohtaiset luokat: ParaSM.xls
Joukkuekilpailu: Joukkue.xls

 

Vastaa