BC-SM, Wega (A) – raportti, tulokset ja kuvagalleria

PTS Wega järjesti BC-SM kilpailut Ruskeasuolla 6.-7.10.2023. Pelaajia oli 117 ja tuo määrä oli Ruskeasuon 12 pöydän kapasiteetin äärirajoilla, varsinkin kun moni pelaajista osallistui kaikkiin neljään luokkaan. Kilpailut saatiin kuitenkin vietyä läpi aikataulussa ja lauantaina pelit olivat ohi klo 20:30. Lauantain pelattiin peräti 210 ottelua ja sunnuntaina pelejä oli 90 kpl.

B-luokan voitti KoKan Janne Relander, joka kaatoi Marko Seppälän 3-1 finaalissa. Risto Pitkänen ja Petri Flink ottivat pronssia.

Uusi toiminnanjohtajamme Henri Pelkonen vei C-luokan mestaruuden voittamalla finaalissa Sami Järvisen. Otto Boije ja Kari Komu veivät pronssiset mitalit.

B-nelinpelissä ykkössijoitetut Jouko Mikkola/Petri Heinonen voittivat häviten vain yhden erän koko luokassa. Hopeaa saivat Riso Pitkänen ja Tommi Laaksonen. Kolmannet sijat menivät pareille Vladyslav Matyko / Jari Homanen sekä Janne Relander / Denis Fouxman.

C-nelinpelin voitti Miika Berghäll/Jari Seppälä. Jarin alkuperäinen pari oli estynyt pelaamasta ja Miika löytyi pariksi paria hakevien listalta. Hopeaa ottivat pari Patrick Södergård/ Severi Sipiläinen. Pronssille selvisivät Hannu Vuoste / Kari Pikkarainen sekä Sam Levander / Jarkko Risku.

LPTS menestyi kisoissa parhaiten ottamalla yhden mitalin kutakin väriä. Seuraavina PT Jyväskylä ja KoKa yhdellä kullalla ja yhdellä himmeämmällä mitalilla.

Linkki tuloksiin: BC SM 2023 tulokset.xls

 

Vastaa