Mestaruussarjan lopputurnaus ja karsinnat 22.4.2023

PT Espoo voitti Mestaruussarjan

PT Espoo pelasi ykköseksi lauantaina Ruskeasuon urheiluhallilla järjestetyssä pöytätenniksen Mestaruussarjan lopputurnauksessa. Välierissä espoolaisjoukkue kaatoi Turun Kaiun 4-1 ja loppuottelussa Kosken Kaiun otteluvoitoin 4-2.

Pronssia nappasi Oulun Pöytätennis -86. PT Espoon mestarijoukkueessa pelasivat kauden aikana Mika Räsänen (kuvassa vas.), Arttu Pihkala, Aleksi Räsänen ja Toni Soine. Lauantaina Pihkala sekä Kosken Kaiun Alex Naumi voittivat kaikki neljä otteluaan.

1-divisioonan voittaja HIK Pingis (Hanko) nousee ensi kaudeksi Mestaruussarjaan runkosarjassa viimeiseksi jääneen PT Vantaan (TIP-70 2) tilalle. Karsintojen kautta sarjapaikan säilytti vantaalainen TIP-70. Uutena joukkueena pääsarjassa ensi kaudella nähdään PT Espoon kakkosjoukkue, joka pudotti karsinnoissa Kosken Kauin kakkosjoukkueen 1-divisioonaan.

Välierät: PT Espoo – Turun Kaiku 4-1, Kosken Kaiku – OPT-86 4-2

Loppuottelu: PT Espoo – Kosken Kaiku 4-2, pronssiottelu: OPT-86 – Turun Kaiku 4-1

Mestaruussarjan karsinnat: 1. TIP-70, 2. PT Espoo 2, 3. PT Koski (Kosken Kaiku 2), 4. PT Helsinki

Lopputurnauksen kaikki tulokset

Karsintojen kaikki tulokset

Muiden joukkueiden kommentit kaudesta ja lopputurnauksesta

Tuomas Perkkiö, OPT-86: ”Kausi ja lopputurnaus oli todella onnistunut. Saimme historian toisen mitalin Mestaruussarjassa ja parhaan sijoituksen runkosarjassa koskaan. Tsu tsa tse!”

 

Vastaa