Sarjapelitoiminnallisuus on nyt käytössä

Sarjapelitoiminnallisuus on nyt vihdoin saatu toteutettua uudelle sivustolle.benedek_olah_rio

Sarjapelitoiminnallisuuden toteutus liittyi suurempaan uudistukseen, jossa koko SPTL:n nettisivusto, sen toiminnallisuus sekä kaikki taustajärjestelmät on uusittu ja teknologia on päivitetty nykyaikaiseen. Käytössä on uusissa järjestelmissä yleisimmät ja hyväksi havaitut taustajärjestelmät, kuten varmennettu Linux alusta, MySQL-tietokanta ja WordPress julkaisualusta. Sivuston vaatimasta räätälöinnistä valtaosa pystytään tekemään julkaisualustan omilla työkaluilla täydennettynä avoimen arkkitehtuurin lisämoduuleilla sekä liiton omalla ohjelmointityöllä.

Muutoksella on aina etuja ja haittojakin. Tässä joitain niistä listattuna:
– Sivuston ylläpidettävyys on pitkälläkin tähtäimellä hyvä. Operointi on aiempaa helpompaa ja vähemmän kuormittavaa.
– Palvelun kustannukset ovat jokaisella osa-alueella pienemmät. Kaikki toteutettu uuden kehitys mukaanlukien kustannukset ovat jääneet tänä vuonna neljännekseen siitä, mitä vanhoilla sivuilla jatkaminen olisi maksanut.
– Sivustoon on nyt mahdollista tehdä uutta toiminnallisuutta nykyaikaisin menetelmin ja mahdollisuuksin.
– Sivuston visuaalinen ilme on uusittu ja käyttö nykyaikaisempaa.
– Vakaus on aiempaa parempi myös normaalia raskaammassa käytössä.
– Kaikkea ei saatu valmiiksi ennen käyttöönottoa. Vieläkin on reilusti tehtävää.

SPTL / IT-valiokunta

Vastaa