15.10.2023 ratinglista julkaistu

15.10.2023 ratingpäivän lista on 15.10.2010 leikkuripäivän lista.

15.10.2023 päiväyksen listaa käytetään myös niihin kilpailuihin, joiden leikuripäiväksi on merkitty 16.-21.10.2023 välillä oleva päiväys

Julkaistut ratinglistat löytyvät täältä:
https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=7344

On tullut kyselyjä siitä, kun uusilla pelaajilla on ollut liian korkeita aloitusratingeja.
Ratingsofta laskee uuden pelaajat ratingit jollain itse arpomallaan luvulla. Se on useimmiten aika väärin. Nämä väärin annetut alkuratingit korjataan ennen ratinglistan julkaisua. Eli jos päiväratingissa on heti ottelun jälkeen väärä rating, niin siitä ei tarvitse ilmoittaa. Mutta jos se rating ei ole korjaantunut viikon sisällä ja on edelleen väärin julkaistussa ratinglistassa, niin silloin olisi hyvä kertoa asiasta.

Kysymyksen jori.haataja@outlook.com

5 thoughts on “15.10.2023 ratinglista julkaistu

  1. Laitan kysymyksen tähän, jotta kaikki näkevät mahdollisen vastauksen.

    Juniori-ikäinen virolainen Markkos Pukk on Suomen ratingilla niin, että häntä käsitellään täysin suomalaisena. Niinpä hän on myös MJ17-rankingilla. Näinhän ei tehty vanhan ranking-systeemin aikana, jolloin juniorilistoille otettiin vain ne suomen kansalaisuutta vailla olevat , jotka asuvat pysyvästi Suomessa. Onko tämä virhe vai halutaanko, että asia on näin? Jos halutaan, että se on niin, kolme Starin joukkueissa pelaavaa virolaistyttöä pitää samaan tapaan laittaa tyttöjen rankingeille viimeistään sitten, kun he ovat pelanneet ensimmäisen sarjaturnauksensa.

    Julkaistussa ratingissa käytetään ryhmän nimenä ”MJ17” mutta päiväratingissa ”MJ18”. Pitäisi varmaan laittaa samaksi.

    1. Tuokin on tiedossa ja korjataan, se täytyy siellä sarjatulosten vuoksi olla, mutta se pitäisi saada jossain vaiheessa sieltä piilotettua ”julkisuudelta”.

Vastaa