Mallikaaviot käsintehtyihin tuloksiin

Kaaviot_kasintehtyihin_tuloksiin

Mikäli tekee kilpailujen tulokset käsin, niin jotta ratinglasku onnistuisi, täytyy käyttää näitä kaavioita.

Mikäli käyttää jotain itsetehtyjä kaavioita, niin ratinglasku epäonnistuu erittäin todennäköisesti.

Huomio, kaavioiden otsikoihin ei saa tehdä muutoksia, niistä pitää löytyä RN, Pooli A (B, C jne.) , Seura, Voitot, Erät, Pisteet, Sija.

Mikäli haluaa kirjoittaa jotain omia huomatuksia, kuten että Pooli A alkaa klo. 10.00, niin sen voi kirjoittaa poolin ylä-, tai alapuolelle tai sivulle.

Edit 4.9.2016.

Nyt lisätty 8-pelaajan kaavio ja ottelujärjestystä on muokattu 7- ja 8-pelaajan kaavioissa niin, että pelaajan ei pitäisi joutua pelaamaan kahta ottelua peräkkäin. Tuomarijärjestys on tehty niin, että pitäisi pystyä pelaamaan kahdella pöydällä koko ajan pelaajien itse tuomitessa ja tuomarointeja tulee suunnilleen yhtä paljon kaikille.

5 thoughts on “Mallikaaviot käsintehtyihin tuloksiin

  1. Joo, jos mä teen. Toi 7 pelaajan kaaviokin on vähen sellainen, että hankala tulostaa yhdelle sivulle, mutta se on sitten laitettava kahdelle, jos yhdelle ei mahdu. Sinänsähän tuota kaaviota on helppo jatkaa, seitsemän pelaajan kaavioon lisää vain paikan kahdeksannalle pelaajalle ja sitten tekee lisää tilaa otteluiden tulosten merkitsemiselle. Katsoo säännöistä ottelujärjestyksen (pelijärjestys sarjassa (jokainen jokaista vastaan)) ja täyttää sen mukaan ottelut. Sinänsä ratingsofta ei välitä, vaikka ottelujärjestys olisi millainen. Se ottaa ottelun sen mukaan mitä on merkattu, jos kaaviossa on ottelu 4-6, niin se laittaa tuloksen pelaajille, jotka ovat kaaviossa 4 ja 6 paikoilla.

  2. Voisiko nämä kaaviot tallentaa tuon ”Lomakkeet” välilehden alle, niin olisivat helpommin kaikkien löydettävissä sieltä, mistä niitä loogisimmin etsisi.

Vastaa