Tikakoski GP, Oulu (A) – Osallistujalistat ja informaatiota

Ohessa löytyvät Tikakoski GP:n osallistujalistat. Pelaajia on hieno määrä, yhteensä 128 pelaajaa ympäri Suomea ja etenkin myös Haaparannalta. Kiitos jokaiselle ilmoittautuneelle jo etukäteen!

Ovet aukaisemme molempina päivinä klo 8.30 mennessä. Arvonnat valmistelemme perjantaina 16.11. mutta emme julkaise niitä vasta kuin tunti ennen luokkien alkua. Iltapäivän luokkien arvonnat myös julkaistaan vasta tunti ennen luokkien alkua. Sama koskee sunnuntain luokkia. Arvonnat tulevat myös olemaan nähtävillä vain pelipaikalla, nettiin emme niitä laita. Tarkoituksena on estää vajaiden poolien muodostuminen. On siis ehdottoman tärkeää että mahdollisista poissaoloista ilmoitetaan meille molemmille (Teemu ja Seppo). Ilmoittamatta jääneistä poissaoloista joudumme perimään luokkamaksun hinnan. Tulemme julkaisemaan pöytäkohtaisen aikataulun kilpailuille piakkoin.

Luokat NK-GP, NJ-17 GP ja NJ-14 GP joudumme perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. MJ-14 GP ja NJ-14 GP yhdistettiin yhdeksi luokaksi. Luokissa J-9, J-10 ja J-11 peluutamme alemmat jatkokaaviot eli kaikilla jatkuu pelit alkupoolien jälkeen näissä luokissa.

Kilpailumaksut voi maksaa etukäteen tilillemme FI91 1510 3500 0362 02 tai MobilePayllä. Asenna jo nyt puhelimeesi MobilePay, maksaminen on todella helppoa ja nopeaa. Kilpailupaikalla myymme lämmintä ruokaa hintaan 8€ / aikuinen ja 5€ / juniori. Kannattaa käyttää hyväkseen. Tarjolla on ainakin makaronilaatikkoa. Kahviomme palvelee myös tuttuun tapaan.

Pelipaikkana on Kastellin monitoimitalo, saapumisohjeet täältä: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=13109

Tervetuloa Ouluun pelaamaan!

Linkki tiedostoon: Tikakoski-GP_osallistujat.xls

HUOM! Kilpailujen aikataulut on samat kuin mitä kilpailukutsussa on ilmoitettu.

2 thoughts on “Tikakoski GP, Oulu (A) – Osallistujalistat ja informaatiota

  1. Liitteessä Tikakoski GP:n osallistujat. Vaikka kokonaisuudessaan osanottajia on ilahduttavan runsaasti joudutaan NK-GP, NJ-17-GP ja NJ-14-GP luokat perumaan osanottajapulan vuoksi. Liitteessä myös Rating-luokan osanottajat. Tarkka luokkamäärä ja -jako ilmoitetaan arvontojen jälkeen perjantaina. Tarkistakaa tiedot omalta kohdalta. Kopioinnissa nettilomakkeelta Guruun voi sattua virheitä.

  2. Seuraava projekti Oulun suunnalla voisi olla tyttöryhmän perustaminen! 🙂

    Juu, helppo on ehdottaa lisää töitä kovaa työtä tekeville tällä tavalla ehdottelemalla mutta ei voi mitään!

Vastaa