Lappeenrannan Työväen Urheilijoiden Juhlakilpailut Lappeenrannassa 19.10.2019

Lappeenrannan Työväen Urheilijat LrTU järjestää pöytätenniskilpailut 19.10.2019 lauantaina Lappeenrannassa. Samalla juhlistamme seuramme 90-vuotista taivalta.

Pelipaikaksi valitsimme Huhtiniemen Palloiluhallin ja pystymme tarjoamaan pelaajille samoin kuin katsojille huippuluokan olosuhteet. Käytössämme on 16 korkealuokkaista pelipöytää varusteineen. Kaikki pelialueet tullaan rajaamaan mikä mahdollistaa paremman pelikokemuksen. Salilla on 3 saunan lisäksi myös kahvio  ja puffetti pelaajien käytössä.

Olemme panostaneet järjestelyihin ja kisojen sujuvaan ohjaukseen. Pelihommat jätämme tällä kertaa seuramme junioreille ja me aikuiset keskitymme kisojen sujuvaan organisointiin.

Ilmoittaudu ja tule siis pelaamaan Lappeenrantaan!

 

LrTU

2 thoughts on “Lappeenrannan Työväen Urheilijoiden Juhlakilpailut Lappeenrannassa 19.10.2019

  1. Juu, hankalaa näyttää olevan word-tiedoston kanssa. Tältäkin kannalta on mielestäni parempi jakaa kilpailukutsut pdf:nä kuin wordina. Tämä Lappeenrannan kisojen kutsu on tosin jopa molemmissa muodoissa saatavana. Kokeilemassani koneessa (Windows 7, Chrome) molemmat toimivat ongelmitta, mutta word pitää ensin ladata omalle koneelle kun pdf aukeaa suoraan selainikkunassa.

Vastaa