Kosken Kesäkisan ilmoittautumistilanne ja infoa

Kosken kesäkisa – etukäteisohje KAIKILLE osanottajille

Kisaan tuli ilmoittautumisia hyvin. Niinpä väkeä riittää jonotuslistallekin. Suurista tasoeroista johtuen pelaamme kaksi kisaa, joissa kummassakin on 32 pelaajaa. Kumpaakin kisaa vedetään rinnakkain. Pöydät 1-6 ovat korkeamman ratingin pelaajille, pöydät 7-12 lopuille. Koulun salin viisi pöytää ovat ainakin alustavasti lämmittelykäytössä, sillä varsinaisilla kisapöydillä ei kisan aikana saa harjoitella/lämmitellä.

Pelaajat jaetaan siis ratingin mukaan kahteen ryhmään. Kaikki ottelut kuulutetaan ja ensin mainittu pelaaja hakee ottelupöytäkirjan kilpailujohdosta. Pelaajat laskevat itse ja merkitsevät myös numerot ottelupöytäkirjaan, jonka voittaja tuo kilpailujohtoon. Puolivälieristä lähtien järjestäjä järjestää tuomarit.

Kisa kestää arviolta noin viisi tuntia ja jokaisesta sijasta siis pelataan. Ja sitten se kaikkien tärkein:

JOKAISEN pelaajan on oltava henkilökohtaisesti paikalla viimeistään klo 9.30
(eli puoli tuntia ennen kisan alkua) ja ilmoittauduttava kilpailujohdossa. Jos ei ole, ei pääse kisaan mukaan, piste ja punkt. Näin siksi, että arvontakin pitää ehtiä tehdä ja toisaalta on tärkeää, että luokissa on juuri se 32 pelaajaa. Näin vältämme luovutusvoitot.

Tämä tarkoittaa, että mahdolliset varamiehet eivät voi muuta kuin tulla paikalle katsomaan, kuinka käy. Juuri tällä hetkellä viimeinen mukana oleva pelaaja on Kuopion Niko Hämäläinen ja ensimmäinen jonotuslistalla Vaasan Aleksi Ikola.

Jos tiedät jo nyt, että et pääse mukaan (vaikka olet ilmoittautunut), järjestäjä ottaa sen tiedon ilolla vastaan ajoissa.

Tervetuloa Koskelle!

KoKa pöytätennis

Esko Heikkinen
puheenjohtaja
Suomen Pöytätennisliitto ry
050 62532

One thought on “Kosken Kesäkisan ilmoittautumistilanne ja infoa

Vastaa