SM-sarjan tulokset kauden 4. sarjaturnauksesta

Aikaisen kevätauringon sulattaessa Helsingin hankia pelattiin Ruskeasuon hallilla toiseksi viimeisessä Suomenmestaruussarjan osaturnauksessa kierrokset 10-12. Runkosarjan sijoituksista osa saatiin jo silausta vaille varmistettua, kun jäljellä on enää kaksi viimeistä kierrosta.

Kierros 10:
PT Tapiola – TIP-70 4 – 3
KoKa – OPT-86 1 – 5
PT Vantaa – PT Espoo 2 – 5
TuKa – PT 75 0 – 5

Päivän ensimmäisellä kierroksella PT Tapiolan pojat olivat liekeissä tallentaen upeita palloja PingisTV:n arkistoihin. Espoo juhli voittoja molempien joukkueiden voimin Oulun ja Tampereen ottaessa omansa.

Kierros 11:
TIP-70 – KoKa 5 – 2
OPT-86 – PT Tapiola 5 – 1
PT Espoo – TuKa 5 – 1
PT 75 – PT Vantaa 5 – 0

Kaikki matsit selkeitä 3 pisteen voittoja ilman yllätyksiä. PT 75:llä on jo selkeä kaula seuraaviin ja neljän kärkikin on jo erottautumassa. Vantaalta meni teoreettisetkin mahdollisuudet sarjapaikan säilyttämisestä.

Kierros 12:
OPT-86 – PT 75 1 – 5
TIP-70 – PT Espoo 4 – 3
TuKa – KoKa 4 – 3
PT Vantaa – PT Tapiola 4 – 3

Tampere näytti kärkimatsissa kaapin paikan ja TuKa vei tiukasti Lounais-Suomen mittelön. PT Vantaa nappasi kauden avauspisteet, joten vantaalaiset nousivat voittoon molempien joukkueiden voimin.

Kauden tilanne ja tulokset
Turnaus 4/5 PingisTV:llä:

Vastaa