Henkilökohtainen SM – Aikataulu ja tulokset

Miesten kaksinpelin Suomen mestaruuden voitti Benedek Olah SeSi. Hopealle Alex Naumi KoKa. Olah voitti Naumin finaalissa 4-1 (11, 9, 8, -7, 8). Pronssille pääsivät Miikka O’Connor PT 75 ja Samuli Soine TIP-70.

Naisten kaksinpelin Suomen mestaruuden voitti Anastasiia Burkova KoKa. Hopealle ylsi Marina Donner Åland Pingis. Pronssille Anna Kirichenko PT Espoo ja Sofie Eriksson ParPi. Burkova voitti Donnerin finaalissa 4-2 (-5, -8, 9, 4, 7, 13).

Miesten nelinpelin Suomen mestaruuden voittivat Benedek Olah SeSi ja Alex Naumi KoKa. Hopealle tulivat Otto Tennilä ja Miikka O’Connor PT 75. Pronssia saivat Pasi Valasti PT 75 parinaan Mika Räsänen PT Espoo sekä Toni Soine PT Espoo parinaan Samuli Soine TIP-70.

Kilpailutulokset löytyvät kokonaisuudessaan kilpailutulossivulta.

Vastaa