14.-15.3.2020 pelattujen kilpailujen ratingit

3715_sarja

Kaikki_kevatkauden_2020_ottelut

Ratingin_lukuohje_19_20

Tässä on sitten viimeinen rating-julkaisu, kunnes kilpailutoiminta joskus taas käynnistyy.
Sarjaottelut on pelattu 8.3.2020-14.3.2020. Tuokin tieto kyllä löytyy pelaajat-välilehden vasemmasta yläkulmasta, mutta ehkä tuokin tieto pitäisi kirjoittaa aina julkaisun yhteyteen, kun niin harva tuntuu tuon tiedon huomaavan itse rating-tiedostosta.
Lisäksi julkaisen myös kaikki kauden pelit, niin voi jo nyt tarkastaa onko omissa peleissä virheitä.

3715 sarja on 21.3.2020 leikkuripäivän tiedosto.

Vaihdan sähköpostini outlook.comiin, vanha saunalahti on tosin vielä toiminnassa.
Kysymykset ja korjaukset
jori.haataja@outlook.com

4 thoughts on “14.-15.3.2020 pelattujen kilpailujen ratingit

 1. Huomasin sellaisen asian, että ”kaikki_kevätkauden_2020_ottelut” -tiedostossa on veteraanien SM-kisojen päivämääräksi merkitty 2019_10_20. Onko tämä tehty tarkoituksella, vai onko kyseessä virhe?

  1. Näköjään veteraanien SM-kisojen tulosten päiväys on virheellinen ja tuo on tullut suoraan kisojen järjestäjältä. Sen ainoa vaikutus on, että ottelut ovat nyt väärällä päiväyksellä ja väärässä kohtaa tuossa ”kaikki kevatkauden_2020_ottelut”-tiedostossa.
   Ratingit on kuitenkin laskettu oikeassa järjestyksessä eikä siis niin kuin tuossa listauksessa näyttäisi, että kauden aluksi.
   Sullahan veteraanien kisat oli kauden viimeinen eli pisteet menee oikein, kun sijoitat veteraanit alusta loppuun.

 2. Olivat näköjään käyttäneet syksyn kansallisten kisojen päivämäärää 20.10.2019. Ymmärrän kyllä missä järjestyksessä kisat ja pisteet menevät, mutta kuinka vaikeaa olisi vaihtaa päivämäärä oikeaan? Olisihan parempi, jos päiväys olisi kuitenkin oikein. En muuten muista koska viimeksi on kilpailukausi päättynyt näin aikaisin. Varmaan silloin, kun opiskelin ulkomailla 80-luvulla ja pelasin kauden alussa 1-2 kisaa.

  1. Tekstitiedostohan tuo on, joten onnistui etsi ja korvaa-tempulla. Yritän kyllä olla tekemättä kuin välttämättömät korjaukset, koska riskinä on aina, että yhden virheen korjaus aiheuttaakin kaksi uutta virhettä.

   Mutta nyt tuo pitäisi olla oikein. Joskus tiedostoja haetaan välimuistista, joten jos näyttää tulevan ihan sama tiedosto, missä on veteraani-SM 2019 vuosiluvulla, niin tyhjentäkää selaimen välimuisti. Tietokoneella pitäisi tulla myös omien kokemuksieni perusteella aina päivitetty tiedosto, jos tallettaa sen koneelleen ja avaa sitten.

Vastaa