4 thoughts on “10-11.9.2016 pelattujen kilpailujen ratingit

 1. Moi, katselin että olin saanut 3 pistettä kisoista mutta rating on muuttunut vain 2 pistettä, mistäköhän se johtuu? Sinänsä minulle ei merkitystä mutta laskeeko ohjelma väärin?

 2. Sellaisen virheen huomasin itse julkaisussa, että olin unohtanut laittaa artikkelin ratingin alle ja se ei siis tullut näkyviin, kun klikkasi tuota rating-listat valikkoa. Nyt se on korjattu.
  Stefan, kun kysyit julkisesti, niin varmaan vastauskin voi olla julkinen.
  Perusratingisi ennen syksyn starttia oli 1477 ja sait 3 pistettä, jonka jälkeen se oli 1480 eli aivan oikein. Bonuksien kanssa pisteesi ovat 1513.
  Bonuksien tarkastus vaatii hieman laskemista, koska niitä ei ole erikseen eritelty kisakohtaisesti, mutta periaatteessa kun joka voitosta saa yhden pisteen bonusta, niin kun laskee voittopelit kisoissa, niin saa myös bonuksien määrän. Elleivät bonukset tunnu olevan oikein, niin sitten tarkastaa ettei voitto-otteluiden joukossa ollut ulkomaalaisia tai pelaajia joiden rating on yli 250 pistettä alhaisempi. Niistä otteluista ei bonusta saa. Vaikkapa Syksyn Startissa oli kaksi voitto-ottelua ja niistä olet saanut 2 bonuspistettä. Kyseiset pisteet näkyvät bonus-välilehdellä kuukauden 9 kohdalla.

  Minusta näyttäisi, että on mennyt ihan oikein.

  1. Ok, katselin vaan että edellisessä ratinglistalla minulla oli 1511 siis kesän korjauksen jälkeen ja nyt 1513, se hämäsi. Mutta homma kunnossa, ajattelin vaan että jos ohjelma oli laskenut väärin mutta hyvä ettei näin ollut.

 3. Sinulla oli vuosi sitten syyskuussa hankittuna 3 bonuspistettä. Nyt kuukausi vaihtui taas syyskuuksi ja menetit ne vuosi sitten hankkimasi bonuspisteet ja alat kerryttämään taas uudestaan syyskuun bonuksia. Sait Startista 2 pistettä. Eli sinulla on tällä hetkellä yksi bonuspiste vähemmän kuin edellisessä päivityksessä. Mutta nyt on koko syyskyy aikaa kerätä vielä muhkeampi bonussaalis, mikä on siis vuoden voimassa.

  Aina kuukauden vaihtuessa jokaisen pelaajan kohdalla tulee pisteissä heilahtelua, kun vanhat bonukset lähtevät.

Vastaa